127612
-
Fbn Lx #106042 egyéb:
önkielégítést végzek rá -
egyéb
igazából kurvára leszarom...akiknek a véleményére adok azok nem ismeretlenek, szal nemhiszem h foglalkoznom kéne olyanokkal akik ismeretlenűl trollkodnak/itélkeznek, nem adok a véleményükre -
üres szavazás, ilyen sosem fordult még elő...én annyira fasza vagyok h mindig mindenki igazat ad nekem -
Ennyi. -
nincs is feleséged, 14 éves csekmet vagy :D -
Leszarom. Vitatkozzon a sok kamureggel akinek van erre ideje. Ha épp olyanom van leállok anyázni, de érvelni felesleges. Az emberek 99%-a kamuzik a neten. -
"Tegnap okos voltam, ezért meg akartam változtatni a világot.
Ma bölcs vagyok, ezért én magam változom" -
Egyébként nyilván lehetnek különböző vélemények, és ezekről értelmes vita is kialakulhat. A gond csak az, h általában a netes fórumokon a másik leoltása, sértegetése, személyeskedés stb. szokott többnyire a vélemény nem tetszés nyilvánításának eszköze lenni... -
Neki is lehet véleménye, még ha nekem nem tetsző módon is tálalja.
2 years ago:... Felháborodom, és megpróbálom minden lehetséges módon megvédeni magam. -
Megkeresem a való életben, kitépem a szívét, és megetetem a disznókkal. -
Szólj előtte, felveszem a haláltusád HD-ben! -
egyéb: válaszom általában humoros, szarkasztikus, irónikus vagy cinikus. néha vannak benne érvek is, sokszor tükrözi a felháborodásomat, máskor ellentámadás jellegű, néha pedig süt belőle az érdektelenség. -
Egyéb:
LOL -
Innen véve a retorika ma a rendszeres gondolkodás és önkifejezés eszköze, a kulturált érvelés, vitatkozás tudománya - a dialektika (amit általában érveléstannak szoktak nevezni) inkább a logikai érvelés tudománya (közelebb jár a matematikai logikához), ez alapján írtam, hogy mindkettőre szükség van.
Mellesleg egyáltalán nem árt, ha valaki képes megszólalni 2-nél több ismeretlen ember előtt, legkésőbb egy munkaügyi interjú kapcsán (bár szomorú, ha az az első ilyen alkalom). -
nemistudom, inkább kaptok 1 púszít
amúgy: pomogácsok vagytok mind!
-
Ó, hát a retorika felé nem vinném el az oktatást, arra ugyebár felszólalások, prezentációk alkalmával van szükség.
Amíg nem tud a drága egy másik emberrel leülni, és elbeszélgetni-elvitatkozni egy témában (üvöltözés, szurkálás, pofozkodás és sértődés nélkül), addig túl nagy kihívás lenne ez részére.
OK, mondjuk előbb értelmesen, egyenesen, nyitott szájjal beszélni kellene megtanítani, de ez azért már hagy maradjon a jó édes anyjának a feladata :D -
"Valljuk be, az érveléstan sajnos hiányzik a mai oktatásból."
Egyáltalán az összes kommunikációs, retorikai, dialektikai oktatás hiányzik. És nem is merik oktatni, számon kérni, hiszen szubjektív a megítélése. -
Hogy egy általam igen sokra becsült, kiemelten magas intelligenciájú barátom szavait idézzem:
"Ne vitatkozz idiótákkal, mert téged fognak idiótának nézni !!"
"Ne próbálj meg lesüllyedni a szintjükre ... hisz ők egész életükben taplók voltak, ezzel az élethossznyi 'tapasztalattal' nem veheted fel a versenyt."
Az a gond, hogy igaza van.
Igen kedvelek vitatkozni, érveket-ellenérveket ütköztetni, de ez igen nehéz az interneten, hála a sok vérpistikének, meg IQ80 bajnoknak hála.
Valljuk be, az érveléstan sajnos hiányzik a mai oktatásból.
Az emberek nem képesek egy témánál maradni, csaponganak, irreleváns és offtopic-olnak ... de ami a legszégyenteljesebb, hogy mivel se eszük, se észérvük, ezért rögtön személyeskedni kezdenek.
-
Ellentámadok és jól elküldöm a ....!!!!444444 Enyém az INTERNETS csakis az enyém!!!! -
teljes mértékben igazuk szokott lenni -
kamionosjoe #106022 Öngyilkos leszek. -
A maira: Nem tűröm, h arctalan idegenek osszanak, még akkor sem, ha csak egy fórum, így megpróbálom megvédeni magam, ha lehet érvekkel. De ha látom, h csonthülyével vitatkozom, akkor megpróbálok inkább kiszállni okos enged taktikával, de ez a siker adott hangulatomtól függ. :) -
Hopp, ez majd a hnapi kérdés. xDDDD :$ -
hugopareiros #106019 egyéb: l e k a k i l o m -
Egyszer jöttünk haverokkal szórakozóhelyről, szemben velünk egy másik társaság. Mikor egymáshoz értünk, egy részeg kötekedő seggfej nekünk jött, persze direkt, provokatívan. Volt egy kis cibálás, de semmi komoly. A másik társaság többi tagja is csitította inkább a seggfej haverját.
Ezenkívül komolyabb lekopogom nem volt. -
Szavazó roBOT #106017 Munka/iskola újrakezdése előtti napok estéjén depresszíós vagy? ==>> Mennyire veszed magadra, ha az interneten ismeretlenek ítélkeznek feletted? -
amin változtatni tudsz azon kell
Amin javítani tudsz, azon kell. -
Nem csak attól hanem mondjuk mert nem fizetnek a túlóráért vagy hétvégén is be kell menned mikor papír szerint egyáltalán nem vagy köteles vagy mert a céges mobil kikapcsolása=azonnali kirúgás. -
mielőtt ... ugyanazon a véleményen vagyunk, szóval + -
Értek ahhoz ami csinálok - legalábbis többnyire - előfordul, hogy tényleg izgalmas és kihívást jelent, de ennek ellenére mindig lesz olyan dolog, ami szívesebben csinálok. -
clio1616v #106012 nem kor kérdése, hogy valaki úgy áll hozzá az élethez, ahogy kell
amin változtatni tudsz azon kell, amin nem tudsz, azt elfogadod olyannak amilyen
nem engedheted meg magadnak, hogy olyan dolog miatt legyél depressziós, amin nem tudsz változtatni -
clio1616v #106011
pontosan így van
-
sokan lennénk akkor már a csárdádban -
nem. te leszel az udvari bolondom? -
bölcs vagy, leszel a bubumacim? -
talán mégsem annyira:) -
kamionosjoe #106006 nem, de régen amikor suliba jártam akkor utáltam a hétfőket, most meg összefolynak a napok -
Ez a baj, hogy mindenki túlagyal mindent.
Egyél, mert éhes vagy.
Fürödj, mert büdös vagy.
stb.
A sok gondolkodás/örlődés miatt vannak a szorongásos depressziós lelkinyomorékok is a világban. MMn... -
Úgy látom, kicsit fiatal vagy még. :) Ez tényleg nem ilyen egyszerű... -
nem, de még bonyolítani rajta kinek jó?