127612
  • HTS s3rg1nh00
    mármint az izom mint kifogás?ne haragudj,hogy én a bő 190 centimhez szeretném elérni a 70 kilós álomhatárt...és nem,sehogy sem megy,akkor sem ha fél napomat sportolással töltöm.ilyen a genetika...
  • tigeroo
    gyengém a göndör/hullámos hajú nők
  • clio1616v
    ja meg kiszedik a szemöldöküket aztán meg visszarajzolják vagy tetováltatják :D
  • jazzy
    Előre elnézést kérek, de ti nők.. akinek egyenes hullámosat akar, akinek hullámos egyeneset, akinek sok keveset, kevés sokat, etc..

Én például imádom a hosszú, dús, hullámos hajú nőket, főleg ha fekete. Sokkal jobban mint az egyeneset.
  • clio1616v
    legszívesebben a hajamat változtatom, hetente vágom, épp ma lesz esedékes :)

nem fizetek pénzt, mert van egy régi Remington nullásgépem és azzal tolom
  • clio1616v
    te inkább csak fuss azok helyett akik dagadtak és a sok műkajától rákosak lesznek :)

rákellenes világnap :D
  • videobaby
    legnagyobb gondom a hajammal van. túl sok, hullámos, extra gyorsan nő. a többi rendben. azt cserélném fele ennyire, egyenesre. ami most van már erős túlzás. engem ezzel viccelt meg a természet. amikor fodrászhoz megyek, első megnyilvánulása, hogy "ezt vágni, na neeem, ez ahhoz túl jó". neki lehet, nekem nem.
    a mennyit érne meg nekem kérdésre: semmit. ezért nem fizetek, max áramot, mikor kivasalom a hajam.
  • tigeroo
    de most ezzel konkrétan mi a baj? nekem extra vékony csontozatom van (kb. akkora csuklóm mint egy lánynak)/extra hízékony vagyok, kurvára oda kell figyelnem az étrendemre amúgyis, napi 1-másfél óra testmozgást (kardio-aerob stb.) egyszerűen KELL végeznem és még ígyis van egy kis pocakom...

a fognál még megértem hogy genetika, meg nehéz befolyásolni (van olyan ismerősöm aki 70 éves, nemis nagyon mossa és gond sincs vele csak kicsit sárga - csontszínű - )

de amúgy az első kettő abszolút kifogás kategória...
  • Calver

max a te pici szívedbe lett enyhén belegázolva, bár én a helyedben #106787 típusú begyepesedett, orbitális baromság írása után nagyon csendesen, fület-farkat behúzva elsunnyognék.
  • VRSDM
    #106795 -> #106797

Sikerült a Rákellennes világnapon telibe trafálnotok 7.6millió rákban elhunyt hozzátartozó szívét.

[center]
  • Zoli007
    Több izom + kevesebb zsír; nem ennyire drótos haj; picit nőhetnék még /176 cm marha kevésnek tűnik/.
    0 HUF. Pénzt nem adnék érte.
  • Zoli007
    Tél miatt nem tudsz bringázni? He?
  • Sir Quno Jedi
    +++1
  • Lacee86
    Kb.
  • Calver
    látom a bátor tábor nagyon megy, a biológia kevésbé.
  • Stig95
    Egy új tüdőt elfogadnék...
  • HisF8
    "Gyúrás" egy hülye divatmajomság, de az igazán jó formához szerintem is kellenek erőnléti gyakorlatok. Fekvőtámasz, felhúzódzkodás tökéletesen elegendő, ha mellette egyébként is sportol valamit az ember.
  • Sir Quno Jedi
    Nos én először is halhatatlan és sérthetetlen lennék, nem öregedősen, mindig fullra visszaregenerálósan. És akkor már úgy néznék ki, mint valami űberdurva arkangyal, óriási kitárt hófehér szárnyakkal és lángoló pallossal. Nem lennék sem férfi, sem nő, de bármelyikkel tudnék közösülni (és akár gyermeket nemzeni, ha AKAROM), ha kedvem szottyan hozzá. Szabadon tudnám változtatni az alakomat és a nememet, a méreteimet és a kinézetemet. Természetesen kozmikus hatalmam lenne, tudnék repülni, teleportálni stb., nem zavarna az űr hidege, a nap koronájának melege, sem az vákuum sem semmi és gyorsabb lennék minden ismert és ismeretlen sebességhatárnál, tudnék utazni az időben, képes lennék teremteni és pusztítani. Életet is term. vagy galaxisokat, világegyetemeket stb. Abszolút uralnám a teret és időt, az anyagot és antianyagot stb. MITÖBB! Okosabb és intelligensebb lennék mint egy ötödikes!!! Ilyesmi. :DDD

Kezdetnek ez nem is rossz. Ebből már ki lehet indulni. A többit képzeljétek hozzá.
  • Molnibalage
    Beza. Nálnuk a családban mindenki rövidlátó és mindenkinek pocsék a fogazata. Csinálhatunk bármit, ~5 évente kisebb generál kell 20 éves korunk óta. Két tesómnak még fogaszabályzó is kellett. Nekem csak a bölcsességfogaim nőnek olyan szarul, hogy 4-ből hármat majd a szájsebésznek kell majd kiszednie...
  • tigeroo
    nem, de bonyolítani sem érdemes:)
  • Narxis
    Ez nem ilyen egyszerű.
  • Dzsini
    Az alcím varázsütésről beszél, nem saját energiabefektetésről :)
  • VRSDM
    20% - izomproblémák - tessék mozogni - normális dolgokat enni
    20% - súlyproblémák - tessék mozogni - normális dolgokat enni
    13% - fogproblémák - normális dolgokat enni.

az sg felének megoldottam az életét :)
  • Freeda Krueger
    Súlyom nem teszik,meg a hajamat cserélném.
  • Roger6
    +1
  • tigeroo
    nem kell azt mondani hogy felesleges attól hogy téged nem különösebben érdekel, erre akartam célozni, de jó a vicc is :)
  • tigeroo
    az már csak hab a tortán :D
  • Molnibalage
    Bocs, de erről csak egy vicc jut eszembe.

- Bocsáss meg, rabbi, egy kérdésem lenne. Szabad-e a Talmud tanulmányozása közben dohányozni ?
    - Már hogy szabadna ? A Talud tanulmányozása szent dolog, és teljes figyelmet igényel.
    - Lenne még egy kérdésem. Szabad-e dohányzás közben a Talmudot tanulmányozni ?
    - Persze, hogy szabad. A Talmudot mindig lehet - söt kell ! - tanulmányozni.

• immovable
    Én pedig azért mert élvezem.
  • tigeroo
    mindenemmel megvagyok elégedve, max kissebb testzsír% jólenne, de folyamatban van azis (vagy olyan genetika amivel jobban lehet nasizni )
  • NEOreg3
    mindent cserélni kéne

nem tudom mennyit szánnék rá, majd szóljatok, ha létezik olyan cég, ami ezzel foglalkozik
  • tigeroo
    én nem azért kondizok hogy jól nézzek ki, hanem hogy ne nézzek ki szarul
  • Molnibalage
    Abszolút nem mozgat a gyúrás. Barmoni unalmas és felesleges. Bringázok és röplabdázok. A bringázás napi 2x16 km, mert ennyi otthonról. Fele annyi idő alat beérk, mint tömegközlekedésel. (Ami mutatja, hogy hol tart ma ez a szutyok ország...) Érződött is a hatása. Annak meg méginkább, hogy teljesen átmenet nélkül kényszerültem abbahagyni az idei szenzonban.
  • kamionosjoe
    *köszönöm a szüleimnek a jó géneket.
  • kamionosjoe
    Meg vagyok elégedve magammal, ezúton is köszönöm a szüleimnek. :)
    0 ft, de ha lenne valami bajom akkor azért költenék rá.

(Lehet otthon is sportolni. Habár nem olvastam végig a könyvet csak részeket, azért jó dolgok voltak benne:
    http://www.libri.hu/konyv/fegyencedzes.html)
  • Molnibalage
    Fogynék egy 8-10 kilót. Amit nyáron sikerült leadnom bringázás és más sporttal, az utóbbi 2 hónapban fel is jött. IJ az ember ha lesérül és nem tud mozogni, meg tél miatt brinzáni sem... :(
  • Lacee86
    Ezt-azt változtatnék magamon (arc, izom, élesebb látás, dúsabb haj), de sokat nem fizetnék érte, és fájdalmat nem tűrnék el miatta.
    Ami esetleg reális lehet majd egyszer, az egy lézeres szemműtét, mert hosszú távon gondolkozva megéri. (Jelenleg évi 40e Ft a kontaktlencse használata, még kis túlhordással és a folyadék olcsó helyről beszerzésével is.)
  • Dzsini
    Ismerős kérdés...
    November 5:
    Elégedett vagy önmagaddal? (fizikai értelemben)

Elégedett vagy önmagaddal? [1]
    74.0% 74 Csak részben.
    17.0% 17 Igen, teljesen.
    9.0% 9 Nem. Ki kéne cserélni teljesen.

Ha nem, vagy csak részben, akkor mi az, amivel nem vagy elégedett? [∞]
    26.8% 52 Izmaimmal. (gyúrhatnék)
    15.5% 30 Fogaimmal. (elmehetnék egy esztétikai fogászatra)
    12.9% 25 Súlyommal .(fogyhatnék)
    12.4% 24 Egyéb.
    8.8% 17 Súlyommal. (hízhatnék)
    7.2% 14 Magasságommal. (nőhetnék még)
    6.7% 13 Hajammal. (kopaszodok, őszülök, nem tetszik a színe, festhetném, stb)
    5.2% 10 Fülemmel, orrommal, számmal. (plasztikáztathatnám valamelyiket)
    4.6% 9 Bőrszínemmel. (hullafehér vagyok, barnulhatnék, stb)
    Összesen 105 szavazatból 5 tartózkodott.
  • Szavazó roBOT
    Voltál már alvajáró? ==>> Mit változtatnál meg szívesen a testeden?
  • kifli
    az nem kunszt, az már ment kisgyerekként is.