127612
  • Szavazó roBOT
    Várod már az enyhülést? ==>> Maradjanak a pónis képek/videók a humiari topikban?
  • clio1616v
    a zenei stílus amit hallgatok bővült

az enyhülést meg nem várom, itthon klíma van autómban klíma van munkahelyen klíma van a boltokban klíma van
  • tigeroo
    acicem

énis múlthéten 200 fokos aszfaltot dolgoztunk 7-17óráig.

a hétvégén meg mászkáltunk a városban megsem éreztem a 39°-t :D
  • Sir Quno Jedi
    Az üzemeltetés nem vészes, ezek a dc inverteresek nagyon kedvező fogyasztásúak. Végülis hőszivattyúsak, többet hűt/fűt, mint a hálózatról bevitt energia.

Az árának meg bárki utána tud nézni, de ha ügyes vagy, megúszod negyedmila körül.
  • Zoli007
    Mennyibe fájt, és mennyi az éves üzemelési költsége?
  • Sir Quno Jedi
    Pl. nálam is olyan kondi megy, amit műtőkbe raknak amúgy. Minden szart kiszűr 120x és tökéletes hegyi levegőt gyárt a pollenes párás szarból is. Fontos a megfelelő szerkezet, a megfelelő telepítés és a szakszerű használat.
  • Molnibalage
    Tervezőcég nagy légeterű irodája.
  • georgesmatyas
    Jó... aki kardiós az vigyázzon magára és ne fóliában edződjön.
    Légkondi használat egészségügyi/épületgépészeti optimális alkalmazásról hiányosak az értesüléseim, de asszem a kinti hőmérséklettől 6-8 fokban térhet el mínuszba.
    A páratartalmat, a lihegő népek lihegését, mindenféle párolgó testnedvét, meg a pollenokat kiszűri az már jó.
  • Sir Quno Jedi
    Butaságokat beszélsz a légkondícionálást is lehet JÓL és rosszul is csinálni, mint bármi mást. Momentán normális kardiológus, de ideggyógyász is a légkondit ajánlja az extrém meleg "tűrése" helyett.
  • Blum
    Ez nem hulyeseg.
    Dolgoztam par napot Balatonon konyhaban es amikor kimentem ragyujtani a 35-40 fokba,akkor tok jol ereztem magam
  • georgesmatyas
    50 fős közös tér?
    Menzásnéni vagy?
  • georgesmatyas
    Tudok olcsóbbat.
    Müxiq!
    Néhány napot (pl 6) le kell gályázni egy fóliában reggel 6-10 meg du 3-7. Kb ennyi idő alatt a szervezet megszokja az extrém meleget és a kinti 38°C, napon 50°C fokot sokkal jobban fogja a szervezet tűrni, mint előtte.
    Légkondiról meg 2 dolog jut eszembe: megfázás és légionella fertőzés.
    köszi
  • Sir Quno Jedi
    perpé a megoldás dc inverteres légkondi, mindig az aktuális legjobb típus
  • Metalmilitiakid
    Nekem a régi nyárral nem volt bajom, de amióta a trópusokra költözött magyarország már mindenem kivan vele :D
  • extramagascsaj
    +1
  • immovable
    Igen. Rühellem a nyarat.
  • Lacee86
  • DIESEL DOG #100055
    Eléggé relatív fogalom, ez a meleg meg kánikula, mert kinek mi a meleg. Pl. én igazán 25°C, maximum 30°C-ig érzem magam jól. Ami már felette van az nem több egy nyűgnél, ergo ezt a gatyarohasztó forróságot utálom.

Európai embernek születtem, nem afrikainak. :D

Tehát amire voksoltam, szeretem a meleget, de ez azért túlzás...
  • Lacee86
    Lám, egy vessző sokat számít.
  • tigeroo
    bárcsak lenne +20 fok és akkor nem kéne melóznom
  • Fbn Lx
    amúgy azt szeretem, ha kicsit hideg van, és pulcsiba lehet előle bújni
    szeretem továbbá az esőt minden mennyiségben
  • Fbn Lx
    csak akkor jó, ha van kit dugni ebben a melegben, kanosabb ilyenkor az ember ::S
  • milk4
    Ja, a vesszőt nem vettem észre.

Akkor: Igen, amúgy se szeretem a meleget.
  • ressy14
    attól, hogy izzad, még szeretheti a nyarat, nem? :D
  • Lacee86
    Itt vmi ellentmondás van a válaszod és a kommented közt. :))
  • milk4
    Nem, szeretem a meleget

Télen ha hideg van, akkor jobban felöltözök vagy feltekerem a radiátort, de ilyen keci melegben meztelenűl is sz@rrá izzadom magam.
  • kamionosjoe
    én megyek veled! :)
  • georgesmatyas
    Gyönyörű TÉK!
  • georgesmatyas

<span class="bb-style-xlarge"><span style="color:red">NEM ÉRDEKEL!!!!!</span></span>
  • pamparampa

én szeretem a meleget, télen meg a hideget
  • videobaby
    rendben:D
  • Lacee86
    Hát ezaz. Ráadásul a fűtésért fizetünk, mint a katonatiszt, alig várjuk, h ne kelljen. Nyáron meg azért fizessünk, mint az állat, h lehűtsük a lakást? :/ Na, erre a legtöbb embernek már abszolút nincs pénze, max vesz egy pár ezres ventillátort, és azzal próbálja egy picikét elviselhetőbbé tenni a kánikulát...
  • ressy14
    add át üdvözletem a pingvineknek! :)
  • videobaby
    szeretem a meleget, de ez már túlzás. megyek az Antarktiszra, és majd ősszel visszajövök:D
  • banok
    Ölni tudnék egy 10 fokos enyhülésért.
  • predator1982
    igen szeretem a meleget, de azért ez már túlzás:)

csak egy két nap enyhülést, aztán mehet tovább:-) tök jó kirakom a mosott ruhát, és egy óra és tök száraz:DDDD
  • ressy14
    Hűvösebb időt, ingyen sört, örök életet! Ámen
  • szabii98
    Nemérdekel...:D
    A szobám tartja az átlag 29 fokot, akkor is ha kint 36 van szóval nemizgat:D ha meg kimegyek, akkor meg örülök hogy végre nyárvan :D
  • kamionosjoe
    Itt Bécsben már enyhült, most 28 fok van. Ennél melegebb ne legyen!
  • Molnibalage
    Az 5 fokos difi is marhaság. 38 fokban mit segít a 32 fok? A szombámban mikor két számítógép megy és délután odasüt a nap - pedig van árnyékoló - 32-33 fok van. Embertelen. 32-33 fok akkor lenne, ha nem lőnéd be a kondit. 26-27 fok az még ok, de minek 22 neg 20...?

A plázákatr utálom a legjobban. Nyáron 20 fokra hűtenek télen meg 26 fokra fűtenek. Balfaszok....