127612
  • Hegi90
    "ez a hsz minimum egy hónapra kimerítette a kiosztható lenézés adagodat"
    nem ismersz még

nézd, én őszintén szólva soha de soha nem nézek semmilyen női sportot. Nem részletezem miért, mert elhordtok mindenféle sovinisztának. Sőt, még a judo-t is nevetségesnek találom, mint harcművészetet. De mégis képes voltam örülni a judo bronznak. Valóban preferencia kérdése az egész, de ha ez nem érinti meg egy kicsit sem az embereket, akkor mégis mi motiválja őket?

Gyurta is bazmeg most 2 britet, 2 amerikait, 2 japánt és egy ausztrált alázott meg, hát mi ez bazmeg ha nem kurva nagy jóság? Egész életében erre készült, és meglett az eredménye. Ezekről az emberekről kellene példát venni, de szétnézek az utcán meg a fórumon és sírnom kéne.
  • tigeroo
    követtem az eseményeket, nézni max ha kiültünk sörözni, de mostmár azért se fogom:D

attól hogy érdekelnek az új törvények pl. nem nézem mindíg a parlamenti közvetítéseket sem. büszke vagyok a magyar csapatra, hogy emelik a világban a vírnevünket, de nézni nem sokszor van kedvem hozzá. tudod, nem minden ember egyforma.
  • cargame
    35 ember van aki eleteben talan sportolt is valamit :)
  • cargame
    Egyaltalan tudjaktok, h mi az az Olimpia?? Ugy , ugy sokkal erdekesebb a sok szar amit nyomnak egesz nap a tv-bol...
  • ManoNegra
    Azért magyarázkodni nem kell... (Kicsit Piszkos Frednek érzem magam... :D)
  • Calver
    wow, ne haragudj, de ez a hsz minimum egy hónapra kimerítette a kiosztható lenézés adagodat

nem a preferenciái határozzák meg, h ki milyen ember. attól, hogy valaki ívesen szarik a sportokra, és emiatt hidegen hagyják ilyen apróságok mint "olimpia" és "hazai csapat", nem lesz egy szar szemét szaralak.
  • Hegi90
    sőt, még szélsőjobbos se vagyok közelről se, hogy így előtört belőlem a patriotizmus.
  • ManoNegra
  • Hegi90
    én se sportolok szinte semmit bazmeg :D
  • David2
    most a sok kockától mit vársz, aki életében nem sportolt, de még ki sem nagyon mozdul otthonról, h nem muszáj

részemről én nagyon örülök a magyar sikereknek, és követem is az eseményeket
  • Hegi90
    "39 Nem érdekel."
    Akkor menjetek animét meg mónikasót nézni.

Évek óta (a VB-t és BL-t leszámítva) az egyetlen dolog ami miatt leülök a tévé elé. Nem vagyok képes felfogni, hogy valakit nem érdekel, ha honfitársai, sőt vele egy generációban lévők képviselnek minket a világ legnagyobb sporteseményén.

Vicc bazmeg, vicc.
  • jazzy
    Cserébe viszont Gyurta Dani Olimpiai bajnok világrekorddal 200m mellen!
  • Tsol
    Sajnos igen, nem ezt vártam tőlük
  • PORSCHE924turbo
    leszarom az olimpiát.
  • DIESEL DOG #100658
    Nem érdekel, nem nézem az olimpiát...

(Ezzel megválaszoltam az előző kérdést is... :D)
  • georgesmatyas
    nem érdekel mert nem.
    Asztalitenisz lövészet stb
    nyerjenek aranyat azt pancsikoljank az alkoholmentes sporonival a csába
  • Fbn Lx
    csak a judot nézem, a vízi sportok sosem érdekeltek, ennek ellenére aranyat várnék tőlük a hírnevükhöz mérten
  • jazzy
    Picit, de nehéz ellenfelek voltak. Azt viszont nem gyengén szánalmasnak élem meg, hogy ennyi embert egyáltalán nem érdekel az ország egyik legeredményesebb sportága. Bezzeg a foci, azt hallom mindenhol..
  • doggy888
    dettó, nem izgat az olimpia se max azon belül a kosárlabda MAX !
  • Willenbrock
    Nem érdekel a vízilabdás vereség-nem jó de ez van,Szilágyi meg kardban győzött az viszont váratlan siker volt.A lényeg hogy legyen a végére néhány aranyunk(a szlovákokénál több),ma este a Gyurtának és jakabosnak kell szurkolni,Gyurta még a legjobb időt is úszhatja ma.
  • videobaby
    nem érdekelt. sosem törődtem a vízilabdával.
  • Zoli007
    Nem érdekel, nem nézem az olimpiát.
  • ManoNegra
    Ezzel egyetértek, ráadásul a bírók is ellenünk fognak fújni, nem akarnak egy negyedik magyar aranyat. Ettől függetlenül még lehetséges, de az esély kicsi rá sajnos. Az agresszív szerb stílusra kellene valami működőképes taktikát kitalálni.
  • szabii98
    bizony...már bizonyítottak, öregek, majd a következő generáció
  • Molnibalage
    A címvédőtől azt várom legfeljebb, hogy megvédje a címét. Ez most is lehetséges... Nagyon kíváncsi leszek, ha megint hozzák az aranyat, akkor mi lesz majd a plebs reakciója meg akkor is, ha nem...

Egyébként meg egy zsinórban 3-szoros olimpiai bajnok csapat résztvevőitől én már nem várok el semmit. (A 2000-es csapatból még mindig vannak páran) Nem sok olyan csapatsport van ahol egy ország elmondhatja, hogy háromszor győzött és azt még ritkűbban, hogy háromszor zsinórban világversenyen vagy olimpián. Perpillanat a jégkorong (SZU) és kosárlabda (USA) nem jut eszembe egy sem. Talán még a krikettben és a rögbiben sem képesek erre az ex angol gyarmatok, pedig a mezőny jóval zártabb és kisebb...
  • Pluskast
    Nagy lebőgés. Azért mint címvédőktől nem ezt a teljesítményt vártam volna.
  • broman191
    Fogalmam sincs hogyan szerepeltek.
  • Lacee86
    Komolyan mondom, lassan nem érdemes semmi kérdést feltenni...
  • NEOreg3
    leszarom
  • Blum
    Igen,csalodtam.
    Az uszo csapatrol nem is beszelve
  • pxxl
    +1
  • immovable
    Nem érdekel.
  • Szavazó roBOT
    Milyen nyári sportokat űzöl? ==>> Csalódás a férfi vízilabdásaink eddigi szereplése?
  • ocskoszilard
    úszás, beerpong :D
  • Molnibalage
    Röpi, bringa, korsó. A teremröpi mióta nyári sport..?
  • PORSCHE924turbo
    Melyik rally szakágban tolod?
  • PORSCHE924turbo
    Nyári sportok...
    Evés, ivás, néha gyaloglok is, bár ez utóbbi már a komolyabb sportok kategóriába tartozik.
    Komolyabb sportok: Autó vezetés, néha bevásárlás, nagyon ritkán meredek dombokra való felsétálás (extrém sport).
  • Tsol
    futás, kerékpár, újra kéne görkoriznom
  • Yoda001
    futás, biciklizés (bár most valami nem oké vele, de szerencsére nem nagy hiba), korsóemelgetés, messziről távolbanézés
  • rastaman
    kerékpár
    szörf
    korsó