127612
-
Pizza, gyros. -
kebab és pizza, de elég ritkán falom őket -
Hangulatfüggő, de talán a pizza, mert azzal jól is lakom. -
Blum #102956 Ha mar valasztani kell,akkor pizza. De azt is megvalogatom hogy honnan rendelem. -
Gyros, kebab. -
Hát, én alapvetően szeretem mindegyiket. Amit talán bárhol bármikor tudnék enni, az a pizza, persze más-más feltéttel. De nagyon szeretem a gyrost is (friss, csirkehús, sok zöldség, sok szósz). Hotdogra nem pazarolnék pénzt, azt otthon is bármikor megcsinálja az ember. -
Amúgy, sajnos itthon nem tudták megvetni a lábukat, de a Nordsee-t imádom. Zseniális cuccaik vannak. -
Akkor sikerült? Zsír. :) -
Gyros, pizza, hambi. ^^ egyik se Mekiben, hanem a környéki árusoktól, vagy saját kezem által. :) -
Mekiben a royal, amúgy itt Sopronban van egy albán csávó, olyan kibaszott jó kebabot csinálnak, hogy beszarok. -
burgerek, vagy pizza -
Miskolcon szinte az összes Gyros-ost kipróbáltam, de Kazinczy utcán a Sindibad büfében a legjobb.
(szivesen enném, de csak akkor tudok ott kajálni, ha nem dolgozom..ez pedig ritkán van)... -
hamburger -
Gyros...pécsen szerencsére 350 ftokért lehet nagyon jót kapni, így eszembe sincs pl mekibe bemenni. -
dehogy lakok jól...
de amíg hazaérek és eszek valami normálisabb kaját..jobb mint a semmi.
McFresh az az amiben egész paradicsomkarika van, meg saláta meg valami öntet... -
Szavazó roBOT #102944 Szerinted egészségesek a gyorséttermi ételek? ==>> Mi a kedvenc gyorskajád? -
és a sajtburger menü + McFresh (ez mi?) kombóval jóllaksz? lehet, hogy a kínaival jobban járnál. -
ja, a nátrium-glutamát, előszeretettel rakják vákumos felvágottakba is -
Munkáltatóm biztosít Szép Kártyát. A rajta lévő összegből 3 helyen vásárolhatok.:
-Pizza Tábor
-Kínai Étterem
-McDonalds
rajta lévő összegből az alábbi kaja jön ki.
- Pizza Tábor 2 családi pizza (1hétvége havrokkal)
- Kínai étterem. (7 menü, leves nélkül - 7 napra)
- McDonalds ( 8 sajtburgermenü + Mcfresh - 8napra)
ha a fizum 20npaig tart inkább a mekit választom pótlásként. nem örülök neki, de ez van..
az hogy mi egészségtelen, meg mi nem, mindenki döntse el :)
nekem a zsíroskenyér hagymával is egészséges és az őz pörkölt vörösborral is :) -
Ja, ezt hívják ízfokozónak, gyönyörű függőség is kialakulhat tőle.
-
"Az otthoni koszttól biztos egészségtelenebb."
Az otthoni kosztnál. Az otthoni koszttól akkor lenne egészségtelenebb, ha az okozná ezt a változást. (Vagy ha tájszólást használsz. De ugye nem használsz?) -
Egészségtelen de finom,főleg a sajtburgert szeretem. -
Nem a szezámmagosra gondolsz? Az tényleg nagyon nagy, a mézes az nem vészes szerintem. -
Fbn Lx #102936 a mézeset nem szeretem, nagyon vastaga bunda rajta, nem ízlik :D a guang baot se, valahogy nem harmonizál nekem a mogyoróval
néha fele-felében kérem és a fele csirkemáj. a máj jó dolog -
Én a szecsuáni csirkehúst, mézeset, csiliset, meg gung baot szoktam enni. Azok amik barna színű mártásban vannak eddig nem igazán jöttek be. -
Fbn Lx #102934 persze mostanában nagyon ritkán, tavaly jártam sokat, de már megcsömörlöttem tőle -
Fbn Lx #102933 jah az árakból levágtam. 530ért veszem a szecsuánit meg 650ért a bambuszrügyes sertéshúst
:DDD -
Oda szoktam járni :D -
Auchan, friss és csirkemell ez így együtt paradoxon szvsz. -
Fbn Lx #102930 akkor a móriczos kínaiban akár össze is futhattunk már :D -
Amúgy van egy jó hely a mammut alatt, a három tetvér török étterem (vagy valami ilyesmi). Ott ki lehet ülni a betonra ilyen nagy kerevetekre, párnákkal, szőttesekkel stb. (pont int törökbe) és a piaci szocreál hangulatban elfogyasztani a jóféle ócsósított kajákat. Gyrosuk isteni, de a máglyarakást is csipázom. Jó ott minden. -
clio1616v #102928 azért minden igénytelen kínai büfénél nem veszek kaját, ami olyan olcsó már, abba jut a finom romlott húsokból, amiről néha a híradó is tudósít :P
itt szoktam látni, hogy a kínai fickó, az auchanból hozza frissen a csirkemellet -
Pedig nincs is jobb annál :DD -
clio1616v #102926 pedig nem fogok bemenni a ffi mosdóba, hogy a klóros vízzel öblítsem le a kaját :D -
Kínaiból én is láttam olcsóat, pl. a BMK-nál. -
Na én üdítővel nem számoltam, mert mindig hazahozom, amúgy bp xi. ker.
A kaják többsége 650, van pár, ami talán 530 plusz a csomagolás. A rizs benne van az árban, tésztáért meg krumpliért van felár. -
Jah, én mindég tejszínes őzlevest eszek, aztán medium steak és kemencében sült libamáj. Ez nekem tökéletesen megfelel. -
clio1616v #102922 az jól hangzik, mit fogtok enni? van szokásos? :) -
clio1616v #102921 holnapi ebédedet lefotózhatnád, mert most már kíváncsi vagyok
kösz előre is -
Hmmm, én pl. holnap megyek a Reneszánsz Étterembe, az első osztály asszem...