127612
-
ez bizony szép gondolat -
clio1616v #103998 nagyon zavar, ha valaki problémát csinál nekem, az ilyen embereket inaktiválom magam körül, mindenkire meg van a megfelelő eszköz, hogy a problémagenerálást megszüntessem
aki úgy generál problémát, hogy éngem nem érint azon nagyon jót tudok kárörvenden, örülök neki, hogy ha már egyszer megvan a joga hozzá, hogy hülye legyen, de legalább nem velem :) -
amennyire az én hülyeségeimet elviseli, én is annyira tolerálom az illető baromságait -
Nehezen bírom elviselni -
néha zavar, leginkább amikor túl fáradt vagyok hozzá. egyébként hol vicces, hol semmitmondó, hol felejtős számomra. ha én hülyeségnek tartok dolgokat, tetteket, más ugyanígy van, csak pont velem szemben. akkor meg mit erőlködjek azzal, hogy ilyenen is rágódjak? eltűröm, ahogy mások is tolerálnak engem.
egyébként pedig tolerálni csak azt kell, ami amúgy kiverné a biztosítékot, irritálna. ez pedig kétirányú utca. -
Blum #103994 A nyers hulyeseggel semmi bajom.
Viszont amikor szorgalommal parosul....:/ -
Még jobb, amikor egy nem a tudomány területéhez tartozó kérdésben próbálkozik természettudományos érveléssel. -
Nagyon zavar, de nem nagyon szoktam neki hangot adni. Túl sok a hülye körülöttem, és nem kellenek feleslegesen ellenségek. -
Fbn Lx #103991 szórakoztat, örülök neki, hogy van, mert mókásnak találom
kivéve persze, amikor agresszív módon bizonygat valami képtelenséget az illető és egyenesen hülyéz másokat, hogy jaj hát ezt nem tudják. attól ideges leszek -
Engem főleg az szokott idegesíteni, mikor vki nem elég, h épületes ökörséget állít, még azt áltudományosan mindenáron bizonyítani is akarja... -
Lantee #103989 A hülyeségnél csak a logikátlanság zavar jobban. Nem mintha én mindentudó lennék, de amikor az 1+1=2 sem alap, akkor keményen beszólok.
-
Semmi sem idegesít jobban, szívből megvetem és gyűlölöm a hülyéket, de mivel általában ezen síkhülyéktől függ az életünk, én már (38 évembe került) képes vagyok összeszorított fogakkal évekig tűrni és együttműködni legjobb belátásom ellenére is (többnyire), pókerarccal, még ha meg is öl lassan az ideg és belepusztulok (komolyan fizikai fájdalmat okoz). Jó náci vagyok már... -
Lassan már semennyire. -
beszólok boldog-boldogtalannak elküldöm őket az anyjukba meg szétbszo mindnek a fejét mer kemény csávó vagyok e -
mit tudom én -
Attól függ. Ha tétje van, akkor zéró tolerancia. -
Mondhatjuk, hogy zavar, de rendszerint leszarom annyira az embereket, hogy nem teszem szóvá, csak ha nekem tesz keresztbe a hülyeségével. -
Szavazó roBOT #103982 Aláztál már meg valakit? ==>> Mennyire tolerálod az emberi hülyeséget? -
Jah te ilyen sokdiplomás gyorsétteremben dolgozó honfitárs vagy, aki kis méretű nemiszervét és előretolt kapuzárási pánikolását útszéli hisztizéssel és a mások hibáinak felnagyításával kompenzálja?
Vagy ezeket a jellemzéseid és okoskodásaid, ami nagyfokú intoleranciát és életképtelenséget fejez ki gondolom ilyesféle fórumokon nyomod és picsogsz 24/7?
U.i.: Nálam te jóval hülyébb vagy, így a fenti két kérdésre is felesleges válaszolnod, mert túl alantas és megerőltető lenne, ha eszmefuttatást kellene gyakorolnom veled Mr. Lúzer.
Kösz
-
Fbn Lx #103980 lehet, hogy módosult tudatállapotban címezte, vagy diszgráfiás, és nem tehet róla
nem kell mindig a legrosszabbra gondolni :S -
hugopareiros #103979 Ha hülye vagyok elismerem, csak ilyen igen csak ritkán van :)
Nem arról van szó, hogy ha valaki nem tudja hogy mikor volt az első VH, akkor lehülyézem.
Hanem ha pl egy egyirányú úton úgy áll meg, hogy még bicajjal se lehet elmenni mellette...
Avagy nem tud feladni egy levelet a pontosan megadott címre (nem a címzés tudásával van a baj, hanem hogy rossz címre küldi)...
Ilyeneket nem tudok tolerálni. :) -
Téged se vagyunk kötelesek elviselni. Úgyh menj a kedves barátaidhoz, ha kérhetjük! Köszi! -
HisF8 #103977 Ugyanezt akartam érteni azalatt, hogy "hazai pályán játszik":) -
HisF8 #103976 Ja és azt se felejtsük el, hogy a "megalázó" általában szintén nem lehet sokkal a megalázott fölött, az ilyen freewinekre csak azok szorulnak rá, akik a másikban komoly ellenfelet láttak, aki igazán frankó az adott területen, az valószínűleg rá se hederít... esetleg akkor, ha valaki a közvetlen közelében és folyamatosan "villog" a hülyeségeivel, amivel idegesíti a másikat. Ilyenkor pusztán mentálhigiéniás önvédelemből jobb leállítani a másikat. -
clio1616v #103975
akinek jó az önértékelése, tisztában van a képességeivel, azt szintén nem lehet megalázni
-
HisF8 #103974 Megalázni (lovagolni egy adott ember adott képességbeli gyengeségén) egyrészt azt lehet, akinek vannak olyan képességbeli hátrányait, amiket szívesen eltitkolna. Jobb körökben nem szokás ezeken lovagolni. A helyzet inkább az, hogy maga a képességhiányos fedi fel a saját hibáját, gyakran öntudatlanul.
Vannak emberek, akik képességeket képzelnek maguknak, ha olyan szituációba hozzuk őket, ahol ezt a hiányt képesek maguknak is beismerni, akkor lehet azt mondani, hogy megaláztuk őket. De ilyen módon megalázni csak olyan embert lehet, aki idegen tollakkal ékeskedik, sajnos ez utóbbi gyakori rossz tulajdonság... Egy olyan embert, aki tisztában van a saját korlátaival, és azokhoz képest mindig hazai pályán játszik elméletileg lehetetlen megalázni. -
clio1616v #103973 nem tudok és nem is akarok független lenni másoktól
amit nem tudok befolyásolni, azt úgy fogadom el, de amit tudok abból meg kihozom a maximumot
nagyon lusta ember vagyok, így utálok minden felesleges dolgot csinálni, nem is teszem -
nem kértem a sajnálatodat, alap nincs rá szükségem. örülj, ha mindentől, mindenkitől független tudsz lenni:)
szó sincs itt arról, kinek mi szar, sem arról, kinek mi jó. körülmények vannak, amiket még te sem tudsz mindig befolyásolni.
-
clio1616v #103971 nem foglak sajnálni, mert arról is te döntesz, hogy hol élsz kikkel veszed körül magadat
de azok az emberek, akik így gondolkodnak, hogy jaj de rossz meg örülök ha a van főnököm és munka helyem, de szar nekem... na ezek az emberek élhetnek bárhol, soha nem lesznek elégedettek semmivel -
akárhol élsz, az nem annyira szülőhazám gyanítom. felénk örül a nép, mint majom a farkának, ha nem a munkanélküliben lézeng, hanem van rendes 8 órás munkája olyan helyen, ahonnan nem seggelik ki 3 hónap után. érthető? laknál erre, nem ugrálnál, nem válogatnál. döntögetheszt ahogy jól esik, de előbb-utóbb rájönnél, adnád alább is, mint egy hülye főnök, ha a napi kajádról lenne szó. -
évek óta mégijjet, egyre többször értek veled egyet...
-
clio1616v #103968 ez nem szerencse kérdése, én döntésem, hogy kivel dolgozok együtt
nem engedhetem meg magamnak, hogy a munkahelyemen olyan ember legyen a vezető, akit nem tisztelek
eddig 3 munkahelyen dolgoztam és a másodikat azért hagytam ott, mert elveszítette a tiszteletemet a vezető -
szerencsés ember vagy ebben a tekintetben akkor:) -
clio1616v #103966 ha a főnökömet nem tisztelném nem dolgoznék vele együtt -
igen, egyszer-kétszer előfordult.
vannak, akik megérdemlik... -
lehet hogy utána ő tart titeket arogánsnak és unszimpatikusnak, aztán ti is részesei vagytok a kollektív partszakadásnak, mindenesetre érdekes életfelfogás:) -
persze,ha nagyon hülyékkel találkozom akkor Dr.House leszármazottjának képzelem magam. -

és ha te követsz el valami hülyeséget, magadat is b*szogatod? vagy te mindig mindent jól csinálsz?
-
kamionosjoe #103961 Igen, sajnos egyszer már előfordult...
Igazából többször is, de azok csak kisebb dolgok voltak, egy ember volt akit nagyon. Persze tett is érte, hogy ez legyen a sorsa, de én már azóta megbántam amit tettem és próbálok az emberekkel empatikusan bánni, akkor is ha nagyon idióták.
Amúgy nagyon igaz a mondás: Amilyen a adjon Isten, olyan az fogadj Isten! -
Fbn Lx #103960 akkor te is szó nélkül elviseled, ha a tudtodra adják, amikor éppen hülye vagy, nem?
legalábbis úgy képzelem el, hogy ha te nevelő célzattal a tudtára adod a hülyeséget beszélő embereknek, hogy hülyeséget beszélnek, akkor te akár még meg is köszönöd, ha veled teszik ugyanezt, mert felismered, hogy ez ugyanaz a szituáció a másik nézőpontból