127612
  • videobaby
    bordó színű sötétítővel. még napsütésnél is komoly félhomályt tud csinálni, így pont elég.
  • chhaya #99471
    Redőny, egyedül az csinál vaksötétet...
  • broman191
    Redőny + sötétítő függöny
  • MR ME
    függöny, bár nem látna be senki, mert messze vannak a házak, így nyitott ablaknál is nyugodtan kiverhetem, de azért sötétítés kell néha
  • kamionosjoe
    Függöny, de most elég magasan lakok szóval nemigen jönnek be a fények. :)
  • NEOreg3
    redőnj
  • Molnibalage
    Függöny. Sajnos szart sem ér, mert valami marha lecsérltette a lámpát az utcán egy olyanra ami kb. 45 fokban oldalra világít. A lámpa mögötti házsoron teljes sötétség, előtte a mi házsorunkra - az a szobám ablaka pontosan a lámpára néz - meg mintha egy tüzérségi refelektor világítana. Anyád...

Ehhez hasonló.

Most komolyan, ki az az idióta, aki ezt a lámát választotta...?

Régen ilyen volt.

(Mellékzönge, hogya fűzfát és a két bal odalt levő fát kivágatták a kedves szomszédok. )
  • HisF8
    Ha belátnak engem sem, viszont a fény az zavar, sajnos csak függöny van:(
  • daeemoon
    Sehogy. Nem azért, mert nem érdekel, hanem mert erdő meg szántóföld van a kilátásban.
  • milk4
    Sehogy. Nem érdekel, ha belátnak. (vagy a 10-en lakok, ahol úgy is mindegy)

2. emeleten lakom, ágyamon fekve simán kilátok az utcára, mivel ilyen erkélynek nevezhető valamim van a szobámban. Csak akkor szoktam letakarni ha d#gni fogok.:D
  • Szavazó roBOT
    Volt gyerekszobád? ==>> Estére mivel sötétíted el az ablakokat?
  • Jefferson
    jöhetne már egy új kérdés végre.
  • gida007
    egy szobába laktunk anyával apával mivel csak egy szoba volt a garzonba, 12 éves koromig.
    Utána lett saját szobám, nem nagy de jobb mint a semmi.
    De addigra már nem annyira voltam gyerek, szóval azt mondom: nem volt gyerek szobám.
  • Yoda001
    Régi lakásban nem, de amióta ideköltöztünk, azóta ugyanabban a felújított állapotban, csak a "cuccaim" gyarapodtak, nem is keveset, lassan el se férek a szobámban... szerencsére a nagy sarok-számítógép asztal ki lesz hajítva/eladva, és annyival nagyon hely lesz :)
  • tigeroo
    külön
  • Nohab
    Először közös volt, majd elfeleztük. Már a ház építésénél gondoltak erre a szüleim, és két ajtóval készült el a gyerekszoba. Aztán csak egy gipszkarton falat kellett felhúzni.
  • kamionosjoe
    Nem volt, csak 14 után lett külön szobám, de az is tesómmal közösbe, előtte egy nagyszobába laktunk négyen.

Már azóta át lett alakítva és én is elköltöztem már onnan.

• Metalmilitiakid
    Nekem mesés gyerekszobám volt. Hol volt, hol nem volt :D
  • videobaby
    nem volt, de csináltam magamnak egyet:D anno jól telehordtam plüssökkel, menekültek is a bátyáim jó messzire:D
  • chhaya #99453
    Nem volt, 14 éves koromra sikerült kikönyörögnöm sajátot.
  • Blum
    Nem gyerekszoba volt az,normalis sajat szobam volt. TV-vel,geppel,aggyal. Autos szonyeg meg katicabogaras lof*szok nem voltak. Szerencsere
  • Fbn Lx
    so sad :(
  • NEOreg3
    akkor sosem volt
  • Fbn Lx
    volt e hintaló a sarokban meg katicabogaras takaród
  • Zoli007
    6 éves koromig tesómmal közös, utána saját /ezért is költöztünk/, ahol még mindig ugyanazok a bútorok vannak, mint ami a költözéskor szerezve lett.
  • NEOreg3
    nem tudom, mit értetek gyerekszoba alatt
  • extramagascsaj
    Igen, testvérrel közös volt.
    Igen, bár egész máshogy néz ki már.
    Nincs használatban :(
  • Dzsini
    Volt testvérekkel közös, már nincs meg, átalakítottuk teljesen.
  • Szavazó roBOT
    Szoktál virágot vásárolni? ==>> Volt gyerekszobád?
  • clio1616v
    nem, rengeteg "köz"területen lévő virág van, ami mindenkié
  • birdo #99442
    Szinte állandóan vásárolok virágot ))
  • VRSDM
    mindig sok virág van a házban, s a ház körül :)
  • immovable
    Nem.
  • dartonita
    Szoktam,leginkabb spontan :)
  • Molnibalage
    Ünnepnapra, ha kérik vagy rámparancsolnak. Bennem van valamiféle ellenérzése azzal, hogy ezt vegyem. Volt olyan nőismerősöm aki kifejezetten utálta, ha virágot kap...

Nézegetni szeretem őket, de csak ezért nem veszek.
  • chhaya #99437
    Nem szoktam, utoljára pár éve vettem anyák napjára cserepeset.
  • kamionosjoe
    A XX. század egyik leghíresebb történelmi személyisége Hitler. Igazén nem értem mi a baj abban ha beszélünk róla. Ami megtörtént azon változtatni már nem tudunk, de a tanulságokat attól még le lehet vonni belőle.
  • kamionosjoe
    kisebb alkalmakra csak évi 1-2x
  • tigeroo
    amikor van barátnő akkor random meglepem vele 3-4 hetente 1 szál rózsával, akkoris így kabát/pulcsi alól "jajj amúgy miez" sztílóban. jó látni a meglepetést az arcukon :D

viszont a világ legbalfaszabb dolga ha valaki békülésre/veszekedés után vesz virágot
  • zuz
    egyszer vásároltam egy virágot, de nem vettem el a tartókonzolról, de sajnos bellestem a tipikus hibába hogy előbb fizettem aztán vettem meg, és mikor kifizettem a pénztárnál már nem volt ott a virágom amit emgvettem, eltűnt, valaki lenyúlta vagy nemtom.