127612
-
Igen. Fehérjét, multivitamint és magnéziumot.
Napi szinten szedem.
Igen. A plusz magnézium hatására megszűntek a vádliban gyakran előforduló izomgörcsök. -
Szavazó roBOT #102076 Vettél már igénybe fizetős szexuális szolgáltatást? ==>> Szedsz valamilyen táplálékkiegészítőt? -
clio1616v #102075 az érdek váltja ki az érzelmet, érzést -
Eeee, ők érdekből bármikor képesek szétteni a lábukat, így ez csak egy bullshit, amivel áltatják magukat (és minket). Tisztelet a kivételnek! -
Fbn Lx #102073 ez egy bizonyos (egyre kisebb) százalékára talán igaz lehet.
De hogy általában véve a nőkre mostanság? Viccelsz
"nekünk is vannak szükségleteink" szokták mondani -
clio1616v #102072 tudod miért?
mert nekik kell az érzelem a sexhez... -
Van aki meg egyszerűen azért csinálja mert ezzel sok pénzt tud keresni. Tudnék Neked olyan nőt mutatni aki fent hirdet a netten, hogy el sem hinné róla az ember. Kifejezetten szép. Tudja magáról, hogy az nyilván meg is kéri az árát és válogathat is. Simán megteheti, hogy nem fogadja az illetőt ha nem szimpatikus neki. Hogy elferdült volna világ? Nem hiszem. Ugyan olyan mint volt max a körülmények változnak de az örömlányok azóta léteznek mióta létezik a civilizáció. -
150? A háború előtt is teljesen bevett szokás volt. Akkor még ugye léteztek piros lámpás házak is. -
Szó sem volt álszentségről. Még a katolikus egyház is megtűrte bizonyos szinten. 150 éve teljesen bevetett dolog volt, hogy a 16-18 éve srácokat örömlányokhoz jártak "beavatásra". -
Unreal1942 #102068 Kereslet kínálat! Pont azért vannak rosszlányok. Mert van rájuk igény.
Nagyon sok "normális" lány keresi meg így a tanulmányai árát a fenntartási költségei mellett. Aztán, hogy van e kiút belőle az más kérdés. Vannak jó példák is rá, de van aki, ha nem is rendszeresen, de időnként bevállal egy-egy kanyart. Fizetés kiegészítésnek.
Akadnak csinos anyukák is akik sajnos csak így tudják eltartani a gyereküket...
Az ilyen Nők, lányok jellemzően a keleti régióból származnak ahol alacsonyabb az életszínvonal, szarok a fizetések.
A férfiak szemszögéből nézve, pedig. Lényegesen egyszerűbb, olcsóbb és kötetlenebb. Mint megpróbálni felszedni valakit egész este vagy heteken át szórakoztatni aztán meg hoppon maradni.
Elferdült a világunk sajnos.
Magam részéről boldog párkapcsolatban élek, de a másik oldalt se tudom el ítélni. Jártam azon az oldalon is eleget. -
hát, már nagyonrég rájöttek, hogy pénzt régebben, ételt és egyebeket kaphatnak, bizonyos dolgokért :D -
A kurvaság az egyik legősibb "mesterség", nem újkeletű dolog... Csak azelőtt az álszentség nagyobb volt annál, mint sem beszéljenek vagy írjanak róla. -
egyébként valószínűleg azért van így, mert a hölgyek rájöttek, hogy ők ezért pénzt is kaphatnak.
Meg itt jön be az az ősi mondás, hogy "minden nő kurva"
Már elnézést a kifejezésért.
Tapasztalataim alapján ezt a mondást, sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom :D -
a betegségek - igénytelenség - technikai tudásnak vannak mértékei.
5000forint - 5perc
500.000forint - 5óra
-
idevágó blog bejegyzés:
[center]Bitch Air - A kurvajárat -
Mert felborult a világ azért! A nők férfi szerepekben vannak. Szeretnének karriert meg jó állást meg azt akarják, hogy önállóságuk legyen, de ugyanakkor meg ott van a génjeikben az ősi anya szerep, illetve, hogy nekik gyerek kell. Na ezeket a dolgokat képtelenek össze egyeztetni és ettől meghülyülnek. Erről mindig eszembe jut Bill Muarry idétlen időkig című filmje amiben a csaj arról beszél vele, hogy milyen az ideális pasi:)
- Milyen társ kellene? Milyen az igazi férfi?
- Mindenekelőtt szerény. Nem vág fel rá, hogy tökéletes.
- Olyan, mint én.
- Intelligens, segítőkész, és szórakoztató.
- Intelligens, segítőkész, és szórakoztató? Illik rám, illik rám... illik rám.
- Romantikus, és bátor.
- Ez is passzol.
- Jó testű, de nem néz 2 percenként a tükörbe.
- Ő, nagyszerű a testem, és hónapok telnek el úgy, hogy a tükörbe se nézek.
- Udvarias, érzékeny, és kedves. Nem szégyell sírni sem előttem!
- De azért ugye férfiról van szó?!
-
Akkor ha egy nő minél jobban elutasító veled, valójában annál jobban kíván? Mert akkor megyek ünnepelni! :DDD -
ez tényleg így van. viszont van olyan párkapcsolatközpontúbb nő, annak pedig ez nemis jön be (sőt, inkább legyen mackós, kis pocival), valakinek ez adja a biztonságérzetet
érdekes dolgok ezek -
Nagyon logikusan hangzik, így mivel nőkről van szó, tutira nem lehet igaz... :DDD -
Hát, ha azon a logikán indulunk el, hogy a nőknél az igen nemet jelent, a balra index pedig a jobb kanyart jelzi, akkor rájöhetünk, hogy ők azzal, hogy nem másznak rád, tulajdonképpen le akarnak sz*pni. Minél jobban azt látod, hogy nem akarja, igazából annál kegyetlenebb ápolást kapnál tőle
Problem solved, mehetek aludni.
-
Aha és gondolom még a 3 milliárd férfitársam se... :DDD -
Fbn Lx #102056 hát, figyelj... ők minden sokkal finomabban fejeznek ki. Nem veszed észre a jeleket :DD -
Szerintem nem ugyanazon a bolygón élünk. Én ugyan ülhetek akár éveket is bármék szórakozóhelyen a pultnál és valahogy nem szólítanak le a szőkék, hogy de leszopnálak itt helyben kisapám! :D Pedig ha nőként ülnék ott (és még csak nem is szép nőként term.), akkor ugyanez pepitában sűrűn előfordulhat... -
Fbn Lx #102054 azért rámásznak ők is az emberre, csak lényegesen ritkábban, tulajdonképpen ehhez 2szer annyit kell társaságba mászkálni mint egy nőnek, vagy kifejezetten jó pasinak lenni -
Emmá csak így van kérem, nincs egyenjogúság, mindég nekünk kellett teperni az elmúlt 100.000 évben, nekik meg elég felkínálkozniuk (se). Rohatt egy világ van. :DDDDD
Ha valódi egyenjogúság lenne, akkor ők is ránkmásznának maguktól stb. Node ezt várhatjuk-e... Ki vagyunk mink használva! :D -
Fbn Lx #102052 :(
de ennek a miértje érdekel
most egy full átlagos lány 100 embert leszólít az utcán akar e baszni, csak az nem megy el vele akinek nője van és hűséges vagy akinek annyira furcsa és idegen lesz a helyzet, hogy valami trükköt sejt
ellenben egy átlagos srác? a szép nők azért küldenék el mert bármikor fognak jobbat, a csúnyák meg büszkeségből. mert ha egy nő csúnya akkor legalább általában még büszke is. -
:D -
Roppant egyszerű a válasz. Ha egy nő bemegy valahová, és baszni szeretne, akkor fog. Ha te ugyan ezzel a céllal mész valahova, a siker kétséges. :D -
Fbn Lx #102049 az se rossz, én mostanság is edzek rendesen, hátha sikerül a 10es skálán szereznem vagy két pluszpontot
olyan testem lesz, hogy mindennap lekésem a villamost. ribancok fognak a faszomba csimpaszkodni és nem tudok majd lépni tőlük
érdekes viszont, hogy ahány lányt megkérdez az ember, mindnél a kockás has a legfontosabb izomzat
nem a váll, nem a mell, nem egy olyan izom, ami kifejezetten erőt és így dominanciát szimbolizál, hanem egy kockás has, ami szinte semmilyen evolúciós előnyt nem szolgáltat, egy vékony gyereknek is lehet, és mégis, a kockákat a legnehezebb kifejleszteni az összes közül, és a legkisebb gyakorlati hasznuk van
miért -
Fbn Lx #102048 ezt én is így tudom, de mióta feltalálták a kotont a nőkből úgy elszállt ez az ösztön hogy ihaj
ha nehezebben mennek bele, akkor miért van az, hogy az átlag nőt férjezés előtt nagyjából 20an basszák meg, amiből masszív 10-15 csak pajti, vagy egyéjszakás
ez azért átlag, mert valakit csak ketten, valakit negyvenen. nagyjából ugyanannyit látok mindkét kategóriából
ez valahogy nekem nem áll össze
egyébként igen, a nőnek ösztönös feladata lenne, hogy egy adott férfit befogjon, hogy aztán támogassa amikor terhes és segítse a gyereknevelésben amikor a gyerek pici és meg kell védeni
de, mindemellett a nőnek az is ösztöne, hogy a jelenlegi párjánál genetikailag előnyösebb pasi termékenyítse meg
tehát a nő számára evolúciósan ideális helyzet, ha talál egy mamlaszt, aki felneveli vele azt a gyereket, aki genetikailag előnyösebb pasitól származik
tehát a nő játssza meg ezt a játékot, aminek igazi vesztese a férfi lehet -
amúgy én kajak azon gondolkozom hogy kiteszek egy kockahast és megyek csippendélnek
akkor aztán részeg nők szopkodnák a faszomat és még fizetnének is érte (természetesen luchador maszkban
).
-
Szerintem ez azért van mert a nőknek nem annyira a külső a kiemelten fontos szempont és általában nehezebben mennek bele könnyed kalandokba mint a férfiak.Valahol azt olvastam hogy ennek evolúciós oka van mert a férfi odébállhat de a nő meg ottmaradhat egyedül a gyerekkel. -
Fbn Lx #102045 egyébként azt nem értem, hogy a nőknél miért nem olyan népszerű a férfiakért való fizetés
ők nem akarnak faszt eléggé?
ezt kétlem
inkább mi valamit rosszul csinálunk srácok
az kellene, hogy a nők istenesen rohanjanak a fasz után, meghívjanak mindenhová, bekerítsenek és fizessenek
az már sikeres biznisz! -
Nem de gondolkodtam már rajta,néhány dolog mindíg visszatartott.
1 Elég ciki lenne ha már csak így sikerülne csajt szerezni,erősen zavarban lennék ettől.
2 Sokba kerülne nekem.
3 A betegségek
Ami mellette szól az az hogy választhatnék pont olyan csajt amilyen tetszik és nem kéne felesleges köröket futni az esemény előtt. -
Fbn Lx #102043 igen, többször is
már három barátnőm volt -
hajrá clio, én neked szurkolok /popcorn
(bár ezis kezd uncsi lenni hogy ti mindig így reagáltok rá...)
-
kamionosjoe #102041 ó most jut eszembe hazudtam, egyszer voltam egy kurvával, de olyan részeg voltam, hogy aztán nem tudtam vele mit kezdeni
-
kamionosjoe #102040 Nem, és nem is fogok, nincs hozzá gusztusom... -
Hát, a közeli barátaim sokmindennek mondtak már, de feszültnek szerintem még soha... -
clio1616v #102038 neked van egy koncepciód rólam, nekem meg rólad
az eddigi írásaid alapján egy komoly, merev, logikus, feszült embernek tartalak(ez nagyon is illik a munkádhoz, de az érzelmeidet nehezen vagy sehogy nem fejezed ki)