127612
-
nyakad eltöröm -
Fbn Lx #111628 nem lennék, mert nem tudnám levakarni magamról a gimnazista szajhákat, és a végén valaki feljelentene, aztzűn lőttek a karrieremnek : S
ha mégis lennék, akkor tesitanár leánygimnáziumban, vagy angoltanár. úgy tudom szeretik a fiatal angoltanárokat -
EnxTheOne #111627 Arra gondoltam, csak édesség hiányom van :D -
Rengeteg ismerősöm ment tanárképző fősulira, mert röhögve el lehet végezni, kapnak diplomát, megtanulnak valami nyelvet, és teljesen más szakban el tudnak utána helyezkedni. -
de most miért kell etetni a trollt ha te sem veszed komolyan? te sem vagy különb ezzel, bár én csak kacagok rajta:D -
Az nem az elit, hanem a magánsuli. -
clio1616v #111618 ezzel ő burkoltan azt akarta mondani, hogy a sportos, vékony lányok is lehetnek idegbetegek és nekik se 100%, hogy összejön egy jó pasi - nagyobb esélyük van, de nem 100% -
clio1616v #111616 eddig nem tanultad meg; ezután se fogod -
Erkölcstant tanítsatok. -
szaktantárgyat, bioszt, kémiát, biokémiát és rajzot szívesen tanítanék. viszont pont ez az, amitől hidegrázást szoktak kapni. -
Soknak is éreztem azt a két sort. -
clio1616v #111611 most is magyarázkodsz -
megértem, én alapvetően egy kissebbségi komplexusos fasz vagyok -
Az emberek túlnyomó többsége nem ismeri a diszociális kifejezést, tehát ha ezt használnám, illetve specifikusan kifejteném a különféle személyiségzavaraimat és dejektjeimet, akkor igen sokat kellene magyarázkodnom. Amit nem szeretek. Lenni lusta is... -
"Az antiszociális személyiségű emberek kevés felelősségérzettel, fogyatékos erkölcsi érzékkel rendelkezne Viselkedésüket elsősorban szükségleteik irányítják, lelkiismeretük hiányzik. A pszichopata kevés érzelmet mutat önmagán kívül bárki iránt, nem érez bűntudatot, ha fájdalmat, szenvedést okoz másoknak.
nem =/= a diszociálissal -
minden munka jár stresszel nem? -
Nekem az már elég, ha nem nagyon kell emberekkel foglalkoznom... Lenni antiszoc... -
clio1616v #111603 nem a munka stresszes, hanem te -
Ma már elég kevés munka van, ami nem stresszes... -
Engem maga a szak érdekelt és nem az, hogy majd átadjam a megtanult anyagot a következő generációnak. A tanárit javarészt azért végeztem el, mert érdekelt a pszichológia is, de csak hobbi szinten, erre pedig pont jó volt. Illetve a tanítási gyakorlat jót tett az egómnak, azóta kevésbé félek kiállni emberek elé... De mindennapos munkaként nem tudnám csinálni, nekem túl stresszes. -
Igen lennék, ha 2x annyit kapnék, mint a mostani munkahelyemen, és fegyelmezhetném a diákokat. Amúgy nagyon szarul magyarázok, és alkalmatlan vagyok tanárnak, de ez még senkit nem tartott vissza. Szaktantárgyat - elektro, telekom. -
Akkor gyorsan dobd a kukába az iphoneod, és állj fel a gép elől :) -
Nem. Utálom a gyerekeket. -
1:50? -
Inkább ennyi idős jól kinéző apja lennék, mint nem ennyi idős, nem jól kinézőé. -
Vagy ha rá van írva pl. egy olajra, h 50:1 arányban kell adagolni a benzinhez, és a tag riasztja fűnyírás előtt a fél családot, h ez mi a francot jelent. :D -
mindegy, jó tanár lennék nem száraz anyagot nyomnám lefele a torkukon -
Mondjuk egyéb idegen nyelvet (francia)? :D -
Hát ahogy kinéz manapság egyik másik kiscsaj 14 évesen, nem is csodálom ha levitték a korhatárt.
Mondjuk nem lennék egy ennyi idős jól kinéző csajszi apja...
-
Az emberek nagy részének szellemi képeségeit a kamatos kamat is meghaladja... -
clio1616v #111590 amennyi matekot használsz a mindennapokban, azt nem kell olyan sokáig tanulni -
clio1616v #111589 igen -
Ahogy nézem elég csak 14 éves korig várni, nem kell nagykórúnak lenniük
-
A matek az egyik leghasznosabb tárgy, még azok számára is, akik egyáltalán nem reál beállítottságúak. A gond csak az, h sokszor teljesen szárazon próbálják tanítani, és úgy persze hogy nem megy a diákok nagy részének, vagy éppen nem is érdekli őket. Hála az égnek, mióta van ez a kétszintű érettségi, igyekszenek egyre több gyakorlatiasságot belevinni, legalább is a feladatokban ez látszik. Persze a tanítás módjának is ilyennek kellene lennie. -
nem, csak jogilag nagykorúakat tanítanék, középsuliban nem
valami humán tárgyat, ahol sok a csaj -
Blum #111585 Igen,lennek.
Foldrajzot,foldmerest,analitikat,kornyezet-jogot leginkabb. -
Matek, mint haszontalan tárgy? Te teljesen beteg vagy. -
pontosítás, mert ez kimaradt: közép- és általános iskolai tanárokra gondolok ezzel, felnőttoktatásban érdekes módon ezt soha sem láttam, előtte viszont a legkedvesebb és legnormálisabb tanárokban is valahol nem is túl mélyen benne volt, hogy ő ezt biza azért csinálja, mert kurvára uralkodni valakin. ami elég gyászos. -
Amen. -
Elég szar tanáraid lehettek. :D