127612
  • clio1616v
    gondolj bele... te is megadnád egy jó csajnak, ha odajönne hozzád jópofizni :D
  • tigeroo
    jaja, csak most ezt nem akartam kiemelni... :D
    1x az inmedioban a csaj megadta így a telószámát
  • clio1616v
    ha csinos a csaj, akkor érdemes megkérdezni, hogy van-e kedve munka után kikapcsolódni
  • tigeroo
    én mostanában a teszkoban szoktam megkérdezni a pénztárosokat hogy sok van-e még a műszakból. hihetetlen jó érzés látni az arcukon a mosolyt, nemis tudják hova tenni elsőre a kérdést:)

énis az ilyen apró dolgokban hiszek.
  • jazzy
    Nem önkénteskedtem ebben az értelemben.

Hétköznapokban szoktam apró segítségeket megtenni embereknek amik mostanság egyre ritkábbak. Ilyenekre gondolok, hogy megfogom az ajtót, segítek kitolni a kocsit a hóból, ha látom, hogy nem sikerül neki, segítek leszállni a buszról időseknek, babakocsisoknak, átadom a helyemet stb. Ezek olyan dolgok, amiket mindenkinek meg kellene tenni a másikért, de sajnos nagyon kevesen teszik meg, inkább elfordulnak. Persze valamennyire érthető, értük sem teszi meg senki.
  • Zoli007
    Nem, de hallottam már ilyenről. Véradó vagyok, tudom nem önkéntesség, de kb. ennyit vagyok hajlandó megtenni másokért, én sem számíthatok senkire.
  • Fbn Lx
    nem vagyok az a fajta akinek örömöt okoz az ilyesmi
  • tigeroo
    büszke vagyok rád
  • clio1616v
    érdekes, hogyan működik?

- miben segít a gyermekeknek a tény hogy te futsz?
  • clio1616v
    minden nap önkénteskedek, többször is

teljesen magamtól megteszek dolgokat másokért kérés nélkül

ma például segítettem egy hölgynek, hogyan kell használni a T-pontnál lévő sorszámadó automatát

szeretek segíteni másoknak, ha nem kérik, de látom, hogy szükségük van rá

nekem is jobban esik a segítség, ha mégcsak kérnem se kell
  • NEOreg3
    nope
  • VRSDM

Gondolom egyértelmű innentől, I
    gen, évente többször is.

Hogy egy híres magyar értelmiségi szavaival éljek.

" Az önkéntesség mentheti meg ezt a világot. "
  • Blum
    Igen,evente tobbszor.

Igaz csak a suliban,evente 2X.

Golyabalon szoktam belepteto ember lenni a portan ill. diak napon szoktam odaallni valamelyik standhoz aztan okitom a nepet.

De tavaly voltam a kozeli parkerdoben szemetet is szedni.
  • kamionosjoe
    Igen, polgárőr voltam.
  • tigeroo
    igen párszor
  • HTS s3rg1nh00
    nem,de hallottam már ilyenekről
    btw be nem szállnék egybe sem,nincs annyi szabadidőm sem amennyit magamnak szeretnék
  • Szavazó roBOT
    Játszottál már a Travian, vagy ehhez hasonló (Ikariam, Klánháború stb.) építgetős böngészős játékkal? ==>> Önkénteskedtél már életedben?
  • mrzed001
    Szintúgy kipróbáltam a traviant a gyors szerón ... szépen eltelt a kezdeti talán 2 hetes védettség, harmadik hétre már komoly haderővel rendelkeztem, volt vagy 15 katonám meg 5 lovasom ...
    Ekkor letámadott egy sokezres sereg és lerombolt majd mindent.
    Na ebben a pillanatban indítottam is az unreget.
    Shakes és BloodMoon-t nyomom néha.
  • Fbn Lx
    :D
  • kamionosjoe
    Mindegyiket próbáltam már, de egyik sem kötötte le a figyelmemet pár napnál tovább. Hattrick-el játszottam 2 évig meg a Maffiózóval pár hónapot, de azok más kategória.
  • Lacee86
    Én is beregeltem most nosztalgiázás képpen a Travian speedre. Pár éve játszogattam vele egy keveset, de túlzásba akkor sem vittem. A Farmville-nél és hasonló baromságoknál sztem még mindig értelmesebb. Munkahelyi, lyukasóra közbeni unaloműzésre jó. :D
  • acsati
    Én Travianozok most is Most van időm rá, mert kevesebb órám van, de pénzt nem fektetek bele :)
  • ressy14
  • VRSDM
    Távolról ismerem és nem is akarok közelebb kerülni :)
  • clio1616v
    nem játszok ilyenekkel

ismerek olyat, aki igen és róla rossz véleményem van
  • Freeda Krueger
    Régebben játszottam,de már nem
  • szabii98
    Igen, rendszeresen kedvet kapok valamelyikhez, de pénzt nemkívánok fizetni egy olyan dologért, amiben ha 1 hónapot nem lépsz be kitörölnek.
    Ikariam, The West stb, minddel játszottam de meguntam :)
  • Blum
    Regebben jatszottam,de mar reg abbahagytam.

Ikariammal talan 2 hetet ha jatszottam (szamomra uncsi volt) viszont a gladiatust jo 2 evig toltam ejjel-nappal amig jo volt. Aztan bejott a fizeteses rendszer es agyba-fobe vertek ilyen uj reg verpistikek akik tejeltek. Na nekem akkor betelt a pohar es otthagytam.
  • broman191
    Travianról hallottam már, a másik kettőről soha semmit, nem szoktam böngészős játékokkal játszani.
  • Fbn Lx
    régebben próbáltam a traviant, aztán valami szomszédom, aki fizetett is érte, lerohant 600000 katonával
    ez volt az utolsó élményem
  • jazzy
    Nem játszottam, ha ilyesmihez van kedvem előveszem a jó öreg Age of Empires sorozatot, nagy kedvencem a mai napig.
  • 5m0k3sh0w
    szokták mondani, hogy hiába a diploma, ha az élethez hülye. na látom itt is ez van. aki okos, annak nem kell bizonygatnia hogy okos, mert mások ezt leszűrik a megnyilvánulásaiból. ez a lacee meg.. hiába van diplomád, ha az élethez meg hülye vagy. mondod a hülyeségedet, aztán meg bizonygatod hogy márpedig te milyen okos vagy a diplomáddal meg az érettségiddel. hát ezt elbasztad kicsim :)
  • Fbn Lx
    szóval úgy gondolod, két különböző ember szervezetének pH-ja különbözhet olyan mértékben, hogy ez bármelyik segédanyag hatását megváltoztathatná?
    Az állati szervezetek pH-érzékenysége rendkívül nagy, így, ha olyan tág határok között mozogna, hogy ez tényező lehetne, már halott lennél
    bár a mikrobák szaporodására és életkörülményeire egy ilyen szűk tartomány is viszonylag nagy hatással lehet. Viszont nem tiszta számomra, hogy mely adalékanyagokról gondolod azt, hogy a bélflóra összetételének kóros megváltozása, ami mellesleg egyéb betegség jelenlétének következménye vagy oka, annak felszívódását annyira befolyásolná, hogy az kóros állapotot idézzen elő?
  • Calver
    kérek "nem, rühellem őket és kerülöm mint egy rövidlátó kanos vízibivalyt" opciót
  • Zoli007
    Ismerem őket, de sosem érdekeltek. Jobb szeretek virtuálisan ölni, ha nagyon unatkozom
  • immovable
    Hallottam róluk, de még nem.
  • tigeroo
    Faszság annyira azért nem unatkozom
  • NEOreg3
    nem, főleg azért mert egy idő után (feltételezem) elég nehéz tovább fejlődni, ha nem fizetsz

másrészt amúgy sem érdekelnek
  • Szavazó roBOT
    Szedsz valamilyen táplálékkiegészítőt? ==>> Játszottál már a Travian, vagy ehhez hasonló (Ikariam, Klánháború stb.) építgetős böngészős játékkal?
  • Roger6
    Igen, és ha a témához ha ennyi a hozzáfűznivalód, az azt jelenti, hogy igazam van. Köszi