127612
  • Calver
    yep, és kifejezetten jó, pedig kb 3-4. rész óta teljesen hidegen hagyott ez a széria.
    bár kicsit komikus a főhősnő "törékeny kisvirág" karakterizációja, amikor olyanokat csattan néha tereptárgyakon, ami egy kétajtós szekrénynél is gerinctöréssel végződne
  • Blum
    Nem,nem is fogok.
  • Fbn Lx
    még mindig egyáltalán nem vonz a tombréder, de az új rész lényegesen jobbnak tűnik, mint a régiek, amik olykor egyenesen taszítottak
    női főhősös játékokba tipikusan nem tudom beleélni magam
    mondjuk a mirrors edge meg a drakan zseniálisak voltak
  • tigeroo
    jaa:D youtuben lehet végignézem, az unchartedhez hasonlít, aztis szerettem a története miatt,de amúgy nem érdekel az új frencsájz, nekem a prince of persia - two thronesnál leállt a nagy gémingelés:D az volt az ubisoft játékok aranykora sztem
  • Motoroj
    Arra én is kíváncsi lennék.

Nem próbáltam, régi résszel/részekkel játszottam. Már nem nagyon szoktam játszani.
  • hugopareiros
    egy régivel nyomtam csak
  • extramagascsaj
  • Desiderata #108885
    kipróbáltam, de régiekhez képest "egy fozs"
  • Lacee86
    Nem, hanem most vittem végig, és gondoltam beteszem. :D
  • szabii98
    kipróbáltam, de lowon akad így inkább feledésbe merült XD
  • tigeroo
    nem

miért pont ez a kérdés? történt valami tombréderes lövöldözés egy amcsi suliban vagy mi?
  • kamionosjoe
    Csak a régiekkel nyomtam.
  • Molnibalage
    Nem.
  • Szavazó roBOT
    Van tablet géped? ==>> Játszottál az új Tomb Raider játékkal?
  • kamionosjoe
    Nekem egy ilyen van.
    De jó vétel is kell hozzá, mert nem mindenhol van normális lefedettség, viszont nem csak azzal a kicsi antennával használható, össze lehet kötni egy nagyobb teljesítményűvel is, ami mondjuk a tetőre van szerelve.
  • Dzsini
    van persze - a DVB-T tunerek kellenek a földi digitális adás fogadására.
  • Tarajos Sül
    Nincs és nem is akarok.
    Akkor már laptop-ot veszek, nem érdekel, hogy az egyik érintős, a másik pedig billentyűzetes, tablet-en nagyobb a hibalehetőség, mint laptopon, és laptophoz számomra több lehetőség van.

UI: Vajon van usb-s TV tuneres kártya?
    Tudom, van olyan laptop, amiben van beépített tv tuner, de az drága.
    Én a gépemen nézek tv-t is, tv tuner kártyával, nincs külön tv-m, ezért nem vennék laptopot(amiben nincs tv tuner), a kettő együtt pedig nekem felesleges.
  • Sir Quno Jedi
    Van wayteq xtab 100. Kicsit "megbántam", mert már kijött az ips-es utódja, de amúgy faja cucc, ha nem lenne most nála jobb utódja, megbánni sem lenne mit. :F
  • predator1982
    nincs és nem is akarok!

(laptop, okosteló bőven elég:-)
  • banok
    Nincs és nem is kell
  • chhaya #108872
    Nincs és nem is nagyon hiányzik.
  • Motoroj
    Nincs, és nem is akarok.

Nem szeretem, ha van nálam valami, még telefont sem mindig hordok magammal.
  • clio1616v
    feleslegesnek tartom a tableteket és a laptopokat, notebookokat
  • Lacee86
    Efelől kétségünk sem volt.
  • clio1616v
    iPhoneom van
  • Fbn Lx
    do not want
  • bakkerman
    nincs,nem is akarok

nem tudnám kihasználni,itthon van egy PC-m,amin bármit tudok csinálni,ha meg utcán vagyok,vagy nem vagyok gépközelben,akkor meg a telómról is eltudom érni a legfontosabb dolgokat,facebook,zene,emailek olvasása,esetleg böngészni a napi híreket.
  • Narxis
    Mert jó főzéshez is.

• extramagascsaj
    Nincs és nem is akarok...van ebook,laptop,okosteló...minek?
  • hugopareiros
    nincs és nem kell
    van noti + okosteló
    ahogy lentebb is írták, egyedül olvasgatáshoz jönne jól...arra meg nem adok ki ennyi pénzt
  • kamionosjoe
    Nincs, de lehet.

off: lemaradtam a kólás kérdésről, pedig én minden nap iszok (főleg mert ingyen adják :D), szerintem ugyanaz mint 10 éve
  • videobaby
    nincs, nem is kell.
  • Calver
    van már vagy 3 vágódeszkám, akkor meg minek?
  • ressy14
    Nincs, és nem szeretem az érintőképernyős billentyűzetet, ezért inkább netbook-ot vennék helyette. Egy jobb tablettel kb. egy árban vannak.
  • Zoli007
    Nincs, és nincs is szükségem rá. Néha mondjuk jól jönne PDF-eket olvasni, de csak azért nem veszek.
  • tigeroo
    1 dologra használnám: mangát olvasni ágyból, de ennyi luxusra most nincs x ezer forintom
  • pxxl
    van, arra jó h a kölyköt kirángassam a pc elől. \
  • Pluskast
    Nincs és nem is akarok. A tablet annak jó aki éjjel - nappal tárgyalásokra, megbeszélésekre jár és erről szól a munkája.
  • jazzy
    Nincs nem tudom mire használni. Ha hordoznom kell valamit akkor már laptopot viszek, ha meg az nagy akkor a telefont.
  • Lacee86
    Nincs, és nem is akarok. Tavaly vettem egy normális laptopot. Idén ősszel esetleg veszek vmi egyszerűbb okostelót, azzal el tudok fészbukozni, meg megnézni, ha vmi nagyon kell út közben, aztán kész.