127612
  • videobaby
    leginkább hangfal, de ha nem egyedül vagyok fej/fülhallgató. úton fülhallgató.
    nem szoktam hallásvizsgálatra járni, csak ha kötelező orvosi van.
    nincs abszolút hallásom. hangoskönyvet hallgattam már, mikor nagyon más dolgom volt gépen, de az az anyag is kellett.
    a szomszédos kérdés összetett. volt már nézeteltérés, mert kicsit hangosabban vonyíttatták a hülyeségeiket. elrendeződött mindig.
    nagyon jó a hallásom, nincs semmi károsodás.
  • Sir Quno Jedi
    vesd fel itt mint ötlet és akinek tetszik és van ideje az kidolgozhatja, ennyi... már ha a kérdésre van igény is láthatólag
  • Lacee86
    Kérlek, ezzel mi nem tudunk mit kezdeni.
  • Molnibalage
    Számtalan kérdés van a fejemben, csak lusta vagyok beküldeni.
  • Lacee86
    Köszönjük a mai kérdést Tigeroo-nak! :) Jó ötlet volt, be is tettem.
    Ilyen szintűeket szeretnék még látni az ötletlistában nagyon sokat.
  • karajjj
    az egyik fülemre nem hallok egy bizonyos tartományt, de hallásvizsgálaton kívül sosem vettem még észre
  • Szavazó roBOT
    Milyen magyar kártyával játszott játékokat szeretsz játszani, vagy játszottál régebben? ==>> Hangoskodó kérdés
  • videobaby
    pl. úgy, ha senki nem magyarázná el az illetőnek a szabályt.
  • SzirmosSzisza
    Amúgy Huszonegyezni, hogy nem lehet tudni ?:D
  • Broafka
    tök jó lenne (habár szerintem Papp Laci, és Gerevich Aladár helyett (meg talán Irinyi helyett is) valaki mást raktam volna
  • RatBaG #109526
    körbefos in da house!
  • Koppixer
    körbefos
  • Koppixer
    like?
  • videobaby
    zsirozás, makaó, 21, csapd le csacsi, piros papucs, svindli. talán már csak a 21-re emlékszem ezek közül. van olyan név is itt, amiről életben nem hallottam. meglepődtem.
  • Molnibalage
    Snapszert egy idényen keresztül toltam még kb. 20 éves korom táján. Ultit is megpróbáltuk, de az már nagyon nem egyszerű volt. Amennyire emlékszem a Snapszer gyak. egy butított Ulti.
  • Broafka
    durák volt a telefonomon, de azt is francia kártyával kell játszani (legalábbis a telefonon azzal volt) de esküszöm nem jöttem rá hogy kell játszani (szerencsétlen egy program volt, még egy nyamvadt játékszabályt sem írtak hozzá)
  • Broafka
    ez de szar volt! :D
  • szabod
    makaó, lórum, snapszer, zsírozás, régebben piros papucs, csapd le csacsi
  • Blum
    trigliceridezes
  • The Protector
    zsírozást én zsugázásnak is ismertem.Mi a rendes neve a játéknak?
  • clio1616v
    csak meg kell állapodni, abban, hogy melyik kártyalap minek felel meg :)
  • Dean Winchester
    durák,angén,kopka ez nekem tök ismeretlen.

alsós,felsős -> rémlik valami de mint elnevezés az,hogy mit takar az már egyáltalán nem :S

egyébként lórum,zsírozás,huszonegy az ment és még megy is :D
  • Lacee86
    Pl. h nincs kéznél francia kártya. :) Simán lehet vele játszani.
  • kamionosjoe
    Mit kell ahhoz inni, hogy magyar kártyával álljon neki az ember pókerozni? :)
  • chhaya #109512
    Zsírozás, huszonegy, makaó, csapd le csacsi... ezeket biztosan játszottam, de már egyiknek sem emlékszem a szabályaira, sosem szerettem kártyázni. Max kártyavárat építeni. :D
  • Lacee86
    Amúgy majd francia kártyával is fel lehetne tenni ezt a kérdést, csak most azt nem akartam idekeverni.
  • Dzsini
    Azért egy picit elkeserít az ötvenből csupán 13 Snapszeros... talán jobban, mint a 4 Ultis, ahhoz azért valamennyi elhatározás is kell, de a Snapszer szabályait kb. 10 perc felfogni, onnan pedig csak játszani kell, akár utazás közben, akár egyetemen előadás alatt, akár buli hajnalán...
  • clio1616v
    póker
  • Blum
    Zsiroztunk regen faterral,de mindig kikaptam :D

Anyammal meg kanasztaztunk sokszor hajnalig,de az meg ugye nem magyar...
  • SzirmosSzisza
    Csapd le csacsihoz tud valaki valami szabályt? Régen nagyon sokat toltam, de most már nem emlékszem rá. Egyedül 21 meg zsírozás megy már csak :D
  • BaliBoy
    Zsír, 21
    Egyéb: budisat
  • Narxis
  • VRSDM
    egy játékot sem tudok játszani magyar kártyával.
  • Broafka
    hmm, érdekes, szóval mégis magyar, de valahol mégsem :)
  • pxxl
    Magyar kártya története
  • Broafka
    hát nincs, csak 7-től kezdődik és bubi, dáma helyett alsó-felső. Amúgy miért hívják magyar kártyának? nem is magyar
  • Lacee86
    Én a Makaót alapból pl. francia kártyával ismertem. :) De már nem emlékszem hogy volt, annyira régen játszottam. Magyar kártyával viszont sokat snapszeroztam faterommal anno, meg persze a 21, de hát azt ki nem ismeri. :)
  • pxxl
    snapszert is lehet játszani francia kártyával. gyakorlatilag nincs sok különbség a 2 pakli között.
  • Broafka
    elég a francokat. Megtanulni hogyan játszd ki a betlidet, vagy éppen észre venni egy terített durtmarsot, vagy megfogni a másik játékost, hát nem tudom, én elég nehezen láttam át, nem is szerettem "játszani" (aki tud ultizni az érti hogyan értem a játszanit)
  • Broafka
    Makaó, csapd le csacsi (régen sokat játszottunk), Svindli (én úgy tudtam, hogy ezt francia kártyával játsszák, nah mind1), Ulti (szerintem buzi nehéz játék :D de szüleimmel szerettem). Lórum (szerintem ezt senki nem ismeri :D nagyon gagyi, de jó játék)