127612
-
buszon általában menetiránynak háttal szoktam ülni, mert az idősek nem szeretnek háttal utazni, eddig akárhányszor átakartam adni a helyemet, nem ültek le :D
vonaton menetirányban szeretek, de igazából teljesen mindegy.
autóban viszont csak menetirány szerint szoktam ülni :d -
Inkább a menetiránynak megfelelően, de amúgy teljesen mindegy, mert úgyis olvasok, nem nézelődök. -
menetiránynak megfelelően, ha van ülőhely. régebben egyáltalán nem bírtam azzal szemben. -
Menetiránnyal szemben, úgy megnyugtatóbb számomra, főleg vonaton -
:D -
Szegény metrósokat kihagyjátok a dolgokból :( -
Blum #109450 Teljesen mindegy,de inkabb allni szoktam. -
Szavazó roBOT #109449 Házimunka ==>> Utazáskor melyik irányba szeretsz ülni? -
:-) -
én meg utálok, mégis kell... -
takarítás, portörlés, mosogatás (illetve annak nagyrészét a mosogatógép csinálja) felmosás, teregetés, sütés/főzés, mosás
egyszóval viszem a háztartást:-) amúgy meg imádok vasalni, de nem szoktam -
mindent én csinálok mivel egyedül élek. -
Kisebb javítgatások fölött elsiklottam még az is az én reszortom :D -
Főzök meg max mosogatok a többi az asszony dolga. -
igyekszik az ember, köszi
-
Gyakorlatilag mindent. Főzésben MÉG nem mondanám magam elég jónak, de mondjuk ezek közül az a legnagyobb művészet. -
Akkor lehet hívni egy rendőrt/biztonsági őrt és a blokkon szereplő idő plusz pultszám/hasonló alapján esélyesen vissza lehet keresni a biztonsági kamerás felvételt, onnantól bukták a sztorit a kétszersültek...
-
Belőled jó háziasszony lesz. :) -
clio1616v #109438 ne hagyj minket kétségek közt örlődni -
clio1616v #109437 igen, sarkítva lehet így is mondani -
clio1616v #109436 csak azt tudom mondani, mint a múltkori idevonatkozó kérdésnél is:
bármilyen házimunkát el tudok végezni, de mérlegelni kell, hogy vegyészmérnökként a munkám sokkal többet fizet, mintsem az időmet házimunkára pazaroljam, nem beszélve arról, hogy sokkal szakszerűbben és olcsóbban megcsinálja más helyettem -
füvet nem nyírok, csinálja aki akarja, de a kiskertem szépen gondozott.
autót nem kell mosni, mert nincs.füvet nem locsolok, mert nem gyepesített az udvar.ezen kívül mindenre igen a válasz. vasalok is, de azt utálom a legjobban a portörlés mellett. -
Dean Winchester #109434 amit kell azt csinálom, ezek közül mind jöhet.
Az más kérdés,hogy van amit nem szeretek csinálni de hát a meló nem szeretet kérdése, ha meg kell csinálni akkor meg kell csinálni és kész.. -
:DDDD -
Pontosan.
Mellesleg aki a felsoroltak közül egyiket sem hajlandó elvégezni, az sz*rja össze magát. :) -
"egyik melót sem végzem otthon" mindjárt jön a nem érdekel rész :P
majd mindjárt jön, hogy ott van az üres szavazás gomb erre a megoldásra... -
bármelyiket megcsinálom, ha kell. vasalni nem vasalunk, nem hordok olyan ruhát, amit kellene vasalni. ha valakinek meg nem tetszik, hogy gyűrött a pólóm, az bekaphassa\\\\\\\\\\\\\\\' -
teljesen jogos, elismerem ezekre nem gondoltam -
- Nem kéne két kérdést feltenni egyben pl., mert a mit tudsz elvégezni és a miből veszed ki a részed, az mindjárt két külön kérdés!
- A válaszokat nem lehet szűkíteni így hogy "Locsolás (füvet)", vagy ha mégis kell, akkor a többi verziót is meg kell adni!
- Kell egy "Egyik melót sem végzem otthon" válasz is!
Már ennyivel is emberibb lenne. -
kamionosjoe #109427 Mindent tudok, a portörlésen és a locsoláson kívül szoktam is csinálni őket.
Vasalásban is pro vagyok, sőt nekem az a kedvencem. :) -
mondjátok akkor hogy változtassuk meg hogy fórumproof legyen, demokrászí van -
Mondjuk ha nyáron olyan szárazság van, mint az ökör, és nem akarod, h kisüljön a gyep? :) -
Milyen házimunkákat tudsz elvégezni, miből veszed ki a részed otthon?
már a kérdés is retardált, node a válaszok????!!! az duuuurva... -
Azért locsolja, hogy gyakrabban vághassa a kedvenc fűnyírójával :)
-
Ki az aki a füvet locsolja? Nő az magától, jobban is mint kellene...
-
Nekem tetszett a kérdés, ezért is tettem be. :) -
Nem veszem ki a részem a házimunkából. -
"kissebb"
Ráadásul miket tudsz, miből veszed ki a részed - két lényegesen különböző halmaz. Tudok füvet locsolni, de nincs kertünk. Tudok mosni, de van mosógépünk... -
Freeda Krueger #109418 Mosogatás,törölgetés,főzés,fűnyirás,locsolás(nem csak füvet)
Nem tudok vasalni... -
Blum #109417 Takarítás (porszívó, sepregetés)
Mosogatás
Portörlés, törölgetés
Kissebb javítgatások a ház körül
Autómosás
Nem. Nekiallnek,akkor anyam valoszinuleg eltorne a kezem :D