127612
  • Lacee86
    Ha egy ügyes, kreatív ember készít nekem egy egyedi, divatos ékszert pár ezer Ft-ból (pl. karkötőt), az sztem sokkal "menőbb", mint ha vennék egy több tízezres gusztustalan giccset vmi puccos ékszerboltban.
  • lord nihilus
    Apple

Egyikkel sincs bajom
  • clio1616v
    elárulom neked, hogy attól válik "menővé" valami, hogy mások akinek nem olyan van olyat szeretne :)

ilyenek a luxus cikkek, amik feleslegesek, de mégis veszik - minőség érzet, egyediség, kényelem... stb
  • Lacee86
    Egész más, ha vmi azért drágább, mint a másik, mert minőségibb és többet tud, vagy csak azért, mert ott vigyorog egy logo rajta, ami "menővé" tesz...
  • [HUN]FaTaL
    Rohadtul nem erről szól a szavazás, de tőled már megszokhattuk ezt.
  • clio1616v
    igazad van, Nike+ és iD-s Nike Lunarglide 4-et rakattam össze múltkor, de nem tudtam 60 ezernél drágábbat venni és ebben a kiszállítás is benne volt

egyébként a mostani szavazás nem arról szól, hogy milyen márkát utálsz, hanem melyik az a márka, amit ha valaki megvesz, akkor azt olyan szinten irigyelem(másdzóval sajnlja magát, hogy ő nem engedheti meg magának), hogy már már a márkát tiszteli meg az utálatával
  • tigeroo
    és mondjuk a nike cipőket nem utálod?:D azokról is el lehet mondani ugyanezt

bár, egy 200ezres iphone árából vehetsz akár 4 air jordan csukát is
  • ocskoszilard
    apple - jobbat lehet venni negyedannyiért..
    videójáték kiadókkal nincs bajom
  • chhaya #110132
    Hát engem ugyan egyik sem zavar, miért is zavarna.
  • clio1616v
    mivel az ár nem számít ezért az Apple hardvereit használom elsősorban azért mert a szoftvereire optimalizálja a hardvert, így a legproblémamentesebb egységet alkotják meg

ez nem azt jelenti, hogy nincs más gyártótól hardverem; samsung és philips tv-m is van és intel a PC-m

többnyire közömbösek a csili vili újdonságnak feltüntetett marketingbullshites sallangok, megismerem őket és nyugodtan veszem tudomásul, hogy jól döntöttem, amikor az előző vásárlásomkor döntöttem - ha az újdonságok egy bizonyos fokú többletet nyújtanak a már meglévőhöz képest, akkor cserélem le

szóval nincs kevésbé szimpatikus, mert bárki gyárthat jobbat, akarat kérdése, eddig az apple és a fenti pár cég nyerte el a bizalmamat
  • jhetedikj
    Apple -mert túlárazott

-játékosokkal nincs bajom, eleve keveset játszok
  • clio1616v
    neked komolyan szükséged van egy másik rasszra, hogy felsőbbrendűnek érezd magad?
  • Narxis
    sztem inkább a Square Enix
  • Fbn Lx
    a bethesda viszont legmenőbb mind közül
    küldjünk feléjük szeretetet és pozitív energiákat
  • Calver
    és akkor már...

bár szerintem mindegy melyik webcomicot böngészi a kétlábú, találni fog EA-t fikázó képsort
  • Narxis
    looool
  • Systore #110124
    EA

• Calver
    amúgy tényleg az, abban a hitben éltem, h Google azért kicsit több szavazatot fog kapni, mikor szép lassan átveszik az uralmat a fél világ fölött szintúgy Ubisoft az... érdekes DRM technikáik miatt. bár ha tudom, h ennyire egyöntetű lesz, második kategóriánál annyival elintéztem volna h "EA / Egyéb"
  • Molnibalage
    Egyik sem.

Ha igazi ígérgető gennyláda cégről van szó, akkor Eagle Dynamics az dobogós.
  • Lacee86
    Apple. El akarják hitetni az emberekkel, h a hülye cuccaik nélkül ők kevesebbek. (Most inkább a hardverekre gondolok.)
    EA. Kizárólag profitcentrikusság, silány tucatjátékok gyártása évről évre. Ez jellemzi őket...
  • BaliBoy
    "Hűű, de meglepő a szavazás állása". :))
  • Narxis
    Microsoft, Apple mert szabadalmi trollok.

EA, Activision, Ubisoft mert elbaszott játékokat adnak ki. Mondjuk meg is köszönhetem nekik, utolsó játék amit vettem az SC2 Liberty of Wings. Rengeteg pénzt spórolok meg, hogy már nem kell játékra költenem.
  • szabii98
    nincs bajom a szoftvergyártókkal

az EA viszont a legzsidóbb cég :D
  • zsoltioregon
    LG-t rühellem. Szinte minden LG cuccom idő előtt ment tönkre.

Játékgyártókat nem bántom.
  • Roger6
    Sry, volt már. Házigazda törölheti. Thx.
  • commissioner
    Pont most iszom egy ilyen pancsolt löttyöt, az van ráírva a dobozra, hogy: "Pécsi Radler Lemon. Sör és citrom ízű szénsavas üdítőital keverék. Alk.: 1,4%"

Ezek már előre bebiztosították magukat.
  • Roger6
    Félig OFF, nemrégiben feltett kérdéshez tartozik:

Ezentúl nem sör a citromos sör

ON
  • Motoroj
    Google.
    Piszok jó szoftvereket csinálnak, használok is jó párat (kereső, Youtube, Gmail, Térkép, Föld, Dokumentumok, Fordító, Panoramio stb.), de nem tetszik, hogy mindenhol ott vannak, pedig van előnye a dolognak.

Electronic Arzt
    Amit a NFS sorozattal csináltak, az megbocsáthatatlan.
    Meg úgy általában kifejezetten sz*r*l vannak megprogramozva a játékaik, legalábbis amit én ismerek.
  • bujcsik555
    Nem rég volt kérdés sör-e a pancsolt sör. Megvan a válasz. NEM
  • [HUN]FaTaL
    Apple, EA
  • Fbn Lx
    apple és blizzard gusztustalaonk
  • HTS s3rg1nh00
    meg a Valve,mert holafenében van már a HL folytatás?
  • Blum
    Apple. Illetve a Windows 8 elbaszottsaga miatt ujabban a Microsoft.

Jatekkiadokrol nem tudok nyilatkozni,nem szoktam jatszani.
  • Zoli007
    - HP, mert a fostalicska szoftvereit kell használnom melóban.
    - Nincs.
  • SzirmosSzisza
    Mindenkinek vannak hülyeségei, de egyikkel sincs bajom, pl attól még, hogy nem ájfonom van, nem utálom az Applet :D

Játék kiadók meg annyira nem izgatnak, max egyedül a Valve, mert a Steam néha fos (ennek meg semmi köze nincs a kiadóhoz), de ezen kívül semmi.
  • Evoluti0N
    Az első bandából nincs egyikkel se különösen bajom, a másodikban pedig erősen vacilláltam, az Activision Blizzard és az EA között, de végül az utóbbi "győzött", mivel a Bioware csúnyán megindult lefelé a lejtőn, mióta hozzájuk került.
  • Sir Quno Jedi
    Énmindenkitszeretek.
  • videobaby
    microsoft, mert beletojt a kedvencembe.
    játékosok közül egyikkel sincs gondom.
  • Dzsini
    off és apro :)
  • Fresh Duke
    [picifehér]Jó, hát én is helyestem. :D[/picifehérlustavagyokmegnézni]