127612
  • chhaya #99553
    Anyósülésen nagyon jól elvagyok, vezetni utálok... tudom magamról, hogy szétszórt vagyok és figyelmetlen, tiszta ideg vagyok vezetés közben, és nem csak nagyobb forgalomban. :|
  • SötétBarom
    Kéne egy jól működő, nagy, keveset étkező autó a munkához. Naponta minimum 60 kilométert megyek városon kívül, és ennek a felét tuti, hogy éjjel. Szép meg jó egy mx-5, de amennyi ököröt látok nap mint nap, valami olyan kéne, amiben nem pusztulok meg az első adandó alkalommal. :DD

Ha pedig már van egy "jó" autóm, és az mx-5 csak hobbiautó lenne, akkor nem kéne újat venni belőle, hanem elég lenne egy fasza NA, azt meg gyakorlatilag gombokért lehet venni.
  • extramagascsaj
    Elfértem. Bár mögém nem célszerű ilyenkor beülni csak ilyen törpikéknek,mint bnőm (160-165cm)
  • bardocz
    És az MX-5-el mi van? Azt inkább hanyagolod? jól emlékszem, akkor te (is) akarsz egy olyat.
  • SötétBarom
    :DDDD Úgy.

Amúgy, ha minden disney lesz, és sikerül találni valami alkalmi munkát télire, akkor lehet, hogy még idén beruházok valami nagyobbra.. Ezek tetszenek nagyon, és nem drágák..
  • kamionosjoe
    Elférsz abban a kis Merciben?
  • I.C.ram
    BMW 740i
  • Molnibalage
    Na ezzel én is egyetértek. Csak sajnos idővel elkerülhetlen.

A totál negatív élmény az egyik céges projektmenezser. A sima 4-es úton 160-nal száguldozgatott. Néha szabályan halálfélelmem volt...

Mondjuk igen sajátos száguldozó volt. A bekötőutaknál lassított, lakott területen belül szigorúan 50, veszélyes előzgetésekbe nem ment, de ha nem volt senki, akkor nyomja, mint állat...

Ez kevésbé vicces, ha nem abban a kocsiban ülsz, aki ezt adja elő...
    Egy pillanatnyi kihagyás és egy ilyen kedves sorfő fog kinyírni...
  • mrzed001
    V6 ... mert így olcsóbb
    Volt 1,4-es Skodám, ami 11-et evett százon.
    Ahhoz képest ez termeli a benyát
  • bardocz
    Miért? Félnél a forgalomban, szimplán te is olyan vagy, hogy rosszul leszel kocsiban, vagy valami más indok?
  • Freeda Krueger
    Van,Renault Mégane 1 classic ,15 éves, de jó.
  • chhaya #99542
    Nincs és nem is akarok, a vezetés gondolatától is rosszul vagyok...
  • extramagascsaj

• Kata
    Szintén V6, csak nekem egy 5 éves E-240-esben. Gyönyörű, jól megy, imádom! :) Természetesen benzines, nem vagyok híve a dízeleknek (traktor :P).
    Volt céges autó is, az egy Ford Kókusz volt, de most váltottam munkahelyet, itt még nem tudom milyen márkát/típust adnak majd.
  • kamionosjoe
    és még a logódhoz is illik a rendszáma (GYP) :D
  • pamparampa
    szüleimét használom, de egy kibaszott hulladék az egész.ezért megérdemli a büntetést.tegnap földúton 80.egy nő lovagolt előttem, mellette meg valami nyomorék "én vagyok az isten" kategóriás buzernyák.gondolom anyáztak mint állat amikor pofájukba csapódott 5 kiló por.
  • extramagascsaj
    Van autóm. Szerda 17óráig még Merci A160,ezután Mazda 6. :P
  • Blum
    Van,Seat Ibiza 1.4
  • Sir Quno Jedi
    Az a vicces, hogy mikor kis pöcsös voltam még, akkor pont egy ilyenre vágytam mindég, gyönyörű kocsi volt akkor és modern (csak bámultuk a képeket róluk). Azóta meg már ez a második ilyenem. Lám az álmok teljesülnek, csak várni kell pár évtizedet... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ilyen-e, csak buzis szárny nélkül és gyári ford aulfelnikkel, kb. ebben a szinben + kötelező rohadások + más színű alkatrészek (jettás eltalált, szegény ő rosszabbul járt :D).
  • QuippeR
    "afféle szegény ember exoskeletonja (space marine hugarian edition)"

lol.
  • Sir Quno Jedi
    Ősöreg, szakadt kinézetű Ford Scorpio Sedan 2.9i V6 full automata (minimál kilóméter, tökéletes váltó, működő légkondi, stb.). Megy mint a golyó és nem kell sajnálni, kamazt/ikarust leszámítva nincs sok ellenfél, ez még vasból van. Nekem lesz párezer HUF károm, neki az új euroxxx-es szarjával másfél mila. Rendkívüli elégedettséggel/magabiztossággal tudja ez eltölteni az embert az utakon. :D Ez a városi zúzósautóm, mindenhova ezzel megyek (a következő utcáig is). Hegymenet, 5 ember ennek meg sem kottyan, csak kell mögé kötni egy benyakutat, de az nem gond. Alapvetően mozgó vaspajzsnak/bunkernek használom, afféle szegény ember exoskeletonja (space marine hugarian edition).

Meg van egy lényegesen jobb és némileg újabb 1.6-os fullos automtata Hyundai Lantra-m is, izraeli import, pipec állapotban, az a "tartalék" autóm. Csak 105 lovas, de nem holmi turbós szar. Ez egyben a "szép" autóm is, ahova illik, oda ezzel megyek (ritkán).
  • Kaszi
    Azok kibírnak 150-200k km-t Volkswagenekbe, az alkatrészár oylan 250k forint átlagosan+ a munkadíj.
  • Kaszi
    Ford Scorpio? :D
  • HTS s3rg1nh00
    persze,meg a francia 1,9-esekkel,de az audi 1,8-asai sem mind hosszúéletűek,persze ebben közrejátszik a sok barom,akinek fogalma sincs hogy kell kezelni őket
    dízelekben meg rengeteg a kettős tömegű lendkerék,azok meg sorban szarják össze magukat 60 ezernél
  • Sir Quno Jedi
    V6 2.9i ezé van :D
  • jazzy
    Nincs autóm, van jogsim, szüleim kocsiját nem használom mert eltunyulna a picsám és utána mindenhova autóval mennék.
  • videobaby
    nincs, jogsim sincs.
  • immovable
    Mi újság ambrus, új reged van megen? :)
  • Kaszi
    turbócsere.
  • Kaszi
    legtöbb gond az 1.2tsi, 1.4 tsi motorkkal van , 60 ezer nél szokták visszahozni őket, de magasról szarok rá, mert sose fogok olyat venni, és használni annyi km-en át, a dízelek, meg megbízhatóak.
    Amúgy a károsaynagot is leszarom, csak dinamikus legyen az autó.
  • HTS s3rg1nh00
    persze turbómotort,meg kettős tömegű lendkereket is,idiotizmus a köbön,dehát a káros anyag kibocsátásnak muszáj lefelé menni,mert az autósok adják a 98%-át az üvegházhatásnak(nem is a nagy gyárak,dehogy),viszont nem lehet gyengébb mint az előzőek,hogy nézne már ki,hogy bejön a paraszt új autót venni,és csak 20 lóerővel gyengébbet tudunk adni,mint az előző széria volt,mert a kipöfögött CO2 15 grammal kevesebb...lesz ennek még böjtje,előbb-utóbb meg fog nőni az út szélén álldogáló,motorteret idegesen cseszegető autósok száma.én megmondtam :)
  • Kaszi
    Az a legjobb autó.
    Sokáig kedvenc autóm volt, most is így vagyok vele, csak most a 6-os Golf meg az Új CC tetszik.
    Régi vr6-os Passat is nagyon fasza volt, harmadikba is beleégette a fűbe, hogy itt járt a versenypassat.
  • broman191
    Igen, van, Golf III GTI rulZ
  • Molnibalage
    Nekünk 18 éves Opel Astrnák van. Gyakorlatilag olyan állapotban van, mint 8 évesen. Néha már azon törengek, hogy nincs -e rajta iddqd kód. :)
  • Kaszi
    ...mivel még anno apám volt a főnök, és a használtautó részleget használtam mikor kellett autó...
  • Kaszi
    vegyél matízt városba, egy napig volt nálam csak az az egy kocsi gagyibb a régi suzukitól :D
    Alig gyorsult, viszont mikor hajtottam fel a felüljáróra úgy bedőlt a kasztni hogy az ívbelső kerekek elfüstöltek... :D
    Vissza is vittem az opel csőszhöz, nem kell ilyen életveszélyes tajvani hulladék
  • bardocz
    Ja oké, félreértettelek.
  • tigeroo
    azért mondtam hogy városban használni elfogadnám, ahogy a marutit, (tehát 70-80fölött már nemnagyon közlekednék abban az alukoporsóban)
  • Kaszi
    nyomatékszegény motor miatt bele kell rugni a kuplungba hogy felvegye a fordulatot a kis klímakompresszor motor, de a fékek egész jók.
    Amúgy ha már leadná a max nyomatékát 3-4 ezernél tökéletes lenne, de így 5000 fölé kell forgatni egy-egy előzésnél, a polo tsi pedig 6. ba megoldja kis fordulatról.
    Turbómotort minden kocsiba!