127612
  • broman191
  • Fbn Lx
    13 éves lányok testéről fogsz kokaint szívni?
  • pxxl
    egyéb: :) nem részletezhetem sry :D
  • dave9004
    jóbaráttal fifázunk, tűzijátékozunk, meg degeszre esszük magunkat :D
  • Lacee86
    Jaaah, épp most ugrott be, h a pincéreknek ilyenkor robot, de elég komoly borravaló is van. :)
  • ManoNegra
    Igyekszünk itthon átvészelni a háborús konfliktushoz hasonlatos éjféli időszakot, és nyugtatgatjuk a kutyánkat. Persze koccintunk is.
  • tigeroo
    nah ez meg a másik, 16 évesen még fasza volt az utcán ünnepelni ma már annyira nem adja, akkomár inkább tényleg saskabaré ha választani kell:D

amúgy az újévi házibulik még elmennek ha jó a társaság, sőt.
    de télen kurvára nemszeretek kisem mozdulni nemhogy bulizni menni
  • tigeroo
    legalább kapsz jó pótlékot ilyenkor?
  • Adaaam
    Ezért nem szoktam én se rákészülni a szilveszterre, nem kell nekem ahhoz új év hogy igyak :D Ilyenkor minden megtelik idiótákkal akik balhét akarnak, vagy éppen nem sikerül egyenesen fellőniük a tűzijátékot és vigyáznod kell nehogy eltaláljon :D Azokat a szilvesztereket szeretem ahol egy normális társaság összejön egy házibulira. Most annyi lesz hogy barátnőmmel elmegyünk egy ismerőshöz, de nem hiszem hogy sokáig leszünk.
  • SötétBarom
    Mondjuk ha nem dolgoznék, szerintem nem nagyon mozdulnék ki én sem.. Utálom, de tényleg. Ilyenkor előkerül mindenki, azok is, akik soha nem járnak el, és borzasztó ostoba és kulturálatlan emberekkel van tele minden hely. Bebaszni meg ott van még 360 nap.
  • Dzsini
    40,5% Otthon egyedül - "kötelező" buli? :)
  • SötétBarom
    Engem ne sajnáljon senki, majd én sajnálok mindenki mást, akik elképesztően rossz "kötelező" bulikon vesznek részt, miközben én hülyére keresem magam :DDDDD
  • Blum
    Itthon leszek anyukammal. Fateromat meg ma reggel behivtak dolgozni holnap reggelig. :( Pedig ugy volt,hogy este meg kiugrunk horgaszni egyet.
  • Lacee86
    Annak a 2 embernek meg őszinte részvétem. :(
  • Lacee86
    Valahogy így. :) Te vagy az egyéb. :D
  • Borg
    Szerinted mennyi itt az átlagéletkor? Na látod.
  • gettobuxa
    otthon, de én vagyok a szülő :D ilyen verzió mért nincs? :)
  • Dzsini
    Kellene? Az kellene, hogy mindenki felelősen viselkedjen még egy ilyen éjszakán is.

• Narxis
    Akkor a szövődményekből eredő betegségekre gondolhattak az extrém sportnál vagy franc tudja. Biztos nem a 2007-es változtatás jutott eszembe. Vagy csak álmodtam az egészet és már nem tudom mi a valóság és mi az álom mint az Awake című sorozatban Britten nyomozó.

Visszatérve a szilveszteri felelőtlen viselkedésekre, én nem arra gondolok, hogy mi a jelenlegi szabályozás hanem, hogy mit kellene tenni.
  • Dzsini
    Ez egy örök kérdés marad, hogy a társadalombiztosítás hogyan és kikre terjed ki, illetve milyen széles körben, milyen esetekre, mennyit és meddig fizessen. Ahány ország annyi stílus.
  • Zoli007
    Meg a cigiseknek is, meg a 60 felettieknek, meg mindenkinek aki évi 1 felesnél többet iszik, meg a nőknek, ha elvetélnek, meg... Jézus.
  • HTS s3rg1nh00
    igen,az extrém sportokra külön biztosítást kell kötni,még az amerikaifocira is
    #105375:meghívás eddig is volt,csak olyan nem aki állja a beugrót helyettem egy házibuliba :D
  • Dzsini
    Ha bűncselekmény vagy szabálysértés egyértelmű, akkor ők kötelesek hívni a rendőrséget, persze miután az elsődleges feladatukkal (életmentés) végeztek. Persze ha úgy hívják őket, akkor már a diszpécser megteszi, pl. ha holnap este 6 előtt elviszi valakinek a petárda a kezét.

Az extrém sportoknál én úgy emlékszem, hogy régóta nincs TB rajtuk, ha van sportbiztosítás, akkor az működik. De ennek utána kellene keresni (most egy gyors utánakeresés alapján azt találtam, hogy 2007 óta így van), nem tudom változott-e ez, és ha igen, mikor.
  • Narxis
    :DDD

De úgy bírom mikor valaki beír ilyen mondatokat amik ordítanak azért, hogy az olyan kíváncsi emberek mint én rákérdezzenek. :D
  • ocskoszilard
    árokba
  • Fresh Duke
    Tippjeim:
    -Lett píz, és megy valahova. :D
    -Haverok hívták házibuliba.
    -Becsajozott.
    -Megy Veled Minecraftolni. :P (Sőt, ha szívesen láttok, és ráérek, talán beszállok én is. :P)
  • Narxis
    Ez TB-től független lenne, a petárda baleseteket ki szokta vizsgálni a rendőrség amúgy is. Tavaly akartak egy olyat, hogy az extrém sportolóknak a sportolás során szerzett sérüléseit nem fedezi a TB de aztán sztem a felháborodás miatt nem lett belőle semmi. Vagy igen?
  • Narxis
    Hoppá mi történt?
  • HTS s3rg1nh00
    hoppá,change of plans
  • Dzsini
    Ha a mentett személynek nincs társadalombiztosítása, akkor majd a kórházban eljárják velük a csűrdöngölőt - de előzetesen ezt sem vizsgálgatják, nem az a dolguk.
  • Narxis
    Ja, de utólag kiszámlázhatnák a költségeket.
  • tigeroo
    jah, jóbarátom rendőr, szokott mesélni, ilyenkor megőrülnek a részegek... szal őkis durván rákészülnek az ilyen estékre...
  • Dzsini
    Az nem a mentők dolga, ők nem mérlegel(het)nek - hívásra mennek és teszik a dolgukat.
  • tigeroo
    énis matekvizsgára, impropius integrál, meg görbe alatti terület meg mittom váááá

mondjuk legalább 4-esről indulok vizsgán évközi zh-k jók lettek
  • Narxis
    Ez durva, a felelőtlenül mulatozó embereket talán meg kéne büntetni.
  • Dzsini
    Mentősöknek egy éjszaka alatt 2-3 teljes napnyi riasztásuk van, legtöbbször háztól házig (utcától kórházig) rohannak egész éjjel.
    (ma reggel volt egy 2 évvel ezelőtti beszélgetés Győrfi Pállal, a mentők szóvivőjével, ő mesélte, hogy egyszer-egyszer ő is volt ügyeletben szilveszterkor)
  • Lacee86
    Orvos, mentős, tűzoltó, rendőr, benzinkutas nem lennék ilyenkor.
  • Zoli007
    Én már ledolgoztam karácsonykor
  • Gordon Blue
    Itthon NET-ezek, meg filmet nézek.
  • NEOreg3
    matematika szigorlatra kéne készülnöm, szóval valószínűleg estig azt fogom csinálni, utána meg netezek