127612
-
igen
igen
igen
lego nélkül nincsen gyerekkor -
Testvértől örököltem egy nagyobb dobozt + én is kaptam karácsonyra / szülinapra anno. Most porosodik a szekrényben / áll a polcon összerakva otthon :D -
hát ez nagyon szép
ték :D:D -
sokat legoztam, sok elem volt, mindenfélét építettünk belőle. azóta elajándékoztuk az egészet, már kinőttünk belőle. -
Öcsém karácsonyra kapott egy nagy doboz LEGO-t, én raktam össze, imádtam. :D -
Fbn Lx #105597 faszt most is építhetsz belőle -
Az az érdekes, hogyhogy nem készült még -hivatalos kiadásban- 18+ Lego? :D
Elég beteg dolgokat lehetne kihozni belőle. xD -
Blum #105595 Volt 1-2,de nem nagyon erdekelt.
Nem,nem is volt gyujtemenyem.
Mindenkepp.
Vagy ha nem lego,akkor minecraft :D -
Volt 1-2, de többet is szerettem volna. Drága volt, nem kaptam.
Nem is volt nagyobb gyűjteményem belőle.
Igen, mindenképp, hisz a LEGO amúgy is kortalan, jó móka :) -
A legó helyét nálam szép lassan végleg átvették a bitek és bájtok. Sokkal kreatívabb lehetek általuk, avagy sem... -
Volt, szerettem őket, még most is megvannak valahol. Rálépni a lego darabokra volt a legjobb :D -
Hát az az igazság, h ahhoz, h minél kevésbé legyen pixeles, annál nagyobban kell megépíteni, ami böszme pénz... Meg nem is férne el egy átlag embernek otthon. -
gyönyörű, nekem az ilyen előregyártott elemű készletek is bejönnek
sőt kövezzetek meg, de tán még jobban is mint a "pixeles legolandes" épületek -
Freeda Krueger #105589 Volt sok,és egy részük meg is maradt.
Szoktam venni ma is a "gyereknek" :) -
Meg ilyesmi nagy autó: link
Csak az anno még bonyolultabb volt sztem, és full fekete. -
Fbn Lx #105587 igazából sosem volt túl sok legóm, mert drága volt, de szívesen építgettem volna menő legókból
ha lesz gyerekem akkor erősen szerepet fog benne játszani, hogy azért veszek neki legót hogy játsszak vele :D -
katalógust is mennyit nézegettük istenem. azvolt a menő akinek ez megvolt:
-
Amen. -
ezeknek a legoknak nincs sok értelme sztem. az óckúl ládányi egyenesekből rakd ki, ne kész elemekből útmutató alapján... -
60 ezer,nem rossz :) -
igen/igen/igen
legutoljára úgy jó 1 hónapja szedtem szét a focipályát,mert raktam vissza a dobozába...kellett a hely a polcon...de 1 évvel ezelőtt pl.a Bsc képzésem tantervét építettem meg legóból (vizsgára tanulás helyett :D): minden terület(matematika,fizika stb.)más színű vagy formájú kockát kapott,és úgy alakítgattam őket,ahogy a tárgyak épülnek egymásra...jól elszórakoztam vele vagy két órát,de meglett azért az anyagtudomány :D -
Ez tökre tetszik:
Kár, h baromi drága (nekem...). :/ -
igen, vagy 20-30 készletem volt (persze nem az ilyen többtízezres kastélyokból, hanem a kicsi-közepesekből), elég sokáig is legóztam, szerintem még ált. isk. hatodikosként is kaptam:D
sajna anyum odaadta egy lavorban rokonokhoz a kölköknek, amit veszettül bánok mert ők pedig szépen lassan elszórták a darabokat...
és igen, alig várom hogy legozhassak majd ismét, mai napig ha úgy van látogatóban ellegózok a kicsikkel :D -
-
Igen egy egész ruhakosárnyi legom volt de úgy 16 évesen elajándékozták a szüleim. Tuti, hogy fogok venni a gyerekemnek. Sokkal hasznosabb mint egy rakás más játék és a kreativitást is fejleszti. -
nem gyűjtöttem őket, viszont vettek nekem sokat
1-2 összetevő eltűnt/eltört az egyes szettekből, de a maradék megvan
gyerek nem lesz, egyedül fogok legózni -
kamionosjoe #105576 volt
nem
igen -
Volt pár (2 Technik kocsi, 1 ház meg 1-2 kisebb kocsi). Nagyon szerettem őket, még többet is elfogadtam volna. :$ Na, de nem vagyok elégedetlen. :)
Megvannak még nagyrészt.
Én mindenképp. Sokkal értelmesebb szórakozásnak tartom egy gyereknek, mint h leüljön a tv elé és agyrohasztó meséket bámuljon egész nap. Unokaöcsémnek utóbbi 2 karácsonyra is azt vettünk. Nagyon örült neki, jól elvolt vele. És én is, nosztalgiáztam. :$ :) -
volt, nincs meg, és természetesen lesz lego majd, ha elég idős lesz hozzá a kölyök. :) -
Szavazó roBOT #105573 Szoktál szerencsejátékot űzni? ==>> LEGO kérdés -
Tudom, hogy 200-300 kéne alaphangon, de nem nekem való
nincs hozzá idegrendszerem. még a demón is idegroncs voltam.
valahogy a beállításokkal de voltam kibékülve ha emelkedett és elvileg nem kellett volna zárnia akkor is lezárta pedig nem volt akkora visszaesés hogy automatice lezárja
fos -
Csak az alappal játszottál az 5ezerrel amit kapsz? Az szép úgy. -
5000+35000 volt tavaly nyáron. novemberben már bukóra álltam meguntam. ~20000 vettem ki. -
kérdezd w77d-et ő vágja nagyon 
-
kamionosjoe #105568 Jó nagy hülye vagyok, a fele az csak értesítés üzenet beérkezéséről, szóval csak 500. :D -
Fbn Lx #105567 én jó messzire mentem : D
néha azért visszanézek, az emlékek... de nem, nem sírhatok most. -
egy év után?nekem a fele is elég volt :D
aztán azóta házon belül váltottam kicsit másra...forever engineer :(
-
Fbn Lx #105565 azt nem tudom, én egy év után elköszöntem tőle (is). :D
de arra emlékszem, hogy egyszer megjegyezte a dohányzás matematikai összefüggését, miszerint a kinti hőmérséklet egyenesen arányos a cigaretta elszívásának idejével -
DIESEL DOG #105564 Egy évben maximum 4-5 alkalommal ha kedvem támad venni valamilyen sorsjegyet és lekaparni. Nálam ennyiben ki is merül a szerencsejáték, egyébként nem igazán szeretek szerencsejátékokat űzni. -
commissioner #105563 Az sg a legjobb szerencsejáték. Ha megtalál egy modi, rögtön mehetsz a Banamákra...