127612
-
Nem értem, hogy a mérnöki munkának mi köze a szexhez. Az életvitelemről meg úgy mennyit tudsz? Hozod a formád ember...
Egyébként mintha te is mérnök lennél. (Bár, hogy ezt hogyan sikerült összehoznod, az számomra rejtély...) -
nem kell ezt túlspilázni, az embernek vannak SZÜKSÉGLETEI amit igyekszik kielégíteni. mindenkinél mások a standardok, ha a kajáért fizetsz akkor a sexért miért ne lehetne? -
clio1616v #102035 jó; de neked a munkád és a merev életviteled összeegyeztethető egy érzelemmentes szeretkezéssel -
clio1616v #102034 igen; erről van szó, egész egyszerűen nem engedhetem meg az önbecsülésemnek, hogy "olyan" nővel legyek; egy megalázott, kiszolgáltatott, emberbe nem akarok újabbat "belerúgni", érzelemmentes élete nem lehet vonzó, nem akarok részese lenni egy olyan folyamatnak, amit egyszerűen a kurva önpusztításának lehet nevezni -
Egyébként nem, de tagadhatatlan, hogy gondoltam már rá. -
Háát, azért ezt megkérdőjelezném. :D De én sem szexelnék ribanccal, az biztos, annál önmagamat is többre tartom. -
clio1616v #102031 rossz lenne látni, hogy azért van velem, mert utána kap pénzt tőlem
igénytelen ember fizet nőnek
az okos nőnek ha szüksége van pénzre, azt nem szexxel szerzi meg - buta nővel meg nem vagyok hajlandó szexelni, mert a buta nő szexelni sem tud rendesen -
:)) Érdekes megfogalmazás. Igazából ő alacsonyítja le magát. -
clio1616v #102029 nem -
clio1616v #102028 soha nem alacsonyítanék le egy embert ennyire, hogy fizessek neki a szexért -
nem, nemis akarok
vagyishát... volt már olyan párkapcsolatom ami inkább volt közvetett módon az
(aztán amikor mondta hogy tegyem ki a farmerokat meg parfümöket x ezer értékben neki akkor beindult a pókösztönöm is) -
erre dobok 1 lájkot :D -
Majd ha már elég pénzem van ahhoz, hogy fossak rá, akkor 4 kurvát fogok egyszerre szopatni, és közben egy aranykupából vedelek majd Moët-t :DD Emellett ez fog szólni közben.
"sounds like a plan" -
Nekünk úgy is ez való gyerákök!!!! :DDD -
Nem feltétlen. Az "profik" azok vigyáznak magukra. Az agyilag zakkant nők meg, nos... -
Még nem, de ha erre szorulnék simán. Kit érdekel miért csinálja, kiszolgál mert megfizetem. Ennyi. -
Ha lefexel vaalkivel, akkor mindenkivel lefexel, akivel ő annak előtte lefeküdt, ez a gyakorlat. Egy menőbb prostinak lehet, hogy aznap több "partnere" volt, mint a lánynak a szomszédból egész életében összesen... Így gondolom a rizikófaktor azért más kategóriába esik (kérdezzük a biztosítós kollegákat?! :D). -
Naja, de ahhoz személyesen ismerni kell előtte, hogy meggyőződjél róla, hogy strici nélkül dolgozik és magától, kényszer nélkül, hogy kicsit kiegészítse a tandíját... -
festés, mázolás, tapétázás... 3 hétig szopattak a mesterek. -
Egy jól kinéző fiatal csinos csaj csak akkor nem talál pasit, ha nem akar, egyéjszakásra meg aztán főleg... -
és ki mondta, hogy az a diák ne menjen el táncikálni, vetkőzni stb? a lehetőség adott neki is. nem csak a férfiak vannak kiéhezve -
Ilyenkor azért el lehet gondolkozni, hogy amit a csaj egy órás menetért kap, azért a hasonló sorsú ellentétes nemű diák meg egy hetet dolgozik a TESCO-ban. Csak úgy gondolatébresztőnek...
A világ már csak ilyen. Ezen lehet szörnyűlködni, de tudtommal itthon a kínálat messze a kereslet felett van... -
Ez is lehetséges. -
Sajnos sok olyan értelmes, okos egyetemista lány keresi így az albérletre, tandíjra stb. valót, akiről a környezete abszolút nem is gondolná. -
Betegséget szerintem anélkül is össze szedhetsz ha nem kurvázol. Ez attól függ, hogy milyen gyakran váltogatod a partneredet, bár akkor sem biztos mert elég ha valamelyik fél félre lép és az illető akivel lefeküdt nemi beteg, onnantól meg kész a baj. A másik meg ha felmész a nettre egy rakás olyan oldalt találsz ahol lányok tömkelege hirdet. Gondolod, hogy ezek mindegyike kényszerítve van? Nem hinném. Inkább az lehet, hogy lusták elmenni dolgozni, és 1 nap megkeres annyit amennyit egy tesco pénztárosi fizetéssel egy év alatt sem keres meg. Ehhez persze kell gyomor.... -
Nem közvetlen azért fizettél, még ha arra is ment ki a játék. :) Bár az ilyen csaj egy k*rva, úgyh ha úgy vesszük, akár igen is lehet. Nézőpont kérdése. :D -
Ez attól függ. Ha elviszek egy csajt, moziba meg vacsorázni ás utána megdugom akkor most fizettem a szexért vagy nem?:) -
Hell no, I ain't payin' for pussy! 
-
nem és nem érdekel túlzottan -
Nem, még nem. Alapvetően nem zavar, ha érdekből van valaki velem, mert ha én is tudom előre, akkor nem gond.
A gond inkább az, hogy nem tudok meggyőződni arról, hogy nem kényszerből teszi-e. Tudomisén, valamiféle módon kényszerítik erre. Ha pusztán nyereségvágyból teszi, mert lusta melózni, inkább szop, az nem zavar, de az már igen, ha megverik mikor nem visz haza eleget, elveszik az útlevelét stb. Rengeteg nőt elrabolnak, eladnak és kényszerítik a prostitúcióra, ez nem helyes. Aki önként vállalja, azt kéne csak alkalmazni és megfelelő körülményeket biztosítani a munkájához. Ez éppúgy a prostituált érdeke, mint az ügyfeleké.
A másik probléma, hogy amíg nem legalizálják normálisan a prostitúciót és nem lesz tiszta, átlátható, szabályozott üzlet, addig ez mindig a bűnözői csoportokhoz kötődik és azokkal jobb ha az ember semmiféle, még áttételes kapcsolatban sincs. Nem szeretnék plusz kellemetlenségeket magamnak.
A harmadik probléma pediglen a betegségek. A legnagyobb jóindulattal és felkészültséggel is BÁRMIT össze lehet szedni, annyit meg nem ér meg egy kósza numera szvsz. -
Nem, és nem is akarok. Maximum egy sztriptízbárt vállalnék be. -
Nem, de kipróbálnám. -
Nem, és nem is fogok. -
Szavazó roBOT #102003 Mit gondolsz a polgári védelmi szolgálatról? ==>> Vettél már igénybe fizetős szexuális szolgáltatást? -
Számomra ez csak annak bizonyítéke, hogy idiótákkal van tele a világ. -
Majd megérted. -
Mint írtam, az ilyen kérdezősködés során kb. semennyire releváns infót kaphatsz. Aki ez alapján dönt az marha.
Aki meg elküldte, az majd hülye lesz pont a versenytárssal - mert oda is mehet - közölni, hogy szar munkaerő. Szívjon vele csak ő is, ha tényleg szar. -
Sok helyen megkérdezik, hogy hol dolgoztál legutóbb. Odatelefonálnak és meg is van. -
Ezt az utána szólogatás soha nem értettem.
1. Ki pazarolja erre a drága idejét?
2. Honnan tudja, hogy x/y hova jelentkezett? Vagy az új cég felhívja a régit és megkérdezni, hogy kifia borja? Ez megint szintén olyan, hogy "biztosan" elfogult véleményt kapsz az átlagos magyar munkáltatói viszonyok mellett. -
Az hagyján, de pl. éppen fennáló sérülésemmel mit kezd a rendszer. Most is olyan lábsérülésem van, hogy bringázni tudok vele akármilyen messzire, de 500 métert sem tudok sétálni, néha még ráállni sem tudok fájdalom nélkül. Marhaság az egész.