127612
-
leginkább hangfal, de ha nem egyedül vagyok fej/fülhallgató. úton fülhallgató.
nem szoktam hallásvizsgálatra járni, csak ha kötelező orvosi van.
nincs abszolút hallásom. hangoskönyvet hallgattam már, mikor nagyon más dolgom volt gépen, de az az anyag is kellett.
a szomszédos kérdés összetett. volt már nézeteltérés, mert kicsit hangosabban vonyíttatták a hülyeségeiket. elrendeződött mindig.
nagyon jó a hallásom, nincs semmi károsodás. -
vesd fel itt mint ötlet és akinek tetszik és van ideje az kidolgozhatja, ennyi... már ha a kérdésre van igény is láthatólag -
Kérlek, ezzel mi nem tudunk mit kezdeni. -
Számtalan kérdés van a fejemben, csak lusta vagyok beküldeni. -
Köszönjük a mai kérdést Tigeroo-nak! :) Jó ötlet volt, be is tettem.
Ilyen szintűeket szeretnék még látni az ötletlistában nagyon sokat. -
karajjj #109531 az egyik fülemre nem hallok egy bizonyos tartományt, de hallásvizsgálaton kívül sosem vettem még észre -
Szavazó roBOT #109530 Milyen magyar kártyával játszott játékokat szeretsz játszani, vagy játszottál régebben? ==>> Hangoskodó kérdés -
pl. úgy, ha senki nem magyarázná el az illetőnek a szabályt. -
Amúgy Huszonegyezni, hogy nem lehet tudni ?:D -
tök jó lenne (habár szerintem Papp Laci, és Gerevich Aladár helyett (meg talán Irinyi helyett is) valaki mást raktam volna -
körbefos in da house! -
Koppixer #109525 körbefos -
Koppixer #109524 like?
-
zsirozás, makaó, 21, csapd le csacsi, piros papucs, svindli. talán már csak a 21-re emlékszem ezek közül. van olyan név is itt, amiről életben nem hallottam. meglepődtem. -
Snapszert egy idényen keresztül toltam még kb. 20 éves korom táján. Ultit is megpróbáltuk, de az már nagyon nem egyszerű volt. Amennyire emlékszem a Snapszer gyak. egy butított Ulti. -
durák volt a telefonomon, de azt is francia kártyával kell játszani (legalábbis a telefonon azzal volt) de esküszöm nem jöttem rá hogy kell játszani (szerencsétlen egy program volt, még egy nyamvadt játékszabályt sem írtak hozzá) -
ez de szar volt! :D -
makaó, lórum, snapszer, zsírozás, régebben piros papucs, csapd le csacsi -
Blum #109518 trigliceridezes -
zsírozást én zsugázásnak is ismertem.Mi a rendes neve a játéknak? -
clio1616v #109516 csak meg kell állapodni, abban, hogy melyik kártyalap minek felel meg :) -
Dean Winchester #109515 durák,angén,kopka ez nekem tök ismeretlen.
alsós,felsős -> rémlik valami de mint elnevezés az,hogy mit takar az már egyáltalán nem :S
egyébként lórum,zsírozás,huszonegy az ment és még megy is :D
-
Pl. h nincs kéznél francia kártya. :) Simán lehet vele játszani. -
kamionosjoe #109513 Mit kell ahhoz inni, hogy magyar kártyával álljon neki az ember pókerozni? :) -
Zsírozás, huszonegy, makaó, csapd le csacsi... ezeket biztosan játszottam, de már egyiknek sem emlékszem a szabályaira, sosem szerettem kártyázni. Max kártyavárat építeni. :D -
Amúgy majd francia kártyával is fel lehetne tenni ezt a kérdést, csak most azt nem akartam idekeverni. -
Azért egy picit elkeserít az ötvenből csupán 13 Snapszeros... talán jobban, mint a 4 Ultis, ahhoz azért valamennyi elhatározás is kell, de a Snapszer szabályait kb. 10 perc felfogni, onnan pedig csak játszani kell, akár utazás közben, akár egyetemen előadás alatt, akár buli hajnalán... -
clio1616v #109509 póker -
Blum #109508 Zsiroztunk regen faterral,de mindig kikaptam :D
Anyammal meg kanasztaztunk sokszor hajnalig,de az meg ugye nem magyar... -
Csapd le csacsihoz tud valaki valami szabályt? Régen nagyon sokat toltam, de most már nem emlékszem rá. Egyedül 21 meg zsírozás megy már csak :D -
Zsír, 21
Egyéb: budisat
-
-
egy játékot sem tudok játszani magyar kártyával. 
-
hmm, érdekes, szóval mégis magyar, de valahol mégsem :) -
Magyar kártya története -
hát nincs, csak 7-től kezdődik és bubi, dáma helyett alsó-felső. Amúgy miért hívják magyar kártyának? nem is magyar -
Én a Makaót alapból pl. francia kártyával ismertem. :) De már nem emlékszem hogy volt, annyira régen játszottam. Magyar kártyával viszont sokat snapszeroztam faterommal anno, meg persze a 21, de hát azt ki nem ismeri. :) -
snapszert is lehet játszani francia kártyával. gyakorlatilag nincs sok különbség a 2 pakli között. -
elég a francokat. Megtanulni hogyan játszd ki a betlidet, vagy éppen észre venni egy terített durtmarsot, vagy megfogni a másik játékost, hát nem tudom, én elég nehezen láttam át, nem is szerettem "játszani" (aki tud ultizni az érti hogyan értem a játszanit) -
Makaó, csapd le csacsi (régen sokat játszottunk), Svindli (én úgy tudtam, hogy ezt francia kártyával játsszák, nah mind1), Ulti (szerintem buzi nehéz játék :D de szüleimmel szerettem). Lórum (szerintem ezt senki nem ismeri :D nagyon gagyi, de jó játék)