127612
  • pxxl
    majd a halálos ágyamon szeretném újrakezdeni, nem most :)
  • Pluskast
    Én szó szerint 1-2 dolgot csinálnék újra az életemben amit bánok, hogy kihagytam illetve elpuskáztam.
  • Dzsini
    Akik emlékeznének: az első más döntés után (legyen az akár 1, 5, vagy 15 éves korban) teljesen más irányba menne az életetek, innen kezdve felesleges emlékekkel lenne tele a fejetek - egy idegen ember soha meg nem történt életéről és döntéseiről.
  • VRSDM
    Tökéletes életem van. Nyilván ez nem igaz, mégis így gondolom.
    Semmiképp nem szeretném újra kezdeni.

Szeretek élni így.
  • kamionosjoe
    szoktam resetet csinálni, mindössze olyan 10 sört kell meginni hozzá :)
  • Fbn Lx
    ha újrakezdhetném ugyanezt az életet nyilván csak akkor tenném, ha emlékezhetnék rá, különben kinek lenne kedve ugyanezt mégegyszer lejátszani

ha viszont emlékeznék rá és úgy kezdhetném újra, az abszurd, mert 3 évesen kibaszott bölcs lennék
    nem tudom elképzelni, hogy hogyan emlékezhetnék kisgyerekként a 20éveskori élményeimre úgy, hogy fel is fogjam őket. valójában inkább nem tudnám hogy mi van, mi a fasz ez a sok kép ami itt van a fejemben, mi bajom van, és miért emlékszek egy másik ember élményeire úgy, mintha én lennék az az ember
    szóval tudathasadásos lennék már kisgyerekkoromtól kezdve és pszichiátrián kezelnének
    tehát inkább nem kezdeném újra
    főleg, mert akkor már miért pont ezen a helyen, ebben a testben, stb.
    legközelebb egy másik helyet, egy másik időt és egy másik testet akarok, nem pont ugyanezt
  • Motoroj
    Azt hiszem igen, de nem most.
  • hugopareiros
    kizárt, ennél jobb nem nagyon lehetne
  • Zoli007
    Igen, de csak akkor, ha emlékezhetnék az eddigi életemre. Bármikor.
  • Roger6
    Dehogy kezdeném, csodás volt így, minden szarral együtt. Az új célok elérése a célom, nem az újrakezdés.
  • videobaby
    újrakezdeném, ha az emlékeim megmaradnának a mostaniról. talán akkor, sok butaságot nem követnék el, olyan dolgokat, amikről később derült ki, hogy rossz.
  • SötétBarom
    Nem feltétlenül, mert sokkal nagyobb esély van rá, hogy szarabb lenne, mint hogy jobb.
  • Lacee86
    Igen, de csak akkor, ha emlékezhetnék az eddigi életemre. Hogy ki tudjam javítani azokat a dolgokat, amiket egész másképp csinálnék. Mert sajnos sok ilyen van. :(
  • tigeroo
    jah, látom teis 90-es vagy :DDDd
  • Hegi90
    bazmeg
  • clio1616v
    ez természetes

az "én" mindig valakibe újjászületik
  • clio1616v
    igen, mert most is felelőtlen vagyok és mindent bátran kipróbálok

de még bőven többet is vállalhatok :D
  • jazzy
  • ManoNegra
    Az is lehet, hogy ez nem kívánságműsor, és újrakezdjük ha akarjuk ha nem...
  • szabii98
    nem. lehet hogy történtek rossz dolgok, lehet történtek nagyon rossz dolgok, de azért mégis több felejthetetlen élményben volt részem, sokkal többen, mint rossz élményben :D
  • tigeroo
    depresszív hozzászólás depresszív.
  • NEOreg3
    ha emlékeznék a mostanira, természetesen

másképp ugyanazokat a hibákat követném el újra
  • tigeroo
    ja

pont ezen gondolkoztam ma, hogy már közelebb vagyok a 40-hez mint a születésem napjához:D
  • Szavazó roBOT
    Önkénteskedtél már életedben? ==>> Ha megtehetnéd, újrakezdenéd az életed?
  • kifli
    pedig ez önkéntes alapon megy :)
  • QuippeR
    ilyet mi is csináltunk itt Győrben, de ezt nem nevezném önkénteskedésnek, mert végülis a saját bőrünket mentettük...
  • kifli
    Jópáréve, mikor hatalmas árvíz volt itt szegeden, elmentünk, homokzsákot pakolni...
  • immovable
    Nem és nem is fogok.
  • VRSDM
    neked szólt.
    megtaláltad akkor magad.
  • Roger6
    Munkanélkülin mi legyen mégis, hegesztőszemüveg? Amúgy sok sikert hozzá, bár a gyakorlati segélyekben jobban hiszek, amit személyesen adok át valóban azoknak, akiknek szüksége van rá.
  • clio1616v
    én voltam, de mindegy
  • VRSDM
    dioptriás szemüveg = mindig rajtam van / kell legyen
    előbb nézz utána miről nyilatkozol " pénzlehúzós játékként "
  • clio1616v
    az önkéntesség arról szól, hogy saját erőből segítek annak, aki rászorul

nekem az nem önkéntesség, hogy a gazdagok szájából kiéneklek pénzt, hogy fenntartsak egy "nonprofit" szervezetet, és ami marad, abból jótékonykodok
  • tigeroo
    demost ez tökjó dolog. nyilván a szimpatikus futók is segítenek támogatást gyűjteni

A te munkahelyeden amúgy nincs Corporate social responsibility?
  • Hegi90
    mindig rajtad van a rayban szemcsid ha futni mész? :D
  • clio1616v
    ennyi erővel, én minden nap megteszek 45 km-t, nem akarja valaki támogatni a munkábajárásomat?

fogadj örökbe egy km-emet :D - tetszőleges összeggel

havi 60ezer a cél 112%-nál tartok
  • clio1616v
    ja most látom jobb oldalt...

akkor ez ilyen pénzlehúzós játék hatásvadászással

és van aki ezt bekajálja?
  • VRSDM
    itt minden részletet megtalálsz a futásomról
  • Willenbrock
    Nem,nem érek rá-dolgoznom kell mert bérből élek ezért a kevés kis szabadidőmet inkább magamra fordítom.Épp elég nekem az is ha a családban segíteni kell valakinek valamiben.
  • FrezeR
    Ezek nagyon jó dolgok akár egy mosoly is :) a munkaadójuk úgy sem sokba nézi őket szerintem...