127612
-
clio1616v #112030 Nem Balázs... nem félek semmilyen háborútól és ahogy a dohányzástól, a háborús témától is undorom van, jobban bűzlik mint a cigarettázók szája... -
videoanyuci #112029 nem. jó az a filmekben, meg ami utána történik, nagy utópia az egész. ebben az életben nem lesz ilyen. nem azért, mert annyira értelmesek az emberek, hanem mert csak. -
Blum #112028 Ja,mar keszul a bunker.
-
Valamiben úgyis meg kell halni..:D -
lásd még: MAD-doktrína -
Nem. A világon eddig mindenkiben erősebb volt az életösztön, minthogy totális atomháborúba bonyolódjon. India vs. Pakszitán sem merte használni egymás ellen még taktikai szinten sem.
Egy globális atomháborúnak amúgy sincs nyertese még tökéletes forgatókönyvet feltételezve sem. Értsd úgy, hogy mondjuk USA az oroszokat vagy oroszok az USA nagyvárosai és fegyvereit elpusztítják úgy, hogy a területére 0 töltet érkezik. Egyik sem profitál abból, hogy leradírozza a világgazdaság egy részét és az atomháború utólagos környezeti hatásaitól az egész Föld szenvedne. -
Atomháborútól semmiképp, azt el tudom képzelni, hogy egy-kettő elpukkan. -
olyan könnyen úgysem ússzuk meg -
Szavazó roBOT #112022
Következő kérdés: Tartasz egy esetleges atomháborútól? (az elkövetkezendő 20-50 évben)
--- Igen.
--- Ha a világ másik felén lesz, akkor nem nagyon.
--- Nem.
Előző kérdés: Mi a véleményed a "Nemzeti Dohánybolt" logojáról?
http://nemzetidohany.hu/assets/181.png
// | 37.0% | ####______ | 40 | Egyáltalán nem érdekel, nincs véleményem róla.
// | 25.9% | ###_______ | 28 | Katasztrofális.
// | 19.4% | ##________ | 21 | Elmegy, sokkal jobb is lehetne.
// | 8.3% | #_________ | 9 | Nem rossz, de lehetne jobb is.
// | 6.5% | #_________ | 7 | Nem ismerem a logóját.
// | 2.8% | __________ | 3 | Kifejezetten tetszik.
-
neeh ez most megölt -
Lassan napja 108 szavazat van, szerintem bőven túl lett minden tárgyalva a témában. -
Fbn Lx #112019 vagy egy szöveg árpádsávos keretbe foglalva
"A kende megáll;
körbepillant,
s egy cigire gyújt."
-haiku Álmos vezér kimonójába hímezve, c.890 -
-
karajjj #112017 szerintem pont ez a legkisebb baj :D -
Ha még csak a logoval lenne baj... -
Hogyne lett volna, nyilvános tervpályázatot hirdettek meg az arculat kialakítására. -
Pontosan. Ezt elég rendesen elbaltázták, ha kiírnak egy pályázatot erre, kaszálhattak volna abból a pénzből is, mondjuk egy ismerősük nyerte volna meg nem kevés lóvét bezsebelve. -
sztem lényegtelen a logó, legalábbis aki pályázott sztem pont leszarta.
ha nem barna lenne hanem más szín akkor kb. ilyen coop színvonal lenne az egész -
Fbn Lx #112012 igen balázs -
Mert odafent leszarják azt, hogy ki mihez ért. Ennyire naív vagy...? -
Talán mondjuk ha kiírtak volna rá valami kreatív pályázatot... -
Fbn Lx #112009 mindenki milyen kritikus itt mindennel szemben az országban
mégsincs ez a temérdek mennyiségű kritikai érzék építő jellegű alkotó energiákká formálva, hogy csodálatos dolgaink lehessenek körülöttünk
nem értem, hogy miért, pedig úgy tűnik, hogy iszonyatosan nagy potenciál van az emberekben -
Olyan, mint az egész trafikozás.
Egy ötéves óvodás szebbet rajzol. -
Amen. -
lord nihilus #112006 +1 -
A logó katasztrófa, pont mint a kormány. De amúgy meg leszarom, nem dohányzom. -
Nem rossz, de lehetne jobb is.
Nem túl hivalkodó, de észrevehető. A célnak megfelel. -
vagy egy dohányzástól rákos tüdő -
Freeda Krueger #112002 Katasztrofális,de nem érdekel -
:D :D
Amúgy elmegy, bár valóban vihettek volna bele több fantáziát, de különösebben nem érdekel. -
Fbn Lx #112000 micsoda ték
meg ez is -
Fbn Lx #111999 például egy cigiző turulmadár -
Elmegy, elég minimál style, egy kis fantáziát vihettek volna bele. -
igaz, elolvastam egy áthidaló cikket, bár tényleg úgy rémlik mintha a múlthéten még ezt hallottam volna..no mindegy -
Igen, egészen jövő hétfőig.
"Mától működhetnek a nemzeti dohányboltok. Július 15-étől csak ezekben lehet majd dohányárut kapni, az eddig cigarettát áruló boltoknak két hetük maradt, hogy eladják a készletüket."
(kiemelés tőlem) -
benne volt a hírekben, hogy továbbra is lehet vásárolni a benzinkutakon és a hipermarketekben... -
clio1616v #111994 adsorpciónak hívják, amikor a füstben lévő szerves szaghordozó szénhidrogének bizonyos felületeken(haj, bőr, köröm, ruha stb.) megkötődnek - így lesz szaga, a füst közelében lévő testrészeidnek, ruházatodnak -
hehe. tőlünk 10 méterre a nemzeti dohánybolt, itt a molkúton vazze. -
Blum #111992 Szerencsere olyan egyenes barataim vannak akik szolnanak ha budos lennek :)
Ha 4-5 barattal elmegyunk valahova akkor kizarolag en dohanyzok egyedul.
De nem ertem,hogy a borom vagy a hajam hogy a banatba lenne budos ha egyszer zart terben nem dohanyzok. Es nem is szivesen ulok be olyan helyre ahol dohanyoznak es hompolyog a fust. -
clio1616v #111991 mindenki azt csinál, ami jólesik neki
a hajadon a bőrödön is érződik a cigi - Lacinak igaza van, hacsak nem napi 1 szálat szívsz, akkor azt érezni
neked nem lesz feltűnő és ha kedves emberekkel vagy körülvéve, nem fogják, azt mondani, kérdésedre, hogy De igen; büdös vagy.