127612
  • Lacee86
    Oh, köszkösz. :)
  • Fbn Lx
    vajon ha kurvajónő vagy és egész nap szopod az embereket mi az a maximális összeg, amit egy nap alatt össze lehet gyűjteni?
    fű de állandósult ondóíze lenne a szádnak utána
  • Fbn Lx
    fejlődtél az előző óta amit hallottam, ez érezhető
    fasza lett!
  • miki30246
    Nem akarnék kölcsön kérni senkitől, de ha nincs már megoldás és nagyon rá lennék szorulva, akkor a félretett pénzem venném elő, ha az sem lenne elég vannak emberek akiktől tudnék kölcsön kérni, akár több milliót.
    De mivel nem csinálok olyat, ami miatt eladósodnék, ez a veszély nem fenyeget.
  • videobaby
    még rokonnak, barátnak sem szívesen tartozmék, így elkerülöm a kunyizást amennyire lehet.
  • Freeda Krueger
    Nem tudom ,még sosem gondolkoztam ezen.
  • hugopareiros
    A környezetemben élőknek is számít minden forint, így inkább megyek a bankba, minthogy nekik okozzak kellemetlenséget.
  • acsati
    Ha kéne akkor amúgy is inkább barátoktól, családtagoktól kérnék előbb nagyobb összeget, mint a banktól és társaiktól...
  • predator1982
    így van:-)
  • Sir Quno Jedi
    gondolom a száddal "kérnéd", orálisan, ahogy kell?%4
  • tigeroo
    mittom

ha jó nő lennék gondolom milliókat tudnék "kérni"
  • Lacee86
    Sztem én jelen pillanatban apámtól, keresztanyámtól, egy nagybátyámtól és egy nagynénémtől tudnék jelentősebb összeget kérni. Így kb. 250-300e Ft-ot össze tudnék szedni. Más kérdés, h nagyon ódzkodnék tőle, és csak legeslegutolsó mentsvárként folyamodnék ilyenhez. Mondjuk maguktól is adnának, ha arról lenne szó, és biztos, h szívesen, de akkor is.
  • bujcsik555
    Attól függ milyen indokkal. Marhaságra nem akarnék, ha bajban vagyok az miatt sem, viszont ha valami vállalkozás megvalósítására vagy egyéb várhatóan profittermelő tevékenységhez több millát gyorsan össze tudnék szedni ismerősöktől.
  • Szavazó roBOT
    Használtok a pároddal valamilyen szexuális segédeszközt? ==>> Mi az a maximális összeg, amit szerinted kölcsön tudnál kérni?
  • Lacee86
    Így van. Végre egy életszerű hozzászólás.
  • QuippeR
    az életben nem nyírtál még füvet, mi? reggel kilenckor még éppen nincsen 35 fok és már nem is harmatos a fű, tehát nem ragad be a kések és a fűnyíró fala közé. ha tízkor kezdesz neki, akkor megfő az agyvized, mire végzel, és este hétig-nyolcig kábé ez a helyzet. akkor meg már nem állhatsz neki füvet nyírni, mert a kisgyerekesek tépik ki a gigádat.
  • SötétBarom
    :DDDD
  • kamionosjoe
    Én ennek a fordítottját láttam, a lovaglás sebessége határozta meg, hogy milyen gyorsan haladt a jármű és ilyen versenyt is csináltak belőle. :D
  • SötétBarom
    Erről beszélek. Én sem buzgálkodok éjjel, meg különféle mások számára ortopéd időpontban. Viszont tőlem kurvára ne várja el senki, hogy az ő kedvéért ne aludjam ki magam. LESZAROM, hogy _szerinte_ ő folytat normális életvitelt.
  • SötétBarom
    Tisztában vagyok vele, pont emiatt nyomorultak.
  • Lacee86
    Ez is lehet szexuális segédeszköz, amennyiben b*ssza a fületeket. :D
    link
  • clio1616v
    nem állsz messze az igazságtól; a múltkor láttam egy videót, amin a csaj egy olyan segédeszközzé átalakított biciklit hajtott, aminek az ülésébe volt beépítve egy fel le mozgó műpénisz és a tekerés sebessége határozta meg a mozgásának intenzitását
  • clio1616v
    megválaszolom helyette

úgy jön ide, hogy a szexualitás távol áll tőle
    és inkább lovagol meg olyan témát, amin felesleges tovább vergődni
  • kamionosjoe
    hóba szereti csinálni, úgy hogy a bicikli váza legyen a szexuális segédeszköz, de opcionálisan a a váltó vagy a fogaskerekek is használhatók hozzá
  • Roger6
    Hm... ez amúgy hogy jön a szexuális segédeszköz témához?
  • Lacee86
    Hagyjuk inkább...
  • Molnibalage
    Az idei tél egyik nagy havazásán bokáig érő hóban sétáltam le én és más is több km-et... 2 cm havon elvetemültebb bringások lazán tolták és az út szélén feltolt 20 centis havon lazán átmentek...

Ennyire bénának azért nem kellene lenni...
  • tigeroo
    vagy vigyen néha sütit ezt-azt a szomszédoknak és akkor hátha elnézőbbek. ha belegondolok, 1 kv áráért énis inkább ellapátoltatnám mással a havat. (vagyafűnyírás), heti egyszer meg belefér egy ezres "ráfordítás" ha a szomszédokis már ennyire basztatják.

nekünk a közös szemétlebodóval volt mindig hacacáré, a szomszéd oda vitt minden szar pizzásdobozt lerakott meg ilyen netről rendelt páfrány doboza ottvolt hónapokig, rossz tv stb.. már faszom televolt hogy majd hasraestem a sok kacat között, átkopogtam a szomszédhoz, kiderült hogy a másik lakásból voltak és már őtis zavarja... amúgy csak akkor hagyták abba amikor sokadik felkeresésükre lekenyereztük őket egy kis házisütivel (és úgy tértünk a tárgyra)
  • Lacee86
    Ma már annyira különböző életritmusban élhetnek emberek, h képtelenség az, h mindenki megfeleljen mindenkinek, pláne, ha mondjuk társasházról van szó. De mégis megvan az az átlag, h 6-7 körül kelés, 5 körül hazaérés, 11 körül lefekvés, ez az úgymond standard. Mi lenne, ha valaki éjjel 12-kor bömböltetné a zenét, mondván, h hát kérem, nekem még csak este van? Megvannak a normák, amiket illik betartani, de az, h valaki nappal alszik, és éjjel dolgozik, attól még nem állhat meg az élet körülötte nap közben. Ha valaki meg annyira nem jön ki a szomszédaival, költözzön el, jobbat nem tudok...
  • tigeroo
    mondjuk egen, te megtudod oldani mondjuk füldugóval és pihenhetsz, de a másik tényleg csak annyit lát belőle hogy link vagy és a napi közös teendők helyett is alszol:D

sokszor buliból hazafele látjuk a MÁV-os bácsikát hajnal 3kor ő már műszakba megy.. nem irigylem, de valahogy csak összehozott egy családot, szóval nemhiszem hogy őis "kivételes" életmódot folytatna :D
  • Lacee86
    De talán gyalog még van esély elmenni, ha el van takarítva a járdán legalább, nem?
  • Freeda Krueger
    hogyne segítene...
    ebből is látszik hogy az emberek nem egyformák
  • Molnibalage
    Ha akkora hó van, hogy nem tudsz bringázni, akkor azon semmilyen lapátolás nem segít...
  • Lacee86
    Igen, képzeld, fontos. Mivel a nagy havazásban csakis gyalog tudott szinte mindenki itt is közlekedni a városban. Bringával esélytelen lett volna, a kocsit meg min. 20 perc volt, mire egyáltalán ki tudta szabadítani vki.
  • clio1616v
    többek között ezért fizetem a közösköltség nevű díjat, ami magába foglalja a hó ellapátolását is mire mennék dolgozni
  • clio1616v
    légkondicionálóról hallottál már?
  • Freeda Krueger
    Ez már majdnem korrekt,meg is lepődök rajta :)
    A nagy többségről van szó amúgy,tehát jogosan basztatják.

A hólapátolásnak szokott lenni kijelöltje tudtommal,akinek kötelessége.
  • Molnibalage
    Ok. És azért, mert én vagy más szerencsés, akkor többi szerencsétlen miatt legyen basztatva...? Ha neki fontos a hajnalban ellapátolt hó, akkor nosza...
  • ressy14
    Ha valaki télen reggel munkába menet elesik a házad előtt a járdán, mert ki*aszottul csúszik, vagy mert lépni sem lehet a hóban, összetöri magát és beperel, majd meggondolod magad.
  • Narxis
    Bizony.