127612
  • Adaaam
    Pizza, gyros.
  • ressy14
    kebab és pizza, de elég ritkán falom őket
  • Zoli007
    Hangulatfüggő, de talán a pizza, mert azzal jól is lakom.
  • Blum
    Ha mar valasztani kell,akkor pizza. De azt is megvalogatom hogy honnan rendelem.
  • immovable
    Gyros, kebab.
  • Lacee86
    Hát, én alapvetően szeretem mindegyiket. Amit talán bárhol bármikor tudnék enni, az a pizza, persze más-más feltéttel. De nagyon szeretem a gyrost is (friss, csirkehús, sok zöldség, sok szósz). Hotdogra nem pazarolnék pénzt, azt otthon is bármikor megcsinálja az ember.
  • SötétBarom
    Amúgy, sajnos itthon nem tudták megvetni a lábukat, de a Nordsee-t imádom. Zseniális cuccaik vannak.
  • SötétBarom
    Akkor sikerült? Zsír. :)
  • daeemoon
    Gyros, pizza, hambi. ^^ egyik se Mekiben, hanem a környéki árusoktól, vagy saját kezem által. :)
  • SötétBarom
    Mekiben a royal, amúgy itt Sopronban van egy albán csávó, olyan kibaszott jó kebabot csinálnak, hogy beszarok.
  • NEOreg3
    burgerek, vagy pizza
  • SimaSuna #102948
    Miskolcon szinte az összes Gyros-ost kipróbáltam, de Kazinczy utcán a Sindibad büfében a legjobb.
    (szivesen enném, de csak akkor tudok ott kajálni, ha nem dolgozom..ez pedig ritkán van)...
  • tigeroo
    hamburger
  • joshua
    Gyros...pécsen szerencsére 350 ftokért lehet nagyon jót kapni, így eszembe sincs pl mekibe bemenni.
  • SimaSuna #102945
    dehogy lakok jól...
    de amíg hazaérek és eszek valami normálisabb kaját..jobb mint a semmi.

McFresh az az amiben egész paradicsomkarika van, meg saláta meg valami öntet...
  • Szavazó roBOT
    Szerinted egészségesek a gyorséttermi ételek? ==>> Mi a kedvenc gyorskajád?
  • QuippeR
    és a sajtburger menü + McFresh (ez mi?) kombóval jóllaksz? lehet, hogy a kínaival jobban járnál.
  • tigeroo
    ja, a nátrium-glutamát, előszeretettel rakják vákumos felvágottakba is
  • SimaSuna #102941
    Munkáltatóm biztosít Szép Kártyát. A rajta lévő összegből 3 helyen vásárolhatok.:
    -Pizza Tábor
    -Kínai Étterem
    -McDonalds

rajta lévő összegből az alábbi kaja jön ki.

- Pizza Tábor 2 családi pizza (1hétvége havrokkal)
    - Kínai étterem. (7 menü, leves nélkül - 7 napra)
    - McDonalds ( 8 sajtburgermenü + Mcfresh - 8napra)

ha a fizum 20npaig tart inkább a mekit választom pótlásként. nem örülök neki, de ez van..
    az hogy mi egészségtelen, meg mi nem, mindenki döntse el :)
    nekem a zsíroskenyér hagymával is egészséges és az őz pörkölt vörösborral is :)
  • Roger6
    Ja, ezt hívják ízfokozónak, gyönyörű függőség is kialakulhat tőle.
  • QuippeR
    "Az otthoni koszttól biztos egészségtelenebb."

Az otthoni kosztnál. Az otthoni koszttól akkor lenne egészségtelenebb, ha az okozná ezt a változást. (Vagy ha tájszólást használsz. De ugye nem használsz?)
  • Willenbrock
    Egészségtelen de finom,főleg a sajtburgert szeretem.
  • bardocz
    Nem a szezámmagosra gondolsz? Az tényleg nagyon nagy, a mézes az nem vészes szerintem.
  • Fbn Lx
    a mézeset nem szeretem, nagyon vastaga bunda rajta, nem ízlik :D a guang baot se, valahogy nem harmonizál nekem a mogyoróval
    néha fele-felében kérem és a fele csirkemáj. a máj jó dolog
  • bardocz
    Én a szecsuáni csirkehúst, mézeset, csiliset, meg gung baot szoktam enni. Azok amik barna színű mártásban vannak eddig nem igazán jöttek be.
  • Fbn Lx
    persze mostanában nagyon ritkán, tavaly jártam sokat, de már megcsömörlöttem tőle
  • Fbn Lx
    jah az árakból levágtam. 530ért veszem a szecsuánit meg 650ért a bambuszrügyes sertéshúst
    :DDD
  • bardocz
    Oda szoktam járni :D
  • Sir Quno Jedi
    Auchan, friss és csirkemell ez így együtt paradoxon szvsz.
  • Fbn Lx
    akkor a móriczos kínaiban akár össze is futhattunk már :D
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy van egy jó hely a mammut alatt, a három tetvér török étterem (vagy valami ilyesmi). Ott ki lehet ülni a betonra ilyen nagy kerevetekre, párnákkal, szőttesekkel stb. (pont int törökbe) és a piaci szocreál hangulatban elfogyasztani a jóféle ócsósított kajákat. Gyrosuk isteni, de a máglyarakást is csipázom. Jó ott minden.
  • clio1616v
    azért minden igénytelen kínai büfénél nem veszek kaját, ami olyan olcsó már, abba jut a finom romlott húsokból, amiről néha a híradó is tudósít :P

itt szoktam látni, hogy a kínai fickó, az auchanból hozza frissen a csirkemellet
  • bardocz
    Pedig nincs is jobb annál :DD
  • clio1616v
    pedig nem fogok bemenni a ffi mosdóba, hogy a klóros vízzel öblítsem le a kaját :D
  • Sir Quno Jedi
    Kínaiból én is láttam olcsóat, pl. a BMK-nál.
  • bardocz
    Na én üdítővel nem számoltam, mert mindig hazahozom, amúgy bp xi. ker.
    A kaják többsége 650, van pár, ami talán 530 plusz a csomagolás. A rizs benne van az árban, tésztáért meg krumpliért van felár.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, én mindég tejszínes őzlevest eszek, aztán medium steak és kemencében sült libamáj. Ez nekem tökéletesen megfelel.
  • clio1616v
    az jól hangzik, mit fogtok enni? van szokásos? :)
  • clio1616v
    holnapi ebédedet lefotózhatnád, mert most már kíváncsi vagyok

kösz előre is
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, én pl. holnap megyek a Reneszánsz Étterembe, az első osztály asszem...