127612
  • bardocz
    "SOHA nem voltam még csak náthás sem. Természetes úton kezelem."

Mit is kezelsz akkor pontosan? Vagy csak megelőzöd?
  • cenobite
    Ja! Nem olvastam vissza -biztos volt flame- csak a kérdést néztem.
  • cenobite
    3. válasz.
    Nem. Soha. Semmi "mesterséges járvány" ellen. Eddig bevált. SOHA nem voltam még csak náthás sem. Természetes úton kezelem. Forró citromlé+fokhagyma+méz (kb. fél kávéspohár) szuszira. Nem egy gasztronómiai orgazmus de működik. Ezt 2-3 napig csináld.
    Nem úgy mint akik szúrtak. Még a H1N1-t is beoltatták -egész család papa mama gyerekek (bár azt sem tudták, hogy fáról esik le, vagy teknősök harapdálják.)
    Ami megdöbbenett (illetve dehogy is, hiszen erre megy ki az egész), a reklámok.
    A tv-ben már azt adagolják, hogy "nehogy már természetes úton kezeld magad, vegyél inkább XVVCVX gyógyszert." Csak figyelj!
    Gondolom láttátok az ominózus "forró tea+méz vs. gyógyszer" reklámot.

Többet nem írok, mert a flame tovább terjed, pedig van még párszáz karakterem. Höhö...

Olcsál!
  • Roger6
    Milyen véglet amit írtam? Egy szót nem írtam vazeg. Linkeltem egy cikket.
  • zsoltioregon
    Ki beszél?
  • clio1616v
    jó keverék vagy
  • zsoltioregon
    Ez nem az egyik véglet, amit írsz
    lehet én vagyok ironman, de 3 napnál tovább sose szenvedtem extrém módon ilyen szaroktól. Fájt a torkom, köhögés volt tovább, lehet láz is, de nem tudtam ágyban maradni viszont suliba se kellett menni.

Fősulin meg magsról szartak az igazolásokra. Vagy leadtad időben a tervrajzot/jegyzőkönyvet, vagy AM aszt kukorékolhatsz.

a másik mikor a 8-10 évest tömik antibiotikummal mint a libát, aztán zéró i.r.-el belebasszák a vé.o-t és döglődik a szerencsétlen.
  • Roger6
    A felesben jobban hiszünk mint az oltásban - figyelem, szenny oldalról való, mégis érdekes lehet...
  • Molnibalage
    Ej. Asszem csemegézek. :)
  • ReszegKoldus
    89 részes sorozat volt
  • Calver
    100+ új hsz, támadt az NWO?

nem adatom be, elsősorban lustaság/érdektelenség okán. életemben egyszer voltam influenzás, 15+ éve, de mint élmény... megmaradt. viszont azóta semmi ilyen, még akkor se, amikor közelemben mindenki szép sorban dőlt ki.

#106558: errefelé, vagy sorozatjunkien nézelődj, ott is van írás róla
  • Molnibalage
    Más témában is van ilyen film a párostól?
  • Dzsini
    Hát igen, nagyon mások lennének ezek az eredmények, ha akár a H1N1, akár a H5N1 komolyabbra sikeredik. Ez a kettő, amit felkapott a média, viszont hál'égnek nem lett látványosan sok halottja sokak számára hiteltelenné tette a veszéllyel fenyegetést.
  • clio1616v
    nem vagyok hülye, nem szoktam védekezni

jobb az ha az immunrendszerem elvégzi a tisztogatást a rendes víruson

aki meg belehal az törődjön bele, hogy ilyen a természetes kiválasztódás, nem véletlenül van így
  • Molnibalage
    Várj addig, míg lesz egy Spanyolnátha 2.0, aztán tedd fel a kérdést újra. Akkor lehet, hogy más lesz rá a válasz. Bár akkor meg majd sok drioid kitalája, hogy "azok" okozták a járványt...
  • ReszegKoldus
    R.I.P.
  • Hegi90
  • tigeroo
  • Interstate 95
    Semmit, eddig se azért írtam hogy bárki kezdjen velük valamit. Aki akarja leszűri a lényeget, aki nem az meg nem, nekem igazam van. A #106490 lényegi részén volt a hangsúly részemről, nem az utolsó mondaton. Szépen eltereltétek a témát.
  • Pluskast
    Ez ok. A H1N1-nek szerintem is nagyobb volt a füstje mint a lángja. Ha annyira komoly vírus lett volna akkor több tízmillió ne adj isten százmillió embernek kellett volna meghalnia.
  • Pluskast
    De végeredményben rajtad áll, hogy megteszed vagy sem nem? Mármint, ha sok reklámot nézel lehet, hogy egy idő után tényleg elhiszed, hogy az xy torok fertőtlenítő cukorka segít rajtad:)
  • pxxl
    "...mert ez az élete és tényleg segíteni akar?"

sg-n nem
  • Dzsini
    Ezért nem nagyon terjed egymás után két évben azonos variáns, mert az ellen felépül egy társadalmi szintű rezisztancia az oltottság és a betegségen átesettek miatt.
    Viszont sok év után körbeérhet, és egy-egy variáns (H5N1, H1N1, stb.) is változik annyit sok év alatt, hogy a vakcina vagy a megbetegedés után kialakuló ellenállás hatásossága is lecsökken. Amikor pár éve volt a H1N1 nagy járványa, az például nagyjából egyezett az 1918-20-as vírusváltozattal (ami több tízmillió áldozattal járt), de mivel az azt átélők közül már kevesen éltek, ezért nem volt természetes ellenállás a lakosságban.

A nagy "ez üzlet és csak pénzt akarnak nyerni belőle" gondolat meg pont a 2009-es H1N1 miatt volt, mert azt pár tízezer halálos áldozattal (és nagyon sok millió megbetegedéssel) sikerült megúszni világszinten. Mivel kevesen haltak meg belőle, ezért biztos csak hisztiről lehet szó.
  • Pluskast
    Gondolom azóta mióta a kereskedelmi adók hírműsorai lesűlyedtek a blikk és társai szintjére. Régen a híradók nem kék fény műsorok voltak. Ahogy romlik az emberek értelmi színvonal úgy alkalmazkodnak hozzá a tv műsorok is.
  • zsoltioregon
    "...mert alacsony a halálozási rátája"
    mégis ez folyik a csapból, a vakcinagyártók meg jól megszedik magukat.
    Ez utóbbi mehet az ellenérveim közé :)
  • Dzsini
    Az influenza nagyon gyors, a fertőzéstől számítva általában 1, de legkésőbb 2 napon belül ledönt a lábadról, nincs hosszú lappangási ideje, ezért is jól véd tőle a társadalmi szintű átoltottság. A kórokozó amikor bejut a szervezetbe, megpróbálja magát szaporítani, hogy továbbterjedhessen. Egy immunizált szervezetnél ez meghiúsul, tehát nem tud továbbfertőzni, még ha be is jutott a szervezetébe a kórokozó.
  • ManoNegra
    Most konkrétan az influenza védőoltásra gondoltam, nem egyéb oltásokra. Az pedig hogy az orvosok, kutatók, feltalálókat magasztos cél vezérli, elismerem, de a gyógyszeripar akkor is csak biznisz, akárki akármit állít.

Az évente előforduló szezonális influenza oltások mióta kapnak ekkora teret a híradókban?
  • Pluskast
    Nem azért nem teszik kötelezővé mert trendi, hanem azért mert alacsony a halálozási rátája. Ha minden évben 10 - 20 millió ember meghalna tuti kötelező lenne. a másik meg, hogy az influenza minden évben mutálódik. Ergo lehet, hogy te tavaly beoltottad magad az nem biztos, hogy idén is megvéd mert nem ugyanaz a vírus fajta.
  • zsoltioregon
    Javíts ki, de attól még lehetsz hordozó, hogy te nem vagy beteg...
    több okból is lehetsz
    ezek közül egy amit nem véd ki a v.o.:
    -leszállsz a csini sárga villamosról, ami hemzsegett a fertőzöttektől. Aztán veszel egy újságot és báng... a pénzzel együtt odaadtad a vírusaid Etelka néninek (újságárus)

Ez a beoltatás dolog olyan trendi okoskodásos szar lett a világban.
    n+1 influenzát KEZELŐ készítmény létezik. Ha olyan veszélyes lenne ez a betegség, akkor kötelezővé tennék az oltását alles.
  • Pluskast
    De miért is pusztán biznisz ez? Komolyan nem értem. A gyermekbénulás elleni szerrel is beoltják az embereket és aki feltalálta nem a pénzért csinálta. De ugyanígy lehetne említeni a penicillin feltalálóját is. Az elő sem fordulhat, hogy egy orvos azért talál fel védőoltást vírusok ellene mert ez az élete és tényleg segíteni akar?
  • Molnibalage
    Ki fogott meg és mit? Nem posztoltam semmiféle statot és soha nem mondtam, hogy menni kellene. Megint egy újabb félkegyelmű, aki olyat állít, ami soha nem mondtam. Nagy divat ez manapság a fórumokon

Pusztán azért nem megyek el, mert lusta vagyok. Régen azért nem mentem el volna, mert egy rakás beteg ember közé kellett volna menni oltani, de most már asszem nem csak háziorvosnál lehet.

• Dzsini
    Mindenki a célcsoport, hogy a lehető legkevesebb aktív fertőző legyen a társadalomban. Egy egészséges fiatal (elsősorban) nem a saját maga védelmében oltat, hanem azért, hogy a szüleit, a környezetében levő gyerekeket, betegeket ne fertőzze meg addig, amíg ő hordozó, és utána esetleg pár nap alatt súlyos szövődmények nélkül kiheveri.

ManoNegra: lehet, hogy én vagyok, de ennek lássuk be elég kicsi a valószínűsége.
  • Petka
    Na úgylátom megfogtalak. Először a statisztikád szerint menni kéne oltásra, mostmeg hirtelen bevallod, hogy te magad sem mész el, majdnem hasonló okok miatt, ami miatt én sem. Ehh...
  • ManoNegra
    Azt nem mondtam hogy nem is leszek, egészen pontosan azt mondtam még alább, hogy átesek rajta természetes úton, ha kell.
  • Roger6
    Fuhh... baszki... ok. Nyugodj meg. Ezt is túléled mint mindent.
  • Molnibalage
    Őszintén szólva nem tudom. Voltam már úgy beteg, hogy illet rá az infulenza tünetegyüttese. Oltva soha nem voltam.

A bibi az, hogy mindenki a saját kis világából nézi csak a dolgokat.

1. Nem mindenki fiatal.
    2. Nemi mindenkinek van erős immuúnrendszerse.
    3. stb.

Miért hiszitek azt, hogy az életerős fiatalok a célcsoportja a védőoltásoknak...?

Most még én sem oltom magam. 50+ évesen meg lehet, hogy fogom.
  • ManoNegra
    Még az is lehet, hogy Te vagy a hegylakó. :D
  • Dzsini
    ManoNegra írta, hogy ő se volt idáig influenzás, tehát nem kell oltatnia magát (mert nem is lesz).

Én se haltam meg, tehát halhatatlan vagyok, hiszen a múlt eseményeit extrapolálom a jövőre.
  • zsoltioregon

A magyarok tudnak valamit akkor.
  • Roger6
    Huhh, és másodszor is ellövöd... vannak gondok.