127612
-
clio1616v #111829 nem szoktam gyalogolni, esetleg épületen belül
közúton ritkaságszámba megy a gyaloglás -
Igen, de nem a népi babonákban hiszek, hanem sajátokat gyártok. Pl. ha a buszmegállóba megyek, mindig ugyanazon az útvonalon közelítem meg, 1 m eltérés sem engedélyezett, mert akkor szar napom lesz (egy évekkel ezelőtti rossz nap miatt alakult ki bennem). -
Gondolod vett magának zebrát? iPhone mellé minek? -
ez komoly gondokhoz vezethet ha épp zebra nélkül akarsz az úttesten átkelni. -
clio1616v #111825 igen, egyetlen babonába hiszek:
Csak akkor jutok el oda, ahova akarok, ha oda nézek. -
"Én nem vagyok babonás, és nem hiszek a badarságokban, mert aki minden hétfőn hármat köp kelet felé egy barna kavicsra, azt nem érheti megrontás."
Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép (Fülig Jimmy őszinte sajnálatára) -
Szavazó roBOT #111823
Következő kérdés: Babonás vagy?
Rengeteg babona létezik, de néha van, hogy csak néhány babonában hiszünk, miközben tudjuk, hogy semmi valóságalapja nincs.
--- Igen, szinte minden babonában hiszek.
--- Igen, de csak néhány babonában hiszek. (fekete macska, létra alatt való elsétálás, nyitva felejtett ajtó és ab
--- Nem, de azért meglepődök egyes esetekben.
--- Egyáltalán nem vagyok babonás. Mindig a józan ész diktál.
--- Egyéb (kommentben kifejtem)
Előző kérdés: Szoktál múzeumba járni?
Kiállítási helyek, szabadtéri múzeumok, esetleg szebb templomok is beletartozhatnak.
// | 39.4% | ####______ | 28 | Néha, ha valami különlegesebb program van (pl. Múzeumok Éjszakája).
// | 28.2% | ###_______ | 20 | Csak ha kényszerítenek.
// | 18.3% | ##________ | 13 | Soha.
// | 9.9% | #_________ | 7 | Csak külföldön, nyaralási programként.
// | 4.2% | __________ | 3 | Igen, figyelem a megnyíló kiállításokat, és ami érdekel, azt meglát
-
A kiértékelő hozzászólás már-már kész van :) -
És az sem volna rossz, ha az archívumba linkelné az első hozzászólást a témához, így vissza lehetne olvasni a kommenteket egy-egy kérdéshez. -
Ritkán, pedig nem igaz hogy nem érdekel. -
Persze, azt is írhattam volna, hogy több, mint felük nem jár, de inkább a jó oldalát nézem, ha már beküldtem a kérdést :) -
1/3-a csak akkor, ha kényszerítik
-
Ennél kicsit rosszabb eredményre számítottam, majdnem a társaság fele elő szokott fordulni múzeumokban :)
(egy olyan fejlesztésről lehetne szó, hogy a szavazórobot amikor kihirdeti az új kérdést, akkor ugyanabban a hozzászólásban az előzőnek az eredményét is kiírja? egyszerűbb lenne, mint az archívumban turkálni) -
lord nihilus #111816 Még régebben, hallgatóként, kellett műsort is készítenünk (nekem és társamnak pont múzeumokról), érdekes volt. Huszár és Sportmúzeumról készítettünk 1-1 részt Egerben. -
Blum #111815 Csak ha kényszerítenek.
Mondjuk fegyverrel...akkor megyek :) -
Nagy ritkán, ha éppen úgy adódik a program. Legutóbb talán 3 éve voltam faterommal a közlekedési múzeumban Pesten. A hullakiállításra elmentem volna szívesen, ha mertem volna. :D -
videoanyuci #111813 néha, de leginkább soha. nem mintha nem szeretnék, csak idő- és energiahiány.
-
kamionosjoe #111812 Néha, ha valami különlegesebb program van (pl. Múzeumok Éjszakája).
Terror házát érdemes megnézni, ott voltam. -
Csak külföldön, nyaralási programként. -
Fbn Lx #111810 néha, és csak barátnővel, egyedül leszarom -
Valahol a Néha, ha valami különlegesebb program van (pl. Múzeumok Éjszakája) és az Igen, figyelem a megnyíló kiállításokat, és ami érdekel, azt meglátogatom között. -
Nagyon ritkán. -
hát, ez egy érdekes kérdés.
Attól függ, milyen múzeumba 'kell' menni. Pl. a keceli Hadtörténeti Múzeum nagyon tetszett, elvégre 'katona családból' származom. Félig meddig.
Ezen kívül, önszántamból a London Transport Museumba mennék el(volt az angol könyvemben egy fejezet róla, és érdekesnek tűnik) illetve, nemtudom mennyire számít múzeumnak, de a Madame Tussauds-ba is elmennék.
De az érdeklődési körömön kívül máshova nemigen mennék el -
hugopareiros #111806 naggggyon ritkán :)
Bécsben a csokimúzeum azért tuti (Y) -
Freeda Krueger #111805 Néha,esetleg érdekesebb programnál. -
Köszönöm, hogy válaszoltatok a tűzoltós kérdésemre :) Érdekfeszítő egyesek véleménye :) Mellékesen elmondanám, hogy a jelentkezők 90-95%-a a pszichológiai teszteken hullik ki, nem a tériszony vagy a fizikai alkalmatlanság miatt. De azért az utóbbiak sem elhanyagolhatóak :) Pl. tegnap pincetűzgyakorlat volt, leragasztott légzőmaszkban, teljes védőruházatban. A tökömről is folyt a viz 40 perc bentlét után. Sokan pl. mindent megcsinálnak, átmennek a fizikain, pszichológiain, aztán kiderül, hogy nem bírják a légzőmaszkot. 3 mp után tépik le a fejükről, hogy nem kapnak benne levegőt, stb. Volt rá precedens. Szóval érdekes volt hallani a véleményeket, köszönöm!
Ozimák István
Zuglói Önkéntes Tűzoltó Egyesület -
Nem nagyon, ha a csak a régi ott dolgozás nem számít. -
clio1616v #111802 igen, ha nagyon muszáj...
múltkor séta közben nagyon rámérett és a sziklamúzeum épp a közelben volt -
Az engem érdeklőkből kevés van és javarészt már megnéztem őket, azokon kívül csak ha kényszerítenek (pl. régen osztálykiránduláson vagy nyaraláson).
A Terror Házába még szívesen elmennék. -
Szavazó roBOT #111800 Lennél tűzoltó? ==>> Szoktál múzeumba járni? -
Elvileg ezek nem tűzoltók voltak, hanem külön képzett speciális alakulat, aki az erdőtüzekre specializálódott, de attól még :/ -
sktuális :S -
miki30246 #111797 de megsúgom az én kocsimban is van sziréna csak nem nagyon lehet használni mert rájönnek hogy nem vok hivatásos.
Piacon egy fószertől szermányoltam, (ha már nem vettek fel a rendőrséghez mert megbuktam a pszihológiai vizsgálaton) néha ha piros a lámpa benyomom egy pillanatra és mindenki elkezd figyelni honnét jött a hang, én meg röhögök meg közbenn magamhoz nyulok.
olyan is volt amikor az autópálya belső sávjában tisztogattam a szirénával és lehúzódott mindenki xD
civil zsaru :D -
#111796 Nem, nem "lenne kedvem" kiszedni a hullákat a kocsikból baleseteknél. Plusz kevés fizu, sok holtidő, stb. -
miki30246 #111795 lennék mert lehetne szírénázni és villogtani a fényszórókat meg száguldozni a városba legálisan -
Ha tüzet nem is tud oltani, de a teret azért görbíti. -
Fbn Lx #111793 az iphone (szifon) tüzet is tud oltani :S -
Ripsz-ropsz hívná őket az Iphone-on. -
segítek: trolled -
elég ha egyszer ;)