127612
-
Blum #104119 Elkepzelem ahogy adtal a kezebe egy Domestost meg egy torlokendot es raszoltal,hogy "eriggy'"
:D_F:S?A:D?A -
A:S_A:SD_SA:SDFDS_A:S_DS:A_:SDSD?F_D:SAD?:SA_SD?SDSDSA -
Gordon Blue #104117 tegyél az ülésekre ülésvédőt, vagy törülközőt, aztán csak megtörlöd a műanyag felületeket vizes ronggyal, mondjuk erre megkértem a csajt a végén, mert én sem szeretek takarítani, szóval emgtörölgette utánna. -
clio1616v #104116 én biztos nem engedném meg egy csajnak se hogy a sebességváltómat össznedvezze, max ha ráhúz egy gumit - de inkább ne mert attól még fröcsögne szanaszét
autóban a szex az oké a hátsóülésen előretolva az elsőket, mert még kis publikusságot is kaphat a dolog, ha egy babakocsit toló csaj arra jár és benéz az ablakon, de ott ne folyjon semmi, szeretem ha rend van és tisztaság, de nem szeretek takarítani -
Gordon Blue #104115 mondjuk lehet más azt mondaná rám hogy pervez vagyok, szerintem ez nem igaz. -
Gordon Blue #104114 Engem az izgat amikor pisilnek a nők, de nem szeretem ha lepisilnek.
Mondjuk tuti felállna a farkam ha látnék bepisilni egy csajt.
Régebben voltam kurvázni, mikor fiatal voltam, és nem volt még barátnőm, és arra kértem a lányokat, hogy lovagolják meg a kézifékkart, meg a sebességváltókart.
Talán a 3. lány vállalta, aki nekem is megfelelt kinézet ügyileg.
Én meg a hátsó ülésről néztem, na az nagyon tetszett, el is élveztem.
Más fétisem nincsen, de szeretem a szép női lábakat is szagolgatni. -
"Szexuális fetisizmus: a test valamely részére, vagy a vele érintkező tárgyakra irányuló nemi vágy" -
Ez nem fétis szerintem. Csak genetika.
Egyébként +1. :)) -
úgy konkrétan nem jut eszembe semmi, mindig arra verem ki, amihez kedvem van -
extramagascsaj #104110 Jól van clio. Remek. :) -
clio1616v #104109 a vibrátor, mint fétis tárgy szerintem is belefér csajoknál -
extramagascsaj #104108 Nem tudok róla,h ilyen fétisem lenne. Egészséges keretek között is sok dolog belefér. -
nekem a göndör fekete haj a gyengém
-
clio1616v #104106 nálad ez nem is kérdés, akinek egy barnamedve a szarkupaca mellett a logója -
egyéb:ellenállhatatlanul vonzódom a szép kék/zöld szemű lányokhoz -
ilyesmi nem igazán (de egészséges perverzióm van)
egyik munkatársam mesélt hogy amikor németbe voltak hogyan kurváztak, pl. úgy élvezett el hogy jégkockákat dugdosott a nő ...-ba meg ilyesmi :D
(mondjuk így utólag nemis értem hogy miért hallgattuk végig:DDDDDD) -
clio1616v #104103 sokan elfelejtik azt is, hogy a fétis és a perverzió nem ugyanaz
a láb lehet fétis így egy perverzió fajtája, de a kaki és pisiszex az inkább egy másfajta perverzió -
Nemtom ki küldte be ezt a beteg kérdést, de ha már 2 igent kapott, gondoltam beteszem. :D Amúgy a női lábak igen vonzóak, én sokkal inkább előnyben részesítem, mint azt, h mekkora a melle pl. -
Sokan elfelejtik, hogy videón megézni ezeket egy dolog, node élőben ott a szag is, szóval nem sok embernek van ezekhez gyomra. Tényleg betegnek kell lenni az ilyesmihez (hacsak nem ez az ember melója). -
clio1616v #104100 minden nekem tetsző lány a fétisem, teljesen mindegy hogy mit csinálnak -

beteg kérdés rulz! nincs semmilyen
kakiszex? pisiszex?
-
Szavazó roBOT #104098 Van értelme újrakezdeni egy már egyszer szétment kapcsolatot? ==>> Van valamilyen fétised? -
HisF8 #104097 Mindenki magából indul ki. Ő a nőkből ezt tapasztalta meg, biztos annyira jó faszi, hogy mellette a nőknek kell még más is... -
Úgy írod ezt a félrekúrálást, mintha kizárólagos ok lenne. -
Bahh... Jó az eredmény. KURCÁRA NINCS.
No1.: Magad vigasztalod
No2.: Félrekúr megint.
No3.: Pár hónap mulva kampec.
Ez nem irányadó, csak tapasztalat. :)
Szóval hülyegyerekek csajozzatok, miközben az asszony félrekúr. :) -
-
extramagascsaj #104093
-
-
extramagascsaj #104091 Jól van, hát én tágabb értelemben értelmeztem a kérdést. :D Vannak ám olyanok, akik nekifutnak vagy hatszor. :D -
Nem is azért írtam:) -
HisF8 #104089 Nem tudom, sőt nem is érdekel. -
Miért honnan tudod, hogy nekem hány nővel volt dolgom? :) Vicces kijelentéseid vannak :D -
Blum #104087 Nincs.
Elobb-utobb felmerulnek ugyanazok a probelmak,mint amik elozoleg es akkor adtunk a szarnak egy pofont. Legalabbis en igy jartam. -
Hányadjára. :DD Hát végül is a kérdés nem korlátozódik csak a 2. alkalomra. :)) -
ManoNegra #104085 Na, ilyet sem hallottam még, hogy valaki sajnálja hogy nem homoszexuális. -
HisF8 #104084 Szerintem több nővel volt dolgom, mint az sg-re látogató törzsközönségnek együttvéve (mondjuk ez annyira nem is meglepő, mivel, ha nincs párkapcsolat, akkor a rövidtávú együttlétek száma megugrik; persze, hogy ezt valaki megtehesse, ahhoz kellenek bizonyos adottságok is).
"meg hogy mindennőkurva de csak azért mert 1 éjszakás se jön össze nekik" - erre csak azt tudom mondani, hogy ugyan sok a kurvás nő, de sajnos még mindig nem elég. Abszolút ideálom az okos, független, szép, könnyűvérű nő - ez sem véletlen, mert mindenki önmagához vonzódik elsősorban. Nyilván egy nőben is a hasonlóságokat keresem, minél jobban hasonlít rám, annál jobb. Amúgy ilyen szempontból a homoszexuálisok a legszerencsésebbek/legjobbak, sajnos én nem vagyok az, de mindenkinek vannak azért hibái... -
ez kifejezetten olyan habi kifogás amit olyanok nyögnek be akik nem tudnak nőt fogni maguknak aztán sírnak hogy kimaradnak az ilyesmiből. (meg hogy mindennőkurva de csak azért mert 1 éjszakás se jön össze nekik)
van az a mondás hogy kurvákből lesz a legjobb feleség
amúgy annyira én sem vagyok oda érte, de nekem azt tanították hogy amit adnak azt el kell fogadni :D -
extramagascsaj #104082 Egyéb: attól függ, hogy miért szakítottak korábban, ill. hanyadjára. -
Horogra akadás kizárva. Nem írok alá semmit, SOHA. ;) És minden anyám nevén van. :* -
Dobd ki a guminőt a picsába és próbáld meg végre igazival.