127612
  • Zoli007
    Nem szoktam, nincs kihez. Ha lenne isten, a világ nem egy ilyen elb@szott környék lenne.
  • Fbn Lx
    Néha kegyelemért és útmutatásért fohászkodom, esetleg elnézést kérek.
  • immovable
    Nem.
  • Stig95
    Általában tanév vége felé kezdek el imádkozni mert nem szeretnék tanulmányi versenyre menni augusztusban.
  • clio1616v
    mindenki imádkozik, csak van aki tudja, hogy akihez kell az nem más, mint saját maga... ugyanis, aki ilyen vallási szempontból nézi az Istent, az nem mást keres mint saját magát

a biblia is mondja és a régebbi vallások is, hogy isten mindent lát és ez azt jelenti, hogy mindenkinek van egy személyre szóló Istene és az saját maga, hiszen csak és kizárólag én tudom, amit gondolok

tehát akinek helyén van az önértékelése és az énképe, annak nincs szüksége, arra, hogy mástól egy vallástól vagy egy Istentől várja a segítséget

Segíts magadon az Isten is megsegít. = Te vagy a saját magad Istene.
  • tigeroo
    a mennyei teáskannában hiszek :))

viccen kívül ezzel tökre egyetértek, én istent nem zárom ki úgy mint egy valamilyen magasabb létsíkon tengődő civilizáció, akik esetleg már voltak itt, szal kb. mint a conquistadorok és az amcsi benszülöttek, két külön világ, egyből isteneknek hitték őket.
    (és akkor ez mondjuk megmagyarázná pl. a Dogon-témát), DE! ha ez a találkozás már esetleg meg is történt, nemhiszem hogy most bármivel is befolyásolnák az életünket, nemhiszek a zöld tehénlopó ufonautákban sem, ezért nem is imádkozom.
  • NEOreg3
    nem
  • Lacee86
    Alkalmanként, ha eszembe jut, vagy ha úgy érzem, h szükségem van extra támogatásra odaföntről. :) Hívő vagyok -katolikus- de nem vagyok megrögzött vallásos, vagyis inkább úgy mondanám, h ezeket az egyház által kitalált fura szabályokat fenntartással kezelem.
  • Sir Quno Jedi
    Semmilyen vallásban/egyházban nem hiszek (miért is tenném?). Bár hivatalosan református vagyok. Persze hiszem, hogy van felettünk álló, a mi szemszögünkből nézve korlátlan hatalommal bíró kozmikus hatalom (amit/akit az egyszerűség kedvéért nevezhetünk Istennek), de nyilván semmiféle közvetlen befolyással nincs a szánalmas kis életünkre és nem érdeklik a kétségbeesett "fohászaink" sem, de főleg nem a nyomorunk, amit magunknak összehoztunk ezen a sárgolyón.

No persze eljönnek azok a pillanatok az ember életében, amikor mégis a teremtőhöz fohászkodunk, mert nincs tovább, nem fordulhatsz már sehová és nem hiszed, hogy rajta kívül bárki is segíthetne és minden tudásod, egód és logikus érved ellenére buzgón fohászkodni kezdesz. Ez term. velem is megesett és valószínű meg is fog. Megkönnyíti a végső bukást és felszabadítja az ember lelkét, ha csak egy pillanatra is, de abba az illúzióba ringatjuk magunkat, hogy egy felsőbb hatalom vigyáz ránk. Megnyugszunk és emelt fővel lépünk tovább, mégha talán nincs is odaát semmi... de végülis nem is igazán számít, nemigaz...
  • videobaby
    igen, annak számít. egyébként szokták mondani, hogy süllyedő hajón, és zuhanó repülőn nincs ateista ember.
    igen, szoktam imádkozni.
  • Pluskast
    Ha azt sóhajtom félhangosan, hogy jaj istenem segíts meg akkor az imának számít? :)
  • Adaaam
    Soha, nem vagyok vallásos.
  • Szavazó roBOT
    2012 legjobb filmje? ==>> Szoktál imádkozni?
  • Lacee86
    Valószínűbb, mint hogy komolyan gondolta. :)
  • maffioso
    Ez most ugye cinikus volt és próbáltál humorizálni?
  • Interstate 95
    A Bosszúállók és a Csatahajó számomra a best. Az előbbinek ráadásul nagyon örültem, mert pár nappal előtte néztem meg az Vasember 1-2 -t.
  • clio1616v
    ja csak tudnám, hogy akkor minek csinálnak annyit, ha senki nem nézi
  • Gordon Blue
    Igazából én csak sorozatot nézek, azon belül is a Barátok Köztöt, mivel reprezentatív módon szemlélteti a napi élethelyzeteket, és azok megoldásait, amiből lehet táplálkozni a való életben.
    Más filmet nem láttam még, nincs időm filmeket nézni, ma is kalkulátoroztam egész nap.
  • bakkerman
    osztom ezt a véleményt,a hc poresz szar
  • OrioN the S
    Felhőatlasz
  • Fbn Lx
    2012 legjobb filmje is a Fermat szobája
  • clio1616v
    Ni

A gyaloggalopp :D

• rastaman
    huh, ezek közül csak 7-et láttam :S

ted
  • broman191
    A téma nagyszerű volt alapjában véve, de a megvalósítás többnyire hulladék lett...
  • Calver
    mondj kérlek egy jó vígjátékot utóbbi évekből ezen kívül.

legyen mondjuk annyi a kritérium, h utóbbi 5 évből, 7/10 feletti, ne legyen fekete komédia (mert ezekből, akármennyire haldokló műfaj, el voltunk árasztva jobbnál jobbakkal: Observe and Report, Super, Weirdsville, War, Inc., In Bruges, csak h párat említsek) vagy bármi más, amibe csak belekevernek komédiából elemeket... szóval legyen egy szimpla és egyszerű vígjáték.

...

sok szerencsét.
  • Kata
    Én láttam, Julia Dietze dögös ugyan benne, de amúgy a film nagy egy kalap sz*r, úgyhogy nem vesztettél sokat.
  • Motoroj
    Én az Iron Sky-t néztem volna meg, de nem volt a mozikban.

Más idei filmet sem láttam.
  • tigeroo
    ted, ok
  • kamionosjoe

még az X-Art filmek amik jók, ha a minőséget nézzük
  • Calver
    ehh. ez a kérdés olyan, mint egy vödör trágyában keresni az aranyrögöt mazsolát - veszettül gyenge év volt. talán az egyetlen dolog, amire azt mondanám, h tényleg jól szórakoztam rajta az idei filmek közül, az a Ted volt, minden más max közepes lett, vagy szimplán nem érdekelt annyira, h megnézzem.

különdíjat érdemel viszont az End of Watch, ennél nagyobb fost évek óta nem láttam, szóval legalább ebben kiemelkedő tudott lenni ez az év filmes szempontból.
  • Pluskast
    A The Dark Knight Rises jó film volt! Remélem, hogy a Man of Steel is hasonlóan jól fog sikerülni Cristopher Nolen a producere és Zack Snider rendezi. Az intrója alapján nagyon bejövős.
  • Fresh Duke
    Azokból, amiket láttam, nekem a The Dark Knight Rises jött be legjobban. A Bosszúállók és a Men In Black 3 se volt rossz.
  • Fbn Lx
    egyébként annyira érdekelnek ezek a filmek, mint bármi olyasmi, ami egyáltalán nem érdekel.
    talán az aktuális gyűrű kura epizódot megnézem.
  • szabii98
    sötét lovag-feláldozhatók 2-hobbit-amerikai pite
    ezeket láttam úgyhogy ja
  • Fbn Lx
    én a public agentet szeretem, az olyan igazi természetes-kúrás-jellegű, amatőr lányokkal, nem az a nagyon megcsinált mű fos
    én is akarok nagy faszt és sok pénzt, hogy lengethessem mindkettőt kedvező eredménnyel
  • Kata
    Nekem több film is tetszett, kiemelkedő kedvenc nincs, talán a Hobbit, de én gyűrűkura rajongó vagyok. :) Amit még kiemelnék talán az A kaptár (Milla rulez) és a Looper, amiben igencsak meglepő fordulatok vannak. De jó volt az Avengers és az új pite film is. Ami nincs a listán de tetszett még idén: Az erő krónikája, Kalózok - a kétballábas banda, Én a séf, az új pókember (sokkal jobb volt mint a béna fickóval), Rontó Ralph, Kertvárosi kommandó. De pl. a nagyon sok pozitív kritikát kapott Argo-akció nekem unalmas volt.
  • Lacee86
    Hát nekem az ilyen orrba-szájba meg arcraverősdi nem jön be. :/ Majdnem inkább az erotikusak. Sokszor a csak sejtető videók izgalmasabbak, mint ahol full képernyőn mutatják a khm... "dolgokat".
  • Sir Quno Jedi
    Mármint ez egy "nem"-tesztelő film lenne?! Szerintem is... :D
  • Lacee86
    Hát te csaj vagy, legalább is úgy tűnik. :)
  • jazzy
    Ted és Dark Knight Rises, bár szerintem ez az év elmaradt a 2010-es Inception és a 2011-es Intouchables mögött.