127612
-
Mi húzott fel ennyire mákosbögyörőm? Hogy másnak van Apple terméke, neked meg nincs?
-
Na figyelj csak ide, te szarházi: először is, hozzád én egy szót sem szóltam, nem is neked írtam. Erre te jössz a szar személyeskedő dumáddal. Ki a francot érdekel, h neked a haverjaid mit vesznek meg mit sem. Valószínűleg pont azért kezdtél el itt idegbetegeskedni, mert van abban vmi, amit írtam. Őszintén szólva jól megvolt a topik nélküled is, menj vissza oda, ami neked való. -
Nyugodj meg kislányom, minden rendben lesz. (Ezt a viselkedésmódot a kurvaértékes diplomádhoz adták? Vagy vetted mint a diplomád?) -
ha mappákban gondolkozol akkor warezben is gondolkozol.
playlistek vannak, elvben lejátsza az általad összeállított mappa (jelen esetben hivatkozások a playlistedben) tartalmát.
nem buta rendszert raktak alá, ha sokszázezer zene között szeretnénk eligazodni. méghozzá nagyon gyorsan.
én sem értek egyet a stratégiával a marketinggel és még sok egyébbel ami a cég körül forog.
de ahogy a sony megcsinálta a walkman és discman szériát. és tarolt.
ugyan így (az ituneson kívül) nem érheti szó a ház elejét, ha mp3 zenelejátszásról van szó. akkor ipod. és semmi nem jobb nála. pont. :) -
"Almás" nincs de "mikró lágy" van
-
Volt egy ipod shuffle, de nem bírta sokáig így lecseréltem egy philips-re...amit asszem tegnap el is hagytam na mindegy:D -
Én nem vagyok almaértő, mivel nem szeretem egyáltalán, elítélem a céget az undorító vezetés és marketingstratégia miatt, ezért elvből nem veszek, de az ipodokon volt olyan opció, hogy mappánként játssza le a zenéket? Amikor cimborám hallgatta, mindig előadónként volt felsorolva, na én ettől hülyét kapok, nem is szedek olyan appot amiben nincs mappánkénti rendezés.
#102310 Írtál egy fórumra, KÖSZÖNÖM HOGY MEGENGEDED, hogy bárki válaszolhasson a postodra, ez egy szabad, nyílt fórum. Ha nem tetszik ne írj. -
Hozzád ki a tököm szólt? -
Ha csak a zenelejatszó sorozatot nézzük, nehéz jobb terméket találni az ipod szeriáknál. Az itunes ez alól kivétel.
Mas területen valóban vannak olcsóbb és azonos minőségű termékek. -
Téged valami nagyon durva sokk érhetett, hogy egy ilyen miatt felhúzod magad, mikor közben itt senki nem verte magát. Ismerőseim körében van pár Apple termék, bár érdekes módon nem hangoztatják, nem menőznek vele, és nem rakják ki az asztalra hogy mindenki lássa. De úgy látszik a diplomás és művelt emberek köreiben (mint te) verik a nyálukat rá, ha ennyire felidegesítetted magad rajta.
-
Flame on! -
van, de mégsem vagyok menő :( -
Amúgy elég szánalmas, h vki arra veri a nyálát, h neki epölje van. Aztán hova szarjak akkor? Nem lesz tőle több, max egy marha, h ugyanazért a teljesítményért kifizetett 1,5-2x annyit. :D -
Majd csinálok.
-
Nincs és nem is lesz szeritnem soha. Semmi szükségesm rá. -
Árban nem komázom őket. Valahogy mindég találok jobb árú és még elfogadható minőségű esztközt, VAGY valójában nincs is szükségem rá. -
Van és lesz is.
Nem állok sorba a legujabb verziokert.
De ha jó áron tudok jó cuccot szerezni akkor az nem kérdés.
-
kamionosjoe #102300 Nem azt mondtam, ha hozzám vágják nem kell, de nem ér annyit amennyiért adják őket. -
és miért nem kéne?
azért ha hozzátokvágnám szerintem elfogadnátok használatra -
kamionosjoe #102298 Nincs és nem is kell. -
nincs.
inkább szól a presztízsről mint a technikai újításokról szerintem.
az rajtam ne keressék meg a majd 1000%-át az előállításnak, nem tollas a hátam
(hasraütöttem, majd valaki kijavít hogy pontosan mennyi az annyi) -
Nincs és nem is akarok.
Kb leszarom. -
Szavazó roBOT #102295 Ha megtehetnéd, újrakezdenéd az életed? ==>> Van "Almás" terméked? -
Senki nem írta, hogy időutazás vaze, csak újrakezdés, thát most hirtelen megszületnél újra és csecsszopó lennél, de nem mennél vissza az időbe, viszont emlékeznél a születésed előtti életedre full. -
kamionosjoe #102293 Már a parlamentben is megszavazták, hogy nem oda tartozik.
-
Fbn Lx #102292 ne barátkozz meg senkivel és nem kell elmerülnöd a písz-láv-junitiságban -
Fbn Lx #102291 visszamegy a konyhába, ahová tartozik -
barátkozz meg mindenkivel, aztán lehet egyedül maradsz :) -
legfontosabb lecke amit átadnék "magamnak" a múltba.
-
Ha emlékeznék az eddigi életemre. Akkor talán. -
Először is elég biztos mentális összezavarodást jelentene egy 3-5 éves emberkének egy 25-30 éves idegen tapasztalataira emlékezni a jövőből. (ha véletlenül még beszél is róla a szüleinek, akkor pedig hosszadalmas kezelést is jelentene)
Másrészt te hinnél ezeknek az "emlékeknek" egy ismeretlen, más sorsú embertől? Ugyanezeket (nagynak tartott élettapasztalatok) megtalálhatod bármelyik könyvben, ami egy ember életével foglalkozik - még csak nem is kell valódi, lehet ugyanúgy fikció is, mint a te nem létező "előző életed" emlékei...
Harmadrészt elég egyenes út lenne a biztos meggazdagodáshoz, csak a "reset" előtt be kell vágni egy pár fontosabb hét lottószámait és a főbb tőzsdei trendeket :)
(és már ömlenek is a paradoxonok az egész sztoriba) -
extramagascsaj #102286 Nem. -
clio1616v #102285 de kifizetődő, csak ne az alapján válogasd meg, hogy kire vagy tekintettel, hogy mekkora kurva :) -
clio1616v #102284 barátkozz meg önmagaddal, utána sose leszel egyedül -
clio1616v #102283 tapasztalat? -
Ezzel mit akarsz mondani? -
" Előbb tanuld meg szeretni önmagad, hogy aztán másokat is megszerethess. " -
Semmit, mert perpill. nincs. -
Ehhez a szemlélethez barátnőd mit szól? -
Nem, X év életbölcsessége lenne a fejedben. Én pl. csak most tanultam meg, hogy nem kifizetődő tekintettel lenni másokra. Ha ezt tudtam volna előbb...