127612
-
kamionosjoe #101395 Hosszas töprengés után arra jutottam, hogy gazdag! Vettem is egy lottót a ma esti húzásra. :) -
A elmúlt évtizedek demográfiáját elnézve a "kényelmes élet" és a "kicsi gyermek" eléggé egymást kizáró fogalmak a nyugati kultúrában. -
clio1616v #101393 olyan akarok maradni, amilyen most vagyok és ahhoz is kell tennem nap mint nap, hogy a jelenlegi életvitelem fenntartható legyen
bármit, amit megkívánok szinte várakozás nélkül meg tudok valósítani -
De még sokkal meggyőzőbb, mikor a kicsi gyermeked beteg és te nem tudod megfizetni a megfeleő orvosokat, gyógymódokat, gyógyszereket, mert neked elég volt a kényelmes élet. -
Aztán kell majd egy műtét ami 200000euro a németeknél és ha nem végzik el rajtad, akkor szörnyű kínhalállal halsz meg pár hónapon belül és akkor fogsz csak rájönni, hogy mégiscsak jó ám MURVAGAZDAGNAK lenni... :_D -
Meg a fasznak se hiányzik az, hogy az utcán baszogassák az embert. -
Én csak annyira akarok gazdag lenni, h ne kelljen nézegetnem a boltban, h az olcsóbb szalámit vegyem meg, és ha megtetszik egy ruha, kütyü, akármi (nem ilyen méregdrága dolgokra gondolok), akkor azt megvehessem csak úgy. -
sem híres, sem eszméletlenül gazdag nem szeretnék lenni. nem is fenyeget ez a veszély
. akarva, akaratlanul is, de mindkettő megváltoztatja az embert. legyen inkább jó módom anyagi, egészségi, érzelmi, szellemi téren, és nem érdekel más.
-
Tulajdonképpen ha mocskosulgazdag vagy, szinte bármit elérhetsz, okosan, hátulról, ha csupán "híres", akkor meglehetősen korlátozottak a lehetőségeid és másoktól függ az életed. -
ManoNegra #101386 Én sima jómóddal is megelégszem, hírnév nélkül. -
A hírnév kétes dolog, én sima dúsgazdagsággal is beérem. -
figyu, ha kitalálsz egy ilyen karaktert,megírhatnád könyvben nem?:D
...aztán bestseller lesz, meggazdagszol és a pénzből megcsinálod
-
A "dúsgazdagság" nem célom, a "hírnév" szintén nem, a "biztos jómódban élés" annál inkább vonzó. -
De azért van fantáziája a srácnak, el kell ismerni. :D -
túl sok filmet nézel... -
Fbn Lx #101380 ha kifogytam, akkor átmennék a másik, japán stílusú sóguni palotámba, ahol nézném az udvaron a szamurájaim kiképzését és engem is a legjobb mesterek tanítanának a tradicionálisan berendezett dodzsómban, akiket a világ különböző pontjairól hívnék meg, minden stílus képviselőjét, és rezidenciákat adnék nekik meg végtelen mennyiségű kurvákat hogyha ideköltöznek tanítani
hétvégente meg meglátogatnám a politikai csoportosulásomat és a titkos magánhadseregem képzését, amivel újra bevezetjük a császárságot, és idővel én lennék a névtelen császár (nem ismerhetné senki a kilétem, mert a dúsgazdag opció kritériuma itt, hogy nem lehetek híres, így a háttérben építeném ki a hatalmamat. sárkányos maszkban mászkálnék, és csak a háremem és a mesterek, meg néhány bizalmas látná az arcomat, de ha valakinek beszélne róla, ki kellene végeztetnem) -
Nem bírnád g***vel.
-
Fbn Lx #101378 de igazából híres is lehetnék
azt akarom, hogy még 500 év múlva is tiszteljenek a férfias életmódom miatt -
Fbn Lx #101377 dehogynem! olyan herceg lennék hogy csak na
egy ókori perzsiára hajazó palotát építenék, hatalmas díszes csempéjű termekkel, növényekkel végigfuttatott gecinagy fürdővel ahol az 50tagú háremem áztatná magát, és négyen szopnának egyszerre minden napszakban amikor épp leülök valahol a gecimenő, bő, arannyal kivert hercegi öltözetemben -
Fbn Lx #101376 az élő ember szeretne, de a halott ember nem. -
szerintem egyformák az emberek, csak a lépték más. lehet megveszel egy kacatot 200Ft-ért (ami az órabéred - tegyükfel- 1/5. része), és amikor elgurul az utcán csak legyintesz.... de lehet annak a sejknek egy rolls royce árát még ennyi ideig sem tart neki megkeresnie. -
Inkább dúsgazdag. -> azzal érhet is valamit az ember (nem emberileg, hanem elérhet dolgokat, tárgyakat, amiket egyébként soha nem), szemben a hírességével... inkább addig legyen jó életem, ameddig élek, és ne utána, pláne a név miatt...
Pluskast: tudni kell bánni az emberekkel, és pláne a pénzzel (főleg ezzel akkor, ha nincs is olyan sok - még nagyobb tételben sem), aztán akkor nem lesznek ilyesmi problémák :) -
Na igen a sok pénzzel nem jön meg automatikusan a boldogság is. Egy darabig lehetsz boldog de nagy eséllyel elveszted a barátaid akiknek nagy része azért barátkozik veled mert sok pénzed van. Nem is olyan rég olvastam, hogy a szaúdi szultán akárhányszor Angliába megy mindig vesz egy royce-ot amit aztán otthagy a reptéren mikor hazamegy a magánrepülőjével. Azért ez nem normális. A sok pénz elveszi az ember józan ítélőképességét. -
Blum #101372 Inkabb gazdag,de nem Magyarorszagon. -
énis azthiszem a hobbijaimra fordítanám a pénzt (nomeg a pénzkeresésra szánt időmből is több lenne), saját stúdió, hangszerek, az egzisztenciám bebiztosítása (kicsit nagyobb lakás, autó, motor), és valszeg ennyi. -
Ha nekem sok pénzem lenne, akkor nem a luxust hajszolnám. Olyan dolgokat tennék meg, amire nem telik most. Utasrepülés szuperszonikus vadászgépen, ejtőernyőzés, repkedés gépekkel, bejárani a világot, stb. -
hát nemtom, én amikor a GTA játékokban csíteltem, akkor rájöttem hogy hamar megunnám a dúsgazdagságot.
mondjuk sztem az emberek nagyrésze ugyanúgy akarna élni mint most, csak venne ezt-azt pluszba az életébe. kétlem hogy aki megszokott egy bizonyos életszínvonalat, az utána mondjuk úgy akarna élni mint valami herceg/sejk.
ha mégis, az azt jelenti hogy valamit kurva szarul csinál, mer nem boldog, és akkor már mindegy... -
Bocsi de a jómód opció lemaradt a szavazásnál. Amúgy nekem a jómód éppen elég. Akar a franc dúsgazdag lenni azzal csak a gond jár. -
Inkább dúsgazdag, ha a válaszokat nézzük.
Egyébként én már annak is örülnék ha "jómódban" élő lennék ebben az országban és még a nevem se maradna fent. -
ide a lóvét -
Természetesen dúsgazdag. -
dúsgazdag, amíg élek legyen fasza minden, miután meghalok szarom le:DD -
inkább boldog legyek, a többi nem számít. -
A kérdés emlékeim szerint nem erről szól. Arról szól, hogy nem a vagyonod miatt leszel "híres". Egyébként a világ leggazdasgabb emberének nevét adott időszakokból tudod? Anno valami uralkodó volt, de a neve nem rémlik. A Ticanic fanokon kívül bárkinek is mond valamit az Astor család név valamit?
Ellenben az, hogy Arisztotelész, Ceasar és Newton vagy Einstein neve még az utca emberének is talán mond valamit. A kérdés erre vonatkozik. Szertnél -e inkább az utóbbi "klubba tartozni"? -
+1 továbbá, ha dúsgazdag vagy, nagy eséllyel híres is :D vagy hírhedt attól függ honnan van a sok lé :D -
Gazdag. Szarok a névre, ha meghalok kit érdekel már a nevem. Halál után, csak a semmi van, akkor meg leszarom. -
Szavazó roBOT #101359 Hogyan válsz meg a felesleges "kacatjaidtól"? ==>> Ha választanod kellene, hogy dúsgazdag legyél, csak "jómódban élő", akinek neve "örökre" fennmaradna, te melyiket választanád? -
Freeda Krueger #101358 Változó... -
:D
-
shiftdel