127612
  • Blum
    Elkepzelem ahogy adtal a kezebe egy Domestost meg egy torlokendot es raszoltal,hogy "eriggy'"

:D_F:S?A:D?A
  • szabii98
    A:S_A:SD_SA:SDFDS_A:S_DS:A_:SDSD?F_D:SAD?:SA_SD?SDSDSA
  • Gordon Blue
    tegyél az ülésekre ülésvédőt, vagy törülközőt, aztán csak megtörlöd a műanyag felületeket vizes ronggyal, mondjuk erre megkértem a csajt a végén, mert én sem szeretek takarítani, szóval emgtörölgette utánna.
  • clio1616v
    én biztos nem engedném meg egy csajnak se hogy a sebességváltómat össznedvezze, max ha ráhúz egy gumit - de inkább ne mert attól még fröcsögne szanaszét

autóban a szex az oké a hátsóülésen előretolva az elsőket, mert még kis publikusságot is kaphat a dolog, ha egy babakocsit toló csaj arra jár és benéz az ablakon, de ott ne folyjon semmi, szeretem ha rend van és tisztaság, de nem szeretek takarítani
  • Gordon Blue
    mondjuk lehet más azt mondaná rám hogy pervez vagyok, szerintem ez nem igaz.
  • Gordon Blue
    Engem az izgat amikor pisilnek a nők, de nem szeretem ha lepisilnek.
    Mondjuk tuti felállna a farkam ha látnék bepisilni egy csajt.

Régebben voltam kurvázni, mikor fiatal voltam, és nem volt még barátnőm, és arra kértem a lányokat, hogy lovagolják meg a kézifékkart, meg a sebességváltókart.
    Talán a 3. lány vállalta, aki nekem is megfelelt kinézet ügyileg.
    Én meg a hátsó ülésről néztem, na az nagyon tetszett, el is élveztem.

Más fétisem nincsen, de szeretem a szép női lábakat is szagolgatni.
  • HTS s3rg1nh00
    "Szexuális fetisizmus: a test valamely részére, vagy a vele érintkező tárgyakra irányuló nemi vágy"
  • BaliBoy
    Ez nem fétis szerintem. Csak genetika.
    Egyébként +1. :))
  • NEOreg3
    úgy konkrétan nem jut eszembe semmi, mindig arra verem ki, amihez kedvem van
  • extramagascsaj
    Jól van clio. Remek. :)
  • clio1616v
    a vibrátor, mint fétis tárgy szerintem is belefér csajoknál
  • extramagascsaj
    Nem tudok róla,h ilyen fétisem lenne. Egészséges keretek között is sok dolog belefér.
  • tigeroo
    nekem a göndör fekete haj a gyengém
  • clio1616v
    nálad ez nem is kérdés, akinek egy barnamedve a szarkupaca mellett a logója
  • HTS s3rg1nh00
    egyéb:ellenállhatatlanul vonzódom a szép kék/zöld szemű lányokhoz
  • tigeroo
    ilyesmi nem igazán (de egészséges perverzióm van)

egyik munkatársam mesélt hogy amikor németbe voltak hogyan kurváztak, pl. úgy élvezett el hogy jégkockákat dugdosott a nő ...-ba meg ilyesmi :D
    (mondjuk így utólag nemis értem hogy miért hallgattuk végig:DDDDDD)
  • clio1616v
    sokan elfelejtik azt is, hogy a fétis és a perverzió nem ugyanaz

a láb lehet fétis így egy perverzió fajtája, de a kaki és pisiszex az inkább egy másfajta perverzió
  • Lacee86
    Nemtom ki küldte be ezt a beteg kérdést, de ha már 2 igent kapott, gondoltam beteszem. :D Amúgy a női lábak igen vonzóak, én sokkal inkább előnyben részesítem, mint azt, h mekkora a melle pl.
  • Sir Quno Jedi
    Sokan elfelejtik, hogy videón megézni ezeket egy dolog, node élőben ott a szag is, szóval nem sok embernek van ezekhez gyomra. Tényleg betegnek kell lenni az ilyesmihez (hacsak nem ez az ember melója).
  • clio1616v
    minden nekem tetsző lány a fétisem, teljesen mindegy hogy mit csinálnak
  • ressy14

beteg kérdés rulz! nincs semmilyen

kakiszex? pisiszex?
  • Szavazó roBOT
    Van értelme újrakezdeni egy már egyszer szétment kapcsolatot? ==>> Van valamilyen fétised?
  • HisF8
    Mindenki magából indul ki. Ő a nőkből ezt tapasztalta meg, biztos annyira jó faszi, hogy mellette a nőknek kell még más is...
  • Motoroj
    Úgy írod ezt a félrekúrálást, mintha kizárólagos ok lenne.
  • begotten
    Bahh... Jó az eredmény. KURCÁRA NINCS.
    No1.: Magad vigasztalod
    No2.: Félrekúr megint.
    No3.: Pár hónap mulva kampec.

Ez nem irányadó, csak tapasztalat. :)
    Szóval hülyegyerekek csajozzatok, miközben az asszony félrekúr. :)
  • piros mogyi
  • extramagascsaj
  • pxxl

• extramagascsaj
    Jól van, hát én tágabb értelemben értelmeztem a kérdést. :D Vannak ám olyanok, akik nekifutnak vagy hatszor. :D
  • Pluskast
    Nem is azért írtam:)
  • HisF8
    Nem tudom, sőt nem is érdekel.
  • Pluskast
    Miért honnan tudod, hogy nekem hány nővel volt dolgom? :) Vicces kijelentéseid vannak :D
  • Blum
    Nincs.

Elobb-utobb felmerulnek ugyanazok a probelmak,mint amik elozoleg es akkor adtunk a szarnak egy pofont. Legalabbis en igy jartam.
  • Lacee86
    Hányadjára. :DD Hát végül is a kérdés nem korlátozódik csak a 2. alkalomra. :))
  • ManoNegra
    Na, ilyet sem hallottam még, hogy valaki sajnálja hogy nem homoszexuális.
  • HisF8
    Szerintem több nővel volt dolgom, mint az sg-re látogató törzsközönségnek együttvéve (mondjuk ez annyira nem is meglepő, mivel, ha nincs párkapcsolat, akkor a rövidtávú együttlétek száma megugrik; persze, hogy ezt valaki megtehesse, ahhoz kellenek bizonyos adottságok is).

"meg hogy mindennőkurva de csak azért mert 1 éjszakás se jön össze nekik" - erre csak azt tudom mondani, hogy ugyan sok a kurvás nő, de sajnos még mindig nem elég. Abszolút ideálom az okos, független, szép, könnyűvérű nő - ez sem véletlen, mert mindenki önmagához vonzódik elsősorban. Nyilván egy nőben is a hasonlóságokat keresem, minél jobban hasonlít rám, annál jobb. Amúgy ilyen szempontból a homoszexuálisok a legszerencsésebbek/legjobbak, sajnos én nem vagyok az, de mindenkinek vannak azért hibái...
  • tigeroo
    ez kifejezetten olyan habi kifogás amit olyanok nyögnek be akik nem tudnak nőt fogni maguknak aztán sírnak hogy kimaradnak az ilyesmiből. (meg hogy mindennőkurva de csak azért mert 1 éjszakás se jön össze nekik)

van az a mondás hogy kurvákből lesz a legjobb feleség

amúgy annyira én sem vagyok oda érte, de nekem azt tanították hogy amit adnak azt el kell fogadni :D
  • extramagascsaj
    Egyéb: attól függ, hogy miért szakítottak korábban, ill. hanyadjára.
  • SötétBarom
    Horogra akadás kizárva. Nem írok alá semmit, SOHA. ;) És minden anyám nevén van. :*
  • immovable
    Dobd ki a guminőt a picsába és próbáld meg végre igazival.