127612
  • player0
    nyakad eltöröm
  • Fbn Lx
    nem lennék, mert nem tudnám levakarni magamról a gimnazista szajhákat, és a végén valaki feljelentene, aztzűn lőttek a karrieremnek : S
    ha mégis lennék, akkor tesitanár leánygimnáziumban, vagy angoltanár. úgy tudom szeretik a fiatal angoltanárokat
  • EnxTheOne
    Arra gondoltam, csak édesség hiányom van :D
  • Zoli007
    Rengeteg ismerősöm ment tanárképző fősulira, mert röhögve el lehet végezni, kapnak diplomát, megtanulnak valami nyelvet, és teljesen más szakban el tudnak utána helyezkedni.
  • tigeroo
    de most miért kell etetni a trollt ha te sem veszed komolyan? te sem vagy különb ezzel, bár én csak kacagok rajta:D
  • Zoli007
    Az nem az elit, hanem a magánsuli.
  • clio1616v
    ezzel ő burkoltan azt akarta mondani, hogy a sportos, vékony lányok is lehetnek idegbetegek és nekik se 100%, hogy összejön egy jó pasi - nagyobb esélyük van, de nem 100%
  • clio1616v
    eddig nem tanultad meg; ezután se fogod
  • Narxis
    Erkölcstant tanítsatok.
  • videobaby
    szaktantárgyat, bioszt, kémiát, biokémiát és rajzot szívesen tanítanék. viszont pont ez az, amitől hidegrázást szoktak kapni.
  • chhaya #111612
    Soknak is éreztem azt a két sort.
  • clio1616v
    most is magyarázkodsz
  • tigeroo
    megértem, én alapvetően egy kissebbségi komplexusos fasz vagyok
  • chhaya #111607
    Az emberek túlnyomó többsége nem ismeri a diszociális kifejezést, tehát ha ezt használnám, illetve specifikusan kifejteném a különféle személyiségzavaraimat és dejektjeimet, akkor igen sokat kellene magyarázkodnom. Amit nem szeretek. Lenni lusta is...
  • tigeroo
    "Az antiszociális személyiségű emberek kevés felelősségérzettel, fogyatékos erkölcsi érzékkel rendelkezne Viselkedésüket elsősorban szükségleteik irányítják, lelkiismeretük hiányzik. A pszichopata kevés érzelmet mutat önmagán kívül bárki iránt, nem érez bűntudatot, ha fájdalmat, szenvedést okoz másoknak.

nem =/= a diszociálissal
  • videobaby
    minden munka jár stresszel nem?
  • chhaya #111604
    Nekem az már elég, ha nem nagyon kell emberekkel foglalkoznom... Lenni antiszoc...
  • clio1616v
    nem a munka stresszes, hanem te
  • Lacee86
    Ma már elég kevés munka van, ami nem stresszes...
  • chhaya #111601
    Engem maga a szak érdekelt és nem az, hogy majd átadjam a megtanult anyagot a következő generációnak. A tanárit javarészt azért végeztem el, mert érdekelt a pszichológia is, de csak hobbi szinten, erre pedig pont jó volt. Illetve a tanítási gyakorlat jót tett az egómnak, azóta kevésbé félek kiállni emberek elé... De mindennapos munkaként nem tudnám csinálni, nekem túl stresszes.
  • Zoli007
    Igen lennék, ha 2x annyit kapnék, mint a mostani munkahelyemen, és fegyelmezhetném a diákokat. Amúgy nagyon szarul magyarázok, és alkalmatlan vagyok tanárnak, de ez még senkit nem tartott vissza. Szaktantárgyat - elektro, telekom.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor gyorsan dobd a kukába az iphoneod, és állj fel a gép elől :)
  • Narxis
    Nem. Utálom a gyerekeket.
  • Motoroj
    1:50?
  • Motoroj
    Inkább ennyi idős jól kinéző apja lennék, mint nem ennyi idős, nem jól kinézőé.
  • Lacee86
    Vagy ha rá van írva pl. egy olajra, h 50:1 arányban kell adagolni a benzinhez, és a tag riasztja fűnyírás előtt a fél családot, h ez mi a francot jelent. :D
  • tigeroo
    mindegy, jó tanár lennék nem száraz anyagot nyomnám lefele a torkukon
  • Motoroj
    Mondjuk egyéb idegen nyelvet (francia)? :D
  • Lacee86
    Hát ahogy kinéz manapság egyik másik kiscsaj 14 évesen, nem is csodálom ha levitték a korhatárt. Mondjuk nem lennék egy ennyi idős jól kinéző csajszi apja...
  • Molnibalage
    Az emberek nagy részének szellemi képeségeit a kamatos kamat is meghaladja...
  • clio1616v
    amennyi matekot használsz a mindennapokban, azt nem kell olyan sokáig tanulni
  • clio1616v
    igen
  • SzirmosSzisza
    Ahogy nézem elég csak 14 éves korig várni, nem kell nagykórúnak lenniük
  • Lacee86
    A matek az egyik leghasznosabb tárgy, még azok számára is, akik egyáltalán nem reál beállítottságúak. A gond csak az, h sokszor teljesen szárazon próbálják tanítani, és úgy persze hogy nem megy a diákok nagy részének, vagy éppen nem is érdekli őket. Hála az égnek, mióta van ez a kétszintű érettségi, igyekszenek egyre több gyakorlatiasságot belevinni, legalább is a feladatokban ez látszik. Persze a tanítás módjának is ilyennek kellene lennie.
  • tigeroo
    nem, csak jogilag nagykorúakat tanítanék, középsuliban nem

valami humán tárgyat, ahol sok a csaj
  • Blum
    Igen,lennek.

Foldrajzot,foldmerest,analitikat,kornyezet-jogot leginkabb.
  • [HUN]FaTaL
    Matek, mint haszontalan tárgy? Te teljesen beteg vagy.
  • Calver
    pontosítás, mert ez kimaradt: közép- és általános iskolai tanárokra gondolok ezzel, felnőttoktatásban érdekes módon ezt soha sem láttam, előtte viszont a legkedvesebb és legnormálisabb tanárokban is valahol nem is túl mélyen benne volt, hogy ő ezt biza azért csinálja, mert kurvára uralkodni valakin. ami elég gyászos.
  • Molnibalage
    Amen.
  • Lacee86
    Elég szar tanáraid lehettek. :D