127612
  • clio1616v
    biztos Kata topikját nézegetted és rajtafelejtetted a script blokkolót
  • begotten
    Nekem nem tölti be a kérdéseket... :?
  • clio1616v
    így van; near miss volt
  • Fbn Lx
    ez mondjuk azért költői kérdés volt, nem?
    természetes hogy cigányok voltak, de ha arra tippelsz, hogy azok voltak, akkor is csak 2-3% esélyed van rá, hogy tévedj ezért arra tippelni logikus lépésnek tűnik számomra.
  • Fbn Lx
    aki fizikai erőszakkal akarja megoldani a problémáját azt meg kell ölni
  • clio1616v
    figy itt a cigány szót úgy értsd, mintha azt mondanád, hogy egy fiú gyerekre azt mondod, hogy "gyerek" a lány gyerekre meg azt, hogy "lány"

általában a lányra nem mondod, hogy "gyerek"

én magamat embernek tartom és nem magyarnak, ha valakinek azt mondják, hogy "Magyar vagy!", akkor azt azért emelik ki a magyar jelzővel, mert a magyarokra jellemző összes negatív tulajdonságot értik alatta - lusta, egészségtelen, örök elégedetlen, hazug

ez nem azt jelenti, hogy minden magyar ember ilyen, de a külföldiek ilyen véleménnyel vannak

minden nemzetnek megvan a maga negatív általános ismertetője, amikor azt mondod, na francia autó, akkor nem a jó tulajdonságait, amikor az osztrákok, azt mondják, hogy deutscher, akkor nem a precizitásra gondolnak :)
  • lamyal
    nekem magyarok lopták le a felnimről a díszkupakokat nyáron, pont észre is vettem, kikiabáltam, a jobb elsőn rajta is hagyták, futottak a kocsihoz, szürke passat volt és látszott a hátsó szélvédőn hogy ablakgyártás folt ráfóliázva, gyorsan kifutottam, és utánuk mentem, de már elmentek addigra, azért még tettem egy kört, és nagy meglepődésemre, pont velem szembe jött, és 2 háztömbnyire lakott tőlem, észre se vett engem, simán leparkolt a háza elé, visszafordultam, megálltam, és nem mert kiszállni a kocsiból :)
    Rendszámát felírtam, aztán mentem haza.
    5 ezer forint egy darab ilyen kupak, nem tudom miért kell ilyenért kockáztatni az embereknek, az már külön pofátlanság hogy 2 hétre rá visszajöttek a jobb első kupakért is :/
    Rendőrségre felesleges menni, de szereztem másikat én is.
  • clio1616v
    megérzés és következtetés

nem csak a szememmel tájékozódok, hogy csak azt tudjam, amit látok
  • lamyal
    Honnan tudod, hogy cigányok voltak, ha nem láttad?
  • chhaya #106640
    Ideges azért szoktam lenni, csak dührohamot nem produkáltam még.
  • videobaby
    ez sem rossz, de én alesanat és bullet for my valnetine-t hallgattam. alesana miatt jó kis fejgörcsöm lett, és mivel végig ordítottak benne ahogy kell, lehiggadtam. nickelback egyik nagy kedvencem:)screamot amúgy utálom. de forrponti helyzetben megteszi.
  • Eneff
    Nana, még a végén feljelentést teszek!
  • clio1616v
    nem zavartatod magad, ha valaki neked kárt okoz vagy fizikailag sérülést okoz szándékosan vagy véletlenül?
  • clio1616v
    nem tudom nem ismerlek, ha miskolci roma vagy akkor lehet
  • Eneff
    Csak nem a kedves rokonok voltak?
  • chhaya #106634
    Szerintem még nem volt, legalábbis mindent elkönyveltem hisztinek... Csapkolódni se szoktam soha; azt is nehéz elérni nálam, hogy felemeljem a hangom, nemhogy kiabáljak. Elég nyugodt és békés a természetem asszem. Idegelje magát a halál mások hülyesége miatt, nem érnek annyit.

Ha feszült vagyok, akkor csak általában lefoglalom magam valamivel. ami közben nincs lehetőség agyalni a dolgokon. Ha másra kell koncentrálnom, akkor egy idő után magától elmúlik.

Egy bizonyos fokig elnéző vagyok, de van egy határ. Nemhéz megértenem, mert abszolút nem fakad a természetemből, de elfogadom, hogy valakinél ez elkerülhetetlen.
  • clio1616v
    volt már kétszer a 32 évem alatt

amikor Nagykanizsán ősszel egy szép vasárnap délután motoroztam a 4 hónapos SV650-emmel és egy jogsi nélkül vezető huszonéves gyerek nem vett észre és kihajtott elém a kereszteződésbe és ráestem a vállamra és térdemre; felkeltem felállítottam a elcsúszott motorom és elindultam, hogy szétverem a gyereket, de szerencséje volt, mert a rendőrök odasiettek, akik szemtanúk voltak és lenyugtattak, hogy majd ők intézik

amikor Ausztriából átköltöztem Miskolcra és a második héten a retkek feltörték egy hóeséses éjszaka az autómat és kipakolták belőle a cuccaimat; reggel kicsit dühös voltam és elkiabáltam magam, hogy a Büdös kurva anyátokat cigányok. - aztán átgondoltam, mit csináljak és elmentem egy autóüvegeshez megcsináltatni, hogy ne essen bele a hó és vettem bele egy új média fejegységet

• tigeroo
    szerintem a nickelbacknál ez jobb stresszlevezető:
    :D

• HisF8
    Soha még csak a közelébe sem kerültem dührohamnak, pedig rengetegszer lehetett volna rá okom. Így működik az idegrendszerem, a legrázósabb helyzetekben is mindig teljes a kontroll. Se őrjöngeni, se sírni nem szoktam soha, és az a fajta világvége szomorúság is távol áll tőlem. Ugyanakkor az is igaz, hogy a túláradó jókedv sem éppen jellemző, leggyakrabban kellemesen egykedvű vagyok.
  • videobaby
    talán 1x. inkább kimentem az udvarra sreamot hallgatni. 2 majdnem zeneszerű ordítozás után bőven elég lett belőle. Nickelback tökéletesen megnyugtatott. ahogy a legtöbb embernél, nálam is családi/kapcsolatbeli dolgok hozták ki, bár inkább akkorra gyűlt össze annyira aminek nem kellett volna. ami teljesen megnyugtat, az a sírás-alvás kombó zenével. vagy pro-és kontra megvitatni a dolgokat valakivel.
    valószínű, hogy mások esetében elmegyek jó messzire, ha tombolni akarna. verje földhöz magát/mást, de ne én legyek a közönség.
  • Fbn Lx
    csak ha a monitorhoz dörgölöd a péniszed és csavargatod a mellbimbódat mindeközben :0
  • tigeroo
    a legújabb játékomhoz töltöttem nude skin packot, az sem számít? :S
  • Lacee86
    Jogos. :D
  • Blum
    Evente tobbszor.
    Családi/párkapcsolati/otthoni problémák.
    Egyébbel. [pia,karomkodas,szetbaszok valamit. Legtobbszor olyan targyat vagok a foldhoz/falhoz amit 5 perc mulva megbanok. Legutobb a kocsikulcsot kurtam falnak,80k -lenne- az uj :( ]
    Egy bizonyos fokig elnéző vagyok, de van egy határ.
  • Fbn Lx
    az sg-n senki nem szexel
  • Roger6
    Egyéb kategória.
  • tigeroo
    sex miért nincs a stresszoldásnál?:D
  • tigeroo
    ez de így van:D fiatalember, fogadja +om

valami 12 éves voltam amikor kijött a need for speed: underground, a játék vége felé volt egy 11 körös futam, az utcsó körnél ért be az a csaló geci rohadék gép (de valami 400km/h-val mehetett mert keresztbeállítottam valami oszlopnál és fél kört lemaradt akkor...)

fogtam a billentyűzetet és egy szép hirtelen mozdulattal a homlokomhoz húztam és belefejeltem XD
  • Zoli007
    Ha ikeás, akkor nem számít :D
  • tigeroo
    kispöcs koromban need for speed játékok miatt max, de amúgy nem nagyon

semmi nem váltja ki

nyugtató/ordítós zene, mikor hogy + sport

akiknek dührohamuk van? hát, nyilván nem azt mondom nekik hogy "nyugi van", az tudom hogy csak mégjobban felbassza őket... amúgy kapnak egy kokit vagy szólok nekik és cső a szemem előtt/nekem ne hisztizzen senki de amúgy leszarom hogy ki mit vergődik. ha esetleg közelebbi ismerős akkor legközelebb beszélek vele hogy találjon valami módot a stresszoldásra hogy ne legyen hulk legközelebb
  • Fbn Lx
    na jó... elfogadjuk :D
  • Fbn Lx
    amúgy nem tudom, ha azt vesszük hogy amikor felbasz valami és ideges leszek az már dühroham, akkor elég gyakran van dührohamom
    1-2 alkalommal volt olyan, hogy veszettül ordítottam, de az sem az utóbbi 5 évben
  • SötétBarom
    Íróasztalom lapján átütöttem egy csavarhúzót az már az nem? :DD
  • Fbn Lx
    na már nem azért, de mi köze a dührohamnak a stresszhez
    egy dühroham közben kétlem hogy éppen egy nyugtató tea elfogyasztása járna bárki eszében
  • SötétBarom
    1-2 szer.
    Család, meló ill. ezek kombinációja, ill. csajom.
    Iszok mint az állat.
    Leszarom.
  • NEOreg3
    biztos

semmi sem tud annyira felbaszni, mint a számítógépes játékok

még többet játszok (öngerjesztő folyamat)

mittudomén
  • Lacee86
    Volt már párszor, inkább régebben.
    Sose nagy dolgokon éppen, (játék közben, volt, h majdnem széttörtem a billentyűzetem :D) de minden esetben sztem vmi bennem felgyülemlett stressz (suli, magánéleti problémák stb.) lappangása miatt jött elő.
    Leküzdeni, hát ha van vmi értelmes program, akkor azzal (haverokkal), vagy ha nincs, akkor játszom egyet, esetleg nézek vmi filmet.
    Egy bizonyos fokig tolerálom, amíg az nem kezd elmérgesedni (akár fizikai dolgokig is...).
  • HTS s3rg1nh00
    nem volt,bár kérdés ki mit ért dühroham alatt...csak totál minimális értékű dolgokat tettem eddig tönkre(golyóstoll,papírlap)
    bár egyszer bevágtam egy ajtót is,de szerencsére már 50 éves és elég masszív cucc...

ami nagyon fel tud idegesíteni:
    Az emberi butaság, vagy az emberi egyes emberi viselkedésformák
    Munkahelyi problémák(=egyetem)
    Mindennapi közügyek (lakossági szolgáltatók, hivatalok viselkedése)

Mivel próbálod leküzdeni a stresszt?
    Egyébbel. (alkohol :))
    Sporttal.
    Játékokkal (agresszív lövöldözős stb.) (az aknakereső meg a puzzle tökéletes)
    Nyugtató zenével, filmmel.

Egy bizonyos fokig elnéző vagyok, de van egy határ.
  • pxxl
    1-2x volt.

egyiknek pl egy N95 látta kárát, máskor az ajtón keletkezett lyuk... ezek mind veszekedés miatt, idióta vádakkal stb stb.

• Roger6
    Hehh, milyen aggresszív vagy te. Ki gondolta volna?! Én max íróasztalt vágtam szét, meg kapott a gép is egyszer-kétszer, ajtó (utána lehetett cserélni), szék, de ennyivel megúsztam, nem vagyok balfék, hogy más faszságai miatt magamat tegyem tönkre. Lakásomon kívül soha nem tudtak felidegelni, ha emberek között vagyok, tudom türtőztetni magam.