127612
-
Túl gyorsan történt,közel volt a fal,nem volt idő lereagálni. -
még jó, hogy a kézifékhez nem kell fékolaj... (plusz motorfék) -
hát a mai táskákkal cseszheted, anno ilyen tök kemény kötésű táskák voltak, az enyém pl ripityára tört, de valszeg én is a hátamra eshettem, de fogalmam sincs, mert megláttam az autót egy pillanatra, és utána feketeség, és vagy 10 méterrel az ütközés helyétől tértem magamhoz a lépcsőn -
Igen,apa trabit hajtott az udvarban,hogy kipróbálja hogy fog a fék a frissen cserélt munkahengerrel.Falnak mentünk,mert elfolyt a fékolaj,lefejeltem a szélvédőt. -
úristen, ezen most hangosan felnevettem! :DDD -
Mostantól már én is hordok akkor sulistáskát bárhova megyek, vagy csak gyerekeknél válik be? :D -
Blum #105636 Nekikoccantam egy beton viragladanak.....a 2 hetes csili-vili autoval.
Konnyebben serultem. Anyam ugy ordibalt velem 1 oran at,hogy 1 hetig fajt a bal fulem. :| -
Ti szivacsot hordtok az iskolába a táskában vagy mi?D: -
Igen, de csak könnyebben sérültem.
iskola előtt a zebrán egy tanár ütött el. és engem is a táskám védett meg (hátamra estem szaltóból)
motorral volt durva balesetem, de az most nem ér. -
Bent tartja a kamion -
És a széklettartás nem okoz gondot azóta? -
Volt balesetem, de nem sérültem meg.
Hátulról belém jött egy kamion. -
Nem volt. -
vagy az én ismerősöm vagy :D hol történt az eset? -
Nem volt, mert mindig kikerültek. -
mi volt abban a táskában? jetpack? légzsák? -
Volt de nem sérültem meg. -
kamionosjoe #105625 Igen, de csak könnyebben sérültem.
Egyszer a sajátommal pereceltem. Erről már raktam be képet.
Ezenkívül 12 éves korom körül, mikor bicajoztam elütött egy BMW de nem ment gyorsan így csak a kerékpár lett totálkáros, én kis karcolással megúsztam. -
Fbn Lx #105624 egyik ismerősömnek pont ilyen sztorija van
kiskorában elütötte egy autó, repült egy hatalmasat, és a táskája védte meg.
ennyire gyakori jelenség? már-már azt hinné az ember, hogy mindefelé repkednek az elütött kisgyerekek az utcán, akiket megvéd a táskájuk. -
Kiskoromban majdnem elütött egy autó, de végül visszarántottak és csak a visszapillantót sikerült lefejelnem. Már akkor is kemény fejű voltam, szóval csak az tört le :+ -
Busznál nem szoktak, egy-két embert esetleg megkér a vezető (jellemzően azokat, akik pont láthatták), de a többiek úgyis szétszélednek. -
ejnye, azért illik megvárni a hivatalos szerveket :D -
Dean Winchester #105620 Volt balesetem, de nem sérültem meg.
pár éve buszon utaztam mikor a busz neki ment egy autónak vagy az autó fékezett le, tökmind1. ütköztek és kész. senki nem sérült meg mert nem drva ütközet volt, csak a busz eleje horpadt meg picit meg a kocsi hátulja és kész.
leszálltam a buszról és tovább mentem gyalog mert nem volt kedvem a rendőröket, helyszínelést megvárni :D -
"igen, méghozzá súlyosan megsérültem."
igazából, az túlzás, hogy súlyosan, de még kis koromban, olyan 9-10 éves lehettem elütött az autó, állítólag jó messze elrepültem, de szerencsére az akkori keménykötésű táskám megmentett a komolyabb dolgoktól (nem volt törésem, se belső sérülésem) viszont a fél arcomból/arcomról és a jobb alkaromról ömlött a vér
a sors iróniája az volt, hogy egy civilruhás rendőr, civil autóban ütött el -
nope -
nem sérültem meg,csak kicsit megijedtem...mivel 1,5 hónappal előtte vettük az autót (f astra,szóval az értéke nem volt vészes,meg fizetett a biztosító) -
Nem, egy buszba gázolt már bele autó, amiben ültem, meg bicajozás közben nyitottak ki előttem egy kocsiajtót, amiből volt egy nagy perecelés.
Miért csak autó a kérdés? -
autóval még nem, de motoroztam pár évig abból vannak sztorik -
Szavazó roBOT #105614 LEGO kérdés ==>> Ért már téged autóbaleset, amiben megsérültél? -
kamionosjoe #105613 Aláírásod tetszik.
-
Interstate 95 #105612 Maga a játék története, hogyan gyártják, miket lehet építeni belőle érdekel, de komolyabb készletem sose volt, annyira már nem foglalkoztat(ott). -
Volt 1-2 többet is akartam 6-7 éves koromban.
eltűntek
Első dolgom lesz hogy veszek/csinálok egy lego készletet a kölyöknek és csinálunk LEGO AK-47-est meg kamionyt
-
volt. -
Fontosnak tartod a mai világban a diplomát? ez a kérdés vótmá? -
Igen, nagyon szerettem, de nem gyűjtöttem.
Megvan még most is.
Ha lesz, akkor biztosan játszani fogok vele. -
volt/van
már nemjátszom vele, de annó imádtam, persze az előre összerakhatóakat hamar meguntam. Tesóm megörökölte.
ha lesznek gyerekeim, akkor ők is kapnak majd, legalábbis ha el nem felejtem addigra -
Lego rulzz -
Volt, gyűjtöttem, szerettem is. Se nem sok, se nem kevés - olyan közepes mennyiség.
Többnyire megvannak.
Nem tudom mennyire lenne hozzá türelmem, már számítógépen sem nagyon megy a dolog. -
clio1616v #105604 váras legóm volt és kalózhajós -
sry afk voltam amikor küldted az invet