127612
-
Rokonod, barátod vagy ismerősöd vagy önmagadnak? -
kamionosjoe #99747 Ha én tűntem el akkor mit nyomjak? :) -
nem, ne is történjen ilyen soha. -
Blum #99745 Igen.
Kiderult,hogy csak a net ment el :) -
clio1616v #99744 Nem. Mindenkiről tudok, hogy hol van. -
igen, de aztán láttam msn-en -
Igen. Néhány hete kórházból a nagyfater egy fél napra. -
Az én környezetemben nem történt még ilyen. De ha valóban szinte mindenkinek van ilyen ismerőse, akkor az szomorú :(
A tesómék barátai találták meg nemrég a soproni kosarast felakasztva az erdőben, de ezt nem számolom bele, mert nem ismerős. -
A szomszédokat, kocsmacimbiket is beleszámolhatta az illető. Szinte mindenkinek van olyan ismerőse, aki kiment az erdőbe és felakasztotta magát...
Én a szomszédok nem számolom, mert nem. -
Fbn Lx #99739 26ból 2 embernek van olyan közvetlen ismerőse aki eltűnt, és holtan találták meg?
kamu lehet -
Nem-et nyomtam, de aztán rájöttem, hogy igen. Egyik dédnagyapám tűnt el 2-3-4 napig, aztán megkerült. De mikor ez volt, mégcsak nem is éltem... -
Régen általános iskolában eltűnt egy osztálytársam. Azóta se lett meg. -
Nem.
Egyszer volt valami csávó aki eltűnt, 2 hétig nemvolt otthon, ismerősöm ismerőse, de kb nemérdekelt.:D -
+1 -
Pumas #99734 A kutyam egyszer eltunt 1 hetre, mikor sikerult kiszoknie a kapun, nagyon megilyedtem hogy nem kerul elo, bekerestem az egesz varost, hirdetest adtam fel radioban, ismerosoknek szoltam ha latjak szoljanak, felelmem nem volt alaptalan, mivel 1 het mulva hazatert elegge megviselt allapotban, latszott a nyakan, hogy ratekertek valami drotot, vagy nem tudom mert latszott a nyoma rajta, de ezen kivul nem esett baja, okos kutya volt, gondolom vart a megfelelo alkalomra a szokeshez.
Sajnos azota mar meghalt (el kellett altatni), mert ugy tert haza hogy le volt benulva a hatso ket laba, szenvedett, valoszino auto utotte el. R.I.P.
Boccs az ekezet miatt, de USA-bol irok, es nem hoztam magammal az ekezetes billentyuzetemet, igy muszaj vagyok az itteni geprol irni. -
nem is olyan régen kb 1,5 napra,élve előkerült -
Szavazó roBOT #99732 Képesek megváltozni az emberek? ==>> Tűnt-e már el közvetlen ismerősöd, rokonod, barátod? -
clio1616v #99731 ugye? ^^ -
ez igaz, ha valahol feltűnsz, egyből agresszív lesz mindenki :D -
ja, képesek vízszintes pozíciót felvenni temetéskor -
Én egyértelműen sokkal kevésbé vagyok gátlásos, mint régebben. De még mindig korlátok közt érzem magam. Sajnos hajlamos vagyok a magamba zuhanásba (na jó, azért nem olyan durván), de ez meg egyértelműen azért van, mert nagyon nem akarnak összejönni a dolgaim. Néha jobb fényben látom a világot, meg optimistább vagyok, de sokszor rám tör ilyen szar érzés, h tehetetlen vagyok. -
Kicsit hülyén fogalmaztam. 
Nagyfater volt Recsken. -
ManoNegra #99726 Én folyamatosan változom. Hogy jó irányba vagy sem, erről gondolom megoszlanának a vélemények. De igyekszem jobb emberré válni. -
Nem, az emberek alapvetően nem, csupán a körülmények változnak és az arra adott válaszok. Amikor azt mondjuk hogy valaki nagyon megváltozott, valójában sohasem ismertük igazán... -
Gulágon volt a nőismerősöd? -
Blum #99723 Hatarozottan igen.
Ismerek is ilyen embert,es hatalmas respekt neki. -
halálközeli élmény egyébként elég nagy hatással lehet (Saw filmek :)) -
megváltozhat, csak erős motiváció kell hozzá, és akarat. -
Szerintem igen.
Csak nem úgy ahogy a leírásban szerepel. Rossz emberből olyan túl jó sztem ritka, viszont jó emberből, akit más emberek, az élet tönkre tesz jóval több van. -
Egyébként szerintem igen, évizedes távlatban vagy nagyon druva behatás képesek. Egy háború, GULAG nem pozitív példa, de pl. egy nő is sokmindenre képes. :)
A volt gimis osztálytársaim már 5 év után is azt mondták, hogy "noahát, mi nem így ismertünk meg". -
Fura, ezt a kérdést fel akartam tenni, csak olyan viszonylatban, hogy hosszú / életfogytra ítélt ember megváltozhat -e és egyetértesz azzal, hogy évtizedek múlva egy életfogytos is szabadlábra helyezhető legyen adott esetben.
Hogy egy elcsépelt példával éljek, pl. a Remény Rabjai filmben ilyen Red vagy Brooks. (Morgan Freeman) -
Hiszek a jellemfejlődésben, még ha nem is olyan gyakori a mindennapokban. -
Nem, az emberek alapjelleme nem változik, csak megtanulják palástolni. -
clio1616v #99715 Igen, képes vagyok megváltoztatni az embereket. -
Nem.
Aki agresszív és képes bizonyos dolgokra, az később is meg fogja tenni elegendő inger hatására. -
kamionosjoe #99713 Igen.
Múltkor pont erről beszélgettem egy rendőrrel, Sopronban például több olyan ember is lakik embert öltek leülték érte a 15 vagy akár 20 évüket és amióta kijöttek normális életet élnek beilleszkedve a társadalomba. -
Fbn Lx #99712 a szociopaták általában magas beosztásban vannak, mert remekül tudnak hízelegni, átejteni és kihasználni másokat, és a környezetük nem tudja róluk, hogy szociopaták. azaz, hogy valójában mindenféle empátiát és kedvességet csak saját célja elérése érdekében mutat. bár ehhez szerintem genetikai alap is kell, a felmenők között általában van hasonlóan kétes tag.
aki meg egyszerűen csak élvezi, jót nevet rajta ha másokat szopathat, az bizonyos határok között elég széleskörű jelenség. valamilyen szinten néha mindenki csinálja. :D tinik a középsuliban így okítják egymást
aki különösen sokat csinálja ezt az egyszerűen így szocializálódott, bár kevés olyan közeget tudok elképzelni, ahol ez a viselkedés bejön -
Fbn Lx #99711 szerintem itt fontos tényező egyrészt, hogy agresszív-e az illető és megbánás nélkül árt-e másoknak, másrészt, hogy felfedezhető-e gyerekkori trauma.
az elmebetegségek általában gyerekkorban történő érzelmi törés/ sorozatos kisebb törések hatására alakulnak ki, és általában visszafordíthatatlanul károsodik az illető érzelmi világa. bár nem mondom, hogy lehetetlen, de nem hiszem, hogy 10-ből van 1, akiből normális ember lesz
ha nem volt gyerekkori trauma akkor még oké, maximum pszichológiai eset, mert képes empátiára. ebben az esetben megváltoztatható, ha ő is akarja -
Pumas #99710 kis reklam magamnak, ma keszen lett minden.
-
Pumas #99709 tenkeromennek igaza van.