127612
-
Fbn Lx #109496 mi a picsa az a snapszli D:::
amúgy makaó meg snapszer
de az utóbbiban fos voltam, az előbbi meg túl egyszerű, úgyhogy mindenféle szabályokkal bővítettük ki -
kamionosjoe #109495 Ulti
Huszonegy
Meg valami Fire-re akartak megtanítani egyszer, bár nem tudom azt magyar kártyával játsszák-e. -
Nem játszottam semmilyen játékot magyar kártyával.
Sose kötött le a kártyázás. -
gimiben végig makaóztunk minden szünetben:D
ultit meg a kórházban nyomta pár idős bácsi (kivizsgálás miatt voltam velük 1 helyiségben ellátva), mondták hogy évekig őkis csak nézték ahogy a szüleik játszottak, meg hogy elég megjegyezni a bemondásokat meg mittom:D -
kézre verős ismerős. volt pár sebes kézfej nálunk is :P -
Snapszer, az alap. Gyerek koromban ment még a csapd le csacsi, piros papucs. 21-ezni meg ki nem tud :D -
Makaóztam gyerekkoromban a nagyival :) Játszottam még "piros"-at, meg valami kézre verős faszságot általános alsóban.. :DD (fütyi talán.. ? :D) Ja, meg snapszer..
Amióta felnőttem nem nagyon szoktam kártyázni, nagy ritkán haverokkal egy póker valami jelképes összegben.. A sakkot jobban kedvelem. :) -
Hozzá kell tenni, hogy a hatvanhat/snapszli becsületes neve Snapszer.
munkahelyi unatkozáshoz -
+1 a Snapszlihoz, én csak hatvanhatozás néven ismertem és egyébre nyomtam, de közben megtaláltam, azt játszottam nagyon sokat, ezen kívül zsíroztunk és makaóztunk. -
Nem nehéz az, 10 évig kibicelsz, 10 évig tanulsz, utána elkezdhetsz játszani :)
Amúgy tényleg nem tragédia, hamar el lehet odáig jutni, hogy - ha nem túl profikkal kerülsz össze - jókat lehet játszani. Aztán ha megismered a Tarokkot, az ulti megy is a levesbe, mint sima csapkodós játék :) -
Makaózni szoktam, de az ultit is szívesen megtanulnám, csak nem éppen egyszerű. -
Szavazó roBOT #109485 Utazáskor melyik irányba szeretsz ülni? ==>> Milyen magyar kártyával játszott játékokat szeretsz játszani, vagy játszottál régebben? -
A kedvencem az volt, mikor trécselt a mama a barátnőjével, mi meg nyomorogtunk középen mert nem engedett senkit a mögötte lévő helyre, ahol még 2 ember simán elfért volna :D vicces volt -
Cserébe megy a fűtés nyáron! -
Attól már csak az elkúrt klímás vonat rosszabb, aminek ugye nem lehet kinyitni az ablakát. -
lord nihilus #109481
-
Fbn Lx #109480 engem nem szokott zavarni, inkább az zavar, ha másoktól nem lehet kinyitni az ablakot, mert jaj szél, nagy sebességű oxigénmolekulák áramlanak be a bepállott utastérbe -
clio1616v #109479 na szerintem mostanra lerágott csont lett a téma
estig sok idő van még; elősorban csajoktól a kérdés:
melyik irányba szeretsz lovagolni? -
én fizetek érte... De a nagyikának édes mind1, hogy mikor megy a piacra. De ha a heringként egymáson álló embertömegben a villamoson nyílván én vagyok a paraszt, mert nem adom át a helyem a bottal ütögető vén banyának! -
ejj de genya vagy :DD -
Menetiránynak háttal. Úgy nem az én pofámba süvít a szél mikor kinyitom az ablakot, hanem annak a nyámnyilának aki velem szembe ül és nem mer szólni hogy zavarja. -
amin én megyek nem szokott. de nyugi, a tolatást kibírom. -
clio1616v #109474 már több mint 10 éve nem ültem buszon, de ha az emlékezetem nem csal, akkor szokott tolatni is -
nem szokott tolatni,előre megy a busz édesem. de nem forulok meg, nem kapcsol hátramenetbe azt úgy megy előre. -
clio1616v #109472 és ha éppen tolat, amin ülsz akkor megfordulsz? -
és bezzeg a mai fiatalok a gecik meg a téma tárgya amikor ők ingyenesen utaznak ide-oda és pont reggel a munkába/iskolába menők elől veszik el a helyet, vagy fordítva a délutáni nagy rohanásban kell menniük a piacra, a temetőbe stb... -
amúgy ez tök igaz, mert a baromira rohanó nagyika aki 80 és halál között van, biztos baromi fontos dolga van, hogy nekik akkor kell közlekedniük, amikor a legnagyobb dugó van, és az emberek mennek iskolába vagy dolgozni -
Menetirányba, mert szembe nem látom, ha valami érdekes van az úton.
Csak nálam látszik úgy, hogy az ötletoldalon nem műxik a szavazás? -
szerintem is ugyanaz, azért írtam úgy, hogy menetiránynak megfelelően. így egyértelmű. amúgy menetiránynak háttal lett volna érthetőbb a másik. -
Egál. Utálom a tömegközlekedést. :D -
clio1616v #109466 ott van alatta, hogy teljesen mindegy -
clio1616v #109465 oldalirányba -
A menetirányba meg a menetiránnyal szembe nem ugyanaz?
Egyébként mindegy, buszon szembe, vonaton akár háttal is, de sehol nincs bajom háttal sem.
-
:D -
Nem szoktam ülni a buszon, mivel hely az nincs. Főleg Szerdán, amikor a sok nyanya megy a piacra reggel 6:40kor.
-
Fbn Lx #109461 érdekes. mindig úgy voltam vele, hogy teljesen mindegy, de most hogy így elképzelem hogy sokaknak baja van a háttal üléssel, már nekem sem tetszik annyira -
kamionosjoe #109460 Mindegy, de inkább háttal szoktam mert úgy többször van hely. -
Menetirányba. Ellentétesen ülve (ha nem alszok), hányingerem van. -
ez egyébként kirekesztő magatartás a limousine tulajdonosokkal szemben :D -
"Utazáskor melyik irányba szeretsz ülni?"
"Nyilvánvalóan nem autóra gondolok..." :DDDDDD
that's made my day! :D