127612
-
clio1616v #102237 gondolj bele... te is megadnád egy jó csajnak, ha odajönne hozzád jópofizni :D -
jaja, csak most ezt nem akartam kiemelni... :D
1x az inmedioban a csaj megadta így a telószámát -
clio1616v #102235 ha csinos a csaj, akkor érdemes megkérdezni, hogy van-e kedve munka után kikapcsolódni -
én mostanában a teszkoban szoktam megkérdezni a pénztárosokat hogy sok van-e még a műszakból. hihetetlen jó érzés látni az arcukon a mosolyt, nemis tudják hova tenni elsőre a kérdést:)
énis az ilyen apró dolgokban hiszek. -
Nem önkénteskedtem ebben az értelemben.
Hétköznapokban szoktam apró segítségeket megtenni embereknek amik mostanság egyre ritkábbak. Ilyenekre gondolok, hogy megfogom az ajtót, segítek kitolni a kocsit a hóból, ha látom, hogy nem sikerül neki, segítek leszállni a buszról időseknek, babakocsisoknak, átadom a helyemet stb. Ezek olyan dolgok, amiket mindenkinek meg kellene tenni a másikért, de sajnos nagyon kevesen teszik meg, inkább elfordulnak. Persze valamennyire érthető, értük sem teszi meg senki. -
Nem, de hallottam már ilyenről. Véradó vagyok, tudom nem önkéntesség, de kb. ennyit vagyok hajlandó megtenni másokért, én sem számíthatok senkire. -
Fbn Lx #102231 nem vagyok az a fajta akinek örömöt okoz az ilyesmi -
büszke vagyok rád
-
clio1616v #102229 érdekes, hogyan működik?
- miben segít a gyermekeknek a tény hogy te futsz? -
clio1616v #102228 minden nap önkénteskedek, többször is
teljesen magamtól megteszek dolgokat másokért kérés nélkül
ma például segítettem egy hölgynek, hogyan kell használni a T-pontnál lévő sorszámadó automatát
szeretek segíteni másoknak, ha nem kérik, de látom, hogy szükségük van rá
nekem is jobban esik a segítség, ha mégcsak kérnem se kell -
nope -
Gondolom egyértelmű innentől, I
gen, évente többször is.
Hogy egy híres magyar értelmiségi szavaival éljek.
" Az önkéntesség mentheti meg ezt a világot. " -
Blum #102225 Igen,evente tobbszor.
Igaz csak a suliban,evente 2X.
Golyabalon szoktam belepteto ember lenni a portan ill. diak napon szoktam odaallni valamelyik standhoz aztan okitom a nepet.
De tavaly voltam a kozeli parkerdoben szemetet is szedni. -
kamionosjoe #102224 Igen, polgárőr voltam. -
igen párszor -
nem,de hallottam már ilyenekről
btw be nem szállnék egybe sem,nincs annyi szabadidőm sem amennyit magamnak szeretnék -
Szavazó roBOT #102221 Játszottál már a Travian, vagy ehhez hasonló (Ikariam, Klánháború stb.) építgetős böngészős játékkal? ==>> Önkénteskedtél már életedben? -
Szintúgy kipróbáltam a traviant a gyors szerón ... szépen eltelt a kezdeti talán 2 hetes védettség, harmadik hétre már komoly haderővel rendelkeztem, volt vagy 15 katonám meg 5 lovasom ...
Ekkor letámadott egy sokezres sereg és lerombolt majd mindent.
Na ebben a pillanatban indítottam is az unreget.
Shakes és BloodMoon-t nyomom néha. -
Fbn Lx #102219 :D -
kamionosjoe #102218 Mindegyiket próbáltam már, de egyik sem kötötte le a figyelmemet pár napnál tovább. Hattrick-el játszottam 2 évig meg a Maffiózóval pár hónapot, de azok más kategória. -
Én is beregeltem most nosztalgiázás képpen a Travian speedre. Pár éve játszogattam vele egy keveset, de túlzásba akkor sem vittem. A Farmville-nél és hasonló baromságoknál sztem még mindig értelmesebb. Munkahelyi, lyukasóra közbeni unaloműzésre jó. :D -
Én Travianozok most is
Most van időm rá, mert kevesebb órám van, de pénzt nem fektetek bele :)
-
-
Távolról ismerem és nem is akarok közelebb kerülni :) -
clio1616v #102213 nem játszok ilyenekkel
ismerek olyat, aki igen és róla rossz véleményem van -
Freeda Krueger #102212 Régebben játszottam,de már nem -
Igen, rendszeresen kedvet kapok valamelyikhez, de pénzt nemkívánok fizetni egy olyan dologért, amiben ha 1 hónapot nem lépsz be kitörölnek.
Ikariam, The West stb, minddel játszottam de meguntam :) -
Blum #102210 Regebben jatszottam,de mar reg abbahagytam.
Ikariammal talan 2 hetet ha jatszottam (szamomra uncsi volt) viszont a gladiatust jo 2 evig toltam ejjel-nappal amig jo volt. Aztan bejott a fizeteses rendszer es agyba-fobe vertek ilyen uj reg verpistikek akik tejeltek. Na nekem akkor betelt a pohar es otthagytam. -
Travianról hallottam már, a másik kettőről soha semmit, nem szoktam böngészős játékokkal játszani. -
Fbn Lx #102208 régebben próbáltam a traviant, aztán valami szomszédom, aki fizetett is érte, lerohant 600000 katonával
ez volt az utolsó élményem -
Nem játszottam, ha ilyesmihez van kedvem előveszem a jó öreg Age of Empires sorozatot, nagy kedvencem a mai napig. -
5m0k3sh0w #102206 szokták mondani, hogy hiába a diploma, ha az élethez hülye. na látom itt is ez van. aki okos, annak nem kell bizonygatnia hogy okos, mert mások ezt leszűrik a megnyilvánulásaiból. ez a lacee meg.. hiába van diplomád, ha az élethez meg hülye vagy. mondod a hülyeségedet, aztán meg bizonygatod hogy márpedig te milyen okos vagy a diplomáddal meg az érettségiddel. hát ezt elbasztad kicsim :) -
Fbn Lx #102205 szóval úgy gondolod, két különböző ember szervezetének pH-ja különbözhet olyan mértékben, hogy ez bármelyik segédanyag hatását megváltoztathatná?
Az állati szervezetek pH-érzékenysége rendkívül nagy, így, ha olyan tág határok között mozogna, hogy ez tényező lehetne, már halott lennél
bár a mikrobák szaporodására és életkörülményeire egy ilyen szűk tartomány is viszonylag nagy hatással lehet. Viszont nem tiszta számomra, hogy mely adalékanyagokról gondolod azt, hogy a bélflóra összetételének kóros megváltozása, ami mellesleg egyéb betegség jelenlétének következménye vagy oka, annak felszívódását annyira befolyásolná, hogy az kóros állapotot idézzen elő? -
kérek "nem, rühellem őket és kerülöm mint egy rövidlátó kanos vízibivalyt" opciót
-
Ismerem őket, de sosem érdekeltek. Jobb szeretek virtuálisan ölni, ha nagyon unatkozom
-
Hallottam róluk, de még nem. -
Faszság annyira azért nem unatkozom -
nem, főleg azért mert egy idő után (feltételezem) elég nehéz tovább fejlődni, ha nem fizetsz
másrészt amúgy sem érdekelnek -
Szavazó roBOT #102199 Szedsz valamilyen táplálékkiegészítőt? ==>> Játszottál már a Travian, vagy ehhez hasonló (Ikariam, Klánháború stb.) építgetős böngészős játékkal? -
Igen, és ha a témához ha ennyi a hozzáfűznivalód, az azt jelenti, hogy igazam van. Köszi