127612
-
azt hiszem heti 1x dugás lenne számomra az ideális, az se hétvégén
de amúgy nem tudok érdemben nyilatkozni -
akkor lehet ideális, ha épp mindkét félnek elég amennyit és amilyen mértékben együtt töltenek. ez alapján pedig bármikor változhat, nem lehet számszerűsíteni. maga a kérdés eléggé értelmetlen. -
Interstate 95 #106080 Nagyon egyszerűen. Egy társadalmi tényezőről beszélgetünk, amely szociális témakörön belül te felhoztad a normalitás fogalmát. Én erre pedig felhoztam egy ellenérvet, minden esetre üdv a 21 -ik században, a legelején én is meglepődtem. -
+1 -
Végképp nem tudom, h ez hogy kapcsolódik a mai témához. :) -
heti 3-4 nap
azért kell néha egy kis magány, én nagyon nem bírom ha egymás nyakán vagyunk
hétvége?
passz, hol így hol úgy, valamikor végig vele, de van hogy jó egy fárasztó hét után begubózódni és TV-zni, gépezni, (tanulni), olvasni, stb -
Interstate 95 #106076 Én freestyleba nyomom a jobb oldalt, ami az értékrendemhez közelebb áll azt pártolom. A többi mehet a levesbe kilóra. Keresztény meg csak azért vagyok, mert anno megkereszteltek (ez ellen nem tehettem). Az egyházat viszont elítélem, isten létét elismerem, persze remélem ez utóbbit nem kötelező egy-egy valláshoz kötni, vagy most már ez a módi ? Vagy még mindig ? A jelzőt meg thanks, #106060 -ra tekintettel barátommá fogadlak.
Most hogy tisztáztuk a félreértéseket, szerintem térjünk vissza a tárgyhoz. -
Lantee #106075 "Másra meg ott vannak a kétes erkölcsű nőszemélyek, azokat nem kell istápolni feleslegesen ==> időmegtakarítás."
Mert ez sokkal inkább jobboldali-keresztény hozzáállás, igaz? Barom... -
Interstate 95 #106074 Én nem bizonygatok ugyan semmit, csak mondtam egy opciót. A bizonygatás az, amikor a liberálbolsevikok még anno a Hír topikban több oldalon keresztül próbálták megmagyarázni, hogy a mai világban melegnek lenni bizony természetes dolog, és hogy ennek mekkora hagyománya van az állatvilágban is. Mi a fa**om ? Akkor most miről is beszélünk ? Mi normális, mi nem ? Hagyjuk már kérem... -
Lantee #106073 Mindennap? És még hétvégén is? Bahh...ez se nem ideális, se nem tartós. Ezt már az én olvasatomban házasságnak hívják. :) -
Ja tényleg. Sry. :D -
Az, h a te felfogásod szerint a párkapcsolat hülyeség, és kurvához jársz a nemi szükségleteid kielégítésére, az nem azt jelenti, h az a normális. Elfogadjuk, h te ilyen vagy, de kérlek, ne bizonygasd a hülyeséget. -
Interstate 95 #106070 Valakivel összekeversz. De az NWO topikban megbeszélheted a Saintgerman nevezetű fórumozóval a problémádat. -
Ezt így belőni, h ideális, hát... Na mind1, vhol törekszik az ember arra, h minél többet lehessen a párjával, normális esetben legalább is. Így nyilván minden nap/szinte minden nap, ha van rá lehetőség. A hétvége meg különösen értékes idő, hisz általában akkor tudnak többet együtt lenni, programot csinálni. Hét közben a rohanás (suli, meló stb.) mellett kevés idő jut egymásra. Akik meg nem is egy településen élnek, netán több száz km-re, ott meg különösen értékes az együtt töltött idő. De hát a távkapcs az egy külön téma, volt is múlt héten szó róla. -
Interstate 95 #106068 A nemtudás, és a nem akarás az két különböző dolog.
Az utóbbi teljesen tudatosan történik, én pedig tudatos ember vagyok, nem balfasz. A balfaszok jelenleg valamelyik mókuskerékben űzik a droid életmódot. Az meg hogy más honnan indul ki azt teljesen leszarom, én magamból, és onnan kizárólag én tudok. -
így több ideje marad a gyíkemberekre -
hugopareiros #106066 minden nap, hétvégén végig -
Egyszerűbb lett volna leírnia, hogy nem tud nőt szerezni. :)D -
bullshit :) -
Interstate 95 #106063 Erősen közelít a nullához. Nincs nő nincs sírás, a legjobb problémamegelőzés, ezt mindenkinek ajánlom aki épp egy egyed beszerzésén dolgozik.
Másra meg ott vannak a kétes erkölcsű nőszemélyek, azokat nem kell istápolni feleslegesen ==> időmegtakarítás. -
Szavazó roBOT #106062 Mennyire veszed magadra, ha az interneten ismeretlenek ítélkeznek feletted? ==>> Párkapcsolat: Az ideális együtt töltött napok száma a pároddal? -
:D -
Interstate 95 #106060 Nem veszem magamra, legjobb barátommá fogadom az illetőt.
-
more backward... -
clio1616v #106058 anno 2007? -
Igazad van, rontani is lehet rajta. -
clio1616v #106056 utánajártam, mit tehetek ilyen esetben
kaptam egy választ az illetékes ügyintézőtől, hogy rendőrségi feljelentést tehetek
-
"Munka/iskola újrakezdése előtti napok estéjén depresszíós vagy?"
Igen,anno még sok olyan "gyerekkel" voltam körülvéve akik a korukhoz képest elégé "óvodás szintűek" voltak.
"Mennyire veszed magadra, ha az interneten ismeretlenek ítélkeznek feletted?"
1.Egészségére.
2.Kérdezném magamban:Vajon mennyi az IQ-ja?
-
mit fenyegetőzött még vmi kamu rendőrségi papírt is belinkelt, hogy folyamatban a feljelentés -
:DDDD FAIL -
:D!!! -
kamionosjoe #106051 Dede ő volt! Öngól :D -
Nem te voltál az, aki rendőrségi feljelentéssel fenyegetőzött, amiért lecigányozták? :-C -
clio1616v #106049 sehol nem veszem magamra mások véleményét -
clio1616v #106048 férje van -
clio1616v #106047 nem feltétlen, gondold át újra -
Egyéb. Attól függ, valakitől a szidalom számít dicséretnek. -
egyéb. nézek hülyéntől a pont lekaksizomig van minden. vagy visszadobom a labdát nem épp kertelve. -
Fbn Lx #106044 AHAHAHAHAHAHAAAA IGEN -
Remélem ép egy könyvtárban ülsz te majom.