127612
-
Én most nem igazán a nyári diákmelóra gondoltam, hanem pl. egy festő végez 18 évesen, és akkor bizony neki van állítva keményen az életnek, félig-meddig gyerekként. -
A csutkát nem értem, de én 16 éves korom óta dolgozom nyárom. 16 évesen még csak két hetet tudtam dolgozni, a köv évben már 1,5 hónapot, az utána következő nyarán meg 1,5 hónapot. 16 évesen 3:20-kor keltem és szédületes 250 Ft/óra bért kaptam, de 1999-ben annyi idősen az maga volt az álomfizetés.
Egyetem alatt minden nyarat végigdolgoztam a szakmai gyakorlatos nyarat leszámítva, akkor csak 1,5 hónapot. -
Nekem a meló nagyon változó. Van, hogy fél évig nincs hajtás, de az útóbbi 6 hónap bizony már ilyen. Van olyan projekt, ami 1 hónapos csúszásban és nem csak miattam, de mégis engem baszogatnak. -
Az optimális kor pedig, feltéve, ha fősulis ill. egyetemi végzettséget feltételezünk, olyan 24-25 éves kor körül. Viszont 18-19 évesen csutkón munkába állni és beleesni a nagybetűsbe, mindenképp korainak tartom, függetlenül attól, h vki milyen iskolába járt ill. mi szeretne lenni. -
Nehéz megmondani. Ha vkinek olyan munkája van, amit szeret, és még meg is fizetik, mellette pedig még marad szabad ideje is, akkor naná, h dolgozni. Csakhogy manapság ez a felállás a legkevésbé sem jellemző. A tanulás is fárasztó, sok nehézségen kell túlesni, de megvan a vége, h ennyi és ennyi idő múlva befejezem, ráadásul vannak lazább időszakok, ott a nyár stb. Melónál nincs ilyen: belekerülsz a darálóba és, vége. A legtöbb embernek szürke, unalmas, stresszes munkája van. Sokszor baromsággal kell foglalkozni, a sok hülye emberről nem is beszélve, és alig várjuk, hogy vége legyen egy-egy napnak ill. hétnek. Nálam legalább is full ez van most, és nem látok előre semmit. Ezért is szeretnék újra tanulni, h legyen újra egy cél a szemem előtt, legyen motiváltság, és persze, hogy több lehetőségem legyen később az életben. -
dolgozni
sajna a hónapban még nemtudtam kezdeni a vizsgák miatt de már rohadtul várom -
Blum #110814 Dolgozni.
22-24
Most vegeztem a tanulassal,megvannak a vizsgaim es alig varom hogy elkezdjek dolgozni. Csak aztan munka az meg nincs :| -
Dolgozni. Főleg ha az embert meg is fizetik érte. -
Hamvas próbaidős nuszika. -
8 és fél éve ez van, szerinted az még kezdő? -
Tanulni jó, vizsgázni már kevésbé. Viszont szarul fizet. Dolgozni sokszor kevésbé fun, de legalább megfizetik. Az viszont fájdalmas, amikor hülyeséget kell csinálni, mert az a parancs. Mondjuk felelősségem szinte 0... -
Ezt mondom, hogy dönts úgy, hogy szereted :) -
Hóóóógyne, mindig így kezdődik... -
Nekem olyan van, amit szeretek. A hobbim (az egyik) a munkám.
-
Hagydöncsemmáelhogymitszeretkésmitnem?!? -
Akkor meg inkább szeresd - ez olyan, mint a biciklis esete az esővel: "A biciklista szereti az esőt. Mert ha nem szereti, az eső akkor is esik." -
Jah, de nekem legalább van. -
Akkor szar a munkád. -
Valaha azt hittem egyik jó, aztán a másik, most már tudom, hogy rühellem mindkettőt... -
Szavazó roBOT #110801 Zavarna, ha a barátnődnek/barátodnak nagy lenne a szexuális előélete? ==>> Dolgozni vagy tanulni jobb? -
Fbn Lx #110800 nekem eszembe jut, viszont nem zavar, mert természetes: minden ember csinálja. nem is értem, miért lehetne egy súlyban a kettő. -
kamionosjoe #110799 Csak akkor nem, ha hasonló, mint nekem.
4-7.
Én sem fekszem össze mindenkivel, tehát mentalitásban én is hasonlót keresek, persze ha van már némi tapasztalata az nem baj. -
Nagyon kreatív. :) Egyéb ötletek? :D -
inkább tartsd a jobb kezed a magasba és kiabálj oda,hogy "szevaaaasz lyuksógor!" -
Haha. Jól van, nem mindenkire egyformán hat az ilyesmi. Ez van. :) -
Hát öld le őket és felimsmerhetetlenségig csúfítsd el a testüket?! Annemjó? -
LOL. Az nem jut eszedbe, hogy méhlepénnyel a nyakában csurom véresen született? Esetleg, hogy a segglyuka akkor is kitágul ha szarik? :DD -
clio1616v #110793 ezt nyugodtan nevezhetjük személyiségi zavarnak, problémának
a CPI teszt An skáláján szép eredményt érnél el :) -
és lehet nem csak valaha, hanem akkor is esetleg mikor te dolgozol
-
-
Ezt tovább kell gondolni: "...de nem vele maradt, hanem velem van, tehát én vagyok a jobb, háhá" -
Egyébként sztem a tök gáz, ha ismerem is a csaj vmelyik exét, ne adj ég többet is. Ránéznék a gyerekre, egyszerűen nem jutna más eszembe, h ez dugta a csajom valaha... -
xDDD -
clio1616v #110787 pláne, ha előtted történik az aktus és egyszerre -
A swift is azért felel meg tökéletesen sok embernek, mert nem jártak még emberszerű autóval. Ha soha nem ülsz át, el lehetsz vele életed végéig. -
Én sem tudnám túltenni magam rajta, már ha persze tudnék róla, mert ugye ez nincs ráírva... -
Fbn Lx #110784 mi a fasz :DDDD -
Fbn Lx #110783 engem zavart, és nehezen tudtam magam túltenni rajta
megbaszni oké, de komoly érzelmi kapcsolatban lenni azzal a tudattal, hogy pl. 15-en megbaszták már 20 éves korára nekem egy kicsit nehéz. nem tudok elsiklani fölötte, és az rossz ízt ad a dolognak. lehet, hogy valakinél mellékes, különbözőek vagyunk. -
Ja, de arra se biztos, h az a jó megoldás, h összeszedek mindenkit, akit csak találok. xD -
meg az is,hogy nem:)