127612
-
ha befejezed, megígérem, hogy elolvasom -
Hát hogyne, meg olajat talált úgy, hogy elhúzta a kezét a térkép fölött. -
De Uri Gellert is alkalmazták a titkosszolgálatok, ő mondta :) -
Ez igaz, lehet inkább bevágnák diliházba. -
Fbn Lx #105798 ha lenne egy ember aki tud gondolatot olvasni, és valaki azt mondaná, hogy ez az ember tud gondolatot olvasni, azt senki nem venné komolyan, mindenki, akinek bemutatná a képességét trükknek tartaná, azt hinné megfigyeli, vagy manipulálja stb, szóval pletykaalapon soha nem végeznének el rajta egy kísérletet sem, max ha ő maga kérné. -
Pont ezt mondom. Ezrével szaladgálnak a "mentalisták" Kanálgörbítők stb stb
Murvára le se szarja az ilyen futóbolondokat az ember.
A KORMÁNY meg oszt mégúgyse foglakozik az ilyen baromságokkal. -
"akkor nem fog direkt másra gondolni"
De arra sem, amit te ki akarsz deríteni róla ugyebár.
Hisz az aktív gondolatolvasáshoz rá kell venned, hogy arra a specifikus dologra gondoljon ... és még akkor is elindulhat a fantáziája, kiszínezheti, átírhatja ... Ez nem sokkal több, mint a hazugságvizsgálat, azt is át lehet verni megfelelő mentális trükkökkel.
-
Áldás.
Elképesztő mennyiségű pénzt lehetne keresni vele, a hozzám közel álló embereken meg nem kell alkalmazni, és nincs érzelmi probléma. -
ManoNegra #105794 Én tudok, de el ne áruld senkinek!!44
-
ManoNegra #105793 Tádám, ezt hívjátok konteónak... -
Most én azt mondom Kovács Pisti tud gondolatot olvasni te tuttkó...
Elhinnéd?
Naugye :D. -
? -
Mert egyeseknek ez sem tetszene, és biztos ami biztos alapon elteszik láb alól. Vagy szimplán valaki felboncolná, hogy megtudja a képesség titkát. stb.
Lásd jazzy kommentjét. -
Szerintem ha 1 ember lenne a Földön aki tud gondolatot olvasni és ezt rajta kívül bárki más tudná az gyorsan hír lenne, amit megtudnának sokan és elvinnék a francba hogy kísérletezzenek rajta, igazi scifi. Gondolom erre gondolt és ebben van realitás. -
Azt nem tudom, hogy pontosan hogy, de Irán, vagy Izrael nyakig benne van
-
ManoNegra #105787 Magyarázd meg, miért érintené a delikvens élethosszát az, hogy tud-e gondolatot olvasni? Attól hogy személyes titkot megtud, abba még nem fog belehalni. -
Üdv az SG-n. -
Ez meg hogyan jön ide...? Egy személyes titoknak mi köze van a koteókhoz?
Nincs jobb dolgod, mint itt is rontani a levegőt...? Eszemfaszom megáll rajtad...
-
Sose mondta magáról, hogy Ő nem konteóhívő :) -
ManoNegra #105783 És még én vagyok a konteós.
-
Freeda Krueger #105782 Attól függ mikor és hogyan derül ki :)
a kérdésre:
Részben átok,részben áldás... -
Ha ravasz, a. sokáig. -
volt egyszer egy regényem amit írtam, kicsit hasonlított a mi kell a nőre-hez. Csávó tudott gondolatokban olvasni de csak rövid ideig, és nagyobb tömegekben nem működött, mert túl sok gondolat keringett az éterben. Aztán ezt használta ki először csajok felszedésére, később meg kaszinókban csalt ezzel, hogy legyen egy kis pénze. A gond az volt, hogy a csajokat tömegekben ismerte meg, és mire egyedül volt vele, hogy lefektesse őket, addigra kiderültek a csajokról dolgok, amik hol viccesek, hol ijesztőek voltak :)
sajnos abba hagytam az írását, pedig elég jól ment -
Ha kiderülne ez, vajh mennyi ideig élne a delikvens....? -
+1
-
Megalapítanám a BGSH-t... (Birodalmi Gondolatolvasó Statisztikai Hivatal) -
Fbn Lx #105776 igazából nem átverhető, ha az ember nem számít rá, hogy éppen a gondolatában olvasnak akkor nem fog direkt másra gondolni : D csak nem kéne világgá kürtölnöd, hogy te erre képes vagy -
Ha csak 1 ember képes rá, az érdekes ritkaság.
Ha viszont sok, az már félelmetes, ellenséges, hisz ki tudja, lehet épp a szomszédom és lopja a PIN kódom és a pénzem (politikusok esetében pedig a mocskos kis ügyleteit, akik lefizették, sikkasztásait (+egyéb mocskos vagy épp perverz üzelmeit) ... na őőőők aztán rettegnének tőle).
A B5-ben ezt igen szépen körbejárták, ilyen téren (is) alapmű.
És hogy én mire használnám? Egy telepata lenne a világ legjobb kéme.
Kérdés csak annyi, hogy csak az aktív gondolatok olvasása-e a képesség, vagy a mélyebb memória szintűek is.
Első ugyebár igen könnyen átverhető, az illető dúdol magában, vagy elég ha az ellenkezőjére gondol ... míg a második az illető valós memóriájába lát bele.
-
Politikusok, üzletemberek zsarolása
PIN kódok, HAZ kódok stb. a papának
pszichológiai terror és elmém pallérozása
-
Hát manipulálnám az embereket olyan módon,hogy minél jobban járjak a végén.Pl felvételi beszélgetéseken,munkahelyen,főnökökkel szemben mindig tudnám mit szeretnének hallani,mitől félnek stb.Csajozásnál is jól jönne,rögtön tudnám kinél érdemes próbálkozni és kinél reménytelen.Megpróbálnék a külügyminiszteri posztig eljutni,mindig tudnám kikkel érdemes szövetségeket kötni,kikkel nem,mert ismerném a tárgyaló felek gondolatait. -
az elején poén lenne, kihasználnám, aztán kezdenék megőrülni, és végül öngyilkosság. -
Áldás és erre:
-
Fbn Lx #105770 inkább átok mint áldás
oké, hogy felismernétek a titkos hódolóitokat és azokat akik titkon szerelmesek
meg tudnátok, mi kell egy nőnek hogy megdughassátok
de rengetegszer találkoznátok olyasmivel mások ember fejében ami kicsit odabaszna az önbecsüléseteknek, mert azzal az utálattal, lenézéssel és szánalommal is szembesülnétek amit esetleg mások éreznek irántatok de egyébként nem nyilvánítják ki
mert kurvasok dolgot elhallgatnak az emberek, ami egyébként nem tetszene
sőt, a szeretet és szerelem illúzióját sem lehetne fenntartani
egyrészt okvetlenül is vannak negatív/megalázó/kellemetlen gondolatai mindenkinek a szeretteivel kapcsolatban is, amiket instant ösztönösen elnyom, és soha nem szembesültök velük, úgymond mentális hulladék ami szinte azonnal kukába kerül és nem kellene megtudnotok egyébként.
másik meg, hogy nem tudnátok őszintén szeretni többé, és őszintén viszonozni a szeretetet
mindenkinek annyi szar van a fejében, hogy azzal szembesülve egyből elvesztené a nő a vonzalmát, talán még szexuális téren is taszítóvá válna. nem tudnátok szeretni többé az illúziót amit emberekről alkottok, és így nem tudnátok szeretni az embereket. -
Áldás. Annyi nőt döngetnék meg, amennyit nem szégyellek, és így jelentősen könnyebb lenne. -
clio1616v #105768 tudok az emberek gondolataiban olvasni, kommunikációnak és figyelmességnek hívják
az már más kérdés, hogy csak nagyon kevés ember gondolataira vagyok kíváncsi -
Részben jó lenne tudni, mit gondolnak pl. rólam mások, de viszont olyan dolgokat is megtudnék, amiket jobb lett volna, ha sosem tudok meg... Szóval az éremnek 2 oldala van itt is, mint sok mindenben. -
jólenne, mer jólenne -
kamionosjoe #105765 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megkúrnám az összes ribancot -
Szerintem ez is előny. Ha megszabadulsz az "olyannak hitt emberektől", és ténylegesen olyanokkal töltöd az idődet, szerintem az már inkább áldás. -
részben átok, részben áldás.
arra használnám hogy bebiztosítsam a karrieremet, hogy előnyökhöz juthassak az életben. (pókernél pl. mennyire fasza lehet, vagy vizsgán)
viszont gáz lenne ha megtudnám hogy pl. 1-2 "olyannak hitt" ember lenéz...
ez szerintem a hátránya. dehát, a tudás az ilyen, néha átok :D.