127612
  • tipitmi
    közúton 200-zal, meg driftelve.:(magyar) 18+
    Felkavaró lehet

• tigeroo
  • tipitmi
    Sokaknak téves biztonságérzetet ad egy nagy autó, de max akkor jobb, ha kisautó megy neked.
    Én nagyobb termetű ember vagyok, még az új 3-as BMW is szűkös volt nekem elöl, tehát én is szeretem a nagy autókat, amiben bazinagy hely van, de én még a fiatalabb korosztályhoz tartozom, nem szeretem a lomha kocsikat, főleg ha 20 liter eszik, és nem is megy jól.
  • zsoltioregon
    rizsrakéta :DDDDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Vehettem volna egy rizsrakétát is ennyi erővl, csak az nem juttat el a célomhoz, ez meg igen. Már ha nem a kórház intenzív osztálya a célom, vagy esetleg a hullaház...
  • tipitmi
    az lomha autó, de elfogadnék egy olyat, ha már nyugdíjas lennék
  • Sir Quno Jedi
    Most vettem 4ezres V8-as explorert, mivel nem akarok farolgatni!
  • tipitmi
    kis mocitúráztatás, itt egy szőke, ott egy barna, szétnézek jobbra balra, aztán széthuzatom a motort, és 6500-nál teszem a másodikat, közben izzadnak a hangszorok.
    Havas- jeges úton szinte mindig berántom a kézit, ha a forgalmi körülmények ezt lehetővé teszik.
    Most is épp egy farolgatásról jövök, kétszer forogtam meg csak egy kihalt lakóparkban igaz akkor 60-ról próbáltam meg kézifékkel elfordulni, de nagy móka volt, pörgött egyet, aztán az oldalablakok is tiszta havasak lettek.

Én azt mondom, aki vezetett már autót életében, és ismeri a saját határait, az csinálja ezt.
    Én nem a csúszkálást ítélem el, hanem az eszetlen városi gyorshajtást, mert ha meg kell állni, az nehezen fog sikerülni, míg aki farolgat, max nekicsapja a hátulját a padkkának, vagy beesik egy árokba, mivel nem nagy tempónál történik a hiba.
  • Narxis
    Kamionnal nem csináltad? :D
  • DIESEL DOG #105713
    Persze hogy szoktam szórakozni... vannak nagyobb üres parkolók oda ki lehet menni és lehet vadulni... nem a forgalomban kell megmutatni hogy ki milyen vagány gyerek.
  • kamionosjoe
    Igen, ha a forgalmi körülmények megengedik.

Amúgy most nincs kocsi, de régebben direkt megvártam amíg leesik az első hó aztán csak utána rakattam át a téli gumit mikor már jól kiszórakoztam magam nyárival, igaz utána télivel is ugyanaz ment. :D
    Legjobb dolog a télben.
  • jazzy
    Nincs autóm, aki megforgatja magát 1 üres parkolóban az oké, aki a forgalmas úton, mert sajnos van ilyen, annak kívánom, hogy más ne sérüljön meg miközben kinyírja magát.
  • tigeroo

xd
  • zsoltioregon
    Mire ítéled őket, óóóó nagy Szenszej?
  • clio1616v
    van autóm, szoktam és elítélek másokat, akik csinálják
  • zsoltioregon
    Nemcsak, hogy kinőttem, de le se alacsonyodtam erre a szintre, hogy "faroltassam" az autót. 11 éves rokon kölyök szokott ilyen baromságokkal zsibbasztani, hogy milyen kafa lenne faroltatni.
    Versenypályán OK, ha már valakinek az ilyen nyomorúságos magamutógatósdi a szórakozás...
    ...de aki a saját (állami TB-ből finanszírozott) és más életét, értéktárgyait kockára teszi, vagy neadjisten kárt tesz bennük, azt 2 méter mélyre ásnám el a ganédomb mellé.
  • Broafka
    jó, én nem is feltétlen most a KRESZ-es vitátokhoz szóltam hozzá, inkább a szavazáshoz :)
    amúgy karácsony előtt (asszem akkor volt egy viszonylag nagyobb havazás) az egyik kanyarban én is megcsúsztattam az autót, de beláttam a kanyart, nem volt senki se se előttem se mögöttem, nem volt minek neki csúszni sem. Azért vandálkodni tényleg nem kell
  • ressy14
    ezért szokott direkt kint lenni a tábla: "Parkolónkban a KRESZ szabályai érvényesek!"
  • Zoli007
    Parkoló nem közút, nem érvényes a KRESZ.
  • Broafka
    szerintem saját autóval, üres parkolóban, egyszer-kétszer megfaroltatni az autót jó móka, nem veszélyeztetsz senkit, és mi baj van belőle. Ha meg neki baszódik valaki a falnak az magára vessen, majd fizet
  • Dzsini
    Így van, a KRESZ így kezdődik
    :
    A közúti közlekedés biztonsága és zavartalansága fontos társadalmi érdek. A biztonságos és zavartalan közlekedés alapvető feltétele, hogy a közlekedési szabályokat mindenki megtartsa és számíthasson arra, hogy azokat mások is megtartják. Emellett szükséges az is, hogy a közlekedés résztvevői előzékenyek és türelmesek legyenek egymással szemben.

...

3. §3 Aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles

a) a közúti forgalomra, valamint a közútnak és környezetének a védelmére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket megtartani;
    b) a közúti jelzések rendelkezéseinek, továbbá a forgalom irányítására, ellenőrzésére jogosultak utasításainak eleget tenni;
    c) úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben indokolatlanul ne akadályozzon, és ne zavarjon.
  • HTS s3rg1nh00
    "közúti veszélyeztetés"
  • broman191
    Ha látszik hogy folyamatosan direkt csúszkálsz akkor ráfogható hogy illegális...
  • Fresh Duke
    Sajnálatos módon a vásárlóknak alakították ki, és nem az árkádpetiknek, de ettől függetlenül szerintem a célnak megfelelne.
  • SötétBarom
    Fos mert nincs hely. Nincs hosszú kanyar, meg egy csomó minden. Amúgy csúszkálni illegális? Nyilván KRESZ szabályokat betartva (sebesség, sávok, index, blabla)
  • Fresh Duke
    Ökörködni az Interspar parkolójában kell. (Sokszor van ott tuning/roncs találkozó.)
  • SötétBarom
    Ökörködni hétköznap éjjel kell. Akkor ami bajt csinálhatsz, azt úgyis kifizeti a biztosító. :DDD A sajátodat meg beszoptad :D De ilyen havas tempóban (kb 30kmh és környéke) olyan komoly böszmeséget úgysem lehet csinálni. Aki meg ilyenkor 50-60-al próbál csapatni, az meg is érdemli.
  • tigeroo
    amugy én a száguldozást főleg városban elítélem, de azt tapasztalom hogy akik ilyesmit csinálnak (60-al kézifékkel bevesznek pl. egy kanyart), azok jobban vezetnek, mert ennyivel jobban ismerik/érzik az autójukat. persze elég 1 aprócska hiba, és megtörténhet a baj.
  • szabod
    mifelénk vannak gokartpályák is, sztem arra gondolt
    vagy alternatívának a szőlők, ott is aszfaltozott minden út
  • Motoroj
    Elsőkerék-hajtásúval nekem nem elég érdekes.

Nem vagyok ellene, de nem mindenki csinálja ésszel.
  • Fbn Lx
    :D:ASD?:AS
    ezt a kérdést kocsis írta
  • Zoli007
    Köszi. Nem.
  • chhaya #105690
    Vezetni is félek, egy ilyen akciónál vagy árokban vagy villanyoszlopon kötnék ki asszem.
  • SötétBarom
    Jégre nem megyek, az kontrollálhatatlan. A havat szeretem csak.
  • Zoli007
    Miért nincs olyan, hogy szimplán nem?
  • miki30246
    Azok zombik a videó elején?
  • tigeroo
    0:25nél ahogy a kocsi alá mászik az ülésből zseniális, nemtudom mit gondolt A:?D:SD?
  • tigeroo
    így?

• Lacee86
    Hát vagy politikus vagy vhol, vagy egy Ladát tolsz. :DD De az más, azt te kerested legalább. Tied, azt csinálsz vele amit akarsz, amíg nem ártasz vele másnak.
  • Blum
    Ejjel tesco-lidl-praktiker-obi parkolok gyakran latogatottak erre fele,amikor leesik a ho/onos eso.

Termeszetesen szoktam okorkodni ilyenkor.