127612
-
ja várj, van olyan ismerősöm aki lopott már kiló kenyeret meg 4 liter pepsit is. Na ezt hívom művésznek :D -
és igazad is van -
300 forint? :O kemény -
Jó, de az nem rongálás. Na mind1, én nem rólad beszéltem, csak igazából nekem ez a véleményem a tényleges rongálásról. -
simán volt helyzet hogy vihettem volna akármit, nálunk a spárban kamerák sincsenek/vagy jól elvan rejtve/, a biztonsági őr csávó általában ül valahol :D:D
de nem vagyok rászorulva, ha nincs rá pénz, nem lopom el, úgyis csak hülyeségek kellenének :D
de van olyan ismerősöm aki négy csomag mentost lopott el egyszerre a suli büféből :D:D
azmár van egy 300 forint
-
Blum #107044 Azert a nyuszi pufi es a tescos WC papir ledobalasa a polcrol talan nem olyan nagy bun mint pl. a graffitizes. OBI-ban/plazaban csak bringaztunk (de tenyleg!! :D),2. alkalommal mar a biztonsagi or se szolt egy szot se. :)
#107042: kikerem magamnak a haver megnevezest te....SG BOLCSE! -
Hát ne haragudj, de van abban vmi, amit mond... Az, h elcsórsz poharat kocsmából, vagy tálcát mekiből, az még simán belefér, poén kategóriában elmegy. Na de a rongálásra én is nagyon allergiás vagyok. Mi a f*szért kell vmit tönkretenni, csak úgy, "poénból"? Sokszor nagyon nehezen, pályázati pénzből tudnak néha egy-egy régóta elhanyagolt közparkot, teret stb. felújítani, és nem kicsit dühítő és egyben elkeserítő, mikor alig pár hónap múlva már széttört padokat, összefirkált falakat, összedöntött kukákat lehet látni. Na, az ilyen idióta seggfejekkel egyrészt kifizettetném a kárt, másrészt beíratnám 1-2 hónapra "egy helyre". Asszem, ott majd elgondolkodna, h csináljon-e még1x "poénból" ilyet. Sokkal szigorúbban büntetném a rongálást, mint most, és komolyabban is venném a zsaruk részéről a felkutatásukat. -
Interstate 95 #107042 Húha de felkaptad a vizet, tán nem a lelkedbe másztam ? Higgadj haver. -
Blum #107041 Takarodj mar a faszba az alszent hulyesegeiddel.
Nem a tescot rugdaltuk szet te SG BOLCSE! -
Interstate 95 #107040 Az utolsó egy frankó mondat a személyiségedről. Sajnos a hozzád hasonlók basszák szét az utcákat / járműveket firkákkal, és ejtenek különböző rongálásokat. Amikor meg jön a kérdés hogy ennek mi értelme, jön a válasz mert jó poén. Szerintem egy alapos szemkiverés is jó poén lenne. -
Interstate 95 #107039 Nem vagyok cigány, de köszönöm az érdeklődést. -
Blum #107038 Egyszeru. Altalaban bringaval mentunk. Mi mindig kint kajaltunk es mindig mondtuk bent hogy majd hozzak ki. Miutan vegeztunk a kajalassal,bedugtuk polo ala a talcat felpattantunk a bringara es tekertunk mint allat. De nagyon gyakran egyszerre 3-4 darabot is hoztunk fejenkent (alkalmankent minimum 5-es mentunk)...ezt ugy kiviteleztuk,hogy kajalas utan meg ultunk ott egy darabig es figyeltuk hogy ki vegez. Amint felalltak es elmentek,odafutott valamelyikunk felkapta a talcat mielott meg kijott volna erte valamelyik kollega es siman raultunk a lopott cuccra :DDD
Igazabol semmi szuksegunk nem volt arra a sok szarra viszont jo hecc volt. Csakugy mint a plazaban/OBI-ban torteno bringazas (alkalom adtan rongalas is belefert) de az mar egy masik sztori :D -
+1, ha megtetszik valami pohár azt simán elhozom, de boltból soha.. na jó 1x kirugdostam egy répát a pult alatt, odaadtam a kisnyuszikának :D -
Kiskoromban talán rágót 1x. Néhány kocsmánál (főleg ilyen lepukkadt védékieknél) előfordul, hogy néhanapján lenyúlunk felespoharakat, ritkábban korsókat is :D -
Nekem egy gimis osztálytársam hamutartókat vitt el mindenhonnan - egyszer a Sir Lancelotból a több kilós kőből készültet is... ( a képen jobboldalt)
-
Olyan 10 éves koromig előfordult, az után tudatosult bennem, hogy nem helyes. Későn érő típus vagyok. -
nálunk is van kerthelységes meki, mi is loptunk már tálcát, nem nagy ügy.... -
looool azt hogy? -
Azt meg hogy??
-
Blum #107030 A mekibol annak idejen minimum 100 darab muanyag talcat elcsortunk. Haverom tarolojaban meg mindig akad 1-2 darab raktaron. :D -
Nem, de lenyúlnék ezt-azt, ha tehetném. De csak valami nagyobb boltból. -
egyszer, asszem talán egy rágót még kiskoromban, de többet nem akarok -
Rendszeresen szoktam multikból. -
HisF8 #107026 Egyszer még gyerekként véletlenül. Nézegettem valamit, erre odajött a biztonsági őr, és megkért, hogy gyerekek hagyják el az üzletet (ami elég meglepő, mert ez a METRO-ban volt, nem tudom miért kellett elhagyni...). Szóval kikísért a parkolóba, én meg annyira meg voltam lepődve, hogy mindkét kezemben ottmaradt a nézegetett játék, talán valami LEGO. -
Amúgy Teszkóból, Sparból stb. egyáltalán nem sajnálnék lenyúlni csokit, rágót stb. (többet lopnak azok tőlünk...), de nem éri meg a kockázat. Szóval soha nem loptam, de megtenném, ha lehetne. (persze csak apróbb dolgokat) -
Kár, h nem írtam bele, h felnőtt korodban. Mert így ahogy nézem sok gyerekcsíny belekerült. :) -
kicsiként egy hubba-bubbát, de akkor még nem tudtam hogy fizetni kell érte :D, később egy csokit, meg talán pár cukorkát egy vidéki Coop-ból :D jah meg kb ezzel egyidőben a tescoból egy dekopírfűrész lapot, csak egy darabot a készletből mert eltörtem fateromét :D ezek kb mind 10-12 évesen voltak. többször nem valószínű hogy elő fog fordulni csak ha csöves leszek -
Lopni emlékezetem szerint nem loptam, de volt sok bamba pénztáros, amit én nem számítok lopásnak :D -
Fbn Lx #107021 SOha, de az hazugság lenne, hogy nem fordult meg a fejemben -
dianás cukorkát, mert minden pénzünket szotyira költöttük, és arra nem marad :D (éltalános iskolában volt már elég rég...) -
nem -
Limópor?
-
Lantee #107017 90-es évek legelején, iskola után a Julius Meinl volt a "bizonyítsd be, hogy te is férfi vagy" című versengés színtere. Volt az az üdítőpor, aminek már nem tudom a nevét..na, olyat kellett ellopni. 1x vagy 2x sikerült is, aztán rájöttem, hogy stresszes meló. :D -
az egy körből kimaradt? :D
-
hugopareiros #107015 kiskoromban autós kártyát, rögtön túl is adtam rajta (elcseréltem 2 gombfoci csapatra) :D soha többet nem fog előfordulni :) -
hozzá lehetett volna csapni az "és lebuktál?" második kérdést -
nem, határozottan! alsósként beleakartak vinni, rendőrségi ügy is lett belőle, mert lebuktak a csicsákók -
Gimiben buli után Pizzakrémet az éjjel nappaliban a tejfölös-parízeres szenyába. Asszem egyszer fordult elő, többé nem fog. -
Gyerekként, balhéból egyszer kétszer. -
Gyerekként nyilván. Almát, meg hasonló apróságokat.