127612
-
Fbn Lx #107529 ógeci, nem vagyok hipszter -
egyáltalán nem nézek tv-t.... -
discovery-t azóta nem nézek, mióta a köcsög digi kivette a listából 
-
comedy, eurosportok(azismagyar nyelvű..vagynem?:D), discovery, ha jó sorozat megy rtl, viasat 3-6
egyébként nem nézek tévét -
lord nihilus #107525 Comedy....meg valamelyik sportcsatorna alkalom adtán (a többi évek óta felejtős) -
rtl klubból látom a legtöbbet, mert a szüleim azt nézik állandóan, önszántamból max forma 1 miatt kapcsolom be a tv-t -
leginkább rtl klub. de csak mert úgy van a csatorna elrendezése, hogy a távirányítón annak a gombja a legkönnyebben odaérős. aztán ki hová kapcsol. megy háttérbe. -
hugopareiros #107522 comedy - Family Guy, South Park, Jim szerint a világ, Életem értelmei, HIMYM, Madagaszkár pingvinjei
cool - régen a CSI miami, mostanság a mentalista
viasat3 - jóbarátok, két pasi meg egy kicsi
viasat6 (dragon ball z
(láttam már 4x oda vissza, a gépen is megvan japánul és magyarul is végig...de ha adják a tv-ben, akkor muszáj nézni :D))
prizma tv - egy rém rendes család
#Az eddigiek közül a legtöbb olyan sorozat, amit gépre lusta lennék letölteni, de a tv-ben szívesen nézem a háttérben.
natgeo wild - szeretem a nagymacskákat, pingvineket, elefántokat, orrszarvúkat...stb és a róluk készült dokufilmeket
nature - kedvenceim a HOPE az állatmentő, illetve a kölyökállatkert, de hétvégén a párommal ha tv-zni támad kedvünk akkor kb ez (és a natgeo wild) megy csak a háttérben :) sok jó műsor van rajta
#még akkor is jók, ha vannak pontatlanságok, illetve sok az ismétlés
discovery - régen sokat néztem (mítoszrombolók, hogyan készült...)
végül pedig a sport csatornák
bika rodeó, a Madrid meccsei, salakmotor, NFL meccsek
Lehet soknak tűnik, de a tv 70%ban csak a háttérben szól és mint melléktevékenység odapillantok rá. Viszont ha nem lenne akkor nem hiányozna.
Sokszor vagyunk a páromnál, ahol nincs tv és egy másodpercig se hiányzik. -
addig nézek tv-t míg a konyha/wc és a számítógépem közötti útvonalon rápillantok a képernyőre, egyébiránt életem sincs állandóan számítógépezek -
Egyáltalán nem nézek TV-t. Ami érdekel, letöltöm. -
jah, hát csatikra mindég oda kell figyelni -
egy ná-val kevesebb lett :) -
-
Iszonyatosan drága és sok idő a lektorálás, főleg a szakmai. A könyvpiac amúgy is elég nehézkesen működik, kevés kiadó engedheti meg magának, a sebesség és versenyképes ár helyett a minőséget. -
España...náná ná ná ná náááá -
A szörnyű az a mai könyvekkel kapcsolatban, hogy gyakorlatilag megszűnt a lektorálás. Sok hibája volt a szocializmusnak, de az ilyenekre odafigyeltek. Ezért is szeretem a régebbi könyveket, illetve a nevesebb történészek műveit. -
kamionosjoe #107513 Viva -
Pedig de. Sokszor a fordítás az, ami hülyeség, de van, hogy maga az alap tartalom is.
Volt olyan könyv, amiről azt hittem, hogy jó. Beleolvastam abba a részébe, ami arról szólt, amit már ismertem. Na, az trágya volt, iszonyatos marhaságokkal. Ezután erősen megkérdőjeleződött bennem, hogy akkor az első fele vajon mennyire lehetett minőségi... -
Minimax, Disney Channel, CN -
... amelyiken van legalább euroscart csatlakozó :) kevés az olyan DVB tuner, amelyiknek van antennakimenete is.
(fogyasztóvédős műsorban hallottam, sokan panaszkodnak miatta) -
Megfelelő tv sem kell hozzá, kb. bármék tv-re ráteszel egy külső digitális tunert és holá. -
A földfelszíni digitális sugárzás pont ugyanannyiba kerül most, mint a földfelszíni analóg - egy megfelelő tévé és antenna kell hozzá, előfizetés nem. -
Hát mert feltételezi az ember, h azért egy Nat Geo-n csak nem vetítenek hülyeséget... De könyvben is ugyanúgy adhatnak ki hülyeséget, szóval a forrás hitelessége a fontos. Azért pl. egy David Attenborough-féle ismeretterjesztő film hitelességét senki nem vonná kétségbe. :) -
Háát. Vetítettek valami 2. vh-s dokumentum filmnek nevezett borzadájt a nat geon... Annyi pontatlanság volt benne, hogy iszonyat. Időbeli tévedések, csapat testek megnevezése stb. A baj az, hogy mivel ugye ma már rengetegen lusták könyveket olvasni ilyenekből tanulnak. Aztán ezt "készpénznek veszik" és utána nem értik majd, hogy miért hibás a "szerzett" tudásuk, hiszen a tv-ben ezt mondták és az biztos úgy is van. A médiának nagy a felelőssége és legalább az ilyen dolgokra odafigyelhetnének. Pláne, hogy elvileg ezek tudományos és ismeretterjesztő filmcsatornák. -
És akkor vissza is megy a digitális csomagok ára az analógra igaz?
-
év végén az is leáll, csak a digitális felszíni sugárzás marad -
Én gyakorlatilag már csak meccset nézek néha, vagy ha EB/VB/olimpia stb. van, akkor azt. A Kódot néztem, míg volt, meg a Maradj talpont. Meg közvetve hallom/látom, amit anyám néz. -
Semelyiket. 4-5 éve gyak annyit "látok" a TV-ből, amit hallok vacsora / ebéd közben. -
Földi sugárzásban analog csak a tv2, rtl klub, mtv 1 megy, meg egy-két helyi vacak. Elég az, azokat sem nagyon nézem. Néha híradó, rajzfilmek, ilyesmi. -
discoveryt,natgeot azért érdemes nézni,persze ott is vannak szenny műsorok,de nagy átlagban sokat tanulhat az ember ezeken a csatornákon :) -
Viasat 3
Azon is minden este csak fél órát a két pasi meg egy kicsit megnézem. -
sport1,sport2,sportklub,comedy central,magyarok közül csak ezeket nézem -
Nem igazán nézek tv-t. Úgy egy hónapja elkapott az influenza magas lázzal torok fájás szóval feküdnöm kellett. Mit tehet az ember ilyenkor, nézi a tv-t. Évek óta nem néztem ennyit és arra döbbentem rá, hogy ezek az ismeret terjesztő csatornák is totál gagyik. Ugyan azt a filmet vetítik le huszonhatszor vagy ami meg érdekes lenne az meg totál pontatlan felületes és felszínes. Szóval én azt látom, hogy továbbra sem érdemes tv-t nézni és a színvonal csak még lejjebb ment. -
Szavazó roBOT #107496 Hogyan szerzel pénzt a mindennapi megélhetéshez? ==>> Melyik magyar nyelvű TV csatornát nézed legsűrűbben? -
Eltartanak a szüleim.
egyébként alkalmi munkák, diák munka, néha adás-vétel, bár utóbbiból aztán nem nagyon lehet megélni, hacsak nem ipari mennyiségben csinálja az ember iszonyat nagy türelemmel és ráéréssel... -
minden mérnöki munka felelősségteljes... -
clio1616v #107493 a munka nem megadatik, hanem csinálni kell -
Aha, értem. Hát, ez elég felelősségteljes meló lehet. -
Folyamattervezető mérnök vagyok. Gáz-, kőolaj-, terméktávvezetéki rendszerrekkel, ipari tüzivíz, erőművi, stb. rendszerekkel foglalkozom. -
Ez az áramlástechnikai mérnöki dolog mit takar pontosan? Na nem kell részletezni, csak mégis 2 mondatban, mi a dolgod?