127612
  • videobaby
    nem, nem . az még nagyon odébb van, hogy ezzel kelljen foglalkoznom. majd akkor, ha lesz miről, és lesz miért.
  • broman191
    Nem, de így huszonévesen nem foglalkoztat, másrészt narancsék gondoskodnak róla hogy ne igazán legyen miről végrendelkeznem...
  • tigeroo
    igen, mert nekünk már ez a megszokott. úgy ahogy néhány afrikai törzs méhlepényt eszik mert erő van benne, kínában kutyát esznek, az araboknál kb. tárgy a Nő, angliában tejjel isszák a teát, amerikában pedig a superbowl az év sporteseménye.

minden szokás furcsa alapvetően egy külső szemlélőnek, kivéve ha abban nő fel a delikvens
  • Lacee86
    Tekintve, h itt huszon-harmincon éves emberek vannak max, kétlem, h ilyen életkorban olyan nagyon végrendelkezne bárki is, így én sem. Viszont fontos dolognak tartom, függetlenül attól, h van-e valakinek nagyobb vagyona vagy nincs, vagy van-e gyereke. Az egy felelősségteljes dolog, h valaki életében elrendezi ezt, feketén fehéren, és nem hagy bizonytalanságot meg civakodni valót maga után.
  • Motoroj
    hát ja, sztem nem morbidabb annál amikor gereblyézik a sírod mert "jajj mitmond más"...
    igaz, az ősöknek még ez a normális.

Szerinted meg az a normális, ha el van gazosodva?
  • Pluskast
    Nem és nem tudom. Ez szerintem attól függ, hogy az életben lesznek e gyerekeim meg egyáltalában akkora vagyonom, hogy arról végrendelkeznem kelljen.
  • tigeroo
    hát ja, sztem nem morbidabb annál amikor gereblyézik a sírod mert "jajj mitmond más"...
    igaz, az ősöknek még ez a normális.

remélem lesz kiírva egy "eltemetni/hamvasztani/stb" szavazás is, kíváncsi vagyok most erről ki hogyan vélekedik:)
  • Broafka
    szerintem k*rva jó :D
    az én haveromnak elég szabálytalanok a fogai, így elég hülyén mutatna a polcomon. Mondjuk én inkább gyertyát tennék bele, az "hangulatosabb" :P
  • tigeroo
    ez azért durva :D
  • tigeroo
    nyilván inkább olyanokat érint a kérdés akiknek már van saját családja és jelentősebb vagyona/ingóságai.
    még szerencse hogy ez sok esetben ezek mértéke egyenes arányban nő az életkorral = halál közeledtével:D
  • zsoltioregon
    Da

a 2. kérdés már így nem releváns... de nyomtam oda oda is egy Igen-t mert meg nagyon pozitív vagyok
  • Molnibalage
    Pl. barátnőmre, akivel semmilyen jogi viszony nem kapcsol össze, tesómra, és bizonyos közösségre ezt-azt. És mi van, ha pl. valaki pontosan semmit sem akar hagyni szüleire van rokonaira, mert pl. megpattant a "kedves" családtól...? Mert, nekik hiába senkik, a jog szernint nem azok...
  • pxxl
    25-30 évesen mégis kire hagynád a cuccaidat, vagy egyáltalán (az emberek nagy része) mit hagyna itt ennyi idősen? nem cincálnék szét, mert ha egyedül van, akkor a szüleié, ha felesége van, akkor az övé, ha gyereke akkor az övé a fele, másik fele a felségéé. ha meg nincs senkije, akkor mind1 nem?
  • Molnibalage
    Van aki gondol arra, hogy baleset érheti és nem szeretné, hogy csak úgy eltűnne a világból és örökségét nem úgy cincálnák szét, ahogy ő nem szeretné. Ha valaki alkot is, akkor pl. nem veszik el így, stb.
  • Motoroj
    Nem, nem is tervezem. Nem szokás felénk.
  • tigeroo
    hamvaim szórják szét a kraszna folyón miközben dübörög a memphis may fire - alive in the lights!

valamint minden lyukas fogam és zoknim a családtagjaimra hagyom.
  • NEOreg3
    mindenem az sg fórumra hagyom
  • predator1982
    nem, de ha eljön az ideje, akkor majd igen...
  • pxxl
    Átlagos életkor: 28.9 év

valószínű, hogy sokat végrendelkeztek már ja...
  • Szavazó roBOT
    Elégedett vagy önmagaddal? ==>> Végrendelkeztél már valaha?
  • clio1616v
    sötét barom

• bardocz
    A testszőrzetem lehetne sokkal dúsabb, hogy hasonlíthassak egy vikingre.
  • SötétBarom
  • clio1616v
    alulról vagy felülről?
  • tigeroo
    én 90 vagyok 190-el és gyűlik a pocak nekemis :(
    tavasszal 78 voltam pedig, sikerült komolyan venni a diétát:D...
  • SötétBarom
    "ha" ...

Pont annyi centi hiányzik a 2 méterhez, ahány kilót le kéne adnom :DD
  • Fbn Lx
    ha 2 méteres vagy, akkor ez pont ideális!
  • SötétBarom
    Azér a 100 kiló nem kis felesleg, bro' :DDD
    Az az egy szerencsém, hogy egyenletesen oszlik el
  • kamionosjoe
    Én teljesen.
  • Adaaam
    Kép alapján azért messze vagy a dagadtságtól, max az lehet nálad mint nálam is van, egy kis felesleg amit le kéne adni hogy lapos legyen a hasam :)
  • clio1616v
    nem vagyok elégedett magammal, mert túlságosan elégedett vagyok magammal

az önértékelésem rendbetételén dolgozok mostanában
  • SötétBarom
    A azért, mert mindenkinek meggyőződése, hogy kibaszott okos. :D
  • broman191
    Részben, "ha előveszem a centit akkor lehetne hosszabb", de nem baj, majd veszek egy Hummer-t és akkor már mindenki tudni fogja...

Viccet félretéve, nem vagyok annyira primitív hogy folyton a külsőségekkel foglalkozzam, nem is értem miért csak külsőségek kerültek be az opciókba, inkább szellemileg (is) formálom magam, amikor időm-kedvem-lehetőségem engedi, még van hová fejlődni és lesz mindig is...jó pap holtig tanul. :)
  • Fbn Lx
    mindig lehetne magasabbnak és izmosabbnak lenni, és mindig lehetne hosszabb az ember pöcse
    a haj is mindig lehetne dúsabb és egészségesebb, ahogy a fogak is lehetnének fehérebbek, szabályosabbak és erősebbek
    aki elégedett az elfogadta azt, hogy a külseje nem lehet tökéletes
    én még nem fogadtam el :C
  • Blum
    Igen,teljesen.

Buszke vagyok arra,hogy nem olvasdtam bele a korosztalyom divatmajomsagaba es megtudtam ugymond "orizni" a sajat karakterem. Neha osszefutok volt osztalytarsakkal,ismerosokkel es egyszeruen megdobbenek,amikor latom hogy van feloltozve,hogy viselkedik,milyen helyekre jar es kikkel baratkozik. (szepen kifejezve: partikocsog/divatmajom)

Ami a kulsomet illeti,fogaszatra hajlando lennek kicsengetni akar jelentosebb osszeget is.
  • NEOreg3
    kezdetnek mondjuk az egész fejemet le kéne cserélni, utána meglátnám
  • SötétBarom
    Részben.

Dagadt vagyok. :DD
  • Zoli007
    Alapvetően elégedett vagyok magammal, mert nem vagyok egy Quasimodo, de a nemre szavaztam, mert ha volna lehetőségem, akkor szinte mindent kicserélnék magamon.
  • tigeroo
    kai zen az elvem, szóval nem vagyok elégedett magammal
  • Szavazó roBOT
    Örülsz neki, hogy lesz 7. része a Star Wars-nak? ==>> Elégedett vagy önmagaddal?