127612
-
közúton 200-zal, meg driftelve.:(magyar) 18+
Felkavaró lehet
-
-
Sokaknak téves biztonságérzetet ad egy nagy autó, de max akkor jobb, ha kisautó megy neked.
Én nagyobb termetű ember vagyok, még az új 3-as BMW is szűkös volt nekem elöl, tehát én is szeretem a nagy autókat, amiben bazinagy hely van, de én még a fiatalabb korosztályhoz tartozom, nem szeretem a lomha kocsikat, főleg ha 20 liter eszik, és nem is megy jól. -
rizsrakéta :DDDDDDD -
Vehettem volna egy rizsrakétát is ennyi erővl, csak az nem juttat el a célomhoz, ez meg igen. Már ha nem a kórház intenzív osztálya a célom, vagy esetleg a hullaház... -
az lomha autó, de elfogadnék egy olyat, ha már nyugdíjas lennék -
Most vettem 4ezres V8-as explorert, mivel nem akarok farolgatni! -
kis mocitúráztatás, itt egy szőke, ott egy barna, szétnézek jobbra balra, aztán széthuzatom a motort, és 6500-nál teszem a másodikat, közben izzadnak a hangszorok.
Havas- jeges úton szinte mindig berántom a kézit, ha a forgalmi körülmények ezt lehetővé teszik.
Most is épp egy farolgatásról jövök, kétszer forogtam meg csak egy kihalt lakóparkban igaz akkor 60-ról próbáltam meg kézifékkel elfordulni, de nagy móka volt, pörgött egyet, aztán az oldalablakok is tiszta havasak lettek.
Én azt mondom, aki vezetett már autót életében, és ismeri a saját határait, az csinálja ezt.
Én nem a csúszkálást ítélem el, hanem az eszetlen városi gyorshajtást, mert ha meg kell állni, az nehezen fog sikerülni, míg aki farolgat, max nekicsapja a hátulját a padkkának, vagy beesik egy árokba, mivel nem nagy tempónál történik a hiba. -
Kamionnal nem csináltad? :D -
DIESEL DOG #105713 Persze hogy szoktam szórakozni... vannak nagyobb üres parkolók oda ki lehet menni és lehet vadulni... nem a forgalomban kell megmutatni hogy ki milyen vagány gyerek. -
kamionosjoe #105712 Igen, ha a forgalmi körülmények megengedik.
Amúgy most nincs kocsi, de régebben direkt megvártam amíg leesik az első hó aztán csak utána rakattam át a téli gumit mikor már jól kiszórakoztam magam nyárival, igaz utána télivel is ugyanaz ment. :D
Legjobb dolog a télben.
-
Nincs autóm, aki megforgatja magát 1 üres parkolóban az oké, aki a forgalmas úton, mert sajnos van ilyen, annak kívánom, hogy más ne sérüljön meg miközben kinyírja magát. -
xd -
Mire ítéled őket, óóóó nagy Szenszej?
-
clio1616v #105708 van autóm, szoktam és elítélek másokat, akik csinálják -
Nemcsak, hogy kinőttem, de le se alacsonyodtam erre a szintre, hogy "faroltassam" az autót. 11 éves rokon kölyök szokott ilyen baromságokkal zsibbasztani, hogy milyen kafa lenne faroltatni.
Versenypályán OK, ha már valakinek az ilyen nyomorúságos magamutógatósdi a szórakozás...
...de aki a saját (állami TB-ből finanszírozott) és más életét, értéktárgyait kockára teszi, vagy neadjisten kárt tesz bennük, azt 2 méter mélyre ásnám el a ganédomb mellé. -
jó, én nem is feltétlen most a KRESZ-es vitátokhoz szóltam hozzá, inkább a szavazáshoz :)
amúgy karácsony előtt (asszem akkor volt egy viszonylag nagyobb havazás) az egyik kanyarban én is megcsúsztattam az autót, de beláttam a kanyart, nem volt senki se se előttem se mögöttem, nem volt minek neki csúszni sem. Azért vandálkodni tényleg nem kell -
ezért szokott direkt kint lenni a tábla: "Parkolónkban a KRESZ szabályai érvényesek!" -
Parkoló nem közút, nem érvényes a KRESZ. -
szerintem saját autóval, üres parkolóban, egyszer-kétszer megfaroltatni az autót jó móka, nem veszélyeztetsz senkit, és mi baj van belőle. Ha meg neki baszódik valaki a falnak az magára vessen, majd fizet -
Így van, a KRESZ így kezdődik
:
A közúti közlekedés biztonsága és zavartalansága fontos társadalmi érdek. A biztonságos és zavartalan közlekedés alapvető feltétele, hogy a közlekedési szabályokat mindenki megtartsa és számíthasson arra, hogy azokat mások is megtartják. Emellett szükséges az is, hogy a közlekedés résztvevői előzékenyek és türelmesek legyenek egymással szemben.
...
3. §3 Aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles
a) a közúti forgalomra, valamint a közútnak és környezetének a védelmére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket megtartani;
b) a közúti jelzések rendelkezéseinek, továbbá a forgalom irányítására, ellenőrzésére jogosultak utasításainak eleget tenni;
c) úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben indokolatlanul ne akadályozzon, és ne zavarjon. -
"közúti veszélyeztetés" -
Ha látszik hogy folyamatosan direkt csúszkálsz akkor ráfogható hogy illegális...
-
Sajnálatos módon a vásárlóknak alakították ki, és nem az árkádpetiknek, de ettől függetlenül szerintem a célnak megfelelne. -
Fos mert nincs hely. Nincs hosszú kanyar, meg egy csomó minden. Amúgy csúszkálni illegális? Nyilván KRESZ szabályokat betartva (sebesség, sávok, index, blabla) -
Ökörködni az Interspar parkolójában kell. (Sokszor van ott tuning/roncs találkozó.) -
Ökörködni hétköznap éjjel kell. Akkor ami bajt csinálhatsz, azt úgyis kifizeti a biztosító. :DDD A sajátodat meg beszoptad :D De ilyen havas tempóban (kb 30kmh és környéke) olyan komoly böszmeséget úgysem lehet csinálni. Aki meg ilyenkor 50-60-al próbál csapatni, az meg is érdemli. -
amugy én a száguldozást főleg városban elítélem, de azt tapasztalom hogy akik ilyesmit csinálnak (60-al kézifékkel bevesznek pl. egy kanyart), azok jobban vezetnek, mert ennyivel jobban ismerik/érzik az autójukat. persze elég 1 aprócska hiba, és megtörténhet a baj. -
mifelénk vannak gokartpályák is, sztem arra gondolt
vagy alternatívának a szőlők, ott is aszfaltozott minden út -
Elsőkerék-hajtásúval nekem nem elég érdekes.
Nem vagyok ellene, de nem mindenki csinálja ésszel. -
Fbn Lx #105692 :D:ASD?:AS
ezt a kérdést kocsis írta -
Köszi. Nem. -
Vezetni is félek, egy ilyen akciónál vagy árokban vagy villanyoszlopon kötnék ki asszem. -
Jégre nem megyek, az kontrollálhatatlan. A havat szeretem csak. -
Miért nincs olyan, hogy szimplán nem? -
miki30246 #105687 Azok zombik a videó elején? -
0:25nél ahogy a kocsi alá mászik az ülésből zseniális, nemtudom mit gondolt A:?D:SD? -
így?
-
Hát vagy politikus vagy vhol, vagy egy Ladát tolsz. :DD De az más, azt te kerested legalább. Tied, azt csinálsz vele amit akarsz, amíg nem ártasz vele másnak. -
Blum #105683 Ejjel tesco-lidl-praktiker-obi parkolok gyakran latogatottak erre fele,amikor leesik a ho/onos eso.
Termeszetesen szoktam okorkodni ilyenkor.