127612
  • Guren
    hogy másnapos vagyok
  • miki30246
    nem mersz leoltani
  • Lacee86
    Nem vagyok szőke, de esküszöm ezt eddig nem vettem észre, h be lehet állítani. :DDD Na most én is -100-ra tettem. Amúgy most meg bejött a szavazás is.
  • clio1616v
    aki oltogatva szeretne lenni, az megoldja ;)
  • miki30246
    én látom, és megjelenik minden.
    jó adblockom van
  • jazzy
    Nálam tökéletesen működik minden és amúgy is -100ra van rakva, utálom ha elrejtegeti :)
  • videobaby
    ez tetszett:D
  • Fbn Lx
    most oltogathatsz mindenkit, senki nem fogja látni mit írtál
  • clio1616v
    +1
  • ffxi
    +1
  • Dzsini
    Működik az oldalon egy hibás hirdetés, ami leállítja a topicokban a scriptek futását (szavazás, pluszmínusz, spoiler, stb.) - meg kell várni amíg kifut vagy javítják, vagy kell hozzá egy jó adblock.
  • bakkerman
    +1
  • Blum
    Nalam mukodik.
  • kamionosjoe
    Lehet ma úgy kéne csinálni, hogy a robot írja ki a kérdést hozzászólásban, habár szavazni nem lehetne, de mindenki tudna rá válaszolni. :)
  • Lacee86
    Nekem pl. ha egy sok mínuszos emberke hozzászólását akarom megnézni a nyílra kattintva, azt sem jeleníti meg.
  • kamionosjoe
    Semmit nem látni. Még mindig nem fut le a js?
  • Lacee86
    Srácok, nektek se jön be a szavazás?
  • Yoda001
    örülök neki, hogy a többség is azt jelölte amit én :)

nem nagy művészet egyébként ezeket megúszni, kicsit oda kell figyelni, és ennyi... persze az is alap, hogy pl. sehol semmit nem hagyni, nem elaludni (legveszélyesebb)...
  • FrezeR
    Nem tudom nálam ez így alakult ki soha nem éreztem rá késztetést na meg azt sem tudtam megérteni eddig mi a jó az erős italokban nem bírnám meginni :) Lágyabb jó ízűnek mondott italokkal más a helyzet persze. Valahogy nem az én világom ez. Sokan nem tudják tartani a mértéket és ez elég baj főleg ha lányokról van szó. Persze tudom ezzel kilógok a nagy sorból de hát ez van.
  • tigeroo
    és hogyhogy amúgy?

(mondjuk olyan részeg énsem hogy az egész este essen ki, vannak tompa foltok visszaemlékezve de még totál KO sosem voltam)
  • FrezeR
    Még soha nem voltam részeg így másnapos sem
  • clio1616v
    még soha nem voltam másnapos és nem is leszek
  • HTS s3rg1nh00
    +közterületi alkohol 5000 bünti,ezt el is felejtettem-az asztal másik végén álltak meg autóval,gondoltam polgárőrök...aztán mégse. :D
  • HTS s3rg1nh00
    kicsit elaludtam,és kicsit úgy gondolták a mentősök jó buli lesz legombolni rólam a detox 7000-ét...elég drága este volt,mivel egy telefont is mínuszoltam+2 napig ki voltam száradva...btw a kórházban annyit kaptam,hogy oda voltam kötözve az ágyhoz,és még inni sem tudtam elmenni reggel...beszélni sem tudtam,annyira ki volt száradva a szám

de nem fogadtam meg semmit,csak azóta óvatosabban iszom...meg minőségibb piát (ez konkrétan ilyen 1000 forintos vodka volt,kettő)
  • bakkerman
    egyébként sokaknál van ez így,nekemis van ilyen a haveri körömben,alapjáraton teljesen nyugodt,szelíd,egy "bazmeg" nem hagyja el a száját egész nap,de amikor iszik,akkor egy rohadt nagy állat lesz
  • Blum
    Ha nem vagyok reszeg,akkor valoszinuleg a vilag legunalmasabb embere vagyok :)
  • bakkerman
    gecinagy tag lehetsz :DDDDD
  • szabii98
    aztakurva :DD
  • Blum
    Amikor egy ismeretlen holgy autojanak a hatso ulesen,gondosan 5 nagykabattal letakarva keltem fel egy varos szeli lakotelep parkolojaban.

Kikaszalodtam az autobol,felhivtam haveromat (merthogy vele voltam),aki azt mondta hogy az a csaj a baratnojenek a baratnoje,nyugodjak meg,csengessek be xy hazszamu hazba,aztan majd hazavisz. Haza is hozott. Eleg para volt :|

Nem fogadok meg semmit,mert ugyse tartom be,akkormeg LELKIFURKÁM lenne :(
  • Zoli007
    Éjjel beb@szva összetakarítottam a széjjelhányt lakást.
  • tigeroo
    tudom ezeréves, de aktuális :D

• Fbn Lx
    nem jön be a kérdés

amúgy talán az hogy a többiek mondták, hogy éjszaka felkeltem, lehugyoztam a radiátort meg az egyik srác táskáját, aztán vsszafeküdtem
  • NEOreg3
    minden össze volt hányva

nem fogadtam meg semmit, viszont azóta rosszul vagyok a pálinka szagától
  • jazzy
    Bokaszalagszakadással keltem, egyszer felszakadt szájjal és fájó foggal, egyszer egy koliszobában, vagy itthon ruhában, de az elsőn kívül a többi nem volt extra, na akkor nem tudtam felkelni se, kórház, hálisten nem gipsz hanem ilyen bokarögzítő cucc, azóta is érzem ha front van.

Nem igazán szoktam inni, ha igen akkor sem csinálok ilyen extra dolgokat este, 99%-ban hazajövök, megfürdök és lefekszek normálisan.
  • tigeroo
    hát, kispöcsként jártunk egy közeli falu diszkójába vagy 5-6 éve, akkor ott mindig volt vmi verekedés, buli végén 5km-es vonatozás, igazi kaland. sokszor arra keltem hogy szakadt/véres a pólóm:D

hegyalján arra eszmélni reggel hogy szétvan szószerint csépelve a hátam.

kb. ennyi, durvábbakra nememlékszem hálisten, ezek sem voltak "komoly" dolgok annyira.
  • Lacee86
    Tavalyi nyaraláskor a diszkóban véletlenül leestem dance közben egy ilyen színpadszerű emelvény széléről. :D Nem voltam amúgy annyira benyomva, de másnap az lett az eredménye, h nem bírtam megmozdítani a jobb könyököm, teljesen beállt, és fájt. Féltem is, h eltört, de szerencsére nem, csak nagyon megzúztam. Így is hetekbe telt, mire normálisan helyreállt. :/
  • SzirmosSzisza
    Én is részeg szoktam még lenni, mikor felkelek másnap, de szerintem nem erre irányult a kérdés.

szerk.: vagy ha te az előtte levő állapot se, akkor nem szóltam :)
  • kamionosjoe
    4-et jelöltem be, mindegyik elég durva volt. :)

Nem fogadtam meg semmit, inkább a mértékre próbálok ügyelni mostanában sikerült is tartani.
  • ffxi
    Üres. Nem voltam még másnapos
  • Roger6
    Ja, de így kétszer érzed a házipálinkát = az élmény megfizethetetlen.