127612
-
ha vótmá akkor bocs -
van. nincs hitelem, de a vételár egy részét örököltem/szüleimtől kaptam. -
egy egész céhem van
-
Nincs. Szerintem nagyon sokáig nem is lesz. -
Szavazó roBOT #107767 Ki a kedvenc szuperhősöd? ==>> Van saját ingatlanod? -
Rorschach karaktere az ultimatív hős.
Akkora igazságokat mond ki a Komédiással egyetemben, hogy tanítani lehetne.
-
Nameg Wolverine és Jean Grey aka Dark Phoenix utolsó jelenete. Bármilyen nyálasnak is gondolnánk, azt láttam már több tucatszor, bármilyen szomorú is. Tökéletes jelenet, egy parádés trilógia lezárásaként. -
Az a durva, hogy bárki hóthülyén nézne ki abban a magnetos szerkóban, de egy kopasz kereskesszékes öregember sem túl meggyőző, simán kinevetnék őket, ha más játszaná, de ŐK KETTEN félelmetesek, NEKIK elhiszed, hogy ők elképzelhetetlen hatalommal bíró szupermutánsok és tátott szájjal bámulod a "harcukat"...
Kedvenc jelenetem, mikor Magneto megálltja a lopakodó repülőt, utána meg elmondja Pyro-nak, hogy ő isten a hangyák között és ne hagyja hogy bárki bármi mást mondjom, vagy mikor istent játszva felemeli a hidat és lebaxa a szigetre, avagy mikor Xavier "meghal" a Dark Phoenix-szel szemben a szűk szobában (az aztán tényleg minden idők legepicebb szuperhőspárbaja filmen). Azok a jelenetek meghatározóak azóta is, bárminő filmet is nézzek/lássak (néha megnézem őket csak úgy, többször is, nem lehet megunni azokat a jeleneteket)... -
De ha mondjuk filmekről van szó, akkor Magneto és Prof. Xavier mindent visz, ők az non pluszultrák, hála a színészek elképesztő teljesítményének:
-
Ben10
-
Nyilván Wonderwoman
De amúgy mindenkit csipázok a Justice League-ből
Vagy az Avengersből
Elsősorban a macho szuperhősnőket kedvelem, Black Canary, Hawk Girl, Power Girl, vagy a kevésbé machokat, de belevalókat pl. a Martian Manhunter unokahúga Megan (ő Young Justice-os)... -
Nem tudok választani. Kölyökkoroban Pókemberen, X-Men és Marvel Extrán nőttem fel. :) -
Egy méltatlanul elfeledett hős a Cartoon Network és a 90-es évek rajzfilm-aranykorából:
-
Természetesen Ő :) A legjobb :)
-
#107599 és az azt követő egy oldalas flém - még itt a vége ezen az oldalon.
de gratulálok a teljesítményedhez kicsikocsi, megint megmutattad milyen végtelenül bölcs és tájékozott vagy.
-
Bekerülhetett, már túl is vagyunk rajta.
Mellesleg az SG fórumon megpróbálunk dedikáltan politikamentes övezetet kialakítani, legalább akinek herótja van az egésztől, az itt beszélgethet értelmesebb dolgokról is. Aki politikával kapcsolatban akarja egymás haját tépni, az megteheti az internet ezer másik fórumán. -
"Mi a véleményed a hallgatói szerződésről?" Ez miért nem kerülhet be? Az hogy szexeltél-e már a pároddal kocsiban, az bezzeg bekerülhet? Az sg 50%-a minimum szűz, de hogy hülye is legyen, hogy véleményt tudjon nyilvánítani valami komoly dologról, nos, ez sem újdonság, ráadásul a mostani kérdések annyira semmitmondóak, hogy azok hűen tükrözi a válogató értelmi szintjét. -
nem nagyon érdekelt soha a téma, meg szerintem magyar kultúrába az közel sem épült annyira be, még a szuperhősös filmekkel sem... és még mindig furcsán nézek ha valaki arról áradozik h jajj ez az új szuperhősös cucc mennyire jó lesz és ó de király, bár ebben nagy szerepet játszik h az ilyen filmek igen kis része éri el egyáltalán a közepes szintet. (annak aki valaha a Daredevil filmre elrángatott meg még mindig a jó édes anyját)
de ha valaki pisztolyt szegezne a fejemhez, vagy Watchmen gárdából válogatnék (Nite Owl/Rorschach), vagy James Gunn-féle Super-ből The Crimson Bolt (Rainn Wilson), elsősorban mert beverte két ember fejét egy villáskulccsal sorban előrevágásért és kibaszottul szórakoztató jelenet volt
-
Én is Supermant bírtam anno legjobban. :) -
hugopareiros #107752 superman
Ő az egyetlen olyan szuperhős aki ellenkezi az átlaggal.
Ő nem szuperhősnek öltözik be, hanem az az általános külseje.
Az ő álarca a sima ember.
A többiek pedig egy kaptafára működnek. -
nem Batman az első?
elfogadhatatlan. -
sikeres troll sikeres. -
Megmondó kapitány 
-
Talán Rorschach, mert ő a legemberibb akit ismerek. -
fantáziátlanok? olvass pár karakter élettörténetét a marveltől, ilyen erővel minden fantasy fantáziátlan! -
Fbn Lx #107746 a szuperhősök ótvarok és fantáziátlanok, sry :C engem nyomasztanak
-
Bájsziköl riper men
-
-
clio1616v #107743 Stand back superman, spiderman ésatöbbi :DD
-
clio1616v #107742 Szupernagyi -
clio1616v #107741 +fap -
-
-
Kiadhatná a "47000 matematikai képlet" c. könyvet. :D -
-
Jimmyke #107736 Nincs egyéb. :(
Deadpool. -
Nem szeretem a szuperhősöket, a filmeket se nagyon nézem. -
:DDDD -
Hulk. -
nekem matolcsy györgy a kedvenc szuperhősöm,meghazudtol minden matematikai képletet.