127612
  • Willenbrock
    Túl gyorsan történt,közel volt a fal,nem volt idő lereagálni.
  • Broafka
    még jó, hogy a kézifékhez nem kell fékolaj... (plusz motorfék)
  • Broafka
    hát a mai táskákkal cseszheted, anno ilyen tök kemény kötésű táskák voltak, az enyém pl ripityára tört, de valszeg én is a hátamra eshettem, de fogalmam sincs, mert megláttam az autót egy pillanatra, és utána feketeség, és vagy 10 méterrel az ütközés helyétől tértem magamhoz a lépcsőn
  • Willenbrock
    Igen,apa trabit hajtott az udvarban,hogy kipróbálja hogy fog a fék a frissen cserélt munkahengerrel.Falnak mentünk,mert elfolyt a fékolaj,lefejeltem a szélvédőt.
  • Broafka
    úristen, ezen most hangosan felnevettem! :DDD
  • ressy14
    Mostantól már én is hordok akkor sulistáskát bárhova megyek, vagy csak gyerekeknél válik be? :D
  • Blum
    Nekikoccantam egy beton viragladanak.....a 2 hetes csili-vili autoval.

Konnyebben serultem. Anyam ugy ordibalt velem 1 oran at,hogy 1 hetig fajt a bal fulem. :|
  • SzirmosSzisza
    Ti szivacsot hordtok az iskolába a táskában vagy mi?D:
  • OrioN the S
    Igen, de csak könnyebben sérültem.
    iskola előtt a zebrán egy tanár ütött el. és engem is a táskám védett meg (hátamra estem szaltóból)

motorral volt durva balesetem, de az most nem ér.
  • jazzy
    Bent tartja a kamion
  • Fresh Duke
    És a széklettartás nem okoz gondot azóta?
  • BaliBoy
    Volt balesetem, de nem sérültem meg.

Hátulról belém jött egy kamion.
  • Motoroj
    Nem volt.
  • Broafka
    vagy az én ismerősöm vagy :D hol történt az eset?
  • Fresh Duke
    Nem volt, mert mindig kikerültek.
  • Lyukasbogrács
    mi volt abban a táskában? jetpack? légzsák?
  • Pluskast
    Volt de nem sérültem meg.
  • kamionosjoe
    Igen, de csak könnyebben sérültem.

Egyszer a sajátommal pereceltem. Erről már raktam be képet.

Ezenkívül 12 éves korom körül, mikor bicajoztam elütött egy BMW de nem ment gyorsan így csak a kerékpár lett totálkáros, én kis karcolással megúsztam.
  • Fbn Lx
    egyik ismerősömnek pont ilyen sztorija van
    kiskorában elütötte egy autó, repült egy hatalmasat, és a táskája védte meg.
    ennyire gyakori jelenség? már-már azt hinné az ember, hogy mindefelé repkednek az elütött kisgyerekek az utcán, akiket megvéd a táskájuk.
  • SzirmosSzisza
    Kiskoromban majdnem elütött egy autó, de végül visszarántottak és csak a visszapillantót sikerült lefejelnem. Már akkor is kemény fejű voltam, szóval csak az tört le :+
  • Dzsini
    Busznál nem szoktak, egy-két embert esetleg megkér a vezető (jellemzően azokat, akik pont láthatták), de a többiek úgyis szétszélednek.
  • Narxis
    ejnye, azért illik megvárni a hivatalos szerveket :D
  • Dean Winchester
    Volt balesetem, de nem sérültem meg.

pár éve buszon utaztam mikor a busz neki ment egy autónak vagy az autó fékezett le, tökmind1. ütköztek és kész. senki nem sérült meg mert nem drva ütközet volt, csak a busz eleje horpadt meg picit meg a kocsi hátulja és kész.
    leszálltam a buszról és tovább mentem gyalog mert nem volt kedvem a rendőröket, helyszínelést megvárni :D
  • Broafka
    "igen, méghozzá súlyosan megsérültem."

igazából, az túlzás, hogy súlyosan, de még kis koromban, olyan 9-10 éves lehettem elütött az autó, állítólag jó messze elrepültem, de szerencsére az akkori keménykötésű táskám megmentett a komolyabb dolgoktól (nem volt törésem, se belső sérülésem) viszont a fél arcomból/arcomról és a jobb alkaromról ömlött a vér

a sors iróniája az volt, hogy egy civilruhás rendőr, civil autóban ütött el
  • NEOreg3
    nope
  • HTS s3rg1nh00
    nem sérültem meg,csak kicsit megijedtem...mivel 1,5 hónappal előtte vettük az autót (f astra,szóval az értéke nem volt vészes,meg fizetett a biztosító)
  • Dzsini
    Nem, egy buszba gázolt már bele autó, amiben ültem, meg bicajozás közben nyitottak ki előttem egy kocsiajtót, amiből volt egy nagy perecelés.

Miért csak autó a kérdés?
  • tigeroo
    autóval még nem, de motoroztam pár évig abból vannak sztorik
  • Szavazó roBOT
    LEGO kérdés ==>> Ért már téged autóbaleset, amiben megsérültél?
  • kamionosjoe
    Aláírásod tetszik.
  • Interstate 95
    Maga a játék története, hogyan gyártják, miket lehet építeni belőle érdekel, de komolyabb készletem sose volt, annyira már nem foglalkoztat(ott).
  • zsoltioregon
    Volt 1-2 többet is akartam 6-7 éves koromban.
    eltűntek
    Első dolgom lesz hogy veszek/csinálok egy lego készletet a kölyöknek és csinálunk LEGO AK-47-est meg kamionyt
  • videobaby
    volt.
  • tigeroo
    Fontosnak tartod a mai világban a diplomát? ez a kérdés vótmá?
  • chhaya #105608
    Igen, nagyon szerettem, de nem gyűjtöttem.
    Megvan még most is.
    Ha lesz, akkor biztosan játszani fogok vele.
  • szabii98
    volt/van
    már nemjátszom vele, de annó imádtam, persze az előre összerakhatóakat hamar meguntam. Tesóm megörökölte.
    ha lesznek gyerekeim, akkor ők is kapnak majd, legalábbis ha el nem felejtem addigra
  • banok
    Lego rulzz
  • Motoroj
    Volt, gyűjtöttem, szerettem is. Se nem sok, se nem kevés - olyan közepes mennyiség.
    Többnyire megvannak.
    Nem tudom mennyire lenne hozzá türelmem, már számítógépen sem nagyon megy a dolog.
  • clio1616v
    váras legóm volt és kalózhajós
  • tigeroo
    sry afk voltam amikor küldted az invet