127612
  • [HUN]FaTaL
    Igen, minden meccset megnézek, amikor csak tehetem.

Most is nézem a Brazília - Japánt :)
  • Szavazó roBOT
    Mit szólsz az új iOS 7-hez? ==>> Érdekel a konföderációs kupa?
  • Fbn Lx
    mert pórias a szókincsed, te balga
  • clio1616v
    amikor a TV híradó végén bemondják, hogy az alkalmazásuk elérhető iOS-en és Androidon azt többen értik
  • VRSDM
    több itt az eper és rétesárus mint az IT-s :D
  • clio1616v
    nem használom a konformitás szót, de az adaptációt igen
  • Motoroj
    Talán a konformista kifejezés egy kicsit más színezetet ad.
  • dragon11
    gáz:D
  • [HUN]FaTaL
    Elég röhejes egy IT (lol) portálon :D
  • dragon11
    12.1% 15Nem tudom mit jelent az iOS 7.

ez ugye poén?:D
  • VRSDM
    ráugrottak az amish videóra.
  • zsoltioregon
    A nagy szavazó topic benne a TOP 10-ben
    Ilyen is ritkán van pedigréspöcsöcskék.
  • VRSDM
    IGY IGAZ!
  • clio1616v
    vannak flexibilis emberek és vannak rugalmatlanok

van aki tud és akar alkalmazkodni és megalkuvó

és van aki képtelen kompromisszumokra és régimódi
  • predator1982
    nem is ezt mondtam...persze hogy nem érdekelhet mindenkit, de ez tényleg általános dolog, mert sokan használják...de mindegy is, magyaráztok bele amit akartok...
  • Fbn Lx
    mindez zseniális, de néhány évtized múlva lesz egy csip az én agyamban is, ami minderre és még többre is képes lesz
    én mondjuk nem lennék tőle boldog, de a fejlődés mindenféle elképzelhető funkciót és szolgáltatás egyetlen kompakt kütyübe sűrítő útjának talán ez egy elkerülhetetlen, távolabbi állomása
    a fejlődést mindenki szereti, de nem minden téren és minden irányban való fejlődést üdvözöl mindenki, és egyáltalán, nem minden téren való fejlődés érdekel mindenkit (ezt a predátoros kommentekre)
  • chhaya #111204
    Szerintem ez a kulcsa mindennek, mindenki úgy végzi a mindennapi teendőit, ahogy neki egyszerűbb és kényelmesebb. Van, aki okostelefonnal, van, aki anélkül. :)
  • clio1616v
    tudom magamról, hogy lusta vagyok

viszont nem vagyok lusta és veszem a fáradságot, hogy amennyire csak lehet megkönnyítsem a mindennapi teendőimet
  • predator1982
    ennyi...
  • clio1616v
    kevésbé lenne ergonómikus a mindennapom
  • ManoNegra
    Mi lenne veled nélküle?
  • clio1616v
    telefonommal:
    - nyitom a garázs ajtót
    - ébredek
    - trackelem a biciklizésemet
    - mérem, logolom a vércukromat, vérnyomásomat
    - navigáció autóban
    - zene autóban
    - telefonálok, viber, videótelefon
    - utalok és jóváhagyom a kifizetéseket Smartbankon
    - fotózok, videózok
    - rezsihez óraállásokat rögzítek
    - e-mailezek 4 privát és 1 céges accot
    - sms, imessage, facebook messenger
    - Autenticator battle.net-re
    - to do listát vezetek
    - naptár

ritkán:
    - tv, iptv setbox remote
    - játék
    - netezek
    - fordítok, rövidebb sentenceket
    - jegyzetelek
    - videókat nézek
  • Molnibalage
    Annak mindennapos, akinek ájfónja van, a többinek 100%-ban irreleváns, hogy annak mit tud az operendszerje...

Én egyébként van olyan, hogy egész héten nem használom a mobilt, mert irodában van asztali telefon. Ne nem mintha annak túlzásba vinném használatát...
  • clio1616v
    4dx moziban meg jut rád is az élvezetből :D
  • clio1616v
    Xperia S T X Z munkatársaim révén és céges telefonok Samsungok, egy ismerősömnek valami kínai noname Androidja van

ezeket néztem
  • clio1616v
    persze én sem azt mondom, hogy mindenből a lehető legjobbra van szükség; mindenkinek a jó mást jelent

itt az elérhető legjobb iránti igényességről beszélsz te is és az F35 haditechnikát kevesen használják és azt se mindennap, ezzel szemben egy telefon használata mindennapos
  • Motoroj
    Mit látol? :)
  • Narxis
    :D
  • SzirmosSzisza
    Te vagy a szerver admin vagy mi? Holnap korábban kapcsold be akkor az SG-t, mert szeretném reggel is használni.
  • tigeroo
    bekapcsolom az sg-t mitlátok
  • Freeda Krueger
    Te mint szürke szín hódoló?
  • Molnibalage
  • Koppixer
    randira akar hívni, csak nem meri közvetlenül
  • predator1982
    akkor biztos én fogalmaztam rosszul...nem tudom nem is érdekel, azt értelmezel a leírtakból amit akarsz
  • Narxis
  • Molnibalage
    Még mindig nem mutattad meg, hogy hol siklottam át. Pedig tényleg érdekelne.
  • predator1982
    hát nem úgy tűnik....ha az lennél simán átsiklottál volna a mondandómon...de te tudod, elvégre nem te írsz irgalmatlanul nagy tévedéseket....
  • Molnibalage
    Én vagyok a szürke szín legnagyobb hódolója, szóval nagyon mellé...

Mit kellene megértenem...? Egy egzakt példából általánosítottál. Vagy mutasd meg, hogy hol van az a rész, ami ezt cáfolja, mert én nem látom...
  • predator1982
    nem volt téves a kijelentésem, összességében akartam valamit írni arról amiket olvastam, azt meg sajnálom hogy te nem értesz engem, mert mindent feketén meg fehéren szeretnél értelmezni...
  • Molnibalage
    Nem lovagolok...

Akkor ezek után teljesen nyilvánvaló, hogy tettél egy irgalmatlanul téves kijelentést. Elég lett volna csak az sg.hu topiklisátájra ránézni, hogy rájöjj tévedésedre. Van itt haditecnika, mobil, űrkutatás, hadviselés a világűrben, autó, hajó, fizika, anyámkínja stb. topik. Van aki sokban jár és olvas, valaki kevésben, de léteznek és futnak igen széles spektrumben. Na ennyit arról, hogy általánosságban az embereket nem érdekli az újdonság. Bár tudnám, hogy akkor a hardver gyártók mi a túróból élnek, legyen bármi is a hadrver...