127612
-
Hát, egy Monkey Island vagy egy Day of the Tentacle nálam kb. tucatszor ment végig - ez valahol az a kategória, hogy megnézel-e többször egy kedves filmet vagy elolvasol-e többször egy könyvet.
Van, aki igen, van, aki nem. -
A többszöri végigjátszás egyes játékoknál értelmezhetetlen, pl. egy point & clcik kalandjáték esetén. Ellenben egy stratégiai játék meg gyak. tetszőleges számú alkalommal végigtolható, lásd Civ széria. A kérdés az, hogy mikor ejted valami miatt a játékot. -
Hát hogy az anyád picsáját, de csak félig. -
miaz hogy a warezolás "kegyes bűncselekmény"?
-
Igen, de ugye egyik ember végigjátssza 5 óra alatt, és mehet porfogónak, ugyanakkor lehet, h vki megvenné mondjuk 4-5 ezer Ft-ért, és ő is végigjátszaná.
A használt játékok adásvétele eddig is tök jó dolog volt, és ez a szar, h ebbe akartak belerondítani.
-
A multi a lényeg. Akartam már újrajátszani olyan játékot, aminek elvileg más befejezése is van, de attól még totál ugyan az az egész. Multiba meg bele lehet csapni ezer órát, hiába csak 8 óra a single rész. -
gusztustalannak azért nem mondanám. Elvégre a warezolás amolyan "kegyes bűncselekmény". De ezt akkor sem lehet így visszafogni. Szerintem ha olcsóbb lenne (tudom, az ottani fizetésekből amerikában nem olyan drága) de vannak olyan játékok amik túl drágák ahhoz, hogy az ember megvegye őket. 2-3 ezerért pl simán megvenném, és sok kicsi sokra megy. Másfelől amit mindig elrontanak a játékfejlesztők, hogy nem attól lesz egy játék jó arra, hogy megvegyük, hogy milyen csili-vili és hacacáré, hanem, hogy mennyire újrajátszható: co-op lehetőség, online multi móka, más végkimenetel, választható utak. Egyszóval a többszöri újrajátszás lehetősége kell, hogy meglegyen egy játékban. Én legalábbis egy ilyen játékért szívesebben adok ki pénzt, mint egy olyanért amit 5 óra alatt végigjátszhatok, utána meg mehet a polcra porfogónak, és kiadtam érte 10 ezer Ft-ot... ugyan már -
Ez sztem akkor is gusztustalan, nem véletlen vonták vissza hamar gyorsan. Nyilván nem az unatkozó amerikai katonák miatt, azon én is mosolyogtam. :D -
"Ilyen volt például az amerikai hadseregben szolgáló katonák panasza, akik szívesen ütik el a szabadidejüket a támaszpontokon vagy anyahajókon offline videojátékokkal"
khöm, értem én, hogy évekig vannak ott, és sokszor napokig nem történik semmi, de azért nah, harcolni mentek oda, nem hiszem, hogy napra kész legújabb konzolos játékokkal kell ott játszani. Azért nem robbanna ki még egy világháború, ha nem egy Resident Evil 960-t hanem egy Resident Evil 2-t játszanának újra.
Persze ettől függetlenül nem lehet ezt így visszaszorítani, szerintem számíthattak rá, hogy nagy visszhangja lesz ennek -
Fbn Lx #111371 kellemeset nevettem ezen a cikken
imádom a piaci versenyt -
Unreal1942 #111370 Közben... -
Unreal1942 #111369 Értem. :) Akkor elnézést és a "hiába rinyálsz úgyis leáldozott" mondatot semmisnek tekintem. :)
Valóban nem olvasom a topikot, de nem is ez a lényeg. Hanem, hogy a PC játék mióta járja már a végét. Már a topik indulása előtt is valamivel elkezdték temetni. Valamiért a világ mégis dacol ez ellen és nem engedi meghalni ezt a platformot sem egyelőre. -
uwu420 #111368 Lehet hogy azért mert konzolokra csak proliknak való játékok jönnek ki :)
Ha lenne értelmes játék konzolon, lehet hogy vennék. -
Túl sok a PC-s itt. -
kamionosjoe #111366 Csak is PC. Tesómnak volt mindenféle konzol, de annyira nem kötött le, párszor játszottam vele. -
én tudom :( -
Boom roasted!
-
:D -
így már világos, akkor 9gagen ezért volt mostanában ez a sok xbox hater poszt -
Igazából egy kisebb közösség beszélgetőtopicja, ami a mai vonulatoknak megfelelően mostanában teljes erejéből PC-s :)
#111359 (a PS azért népszerűbb mostanában, mint a Box, mert az elmúlt pár év jobban sikerült nekik, és az új konzol bemutatásakor a Microsoft pár olyan változtatást jelentett be (állandó netkapcsolat, játékok kölcsönözhetősége/eladhatósága tekintetében), amivel a neten jó nagy felháborodást keltettek, míg a PS ezt a felháborodást meglovagolva a "minden úgy működik, mint eddig" bejelentéssel tarolt) -
A piacot uraló Nintendo és a Sega, majd később a Sony mellett labdába sem rúghattak. Az ezredfordulóig kellett várni, hogy a Microsoft is megpróbáljon érvényesülni az Xboxszal. A szoftveróriásnak tíz évébe telt, hogy a játékiparban is tényezővé válhasson, de ennek a nehézségéről sokat elmond, hogy több milliárd dollár veszteséget könyvelhettek el, mire sikerrel jártak.
Egy válság, ami nem tűnt fel senkinek -
Miért ennyivel népszerűbb amúgy a PS mint a Box? Vagy ez csak a kis szavazóközönség merő véletlene? -
Ezt sem tudnám általánosan kijelenteni. Inkább azt mondanám, hogy arányaiban kevesebb a minőség. Ami viszon az, az nagyon az. -
Miről szól? -
Ha olvasnád a topicot, akkor tudnád, hogy már sok éve nem arról szól - és az új generációt tekintve nem is fog :) A topic neve egy hagyomány öröksége, ami az SG első 100 ezer hozzászólás feletti topicjának tiszteleg.
-
attól még szarabbak a mostani PC-s játékok, szóval van benne valami -
ps2 és x360. néha még a ps1 is.
-
Szólj nekik, hogy erről van szavazás, biztos változni fognak az arányok. -
Unreal1942 #111352 67.1% PC :D És a PC-s játékoknak leáldozott topik már 10+ éve ontja a rémhíreket :)
Egyébként ha választani kell akkor XBox360 > PS3
Az XBox One és PS4 között meg korai lenne még eldönteni egyelőre a PS4 áll jobban az biztos.
Amúgy meg PC4ever :P -
Régen és ma. :)
-
Na én is pontosan ugyanígy vagyok vele!! Azt az egy játékot kifejezetten fájlalom, hogy nem jelenik meg PC-re :) -
PC
Nekem a konzol túl árkád. A számomra érdekes játékok (paradoxos, total war sorozat és egyéb réteg stratégiai játékok) nem jelennek meg a konzolokon, a hentelős csilli -villi és fps lövöldözős játékok meg már nem vonzanak. Idegesítenek. Valószínűleg az a korral jár :) Azt hiszem én már csak apaként fogok max konzolt venni. -
pécé!!44
-
PC.
Egyetlen játéknál éreztem azt, hogy játszanék vele és konzol exluzív, a The Last of Us. Viszont csak ezért nem veszek konzolt. Majd megnézem a longplayt, ahogy a Heavy Rain-nel is tervezetm és tettem pl. a Runaway első részével. -
clio1616v #111346 xboxom van, társaságban jó szórakozni vele ideig óráig -
PC 4 life. A kifutó PS3-ból és Xbox360-ból lehet bevásárolok majd egyet-egyet az exkluzív címek végigjátszásának idejére, amikor már szinte semennyi pénzért szabadulnak meg tőlük. Az újakkal is előreláthatólag ez lesz a helyzet sok év múlva. Pénz nem számít jelszóval pedig nyilván minden létező kacat jöhetne kicsi a rakásra, amelyen legalább egy értelmes játék van... :D -
pc -
PC, ofc.
-
GTA is biztos jó lesz. -
az uncharted is gecijó PS-en