127612
-
villanyszerelővel is lehet, csak jól kell célozni a kábel végével
-
P*nákat lóvéval lehet leginkább. :D Normális nőt viszont... hát még keresem. -
Fbn Lx #102395 cukrász, azzal tán pinákat is lehet fogni
főleg ha sikerül olyan helyen dolgozni mint a sugar shop -
ökörsütő kisiparos -
Hm, szakácsot kihagytam a listáról. :$ Sry. :) -
Sokan szeretik a sütit úgy tűnik. :D Én inkább egy jó steakre szavaznék minden helyzetben :DD -
Engem az, h festő senki. Az, h kőműves senki, az nem. :) -
Meglep hogy ennyien lennének cukrászok. -
Hát gondolom, nem mondom, h irigylem...
-
Jó esetben. Rosszabb esetben a kedve is elmenne a nőktől egy életre.
-
És azoknak a 99%-ától sugárban hánynál... -
A nőgyógyászok előtt másvalami százai nyílnak!
-
Mondjuk a lakatos sem egy rossz mesterség, ajtók százai nyílnának meg előttem :DDDD -
nyaranta kőműves/segédmunkáskodom, szeretem, szal az. -
hugopareiros #102383 Mindig is szerettem sütni, így cukrász. -
Egyszer szagolj majd be egy műhelybe amikor a rezsón melegítik az enyvet :) -
hát, ez igaz :D -
Hát sűrűn nem. :D De még mindig jobban hangzik, ha tiszta fűrészpor minden egy műhelyben, mint esőben-szélben kint a falat rakni több emelet magasan. :) -
"nem kéne annyira veszélyes helyen, mocsokban dolgoznom és a kezem sem lenne tiszta redva mindig"
aham...nem láttál te még asztalost úgy látom :D -
Elég ügyetlen vagyok ilyesmihez, de ha már választanom kellene, akkor talán asztalos. Időjárásfüggetlen, nem kéne annyira veszélyes helyen, mocsokban dolgoznom és a kezem sem lenne tiszta redva mindig. -
Tuti autószerelő lennék. Imádom a benzin és égett gumiszagot.
-
nem tudom, egyikhez sincs kedvem -
Lakatos - Elhegesztgetnék én...
Vagy villanyszerelő - Helyre rázkódnék hamar. -
Most is szakmunkát végzek, de választani kéne akkor autószerelő, így egyéb. -
Most is szakmunkát végzek, de ezek közül valószínűleg autót szerelnék. Azt szerintem élvezném is :) -
Szavazó roBOT #102372 Mi a véleményed a kereskedelmi csatornák tehetségkutató műsorairól? ==>> Ha nem lenne más lehetőséged, melyik szakmunkában dolgoznál leginkább? -
DIESEL DOG #102371 Annyit tudok róluk amennyit az újságok címlapjain néha elolvasok, és ennyi bőven elég még sok is... romlott az egész, nem több afféle celebgyárnál... ontják magukból ezeket a kérészéletű sztárocskákat.
Ergo, soha nem érdekeltek ezek a műsorok. De úgy néz ki erre van igény... -
oda fogok beiratkozni jövőhéten:D
és zenekar? ami meglepett hogy elég kevés férfiénekes van ebben a korosztályban itt is, milyen stílusban zenélnél szívesen? -
Á, nem tanulok sajnos, csak magamtól. Az a debreceni Rocksuli jól jönne. :) Igen tetszett a koncert nyár elején. -
ijjá azok a gp5 alapok:D
amúgy jó hangod van, tanulsz is énekelni meg minden?
(én most kezdtem el 1 hónapja) -
Nem olyan egyszerű, mint gondolná az ember. Mivel sok hosszú kitartott hang van benne, figyelni kell, h tiszta maradjon. Még tökéletesítenem kell eléggé. -
a limp bizkit behind blue eyes :) azzal nem volt nehéz dolgod igaz?:) -
Köszönöm. :) Melyik dal a kedvenced ezek közül? -
háttérzajnak megy ez is, ha olyan szól, ami tetszik nekem, arra odanézek. egyébként pont nem érdekel a dolog. ezeknél bőven lehetne értelmesebb műsorokat is adni. inkább a kommentárokon szoktam vidulni, ha úgy mondanak véleményt, hogy nem sértő, és humoros.
ez tetszik, egyik kedvencemet is felénekelted:) szerintem folytasd nyugodtan:) -
clio1616v #102363 nagyon rossz a szemlélet, amit több embertől látok, ha valaki elér valamit és büszke rá - esetleg megosztja az örömét másokkal, azt megtiszteltetésnek kellene venni, nem pedig rosszallóan
örüljetek neki, hogy valaki megosztja veletek az örömét és örüljetek vele együtt
- ne csak akkor, ha nagy az illető melle és szőke -
clio1616v #102362 büszke vagy ha van barátnőd, feleséged, gyereked, lakásod, állásod, autód...
attól nem vagy több de dicsekedhetsz vele, ha büszke vagy rá
a dicsekvést, amikor hallgatom én örülök neki, ha valakinek valamije van; lenézem azokat az embereket, akik a dicsekvést rossznéven veszik és arra gondolnak, hogy tőlük az, aki dicsekszik többet ér -
Én nem vagyok büszke, h nekem nincs. Csak azt nem értem, h sok ember miért büszke arra, h van. Mitől lesz ő ezzel több? -
Csak ha valaki elmondja, hogy neki apple terméke van, a sok hülyegyerek rögtön dicsekvésnek veszi, és kezdi a fröcsögést. -
clio1616v #102359 én mindenemmel dicsekszek, nem csak ezzel
na de arra büszkének lenni, hogy neki nincs... :D -
csak pont annyira szánalmas, mint dicsekedni vele, hogy van.