127612
  • tigeroo
    van amikor már a nevével eladott mezekkel behozza az árát egy-egy sikeres focista...

ha pénz van akkor minden van :S
  • Molnibalage
    Sajnos egyesek most sem fogták fel a piacgazdaság lényegét. Valami annyi ér, amit fizetnek érte. Lehet, hogy a kovácsoltvas kaput készítő egy zseni a szakmájában, de nincs rá igény. Világszínvonalon játszó focistára meg igen. Pont.
  • Dzsini
    Valóban, de nem az volt a jellemző. Ráadásul egy átlag gladiátor 20-nál kevesebb meccset játszott le életében. És nem azért ilyen keveset, mert nyugdíjba vonult meggazdagodva. Az átlag életkoruk 20-23 év között volt.

A szórakoztatás irányú hasonlat viszont szerintem áll.
  • Sir Quno Jedi
    Nana, voltak már akkor is szabad sztárgaldiátorok, akik azért már némi pénzmagot is bezsebeltek. :D
  • Dzsini
    A szórakoztatás ugyanúgy szakma, egy mai szinten fejlett világban pedig az embereknek (úgy általában, nem egyénenként) sok pénze van szórakozást vásárolni. A sport nézése egy drága szórakozás, a szakma művelőit jól megfizetik.
    Régen Rómában rabszolgákat engedtek össze egymást csépelni, az is drága szórakozás volt, csak ott nem a "sportolók" akasztották le az összeg egy részét, hanem a "menedzserek" az egészet. Nem változott túl sokat a világ.
  • Sir Quno Jedi
    A tudjukkik asszonták jó ez így, kapitalizmus vanik! Örűjjé inkább neki és próbáld elsajátítani a gondolkodásmódjukat.

Amit te mondál, hogy a mesterembe is olyan értékes, mint a gazdagok és ő mérnemkeres annyit bla-bla-bla, na az ultrakommunista szöveg ám és amcsiban már figyelne a CIA, meg az FBI... :DDDDD
  • Lacee86
    Igen, és egy kétkezi mesterembernek ki fizet milliókat/tízmilliókat, hm? Lehet, h a világon nem csinál senki olyan kovácsoltvas kaput mondjuk.
    Miért kell emberek kezébe ésszerűtlen, normális keretek között felhasználhatatlan mértékű pénzt adni? Mire költ egy ember 1 milliárd Ft-ot, vagy 2-t, vagy 10-et? És mire költi Józsi bácsi a havi bruttó 98 ezer Ft-ját? Elgondolkodtató ez a világ...
  • SötétBarom
    On it BOSS!
  • Sir Quno Jedi
    Inkább keress valami tisztességes melót...
  • Sir Quno Jedi
    Én egyetértek. Meg kéne szüntetni mindenféle támogatást és a sportolóink maguktól lelécelnének nyugatra. Kollegám lánya is már kint kézilabdázik egy francia csapatban, mert idehaza éhenhaltak volna (tényleg vicces szerződések vannak).

Mink szegény ország vagyunk, sem világkiállításra, sem olimpiára, sem sportokra nincs pénzünk, adjuk fel! :D
  • Molnibalage
    Mert ez Magyarország. Ezért érzem néha (?) azt, hogy el kell húzni innen, de kuva messzire...
  • SötétBarom
    Úgy érzed akkor érdemes lenne ráfeküdni? :DD
  • SötétBarom
    Hová is lennénk élsport nélkül..
  • Sir Quno Jedi
    Azzal is lehet szép pénzeket keresni. vannak cyber e-sport világversenyek, ahol bezony szép pénzdíjakat lehet nyerni. Max. nem vagy elég jó.

A jövőben nyilván ezek felé tolódik majd el a mérleg nyelve.
  • Sir Quno Jedi
    Ez színfaszság. Amcsiban is egy sztárügyvéd istentelen pénzeket keres, csakhogy ő annak 100xosát hozza be a cégeknek, akiket képvisel. Mindenki annyit ér aranyban, amennyit a piacon hajandóak fizetni érte. Aki irígyli ezen embereket, az mehet tanulni, melózni és utolérni őket, már ha tudja...
  • SötétBarom
    Alig várom, hogy hatjegyű összeget keressek azzal, hogy jó vagyok BF3-ban. -.- Kb ugyan az a szint. Szégyen.
  • Sir Quno Jedi
    Én amúgy az egészet gusztustalannak tartom. Miért akarták visszatartani és miért vágták el derékban?! Bármennyibe is került az országnak, azt már többszörösen visszaszolgálta. Így kell bánni a "hőseinkkel". Ha én lennék a helyében, én nagyon bepipultam volna ezen a huzavonán, az biztos, mert ez modernkori rabszolgaság. Elismerés helyett szemenköpték.

Én azt mondom, kultúr országban tartottak volna egy világraszóló búcsúpartit neki a rajongókkal, kapott volna még egy életműdíjat/kitüntetést és jókívánságokkal/jóérzéssel bocsátották volna el, mindenben maximálisan segítve őt, akár a jövőben is, hiszen a "mi lányunk" és bárhova megy is, mindig az marad. EHELYETT éppenhogy meg nem lincselték. Nohiszen, vesszek meg, ha hős akarnék lenni ebben a tetű országban (bocs a nép tetű, a föld az jó minőségű)...
  • Lacee86
    Minden üzlet, már a sport is. Az meg az irrealitások netovábbja, h a sztársportolók állami költségvetés nagyságrendű pénzeket keresnek. Ok, h ők jók abban, amit csinálnak, na de kérem, ők is csak emberek, és a munkájukat végzik...
  • SötétBarom
    Megvetem az egészet úgy ahogy van.
  • tigeroo
    nemhiába nem akar még pár évig az uefa sem videobírót. kevésbé lehetne bundázni a meccseket

undorító dolog, de hajrá fradi!
  • Sir Quno Jedi
    Na egen, de arra rájön még a sportfogadás, ami egy óóóóriási maffiabiznic.
  • Molnibalage
    Ez az összes sprotra rávetíthető. Ki a faszt érdekel, hogy valaki egy labdát jól kezel és gyorsan fut? Mégis megkersnek a top futballistk ezzel tízezer euró/hét nagyságendű zsét...
  • Sir Quno Jedi
    Ez egy üzlet. Az országok sok pénzt feccőlnek abba, hogy a sportolóik aranyakat horkásszanak haza. Namost ő hozott eleget. Ez afféle reklám, meg presztízs dolog az országnak. Én is nagyívből leszarom az élsportot, de sokan élnek-halnak érte.
  • SötétBarom
    Eleve ki a faszt érdekel, hogy valaki gyorsan tud evezni?
  • Sir Quno Jedi
    Nem. Faszé fizettek volna 50milkányi forintot érte?!

Konkrétan elvágták rendesen a nyomorultat, így kénytelen volt visszajönni, ha nem akar a süllyesztőbe menni.
  • tigeroo
    mik ezek a kérdések?:D

amúgy megtizedelném a magyar olimpikonok táborát, ezzel példát statuálva hogy kölcsey szavaival is "itt élned halnod kell", a drága natasát hazaárulónak minősíteném, felnégyelném és kerékbe törném, a fejét pedig elküldeném a szerb olimpiai bizottságnak.

hajrá fradi!
  • ressy14
    Ha minden igaz a legjobban fizetett kajakozó volt hazánkban, aztán hirtelen nem érezte jól magát nálunk, kitalálták a férjével, hogy első a család és visszamennek Szerbiába. Most meg mégsem fontos a család? Vagy nem tetszett neki a szerb kajaksport kínálta opció? Őszintén szólva, látszik a csajon, hogy nem egy nagy koponya (nem is kell feltétlenül annak lennie), de egy valamivel intelligensebb ember ügyesebben kommunikálja le a dolgokat. Visszakönyörögte magát ide, esetleg pár érem még benne lehet, leginkább azt sajnálom, hogy a fiataloktól veszi el (?) a lehetőséget. De ő tudja, neki mi a legjobb.

A szerb szövetség egyébként kifizette a magyar szövetség által kért összeget érte?
  • Lacee86
    Annyira rettenetesen nem érdekel az ügy. Elég gusztustalan dolog volt ez, h elmegyek, de aztán mégse stb. Nem is ismerünk minden részletet pontosan persze. De tőlem maradjon itt, engem nem zavar. Egyébként kiváló sportoló.
  • Szavazó roBOT
    Mit gondolsz a Republic zenéjéről? ==>> Engednéd-e, hogy Janics Natasa ismét hazai színekben versenyezhessen?
  • Lacee86
    Jártok? :D
  • kamionosjoe
    Sokak kedvence, de nem tartom olyan maradandónak, hogy évtizedek múlva is beszéljenek róla.
    1-2 számukat csak.
  • Fbn Lx
    nekem egyáltalán nem adja, nem szeretem ezt a magyar alter szénát
    képzelt város posztrokk, százszor inkább művészek mint ezek a vanabi alter figurák
  • tigeroo
    ezdejó! köszi a tippet. ilyen alter stílusban az esti kornélt ismertem csak ami magyar és még tetszett is:D
  • videobaby
    republic ismerős, sok zenéjüket hallgattam, tetszettek is. szerintem idővel néha előkotorják néha 1-1 műsorban majd ezt az együttest, de igazából nem többek a legtöbb hasonló együttesnél.
  • Lacee86
    Nem is te lennél, ha egy kérdésre nem vmi trollkodással jönnél.
  • clio1616v
    nagyon szeretem, imádom a zenéjét, nyugalmat áraszt és relaxál

hosszú utakon amikor Ausztriából jártam haza több száz kilómétereket, mindig ez szólt az autóban

Egyik kedvencem:

• ManoNegra
    Nem, egyáltalán nem szeretem.
  • Freeda Krueger
    Néhány slágeren kívül szerintem feledhetőek,1-2 számukat kedveltem még a kezdetekből.
  • Fbn Lx
    én a szállj el kismadarat nagyon szerettem kiskoromban, meg még 2-3 számukat valamennyire, ezeket ma is meghallgatom, de van messze jobb magyar banda szerintem érthetetlenül kis népszerűséggel
    a nép által felkapott zene általában a könnyen emészthető, így kicsit kifinomultabb ízléssel rendelkező ember számára kevésbé élvezhető
  • bujcsik555
    Pár szám kivételével nem igazán az én stílusom, de elismerendő hogy nagyon jól eveztek a teljes elpoposodás és a rock gyökerek közt, ezáltal sokakhoz eljutott a zenéjük.