127612
-
Macskaszar? Az nincs is a listán.
-
Mustár, szigorúan csípőset. -
kamionosjoe #105960 "M"-el kezdődik "r" a vége. :) -
aranyszájú hang #105959 Mustárt eszek a virslihez és a kolbászhoz is.
Jó sokat.
De egy csirkemellet sem tudok rizzsel magában enni, savanyúságot meg nem szeretem, ezért rendesen nyakon öntöm majonézzel vagy tartárral hogy jól forogjon a számban az étel.
Jó tocsogósan szeretem a kajákat -
hát mustárt, viszont veszettül ég tőle a gyomrom, virslit sem szoktam enni, ugyanezen okból kifolyólag...mármint a virslitől is ég a gyomrom...a kettő együtt meg gyilok, lángol minimum két napig -
DIESEL DOG #105957 Virslihez mustár, kolbászhoz mustár vagy torma... -
mustár ketchup összekeverve -
legtöbbször majonéz. -
kolbászhoz mustárt, virslihez mustárt és ketchupot... -
Freeda Krueger #105953 Mustárt legtöbbször -
Blum #105952 Kolbaszhoz csakis mustar,virslihez mustar/ketcup/majonez felvaltva. -
Sült kolbászhoz paradicsomot és kovászos uborkát, amúgy mustár folyik az ereimben kolbász és virsliügyileg. -
Virsli:Ketchup+kenyér(ritkán mustár a virsli minőségétől függően)
Főtt kolbász:Mustár+kenyér -
mindegyiket koncentrikus körökben -
Majonézes tormát az Univertől. -
Legszívesebb mustár-ketchup kombóval, de ha nincs akkor jó a majonéz, savanyú káposzta, paradicsom, paprika. -
sok kenyeret -
majonéz, ritkábban mustár, még ritkábban ketchup. -
Majonéz! -
Köszönjük!
Különféle mustárok, torma, céklástorma, házi keverék szószok, ilyesmik... -
globus fém tubusos erős mustár, csípős torma, csípős pirosarany -
Miért csak egy jelölhető be? -
Változó, de általában vagy ketchup-mustár, vagy ketchup-majonéz kombó. -
Általában mustárt. :) -
Attól függ mi van otthon. Általában ketchup mustár. Ha van torma akkor picit azt is. Ha semmi sincs akkor Piros Arany :D -
Legyen többszörös választás :) -
Szavazó roBOT #105936 Számodra akadály a távolság egy párkapcsolatban? ==>> Mit eszel a főtt kolbászhoz/virslihez ? -
a hobbi az lényegében tökmindegy, az az ő dolga (alapvetően a hobbi szerintem arra való hogy ne őrüljön meg az ember, legyen 1 szenvedélye amin levezeti/beleöli/kiéli a felesleges energiáját, a maga kis világát), persze szabadidejében ne szájrátétellel gyógyítsa a fitymaszűkületet, de pl. pluszpont ha kreatív tevékenységeket folytat a csaj:D -
A legtöbb barátnőmnek ezt a hobbimat nem fedtem fel, nem kellett tudniuk róla, odáig nem jutottnuk el. Igazság szerint a közeli barátaim egy részének sem mondtam el, csak halványan vannak képben. Nem kell feleslegesen sokkolni az embereket. :) -
Randin azért levizsgáztatod a párod, hogy a manőverező légiharc minden elemét jól tudja-e, nehogy ebből viták legyenek a kandalló mellett?
-
Az általad "kapcsolat"ként leírt valami különbözik attól, amit én kapcsolatnak hívok. -
"Igen, akadály, így nem tud működni egy kapcsolat."
Attól szánalmasabbat, hogy egy pár egymástól több ezer kilométerre lévő skype-ozosdit kapcsolatnak nevezi nincs (ez a régi idők embereire is igaz csak ott papír+toll kombó).
Az nem kapcsolat, hanem egy magán jellegű skype fecsegés. Ezt még megspékelhetik webcam-os egymásramaszturbációval, hogy megerősítsék a nemlétező kapcsolatukat.
Kapcsolat az, amikor a férfi idegesen hazamegy a munkából és veszekszik ÉLŐBEN az asszonnyal valami piti szarságon. Már a heti 1 alkalom is kevés, hogy normális kapcsolatnak lehessen nevezni a közös szociális tevékenységet pl.: vacsora. -
Hát,lenne olyan lány akiért hetente elmennék az ország másik végébe is.Amíg van állás és fizetés addig megoldható. -
clio1616v #105929 nem akadály, a távolság előny egy kapcsolatban -
Igen ez így van ilyenkor az ember számára felértékelődik a hétvége és szinte átalakul egy 2 napos randivá amit igyekszik intenzív változatos programokkal tartalmassá tenni. Van mit várni pluszban egész héten :) -
extramagascsaj #105927 Egyéb: egy ideig működőképes lehet,de ha tartósan adott ez a távolság, és nincs kilátásban a lehetősége annak, hogy ez változzon, akkor sajnos nem ásó,kapa,nagyharang; hanem úgymond csak kapáltak neki. Persze sok tényezőtől függ ez, de pl. azt tudom, hogy jelen esetben nekem nem lenne kivitelezhető egy olyan kapcsolat, ahol 100+km állna köztünk. Egész egyszerűen nem lenne rá idő. -
Attól függ, hogy mekkora az az akadály. Eddig egyetlen párkapcsolatom sem volt olyan hosszú, hogy az összeköltözés gondolata felmerült volna. Többnyire csak hétvégén találkozgattam másokkal. Igazi távkapcsolat tehát nem volt, hogy több szák km-re járkáltunk volna, de heti két alkalommal is elég ritkán találkoztam bármelyik barátnőmmel. Megvolt a közös időtöltés, de mégsem lógtunk egymás nyakán. Viszont valahol "vicces", hogy 30 leszek és soha senkivel nem éltem együtt szüleimen kívül... -
Sztem is a legjobb az arany középút a folyton egymás nyakán lógás, és a hetente (ne adj ég még ritkábban) tali közt. Mondjuk ha egy városban laknék a csajommal, igyekeznék minden nap találkozni vele, persze sulis/melóhelyi elfoglaltságoktól függően. Akik meg együtt laknak, az meg már egy következő lépcsőfok. -
amúgy annak is megvan a varázsa, legalább megbecsülitek azt a két napot. és szerintem azsem jó ha minden nap találkoztok, egyszerűen engem frusztrál (főleg ha a korombeli ismerőseim között vannak ilyenek), sosem értettem, én még ha szerelmes vagyok is sokallom, nincs meg az értéke hogy azzal a bizonyossal lehetek (vagy miaszösz). heti 3-4 nap ami ideális lenne szerintem közös találkázni.
no de ebből is lehetne akkor szavazás, hogy 7-ből kinek hány nap az ideális:D -
Nem kell, 5000 Ft és megy helyben is.