127612
-
Nagyanyám földúton, szőlősben, és hasonló szar utakon használta, és semmi ilyen baja nem volt. Motorjának se volt semmi gondja soha, inkább vezetnék egy olyat, mint a mostani Corsánkat... -
A fater egyik munkatársa padkára parkolt. Pár óra múlva visszament és annyira deformálódott a váz, hogy ajtónyitás után nem volt zárható rendesen az ajtó.
Lehet, hogy nem Suzuki volt, de valami hasonló gagyi.
http://images01.olx.hu/ui/4/91/56/1266521416_75078556_1-Fotok-Suzuki-swift-13-automata.jpg
Erről beszélnük ugye? Az új Swift meg állítólag olyan jó, hogy az árán ez meg is látszik... -
Nem azért, de a Swift bőven egy Maruti fölött áll. Mindenki mondja, hogy így papírautó, meg úgy papírautó, azt meg elfelejtik, hogy az azonos korú, meg kategóriájú autókban pont ugyanúgy döglesz meg egy balesetben, szóval édesmindegy. -
Kaszi #99509 Csináltam is régebben egy teszt videót az új swiftről, hogy hogy fékez, meg gyorsul a többihez képest.
-
az új szériájuk valóban jó már 
amúgy én még egy maruti szuzukit is elfogadnék nemazért, városba jóaz :)
(meg 5 év motorozás után akármilyen autó) -
Kaszi #99507 cigánymerci. -
Kaszi #99506 a régebbi suzuki ritka gagyi konstrukció, a karosszéria torziós merevsége a 0-át közelíti alulról, 100 felett, kicsit dobálós úton, az egész kocsi imbolyog mint gólyafos a levegőben, fékhatás is nulla...
Új Suzuki 2005-tól egész jó, csak még gyengébb mint az első széria, mivel ebbe már van anyag, és hiába 92 lóerő, ha nagyobb tömeget kell mozgatnia.
Igénytelen autó, sose romlik el :D
Az újabb német autók a legjobbak, nem lehet hibázni bennük, sínautó szinte az összes, betapad mindenhol. -
feri0127 #99505 ne hazudj ambrus, nincs neked még rollered sem XD -
amúgy nincs -
engem sokként ért az egész "suzukis" dolog, én nemhittem el hogy mindenki szidja a régi swifteket addig, amíg nemláttam az alvázát a méhtelepen...
azóta félek beleülni kajak.
aztán még aznap vezettem is egyet, 3asban kanyarban még kétkerékre dobta magát
-
Beagie #99502
-
Van, de mostanában nagyon ritkán használom. -
Kaszi #99500 nekem is volt egy régi 1.3-as swift kezdőautónak jó gagyi volt, könnyített lendkerékkel gyorsult elég jókat, csak aztán elszállt és ledarálta a blokkot.
-
Kaszi #99499 nem zörög a rendszámtábla, meg a kárpit mikor felveszed a rádiót? :D -
Nincs saját autóm, szüleimét használom. -
Nincs saját, faterét használom, mert csak havonta 1x kell. Mondjuk, ha akartam volna, most lehetne egy, mert körösztszüleim akartak adni egy Corsát, de anno rohadtul nem érte volna meg anyagilag. -
Kaszi #99496
-
DIESEL DOG #99495 Igen, van. Egy 1.0l-es Suziki swift... imádom. ^^ -
Van egy bravam. Tök szupi. -
Van autóm egy Oples Astra H -
Nincs saját, csak céges.
Skoda Fabia
Seat Ibiza
Opel Combo
Toyota Corolla -
Igen, van autóm. Peugeot 406 -
Kaszi #99490 Nekem van több is.
Van egy céges autóm amit leginkább használok, meg van egy suzukim, meg néha fater volkswagenjével járkálok ha olyan kedvem van.
MEg amúgy most adtam le a megrendelés az új cégautómra, mivel leváltják a flottát, 1.6 tdi golf lesz.
Vszínű így eladom majd a suzukit is, mert feleslegesé válik. -
Nincs, bár simán lehetne. Még jogsim sincs...
(Ha lenne akkor sem igen használnám, inkább bringával járok. Alig lassabb, mint az autó. Amikor kellene a késői időpont miatt, akkor többnyire meg úgyis ittam...A meló miatt előbb utóbb kell, ezért idén (?) talán lesz jogsi.) -
van, Renault Clio II -
kamionosjoe #99487 Van autóm de nem használom egyéb okok miatt.
Igazából még sincs, mert eladtam üzembetartói szerződéssel de hivatalosan még az én nevemen van. -
Van. -
nincs -
Szavazó roBOT #99484 Estére mivel sötétíted el az ablakokat? ==>> Van autód? -
Sötétítő függönnyel. Reluxa jobb lenne, de sajna nincs. :) -
sehogy, ha korán kell kelnem akkor segít a fény ébredezni, ha meg aludhatok tovább akkor a kispárnát a fejemre húzom :D -
Sötétítő függönnyel, de a tököm tele van vele, kéne egy normális redőny amivel instant éjszakát varázsolhatok bent + hangszigetel is valamennyire. -
redőny ftw!! 
amikor nem volt, akkor is elviselhető volt, de nem nagyon érdekelt, mert amúgy függöny az alap -
Sötétítő függönnyel, hogy este kiszűrődjön az utcára a pompás testemnek a körvonalai :D
meg lehet leskedni, hogy milyen kocsi áll meg a ház előtt.
szal a függöny jó. -
Tetőablakokon reluxa.
Sima ablakokon sötétítő és redőny.
Am egy erdő mentén lakom, max a medvék látják a seggem. -
DIESEL DOG #99477 Redőnnyel, sötétítőm nincsen, csak egy fátyol függöny, meg drapéria. -
redőny, nincs sötétítőm mert most nincs otthon olyan ami menne a szoba színéhez, és el is lett felejtve. de amúgy nem érdekel ha belátnak. bár utcára néz a szobám. -
Sehogy. Leszarom, ha belátnak. -
Van redőny, de nem használom, szeretek természetes fényre kelni. -
Fbn Lx #99473 redőny, de azt úgy lehúzom hogy ne legyen közte rés