127612
-
Igen, amúgy se szeretem a meleget, de úgysem lesz enyhülés. -
Igen, bonyolult gondolat ΔT-re állítani, de majd beletanulnak :)
Az első felével is egyetértek, ennek ellenére ugyanígy többségben lesznek az "utálom a telet (is)" válaszok, a szélsőségek a túlnyomó többséget zavarják. -
Igen, szeretem a meleget, de ez túlzás. A hideget is szeretem, jól alkalmazkodok, de elég izzadós vagyok és idegesítő napi 3-5x pólót cserélni, meg 2 óránként fürdenem kéne ami néha nem kivitelezhető. Ha el kell mennem valamit elintézni és 1 órát gyaloglok pl a városban akkor tetőtől talpig úszok a ruhámban ebben a rohadt melegben..
A nyár végét ősz elejét egyébként is utálom parlagfű allergia miatt, ősz már jobb, főleg ha sokat esik az eső. Hidegben jobban elviselhető.
A légkondi dologgal meg egyetértek. A sok retard 20 fokon üzemeltette nálunk a cégnél és nekem, akinek gyakran ki kellett mennem nagyon jó volt, mert kint 40 fok + napsütés, leizzadtam, bementem, 20 fok, megfagytam.. Mert 25-26 fokon TÚL MELEG.. ahhoz képest, hogy a külső hőmérséklethez képest olyan 5 fokkal szabadna hidegebben üzemeltetni.. gz.. -
Nagy difi az, hogy a nagy hideget könnyű elviselni. Felöltözöl jól, oszt jónapot. 38 fokban mit vessek le? A bőrőmet..? :)
A legtöbb helyen azért oda eljutottak a XXI. században, hogy fűtés az van. A légkondi meg sok helyen nincs. Ha van, akkor meg idiótán használják. Reggel rövid cuccban betekerek a céghez, aztán bent meg felöltözök, mert úgy megy a légkondi az 50 fős közös térben... -
Blum #100028 Igen, amúgy se szeretem a meleget.
Ha par napig ilyen jo ido van az oke. De hogy mostmar lassan ket hete...mar nagyon elegem van.
Ha hideg van,akkor feloltozom rendesen es gond letudva. -
Igen. Várom. Nem véletlen kedvenc évszakom a tavasz meg az ősz eleje. Szép idő van, de azért nem gatyarohasztó 38 fok... -
a meleget szeretem, az izzadást nem, szóval. -
geo91 #100025 gyűlölöm a nyarat -
Télen majd el kell sütni ennek a fordítottját, és ott is az "Igen, amúgy se szeretem a hideget." válasz lesz többségben :) -
Szavazó roBOT #100023 Tinédzser korod óta (legyen max. 20 év) mennyit változott a zenei ízlésed? ==>> Várod már az enyhülést? -
A klasszikusok mindig jelen voltak :)
A hozzászólásom amúgy parafrázis volt egy Gróf Balázs képsorból:
-
Gratulálok a 100000-hez.
Régebben azt hallgattam, amit a többiek, de sosem tudtam igazán azonosulni a stílussal. Tulajdonképpen főiskolás koromban alakult ki a zenei ízlésem.
Kifejezetten az európai zenei kultúra az, ami érdekel, azon belül is a régebbi korok zenéi, azaz komolyzene, népzene.
Mást is meghallgatok, de az is főleg valamilyen hangszeres zene szokott lenni, de igazi könnyűzenét vagy dzsesszt a legritkább esetben. -
kamionosjoe #100020 Szinte ugyanaz, csak hasonló stílust hallgatok azóta is.
Mindenfélét meghallgatok.
-
-
a 2.-ra egy példa:
(6k nézettség pedig múltheti cucc, amúgy nagyon tehetséges producer a csóka)
quba -
főként electro. amit serginho linkelt azok az elemek nagyon kis mértékben vannak jelen mint stílusjegyek -
És egyszer azt veszed észre, hogy egyre többet hallgatsz klasszikusokat is. -
"Genres: Dubstep, electro house, glitch,[ post-hardcore, metalcore" -
Ez nekem most új. Akkor ő milyen stílus? -
összekötözném skrilkexel izével...kanna benzin+gyufa.hadd szóljon... :)
-
kismértékben változott. (rock helyett inkább metál) -
1. skrillex nem dubstep
2. overrated szar, vannak sokkal jobbak is tőle ahhoz képest hogy mennyi hypeot kap -
Nem rossz a dubstep, persze ha jól meg van keverve ambient -el. Egy kissé feltolt mélynyomóval nagyot tud szólni. -
ezentúl ilyen hulladékot fogok hallgatni hogy az ember lehessek...nem, inkább nem akarok ember lenni... 
-
Szerintem a jól megkomponált dubstep teljesen OK. -
Fbn Lx #100007 évek óta nincs kedvenc bandám/zeném, és továbbra is értékelem a színvonalas, komplex, és az egyszerű, könnyed zenét is. amibe a popzene és az árenbí nem tartozott bele soha természetesen. -
Fbn Lx #100006 a tini kategóriát azért nem terjeszteném ki 16 éves kor alá, megjegyzem a félreértések elkerülése végett :D -
Fbn Lx #100005 azért ha tini pinák dörgölőznének közben hozzám, azt hiszem képes lennék élvezettel mozogni erre a zenére
nekem úgy tűnik nem minden zenének a zene a lényege. :D -
ManoNegra #100004 Nem tudom hogy úgy lehet-e, szerintem nem! :D Elviselek én goa vagy trance vagy bármilyen elektronikus zenét (rövidtávon), de ezt képtelen vagyok. -
Ki a tököm képes ezt élvezni. Persze bedrogozva lehet, hogy el lehet viselni... -
Kismértékben változott. Jöttek újak, de mentek a régiek is. A stílus nem változott, csak az előadók. Popot akkor sem, és most sem hallgatok. -
nagymértékben, tinédzserként valamiért szerettem a hörgmetált, pont pár napja hallgattam bele régi zenéimbe, és durván fél perc után a füleim a kilökődést választották a testem védelmében. (bár a Finntroll még mindig kurvajó)
viszont Faith no More örök kedvenc marad, azt tizenpár éves korom óta nem tudom megunni. -
commissioner #100000 Aki nem tud bulizni Skrillexre, az nem ember :D
TAKE -
Pff... vmi szörnyű. Mint ha az idegeimen táncolnának. -
ManoNegra #99998 válogathatsz -
Mi az a skrilex izé? :$ -
ManoNegra #99996 A kocsiban rádióban nálam is halkan szól a petőfi, de amikor ez a skrilex izé megy, akkor le kell némítanom, mert egy kibírhatatlan katyvasz. Vagy én vagyok túl öreg, vagy nem tudom, nem akarok ízlésről vitatkozni, de az a valami rettenetes. -
lord nihilus #99995 Teljesen.
Mára már mindent meghallgatok ami nem pop, megasztáros, igénytelen hiphop vagy skrillexes izé... -
ManoNegra #99994 Teljesen. Manapság leginkább a csöndet szeretem! -
Blum #99993 Nagymértékben, sok új jött és a régiek is cserélődtek.