127612
  • clio1616v
    és aki nem lát?
  • KaBuTo666
    Diesel - Plus Plus parfüm a kedvencem.
  • Lacee86
    Dezodorban megvannak amiket szoktam venni, mikor melyik olcsóbb: Fa, Nivea, Old Spice, de csak stift vagy golyós, és Antiperspirant mindenképp.
    Parfümöt most egy új Avonosat próbáltam ki, ezt.
  • DIESEL DOG #103836
    Igen, van dezodor is, parfüm is, arcszesz is. Gyakorlatilag majdnem minden nap használom is őket, fürdés után, arcszeszt csak borotválkozás után alkalmazom, és borotválkozás után második napon.

Favoritok:

- Old Spice White water arcszesz és dezodor, illetve Adidas parfüm, de abból mikor milyenhez van kedvem...
  • SötétBarom
    Old spice bahamas deo (odabasz)
    Armani City Glam

Fürcsye után!
  • Fbn Lx
    nincs köze hozzá
  • Pluskast
    "egyébként minden nap zuhanyok, és nem gombásodik a testem, ezt a titkot alkalmazom büdösség ellen"

Már bocsi de mi köze van a mosakodásnak ahhoz, hogy te használsz parfümöt vagy sem?:) Én is is minden egyes nap fürdök de attól még reggel fújok magamra egy kevés parfümöt. Egyébként meg a nők nagy része igen is szereti ha egy férfinak jó az illata.
  • tigeroo
    ezt már énis tapasztaltam, persze nem jösszdugniknál meg 1-2 órás találkozások alatt, de ha már komolyabb a kapcsolat és együtt alszotok meg ilyesmi akkor tényleg van az illetőnek egy illata amit megszeretsz:)

gondolom ezért szeretnek a nők a pasijaik ingjében/pulcsijában lenni (amit én rühellek)
  • Fbn Lx
    le kell rajzolnod nekik
  • Zoli007
    És akik nem érzik, azokkal mi van?
  • predator1982
    jó persze, de hidd el hogy a "szag" is fontos:-)
  • Motoroj
    ugyebár legalapvetőbb vonzódás az illat...

Fene tudja, nálam a fej az első.
  • predator1982
    nah sok lett az amúgy meg az ugye, de gondolom a lényeget érteni lehet:D
  • predator1982
    azt hiszem szerelmes lettem.DDDD

nem félre érteni, amúgy párom is ugyanezeket használja:-) amúgy meg csak zárójelben írom, hogy ugye akik így telelocsolják magukat, azt elfelejtik, hogy a tökéletes "illatot" ugye az adja, hogy a parfüm (remélhetőleg az illető a neki valót találja meg) és az ember saját illata...ez az amire az ellenkező nem bukik:-) ugyebár legalapvetőbb vonzódás az illat...
  • tigeroo
    nekemis a whitewater a kedvencem, pont elvan találva az édes/fűszeres aránya, a lagoon is jó, egyedül a kilimandzsárót rühellem vagy melyik az a narancssárga címkés, olyan szaga van mint valami kórházi fertőtlenítőnek...

parfümből a hugo boss jön be, bár most kaptam egy mexx-t szal azt fogom elhasználni. az aqua di gio is jó még, nemtudom kit trollkodtam vele hogy szar:D mást még nem igazán próbáltam, ezek jöttek be így első illatra, igazából mindegy is.

a nőknek am is bejön pl. a férfinél a kéz illata stb, szal nem kell ezt az illatszer dolgot túlspilázni, aki tényleg aurát képez a pacsulijával azt én sem szeretem.
  • tigeroo
  • Motoroj
    Szerintem valamelyik Fa lesz az. Nem tudom, hogy pontosan melyik, de azzal engem is ki lehet zavarni a világból.
  • clio1616v
    nem
  • ressy14
    akkor a büdös zoknid is az? :D
  • clio1616v
    semmi baj, nem tudhattad, hogy amiket felsoroltam, azok az illataikkal hozzájárulnak az illatom kialakításához

így illatszernek minősülnek
  • HTS s3rg1nh00
    emberek közé igen.Davidoff Adventure rulz :)
  • predator1982
    imádom az old spice illatait:-) mindegyik olyan édeskés, de a whitewater a kedvencem, méterekről ki lehet szagolni:-) és ezt most nem rossz értelemben kell érteni, immmmáááádom az illatát:-)
  • predator1982
    igen, parfümöt, dezodort
    parfümöt ha emberek közé megyek, dezodort meg minden tus után
  • tenkenorman
    1. Igen
    2. Mindig, fürdés után nem mindig, de dezodort akkor is , főleg ha este fürdök, zuhanyzok
  • ressy14
    nem akarok kötözködni, de illatszert kérdeztek, nem tisztálkodási szert.
  • clio1616v
  • Dzsini
    Komoly kiaknázatlan piac ez az Applenek...
  • ressy14
    illatos fogselyem? wtf???
  • clio1616v
    Zuhany előtt:
    Oral-B Pro Expert Cool Mint flavor fogselyem

Zuhany közben:
    Sensodyne Repair&Protect Whitening fogkrém
    Old Spice Danger Zone shower gél
    Garnier Fructis Men Menthol Power sampon

Zuhany után:
    Colgate Plax Ice szájvíz
    Gillette Artic Ice izzadásgátló gél
    Armani Sport Code natural spray
  • Fbn Lx
    megint?! hát mikor volt PROCCOLT a szövegértésem hiszféjt koma
    azt, hogy "használ valamit" nyilván az illatszerre értettem, az arcszesz meg hasonlók nem érdekelnek
    tulajdonképpen VALAMIT az emberek 100%-a használ. fájna a popód, ha ezt kihagytad volna érzem :D
  • QuippeR
    ismered azt a mondást, hogy sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának?

na ugyanez igaz a nőkre meg az izzadságszagomra.
  • HisF8
    96% használ valamit, amiből 16,3% illatmentes. Szövegértésed megint proccolt...
  • pxxl
    van egy parfüm, nem tudom mi a neve, pár férfin lehet érezni, olyan érzés, mintha folytogatnának frankón légszomjam van tőle, és nem kell a közvetlen közelében lenni, mert terjed mint a gomba. nem is tudom mihez hasonlítani azt az illatot, de félelmetesen szar :|
  • Calver
    igen, sima Old Spice Lagoon deo stift, nem bűzlik (egyik verzióban sem) tőle a kétlábú, pont jó.

azokat a (tipikusan 40+) hímeket, akik magukra öntenek minden nap fél üveg parfümöt (mert nem érzik már a szagát), ezzel összehozva egy istenes, több méter széles gyomorforgató bűzfelhőt maguk körül meg szívem szerint betakarnám olyan másfél méter földdel, kibaszottul undorító.
  • kifli
    "a dezodorok meg blokkolják az izzadságot, a nők nem érzik a feromonokat, és nem esnek gusztustalanul nagy szerelembe!"

dugás közben ígyis-úgyis leizzad az ember :D
  • Fbn Lx
    meglep, hogy az emberek 78.7%-a használ valamit
    én utálom mindenféle spray vegyszerszagát, kimenekülnék a világból. néhány édesebb, enyhe parfümillattal vagyok kibékülve, a dezodorok meg blokkolják az izzadságot, a nők nem érzik a feromonokat, és nem esnek gusztustalanul nagy szerelembe!
    egyébként minden nap zuhanyok, és nem gombásodik a testem, ezt a titkot alkalmazom büdösség ellen
  • Fbn Lx
    nem használok, mert minek
    ha valaki szerint büdös vagyok, az ne jöjjön közel, ennyi :SS
  • Interstate 95
    Oké.
  • Pluskast
    Az élet kegyetlen ;)
  • NEOreg3
    igen

mindig