127612
-
aszta mi volt itt ma xd -
Freeda Krueger #110419 Gyakrabban közösségi közlekedés,legtöbbször autóbusz.
Ha vidékre megyek aakkor egyéni és autó.
-
gabesz012 #110418 A tömegközlekedés nem egyenlő a csórósággal, legalábbis egy normális gondolkodású európai nagyvárosban és az emberek sem kényszerből szállnak villamosra. (Többet nem is fűznék hozzá, mert nem érdemes...)
Tömegközlekedés/busz/gyalog-bicikli. -
mit személyeskedsz? :D
villogsz hogy munkád van és szereted?
én is szeretem a munkám, van is. :D
és ki a faszt érdekel? :D -
A pszichés betegséges is tulajdonképp fiziológiai betegségek.
-
10 perc pont elég, hogy eljuss a kritikus helyzetből a páncélozott járművedig. Arra van. :D
-
Átlag embernek olyan 10 percet lehet kényelmesen működni egy ilyen hazmat ruhában, polgári védelmi mókák során próbálgattuk milyen benne mozogni, hogy kell kimászni belőle, ha a külső felület fertőzött lehet...
azóta még jobban tisztelem a tűzoltókat/katasztrófavédőket. -
Győrben Metro? Ennyire berúgtam volna hétvégén, hogy elfelejtettem, van Metro? Na mindegy. És pihenni nem tudok ilyenkor már, tudod nekem van munkám, amit szívesen végzek. 
Szóval. Tömegközlekedés vs egyéni. Egyéni, de csakis bringa. Munkahely 5 percre van, szóval télen-nyáron bringa, valamint hétvégén kiegészítő sportként tekerek. Buszon talán 3 havonta egyszer ülök, vonaton évente egyszer. -
feküdj vissza és pihend ki magad, ha keveset tudtál aludni a tegnap a metrón elkapott betegségtől.
nagyon agresszív vagy. tán elkaptad az agresszioritikusz-f@zfeyitátusz? -
a csakrából és zenből merítem a higinéniát és rákenem a hajamra minden reggel ezért vagyok ilyen vírusálló!
csak hogy tisztázzuk a lényeget. -
Ne aggóggyá érte, ő kátrányálló és vírusálló alapból. hig"É"nia ez a lényája! -
Tömegközlekedés.
A metro lenne a legjobb számomra, de mivel a BKK által szervezett szerencsejátékban veszek részt így a metro nem nyerő, mert ott szinte mindig kellene jegy, így marad a troli.
Egyénileg vagy autóval visznek, vagy gyalog/biciklit kombózom. -
Ki a jó anyámat érdekel már, hogy megbetegszel vagy nem vagy hogy mosol kezet, vagy hogy sem?! Magánügy, nem is ez volt a kérdés, ráadásul már más is a kérdés. Kurvára be lehetne már fejezni! 
-
Jó ez a cucc, mibe fáj extra méretben? -
-
-
a mondatod végében van a megoldás kulcsa.
ha nem érdekel hogy meg fogok betegedni akkor nem fogok (legalábbis csökkentem a lehetőségét)
te aki ebből valós problémát generálsz, biztos előbb kapsz el valamit, mert rá vagy feszülve a témára.
amúgy meg béke és szeretet és egészség.
és tanuljatok meg 100%-ig alaposan kezet mosni!
[center]http://www.tedxyouthatbudapest.com/hu-HU/Video/Haidegger_Tamas_Urrobotoktol_a_kezhigieniaig.aspx -
történelmi pillanat, SQJ buszra száll
-
Hééé, én nem mondtam ilyet, hogy TE személy szerint meg fogsz betegedni. Már csak azért sem, mert nyilván nem is érdekel. -
Ez is hüleség. Én is buszoztam, míg KÉNYTELEN voltam, de mivel már nem vagyok kénytelen, baszódjak meg élve, ha önként, mondhatni "szórakozásból" vegyülnék újra a plebbel. Majd ha megen nem lesz lehetőségem autókázni (bármi megtörténhet nyilván), az más, akkor szépen felveszem a maszkomat, felhúzom a kesztyűmet, felrakom a szemüvegemet és feltolakodok az első buszra... :D
Tiszta sor. Gondolom alapban ti sem esztek szart, mert olcsóbb, ha amúgy meg tudjátok fizetni a rántotthúst is. DE ha már nem tudjátok, akkor jó a szar is, mer legalább meleg... Határhaszon, nyert előny - vesztett előny blablabla... -
akkor tényleg én vagyok a különleges mintapéldánya az egészségnek.
mert se az délafrikai / mozambiki / koreai / kínai / izraeli / pakisztán ismerőseim / barátaim sem fertőztek még meg.
én értem hogy miről beszélsz, és igen, van valóságtartalma.
de ne akarj meggyőzni engem hogy meg fogok fertőződni a tömegközlekedésen.
odafigyelek hogy mikor mivel érintkezek, és alaposan+gyakran tisztálkodok.

én érzem úgy hogy óvodásokkal beszélnék, mikor meg akarja nekem mondani hogy mi bajom lesz. amikor ez nem igaz. :D
gyakran kell kezet / arcot mosni, ráadásul a nemzetközileg elismert (és magyar ember által kitalált) technikával (melyet a műtő-orvosok 70%a sem tud alaposan kivitelezni!!!) akkor nem lesz gond.
én gyerekkoromban a csirkeszarral játszottam, és a bekaptam a lábujjam amikor beleléptem a mezőn a királydinnyébe, előtte lehet a tehénszarba is.
hát megedződtem :) -
Nebasszki, mér lenne rasszista beállítás??? A durvább betegségek fekete afrikából szoktak volt jönni, ez puszta tény. A hajléktalanok meg mivel nem kezeltetik magukat (érthető okokból) rakat olyan betegságet hordozhatnak, amiket normál civilizált ember esetében fel sem merül (pl. tbc). Ezt sem én találtam ki. -
SQJ-nak biztos nincs olyanja, mert a kocsiban nem lehet pszichés betegséget elkapni! -
A betegségektől / más emberektől / vírusoktól / baciktól való beteges félelem is betegség, csak pszichés és nem fiziológiai. -
és igen, tudom hogy ~60km/h egy tüsszentés, és a busz végéből is a pofámon landol.
és akkor mivan? NEM VAGYOK BETEG! NEM SZOKTAM MEGBETEGEDNI! -
ne legyen igazad.
de igen, könyvutalványt kaptam mert nem voltam beteg az iskolában. igen, soha!
gyerekkoromban néha megfáztam, volt tüszűs mandulám ami 1-2 nap alatt lement.
ezektől eltekitnve nem voltam / szoktam beteg lenni.
és szoktam tömegközlekedni, biciklizni, sétálni, és autózni / motorozni is.
ha én nem látom / érzem hogy megfertőzne a sok (általad kicsit rasszista beállítottsággal jellemzett) ember, akkor miért is akarjam elhinni amit mondasz?
:D
-
Ez húsz éve talán igaz is volt, ma már nem. Kicsit olvass utána a modernkori vírusoknak, vírusfertőzéseknek. -
Eskü, mintha óvódásokkal beszélgetnék, de komolyan. Tudod egy tüsszögő, köhögő ember egy busz zárt terében az egész utaslétszámot be tudja fertőzni, anélkül, hogy helyet változtatna. Hacsak nem gázmaszkban, kesztyűben, mitöbb vegyvédelmi ruhába utazol, akkor minden szar fertőzésnek ki vagy téve.
A vírusok ellen pedig NEM tudsz természetes védettséget szerezni ELŐRE, bárminő erős is az immunrendszered, az csak a bacikra műxik. A vírusok mutálódnak, így az oltások sem érnek sokat term., max. palcebó, hogy higgyél benne.
DE TE, te bármit kibírsz bárhol. Bezonyára az ebolásokat is veled kéne gyógyíttatni fekete afrikában, mer rád nem hat... :DDD -
[center]H I G I É N I A -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!higiénia :P -
érdekes, én aki kifejezetten figyelek a higéniára, tudok úgy közlekedni hogy a kezem - arcom - bőröm - hajam nem ér hozzá a tömegközlekedési eszközökön található tárgyakra.
de ha neked az a mániád hogy megnyalod, megfogod, hozzádörgölőzől mindenhez akkor oké.
:) -
-
Úgy hívják, hogy természetes kiválasztódás, aki nem bírja ki a tömegközlekedést az jobb, ha kimarad a jövendő nemzedék gén állományából
-
Én nyertem.
Gimi: 4 év, évi 180 munkanap, napi 64 km -> 46 ezer km
Egyetem: 5,5 év, évi átlag kb. 140x mentem be, napi 64 km -> 49 ezer km
Össz: 9,5 év alatt kb. 95 ezer km buszozás. :) :S Jó sok volt... -
8.0.6 a cégnél most ez a kötelező -
hugopareiros #110385 otthon helyközben bicaj, ha már van valaki akkor 90% kocsi
Debrcenbe vonattal és ott pedig gyalog -
Öcsém beszarok. A légkonditól maximum a gombák miatt kaphatsz valamit (amik ellen kiváló megoldás időben lekapcsolni a célhoz közeledve a légondit és így a rendszer felemelegve szépen kipucolja magát, ezt sem én találtam ki), míg a buszon a pofádba lihegő/taknyoló tanzániai politikai menekülttől meg olyat kaphatsz, amit a körzeti orvosod sem álmodna meg rémálmában sem.
Üljél csak olyan ülésre, amin előtted egy tbc-s hajléktalan dörgölőzött és fogdosd a kapaszkodókat, amit influenzás nyomorultak százai taperoltak a gennyes/fekélyes kezükkel csak aznap... Kösziek. -
évtizedekig helyi járatokon (busz) közlekedtem naponta legalább 40 percet. manapság autóval járok munkába (két kollégával közösen) legalább napi másfél órát. -
és nem szeretsz veszélyesen élni? fogadjunk, hogy nem internet explorert 7-et használsz, puhány :) -
Na kiscsávó!
Milyen gyakran tisztíttatod a légkondidat a kocsiban he?