127612
-
clio1616v #103839 és aki nem lát? -
KaBuTo666 #103838 Diesel - Plus Plus parfüm a kedvencem. -
Dezodorban megvannak amiket szoktam venni, mikor melyik olcsóbb: Fa, Nivea, Old Spice, de csak stift vagy golyós, és Antiperspirant mindenképp.
Parfümöt most egy új Avonosat próbáltam ki, ezt. -
DIESEL DOG #103836 Igen, van dezodor is, parfüm is, arcszesz is. Gyakorlatilag majdnem minden nap használom is őket, fürdés után, arcszeszt csak borotválkozás után alkalmazom, és borotválkozás után második napon.
Favoritok:
- Old Spice White water arcszesz és dezodor, illetve Adidas parfüm, de abból mikor milyenhez van kedvem... -
Old spice bahamas deo (odabasz)
Armani City Glam
Fürcsye után! -
Fbn Lx #103834 nincs köze hozzá -
"egyébként minden nap zuhanyok, és nem gombásodik a testem, ezt a titkot alkalmazom büdösség ellen"
Már bocsi de mi köze van a mosakodásnak ahhoz, hogy te használsz parfümöt vagy sem?:) Én is is minden egyes nap fürdök de attól még reggel fújok magamra egy kevés parfümöt. Egyébként meg a nők nagy része igen is szereti ha egy férfinak jó az illata. -
ezt már énis tapasztaltam, persze nem jösszdugniknál meg 1-2 órás találkozások alatt, de ha már komolyabb a kapcsolat és együtt alszotok meg ilyesmi akkor tényleg van az illetőnek egy illata amit megszeretsz:)
gondolom ezért szeretnek a nők a pasijaik ingjében/pulcsijában lenni (amit én rühellek
)
-
Fbn Lx #103831 le kell rajzolnod nekik -
És akik nem érzik, azokkal mi van?
-
jó persze, de hidd el hogy a "szag" is fontos:-)
-
ugyebár legalapvetőbb vonzódás az illat...
Fene tudja, nálam a fej az első. -
nah sok lett az amúgy meg az ugye, de gondolom a lényeget érteni lehet:D -
azt hiszem szerelmes lettem.DDDD
nem félre érteni, amúgy párom is ugyanezeket használja:-) amúgy meg csak zárójelben írom, hogy ugye akik így telelocsolják magukat, azt elfelejtik, hogy a tökéletes "illatot" ugye az adja, hogy a parfüm (remélhetőleg az illető a neki valót találja meg) és az ember saját illata...ez az amire az ellenkező nem bukik:-) ugyebár legalapvetőbb vonzódás az illat... -
nekemis a whitewater a kedvencem, pont elvan találva az édes/fűszeres aránya, a lagoon is jó, egyedül a kilimandzsárót rühellem vagy melyik az a narancssárga címkés, olyan szaga van mint valami kórházi fertőtlenítőnek...
parfümből a hugo boss jön be, bár most kaptam egy mexx-t szal azt fogom elhasználni. az aqua di gio is jó még, nemtudom kit trollkodtam vele hogy szar:D mást még nem igazán próbáltam, ezek jöttek be így első illatra, igazából mindegy is.
a nőknek am is bejön pl. a férfinél a kéz illata stb, szal nem kell ezt az illatszer dolgot túlspilázni, aki tényleg aurát képez a pacsulijával azt én sem szeretem. -
-
Szerintem valamelyik Fa lesz az. Nem tudom, hogy pontosan melyik, de azzal engem is ki lehet zavarni a világból. -
clio1616v #103822 nem -
akkor a büdös zoknid is az? :D -
clio1616v #103820 semmi baj, nem tudhattad, hogy amiket felsoroltam, azok az illataikkal hozzájárulnak az illatom kialakításához
így illatszernek minősülnek -
emberek közé igen.Davidoff Adventure rulz :) -
imádom az old spice illatait:-) mindegyik olyan édeskés, de a whitewater a kedvencem, méterekről ki lehet szagolni:-) és ezt most nem rossz értelemben kell érteni, immmmáááádom az illatát:-) -
igen, parfümöt, dezodort
parfümöt ha emberek közé megyek, dezodort meg minden tus után -
1. Igen
2. Mindig, fürdés után nem mindig, de dezodort akkor is , főleg ha este fürdök, zuhanyzok -
nem akarok kötözködni, de illatszert kérdeztek, nem tisztálkodási szert.
-
clio1616v #103814 -
Komoly kiaknázatlan piac ez az Applenek... -
illatos fogselyem? wtf??? -
clio1616v #103811 Zuhany előtt:
Oral-B Pro Expert Cool Mint flavor fogselyem
Zuhany közben:
Sensodyne Repair&Protect Whitening fogkrém
Old Spice Danger Zone shower gél
Garnier Fructis Men Menthol Power sampon
Zuhany után:
Colgate Plax Ice szájvíz
Gillette Artic Ice izzadásgátló gél
Armani Sport Code natural spray -
Fbn Lx #103810 megint?! hát mikor volt PROCCOLT a szövegértésem hiszféjt koma
azt, hogy "használ valamit" nyilván az illatszerre értettem, az arcszesz meg hasonlók nem érdekelnek
tulajdonképpen VALAMIT az emberek 100%-a használ. fájna a popód, ha ezt kihagytad volna érzem :D -
ismered azt a mondást, hogy sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának?
na ugyanez igaz a nőkre meg az izzadságszagomra. -
HisF8 #103808 96% használ valamit, amiből 16,3% illatmentes. Szövegértésed megint proccolt... -
van egy parfüm, nem tudom mi a neve, pár férfin lehet érezni, olyan érzés, mintha folytogatnának frankón légszomjam van tőle, és nem kell a közvetlen közelében lenni, mert terjed mint a gomba. nem is tudom mihez hasonlítani azt az illatot, de félelmetesen szar :| -
igen, sima Old Spice Lagoon deo stift, nem bűzlik (egyik verzióban sem) tőle a kétlábú, pont jó.
azokat a (tipikusan 40+) hímeket, akik magukra öntenek minden nap fél üveg parfümöt (mert nem érzik már a szagát), ezzel összehozva egy istenes, több méter széles gyomorforgató bűzfelhőt maguk körül meg szívem szerint betakarnám olyan másfél méter földdel, kibaszottul undorító. -
"a dezodorok meg blokkolják az izzadságot, a nők nem érzik a feromonokat, és nem esnek gusztustalanul nagy szerelembe!"
dugás közben ígyis-úgyis leizzad az ember :D -
Fbn Lx #103804 meglep, hogy az emberek 78.7%-a használ valamit
én utálom mindenféle spray vegyszerszagát, kimenekülnék a világból. néhány édesebb, enyhe parfümillattal vagyok kibékülve, a dezodorok meg blokkolják az izzadságot, a nők nem érzik a feromonokat, és nem esnek gusztustalanul nagy szerelembe!
egyébként minden nap zuhanyok, és nem gombásodik a testem, ezt a titkot alkalmazom büdösség ellen -
Fbn Lx #103803 nem használok, mert minek
ha valaki szerint büdös vagyok, az ne jöjjön közel, ennyi :SS -
Interstate 95 #103802 Oké.
-
Az élet kegyetlen ;) -
igen
mindig