127612
-
nem kell gyerek -
HisF8 #105841 "Régebben nem akartam, de hát öregszik az ember, és baszogatja a biológia." - mit értesz ezalatt? Én már 30 is elmúltam, és most is kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy gyerek. Férfi hogyan akarhat gyereket? Főleg biológiai késztetésre? Nekem ez magas. -
mittom -
mittom -
Valamikor,talán.Egy elég lenne mert nincs nagy keresetem. -
Igen, mindenképpen. Régebben nem akartam, de hát öregszik az ember, és baszogatja a biológia.
Ha nem megy magától, akkor inkább csak örökbe fogadnék, mert ott már van minőségellenőrzés
Hármat, vagy amennyi összejön. Békeidőben nem érzem úgy, hogy nem lehetne felnevelni tisztességesen többet is.
Mindegy, de szeretnék legalább egy fiút. -
Blum #105836 30-35 eves koromnal elobb semmikepp nem akarok.
Passz...helyzettol fugg.
Kettot maximum.
Mindegy,csak egeszseges legyen. :) -
nem tervezem, de nem is fenyeget az a veszély, hogy lehetőségem lenne rá
azt a lombik izét
nullát
mindegy lenne, egyikkel se tudnék mit kezdeni, borzalmas apa lennék -
HisF8 #105834 Sajátot semmiképpen, esetleg örökbefogadás, de csak 50+ évesen. -
erre a világra,minek? -
Igen (majd).
Mindent, kivéve az örökbefogadást. Az faszság.
Kettőt, vagy többet, nyilván ahogy a pénz engedi.
Mindegy. -
Vagy a diktátorban: Fiad lesz, vagy abortuszod? -
kamionosjoe #105830 Igen
Örökbefogadás
Háromnál többet(de ha csak 1 lesz azzal is meg leszek elégedve, nem nekem kell megszülni szóval ez nem csak rajtam múlik)
Fele-fele -
Orvos: Lány lett, maradhat?
-

-
Persze, csak a megfelelő pontokat kell megtalálni egy sokaságban, amivel alá tudod támasztani az elméleted, a többit pedig egy elegáns mozdulattal figyelmen kívül hagyni :) -
akkor csak van ebben az elméletben valami
-
Nálunk apai ágon 4 generációra visszamenőleg csak faterom öccsének lett 1 lánygyermeke (2 fiú mellett), egyébként csupa fiú (nekem is 2 bátyám van, egyiknek 2 fia). -
igen, tervezzük a következöt, köv. nyárra talán
kettő lesz csak (elvileg)
elsőre is lányt szerettem volna, de fiú lett (nembaj hazavittem azért...), de a következőnek mindenképpen lánynak KELL lennie :)
már csak abból is kiindulva, hogy nagypapámnak volt egy húga, apámnak volt húga, nekem van húgom, evidens, hogy a fiamnak is húga lesz :D -
Még lehetnek gyermekeim, de közeljövőben nem tervezem, ahhoz megbízható, szülésre alkalmas személyzet is kell hazulra! :D
Szinte bármit bevállalnék ha nem lehetne utódom, már ha mindketten akarnánk.
Én akár háromnál több gyerekkel is megbirkóznék.
Lányokat szeretnék, azokkal mindég kiválóan kijövök, kisfiúkkal kevésbé, sajnos/szerencsére nők között nevelkedtem, így nem tudok mit kezdeni a kiskorú férfiak igényeivel senem. -
Szeretnék, de jóval később. Viszont jó lenne azért még olyan időben, h ne az öregapjának nézzenek, ha óvodába megyek érte. :)
Mesterséges megtermékenyítés.
Maximum kettőt.
Teljesen mindegy, lényeg, h egészségesek legyenek. -
4 hét és születik. -
Majd az asszony megmondja, hogy melyiket szeretnéd jobban :) -
Akár.
Részemről. Az ösztönöm azt mondja, hogy igen, az eszem meg azt mondja, hogy nem. Majd meglátjuk, hogy melyik gőz.
-
Többen vannak itt, akik már gyermekes anyák / apák, ők egy körből kimaradnak? :)
Vagy náluk a további gyermekekre vonatkozik a kérdés? -
Szavazó roBOT #105817 Szókimondó vagy? ==>> Gyerekvállalás bármikor a jövőben? -
részben igen. -
Esetfüggő, a megfelelő időben, helyen, személlyel, céllal stb. :) -
fogjuk rá, mert magamból kiindulva énis örülök hogyha megmondják az igazi gondolataikat-véleményüket köntörfalazás nélkül, de persze helyzetfüggő
-
Esetfüggő. Leginkább olyan szituban és olyan embernek, aki tudom, h nem sértődik meg rajta. Bár néha előfordul, h kijövök a sodromból, és akkor kijön az, aminek nem kellene. -
Blum #105812 Igen. -
Maximálisan. :D -
Időnként,főleg mikor felbosszantanak,vagy ha úgy érzem hogy súlyos igazságtalanság történt. -
Igen, ilyen vagyok. -
nem, mert senkit nem érdekel a véleményem -
esetfüggő. nem mindenkinek, nem mindenhol. a stílus is változatos, ez is egyénfüggő. van akinek finoman , van akinek érdektelenül mondom a szemébe a véleményem. ha velem tesznek így, azt sem egyformán viselem. van, hogy nagyon bánt, van, hogy legyintek, és teszek rá. -
clio1616v #105806 nem, inkább a tetteimmel fejezem ki -
Szavazó roBOT #105805 Tegyük fel hogy... ==>> Szókimondó vagy? -
Hülye a kérdés. Egyszerre csak egyben. Kinek az agyában? GWBush, vagy más BB, vagy más? Mert az eredmény NAGYON más lesz.
Átoknak tekintem. Semmi sem hatalmaz fel erre. Mire használnám fel? Delete
Delete ami nem tetszik?: ... Kisebbségi komplexussal küzdőknek jó móka lehet -
clio1616v #105803 arra gondolt, hogy ne kérdezz olyat, amire nem bírod elviselni a választ